כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני באמת לא בטוח.אז... במה לצפות עכשיו?![]()
אם תבחר משהו שיש בנטפליקס או בסטינג טיוי, יש מצב שאנסה גם.כלומר יש מיליון סדרות שאני רוצה לראות, אני פשוט לא יודע למה אני רוצה לתת את הזמן שלי
אני גם תוהה.אז... במה לצפות עכשיו?![]()
את בעניין של סדרות אפלאני גם תוהה.
כאילו יש לי עדין איזה ערימה של 50 סדרות שהייתי באמצע שלהן והפסקתי לטובת הבינג׳ הלא הגיוני שגרמתם לי לעשות
עדין בא לי לעשות צפיה חוזרת של איזה סדרה אהובה לצד כל הדברים החדשים כדי שיהיה לי משהו מנחם. אבל כבר ראיתי את שלושת סדרות הנחמה שלי שלא ראיתי די הרבה זמן אז כנראה שרק אצפה מההתחלה בתוכנית הבוקר.
בעצם נראה לי שעבר מספיק זמן מאז הפעם האחרונה שראיתי פארקס מההתחלה![]()
אני לא יודעת מה לעשות, זה מלא כסף אבל.... יש שם מלא דבריםנראה לי שאני הולכת לנצל את החצי שבוע הקרוב לצפיה חוזרת בהיטד רייבלי שניה לפני שיגמר הHBO.
כי אין לי שום סיבה לשלם עליו.
באמת? כל מה שצפיתי שם בחצי השנה הזאת היה סופרמן ואולימפיאדת החורף.אני לא יודעת מה לעשות, זה מלא כסף אבל.... יש שם מלא דברים![]()
וואי שכחתי כבר כמה זאת סדרה מושלמתנראה לי שאני הולכת לנצל את החצי שבוע הקרוב לצפיה חוזרת בהיטד רייבלי שניה לפני שיגמר הHBO.
וואו לחלוטין.וואי שכחתי כבר כמה זאת סדרה מושלמת
(ראיתי 2 פרקים)
(גם מזעזע לגלות כמה הזכרון שלי גרוע ולא טוב כמו שאני חושבת על עצמי) (אבל זה גם כיף)
כן חחואני מניח שאת מתכוונת שראית את שני הפרקים הראשונים -
ועדיין מהממיםוהם הפרקים הכי פחות טובים מהשישה לדעתי.
צפיתי כבר בכל 8 הפרקים שיצאו.את בעניין של סדרות אפל
ויש עכשיו את Maximum Pleasure Guaranteed שהתכוונתי להתחיל אבל לא התחלתי בגלל הבינג'.
יצאו כבר 8 פרקים מתוך ה10 אז נראה לי גם זמן טוב להכנס לזה
איפה זה משודר ועל מה זה?החלטתי לנסות את Glitch.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.