דיוני סדרות #151

טוני החתול

Well-known member
מנהל
[גליץ'] בנטפליקס וזה דרום קוריאני וזה משהו עם חייזרים (זה לא ספוילר כי זה ממש הדבר הראשון שקורה בסצינה הראשונה).
אבל פרשתי אחרי פרק 1.
אה, אני הנחתי שאת מדברת על הסדרה האוסטרלית באותו שם:
שם אנשים חוזרים לחיים. (לא ראיתי)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האמת שגם ממנה ראיתי פעם איזה פרק אחד ופרשתי.
כלומר פשוט יש לך משהו עם סדרות בשם גליץ'.

או אולי פשוט קטע עם לנסות פרק בודד של סדרה ולפרוש...

בכל מקרה אם כבר מדברים, רוצה לנסות את הסדרה הפולנית שאני וסנירף מדברים עליה? (אני מבטיח שאין בה חקירת רצח)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקיי אני אנסה פרק אחד מאוחר יותר הערב/הלילה.
אוף אבל הפרק הראשון לא טוב במיוחד.
כמה סדרות כבר יש שהפרק הראשון שלהם טוב מספיק כדי לרצות אותך?
הרי לולא דילן היית פורשת גם מPOI (ואני לא מבקר, גם אני פרשתי מPOI בעקבות שני הפרקים הראשונים)

קרב אחר קרב, סרט שאני לא מבין, למה קיבל אוסקר, מה מיוחד בו?
אני מתכנן לראות מתישהו כדי לגלות בעצמי

Lhuna3

Well-known member
אוף אבל הפרק הראשון לא טוב במיוחד.
כמה סדרות כבר יש שהפרק הראשון שלהם טוב מספיק כדי לרצות אותך?
הרי לולא דילן היית פורשת גם מPOI (ואני לא מבקר, גם אני פרשתי מPOI בעקבות שני הפרקים הראשונים)
לצערי בכלל גיליתי עכשיו שזה ב-HBO MAX שאין לי :(
(ואני לא רוצה כרגע לשלם עליו עד שתעלה העונה הבאה של הפיט).

snirf

Active member
לא חיבבתי בהתחלה את השחקן. אם כי יכול להיות שזה בגלל שהיה גם הרבה יותר קשה לחבב את הדמות שלו.

מסכים
אז הסוף של פרק 4 גרם לי לחשוב שאולי זה ילך חזק על הקטע המשפטי של זה שהוא מקבל את הזכות לאמץ את אחיינית שלו למרות שהוא הומוסקסואל.
אומנם כבר בפרק 3 ומוקדם יותר בפרק 4 נגעו בנושא של האימוץ וזה שזה מורכב להומואים בפולין, אבל הסוף של פרק 4 הבהיר חזק יותר את העניין. כי בסופו של דבר יכול להיות שזה לא משנה עד כמה פיליפ יצליח להשתנות ואם הוא יצליח להתבסס, למצוא עבודה, להיות הורה טוב - לפי העובדת הסוציאלית בתור הומו מחוץ לארון אין סיכוי שהוא יצליח לאמץ. כלומר היא לא רק אומרת שהיא לא תתמוך באימוץ, אלא היא נשמעת בטוחה בזה שזה לא דבר שיקרה בפולין.
אגב, בשלב מסויים במהלך פרקים 3 ו4 עברה לי המחשבה שבעצם לא ברור למה הסדרה נקראת Proud. כלומר לפי השם נשמע שהסדרה עוסקת בזה שפיליפ הוא הומו. אבל אז נראה שהעלילה עוסקת במהפך בחיים של פיליפ שלא קשור לזה בכלל. ואז סוף פרק 4 גרם לי לחשוב שאולי באמת השם הוא חשוב כי זה כן העניין בכל הקשור לאימוץ של התינוקת.
גם אני חשבתי כך. סוף פרק 4 חידד ש- PROUD נוגע לכך שהוא גאה במי שהוא וילחם כדי להשיג משמורת כנגד כל הסיכויים וכל מי שאמר סביבו שאין לו סיכוי ושהוא צריך להסתיר את הנטייה המינית שלו כי זה לא יתקבל/מתקבל לאמץ תינוקת לבד, ועוד כשאתה גיי...
קצת עוד:
מאוד אהבתי את הקטע עם פאבל (נראה לי שזה היה שמו) בפרק 4 - הבחור שהתחיל עם פיליפ בחנות כלי העבודה ואז הגיע אליו הביתה והכין לו ארוחה ערב. קצת היה מבלבל שהוא פתאום נרתע כשהוא מבין שפיליפ מגדל את התינוקת, כי היה נראה שפיליפ הבהיר את זה עוד לפני כן, אבל בסופו של דבר הוא נשאר. הוא גם היה מאוד חמוד בבוקר למחרת, במיוחד כשהוא ניסה איכשהו כן להותיר רושם טוב על העובדת הסוציאלית.

אגב הסצנה בבוקר עם העובדת הסוציאלית כשקודם כל פאבל שם, ואז מגיעים גם החברה ההיא ואז החבר הזה שלו, זה היה כמעט קומי, פשוט במקביל גם נוראי ומותח כי זה באמת היה כל דבר הכי נורא. והרגיש לי שבמצב אחר זה היה יכול בסוף להיות בסדר ושהעובדת הסוציאלית הייתה מבינה שהיא באה בהפתעה והוא עושה את המיטב שהוא יכול וזה שהוא מוקף באנשים שיכולים לעזור לו זה טוב... אבל זה לא המצב. ובסופו של דבר זה לא היה משנה עם העובדת הסוציאלית הזאת.

אוי זה באמת היה מוגזם...שכל מה שהיה יכול להשתבש- השתבש...נכון שזה היה קומי, אבל באיזשהו מקום עצבנה אותי ההגזמה- שכולם פשוט כולם הגיעו באותו תזמון וחרבשו את הכל...גם הידיד שלו, גם השכנה...כולם פשוט כולם פלטו דברים שרק החמירו את המצב מול העובדת הסוציאלית

גם אני התחלתי להתחבר יותר לסדרה בפרק 4, האחרון שקיים עד כה.
שכן בפרק זה רואים כמה הוא מתנקה מכל דפוסי החיים שלו-הסמים האלכוהול המסיבות וכו'...ועושה כל מה שצריך סביב האחיינית שלו- החיבור ביניהם, החיפוש הקדחתני סביב משרה מלאה, הויתור על האופנוע וכמובן השיחה עם הפסיכולוגית שהייתה מרגשת.
עוד נדבך מעניין שנוסף לפרק- שהתפתח איזשהו כיוון רומנטי בינו לבין הבחור החמוד ההוא, אהבתי את זה :giggle: קודם כל אני מעדיף אותו על פני הידיד הממורמר...שנית כל ההתקדמות ביניהם התפתחה יפה- הוא ליווה אותו כשאחותו נפטרה, אח"כ בכלי עבודה, הזמין אותו להופעה, ואז הפציע אצלו בבית ובישל לו...
גם אני הופתעתי כמוך שהוא נרתע מכך שאמר שהוא מתכוון לקבל משמורת על הילדה ולאמץ אותה...פתאום לקח צעד אחורה:unsure: חבל, הרי הוא לא יצר רושם של גיי טיפוסי...
וכשהוא כמעט יצא, אהבתי שהראשי התנפל עליו בתשוקה, אך פאבל הוא זה שעידן אותו ולקח את זה לכיוון יותר רומנטי-רגוע...הלוואי שזה ימשיך להתפתח ביניהם בצורה יפה. מהמר שהוא יהפוך להיות "בן בית" ובן זוג שלו וגם יתאהב בתינוקת, ושניהם יחד ילחמו בחוסר הצדק לגבי נושא האימוץ מול בית המשפט...וזה יהיה מאבק משותף:love:

ואל תשכח גם להתייחס לHACKS וTIP TOE שכתבתי לגביהן ;)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@snirf תזכור שאתה צריך לכתוב את שם הסדרה שאתה כותב לה בכותרת הספוילר, אחרת לא יודעים למה הספוילר (אני הוספתי כי אני יכול לערוף הודעות של אחרים)

אוי זה באמת היה מוגזם...שכל מה שהיה יכול להשתבש- השתבש...נכון שזה היה קומי, אבל באיזשהו מקום עצבנה אותי ההגזמה- שכולם פשוט כולם הגיעו באותו תזמון וחרבשו את הכל...גם הידיד שלו, גם השכנה...כולם פשוט כולם פלטו דברים שרק החמירו את המצב מול העובדת הסוציאלית
אוי נראה לי ששכחתי שגם השכנה נכנסה בסוף. זה היה הכי נוראי. אם כי מבחינת העובדת הסוציאלית המגעילה הזאת בטח שכנה שיכורה זה פחות רע מעוד מאהב.
שכן בפרק זה רואים כמה הוא מתנקה מכל דפוסי החיים שלו-הסמים האלכוהול המסיבות וכו'...ועושה כל מה שצריך סביב האחיינית שלו- החיבור ביניהם, החיפוש הקדחתני סביב משרה מלאה, הויתור על האופנוע וכמובן השיחה עם הפסיכולוגית שהייתה מרגשת.
לגבי החיפוש משרה - זה כן בלט לי שהוא מחפש משרה אצל צלמי דוגמנים וכאלו. תכלס אם הוא צריך כל משרה אז הוא יכול ללכת לסופר ולבקש משרה. כלומר ברור שיש יתרון לעבוד אצל מישהו שמכיר אותו וגם בטח שכר טוב יותר. אבל כרגע הוא צריך פשוט הכנסה קבועה כלשהי.
לגבי האופנוע הראו יפה איך זה כואב לו אבל הוא יודע שזה הדבר לעשות. במיוחד אהבתי שהוא מבקש סיבוב אחרון על האופנוע ואז מבין אני מניח שני דברים: זה הזוי להשאיר את התינוקת עם מישהו שהוא לא באמת מכיר, אפילו לרגע. דבר שני זה שאם יקרה לו משהו כשהוא רגע עם האופנוע אז התינוקת תשאר ממש עם אף אחד.
עוד נדבך מעניין שנוסף לפרק- שהתפתח איזשהו כיוון רומנטי בינו לבין הבחור החמוד ההוא, אהבתי את זה :giggle: קודם כל אני מעדיף אותו על פני הידיד הממורמר...שנית כל ההתקדמות ביניהם התפתחה יפה- הוא ליווה אותו כשאחותו נפטרה, אח"כ בכלי עבודה, הזמין אותו להופעה, ואז הפציע אצלו בבית ובישל לו...
גם אני הופתעתי כמוך שהוא נרתע מכך שאמר שהוא מתכוון לקבל משמורת על הילדה ולאמץ אותה...פתאום לקח צעד אחורה:unsure: חבל, הרי הוא לא יצר רושם של גיי טיפוסי...
וכשהוא כמעט יצא, אהבתי שהראשי התנפל עליו בתשוקה, אך פאבל הוא זה שעידן אותו ולקח את זה לכיוון יותר רומנטי-רגוע...הלוואי שזה ימשיך להתפתח ביניהם בצורה יפה. מהמר שהוא יהפוך להיות "בן בית" ובן זוג שלו וגם יתאהב בתינוקת, ושניהם יחד ילחמו בחוסר הצדק לגבי נושא האימוץ מול בית המשפט...וזה יהיה מאבק משותף:love:
גם אני ממש אהבתי את פאבל ואני מקווה שזה יתפתח לעוד.
יחד עם זה, זה נראה לי מוגזם שזה יתפתח כל כך מהר לקשר כל כך רציני שהם רוצים לאמץ ביחד. אלא אם כן זה יהיה קרב משפטי שנמשך מעל שנה. ואני מקווה שלא. למרות שתכלס מאוד הגיוני שדבר כזה יכול להיות נורא ארוך.

ואל תשכח גם להתייחס לHACKS וTIP TOE שכתבתי לגביהן ;)
אני מקווה לאגיע גם לזה

למעלה