דיוני סדרות #148

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

דורי 1981

Well-known member
הגרסה הגברית והמוקדמת גיל של "מקום שמח". אדיר מילר (שאודה שעד אתמול לא ממש סבלתי את ההומור שלו) מצחיק, משעשע ונוגע. אגב, זה שמשחק את הרופא שלו שהודיע שהאבחנה של המחלה שגויה שיחק בקריירה רופא לפחות שבע פעמים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שאלה על סוף עונה 2 של פרסי ג׳קסון, שהיא גם ספוילר גדול לסוף הספר השני של פרסי ג׳קסון -

אני ממש זוכרת שזה שהעץ של ת׳אליה הפך בחזרה לת׳אליה האנושית בסוף הספר היה הלם מוחלט, ופה כבר בפרק הקודם התחילו לדבר על זה ש״אולי הגיזה תעבוד ממש טוב ותחזיר לנו את ת׳אליה״. אם אני באמת זוכרת את זה נכון, לא חבל? למה להרוס את אפקט ההפתעה העצום הזה?
או אני לא זוכרת נכון? 😅
ואני בכלל זוכרת שהתגלה שהעץ הפך לת'אליה רק בתחילת הספר השלישי?

אני לא חושבת שהספר הסתיים כמו הסדרה.

והזאוס החדש...ממש לא אהבתי את איך שהוא נראה(אני יודעת שלאנס רדיק נפטר בין העונות, אבל זה היה פשוט מוזר גם אם מקבלים את זה שהאלים יכולים לשנות את המראה שלהם . השחקן החדש פשוט לא נראה כמו זאוס אלא כמו פסנתרן ג'אז בסרט קלישאתי כול שהוא)
ממה שאני זוכרת,
הם ממהרים בחזרה למחנה כדי לראות אם הגיזה עבדה והעץ ניצל, ואז הם מגלים שהיא עבדה טוב מדי ות׳אליה חזרה. אבל לא היה להם מושג שזה אמור לקרות, או שאפילו יש סיכוי כזה

ומסכימה על זאוס החדש, הוא גם נראה כמו פסנתרן ג׳אז וגם נראה כועס מדי
הספר לידי לשם שינוי(אבל היה לא קל לשלוף אותו מהמדף |חבול| |חבול| ).

וזה ממש בכמה דפים האחרונים, הקרב נגמר בלה בלה בלה ואז כולם מתעוררים באמצע הלילה ומגלים שתאליה נפלטה מהעץ הספר נגמר.

כמו פסנתרן ג'אז בסרט על מאפיונרים לבנים|בוקס|. יש כ"כ הרבה שחקנים שחורים טובים חבל שלא הביאו מישהו קצת יותר מוצלח.
אוקיי אז כן זכרתי נכון לשם שינוי

מצער שעשו את השינוי הזה, הרסו את כל הקליפהאנגר. ומוזר, כי הם היו די נאמנים עד עכשיו

וממש, ועוד לדמות כ״כ משמעותית. איזה פספוס

אז סוף סוף סיימתי את ספר 2 וגם סיימתי את העונה השניה.
ודי הנחתי שזה מה שתדברו עליו

אני ממש שמח שעברתי לספרים כשהייתי רק באמצע העונה השניה.
הסוף בספר באמת היה מאוד מפתיע. ממש רק בעמודים האחרונים מגלים שת'ליה חזרה לחיים ולא היה לזה רמז קודם. או אולי זה נרמז אבל באופן מאוד לא גלוי.
בסדרה לא רק גרמו לנו להבין שזה הולך לקרות מראש, אלא הראו לנו חלומות של פרסי על ת'ליה שהוא רואה בה כאיום.

חוץ מזה בסדרה גם נראה שלוק לחלוטין לא היה מודע לאופציה שת'ליה תחזור לחיים על ידי גיזת הזהב - אנאבת' מספרת לו על זה והוא מופתע מאוד וכועס כי הוא חושב שקרונוס היה מספר לו.
בעוד בספר נרמז לפחות שלוק היה מודע לכך שגיזת הזהב תחזיר לחיים את ת'ליה ולכן התכוון לתת בסופו של דבר לגיזה לרפא את העץ ושקרונוס תיכנן את זה כי הוא רצה שת'ליה תחזור לחיים בגלל שזה משחק לטובתו כי היא עוד אפשרות בנבואה הגדולה.

היו כמובן עוד לא מעט שינויים בין הספר והסדרה. והקטע שבדברים קטנים מסויימים אני עכשיו לא זוכר מה בעצם היה בסדרה ולא בספר ומה היה בספר ולא בסדרה.
למשל אני בטוח שבספר דובר על כך שקרונוס הוא אבא של קירון (לא בטוח אם ככה כותבים את השם שלו בעברית, אבל אני מתכוון לקנטאור) ולא נראה לי שציינו את זה בסדרה.
עוד משהו זה שנראה לי שבסדרה הבהירו שת'ליה בעצם בכלל לא מתה בלילה שהיא הפכה לעץ, אלא זאוס הפך אותה לעץ כי היא עיצבנה אותו או משהו. אולי בעצם נגלה את זה בהמשך בספרים. (אל תספרו לי)

שינוי שדווקא עבד לדעתי לא רע זה ששינו את הסיפור של סרסיי המכשפה והסירנות. בספר זה שני אירועים שונים אחר אחרי השני ובסדרה חיברו אותם. אבל מה שאהבתי זה שבספר הם לא מבינים שCC היא סרסיי ולחלוטין נופלים בקסמי השכנוע שלה, בעוד בסדרה הם כן קולטים מי היא והסיפור שלה יותר מורכב.
מעניין שדווקא כן השאירו את הקטע של בלאקבירד וצוות הפיראטים שלו שהיו שרקנים וחזרו להיות אנושיים (אבל בספר ציינו שהוא בן של ארס)

הבדל גדול מאוד אחר זה שבסדרה הציקלופ הגדול שחטף את גרובר בעצם ידע שגרובר הוא לא נקבה ובעצם היה מתוחכם יותר.
אבל בספר היה קרב ארוך ומורכב בין הגיבורים והציקלופ הזה שחבל שלא עבר לסדרה.

לעומת זאת בסדרה עשו קרב גדול בין הגיבורים של המחנה והצוות של לוק שלחלוטין לא היה בספר.
בעוד שלא היה את הקרב בין הצוות של לוק וממשפחת הקנטאורים של קירון על הספינה.

*אגב, אני בכלל לא שמתי לב שהיה שחקן אחר בתפקיד זאוס

דיברגנט חדש

Well-known member
קוקיית הבדולח, סדרה ספרדית בת 6 פרקים.
זה מה שהאלגוריתם הציע לי לאחר שצפיתי בשלו ושלה כפי שפירטתי בתגובה #63 שלי בשרשור סדרות הקודם (#147).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד משהו על פרסי ג'קסון - בהקשר לכך שאני כבר קורא את הספר השלישי

מה שמוזר לי ממש לגבי איך שהעונה השניה הסתיימה זה שנראה כאילו ישר מבהירים לנו שפרסי ות'ליה הם בעימות גדול אחד נגד השני עוד לפני שהם נפגשים, ובעצם העונה מסתיימת בכך שהם ניצבים זה מול זה כאויבים.
בספר אין ממש קשר בינהם בסוף הספר השני כי היא רק מתעוררת ברגע האחרון, אם כי כן ניתן להבין שזה משהו מסוכן מעצם זה שפרסי קיבל מסר מאבא שלו שבו הוא אמר רק Brace Yourself.

אבל אז בתחילת הספר השלישי נראה שפרסי ות'ליה חברים. אז לא ברור לי איך ישלימו את זה עם איך שעונה 2 הסתיימה.
זה מרגיש יותר כספוילר להמשך הספר שבו באמת יש יותר ויותר חיכוכים בין פרסי ות'ליה, אם כי הם עדיין לא אויבים, לפחות לא בנקודת ה36% בספר.

אגב, אני יודע שליהקו את הדמויות החדשות שבספר 3 (זואי, ניקו, ביאנקה, ארטמיס, אולי גם אפולו אם כי יהיה קל לחתוך אותו בנתיים), אבל אני לא מציץ כי אני לא רוצה שזה יכניס לי תמונות לראש.

עוד משהו שקלטתי זה שבסדרה שילבו את הפגסוס שהיה של לוק הרבה יותר מאשר בספר השני. בספר השלישי הוא מקבל תפקיד חשוב יותר אז ברור שזאת הסיבה שנתנו לו תפקיד יותר כבר בעונה 2

limors2

Well-known member

מה שמוזר לי ממש לגבי איך שהעונה השניה הסתיימה זה שנראה כאילו ישר מבהירים לנו שפרסי ות'ליה הם בעימות גדול אחד נגד השני עוד לפני שהם נפגשים, ובעצם העונה מסתיימת בכך שהם ניצבים זה מול זה כאויבים.
בספר אין ממש קשר בינהם בסוף הספר השני כי היא רק מתעוררת ברגע האחרון, אם כי כן ניתן להבין שזה משהו מסוכן מעצם זה שפרסי קיבל מסר מאבא שלו שבו הוא אמר רק Brace Yourself.

אבל אז בתחילת הספר השלישי נראה שפרסי ות'ליה חברים. אז לא ברור לי איך ישלימו את זה עם איך שעונה 2 הסתיימה.
זה מרגיש יותר כספוילר להמשך הספר שבו באמת יש יותר ויותר חיכוכים בין פרסי ות'ליה, אם כי הם עדיין לא אויבים, לפחות לא בנקודת ה36% בספר.

אגב, אני יודע שליהקו את הדמויות החדשות שבספר 3 (זואי, ניקו, ביאנקה, ארטמיס, אולי גם אפולו אם כי יהיה קל לחתוך אותו בנתיים), אבל אני לא מציץ כי אני לא רוצה שזה יכניס לי תמונות לראש.

עוד משהו שקלטתי זה שבסדרה שילבו את הפגסוס שהיה של לוק הרבה יותר מאשר בספר השני. בספר השלישי הוא מקבל תפקיד חשוב יותר אז ברור שזאת הסיבה שנתנו לו תפקיד יותר כבר בעונה 2
מרגיש לי ש
השינויים שציינת הם קצת יותר קריטיים ממה שהיה עד עכשיו, במיוחד ביחס של פרסי ותאליה, אז באמת מעניין למה ולאיזה כיוון יקחו את זה. מניחה שזה בעיקר בשביל הדרמטיזציה וכי "זה יותר עובר מסך", ובינתיים השינוי שהכי חרה לי הייתה אנאבת' וגם לזה התרגלתי, אבל ניחא. בעיקר כי הסדרה עדיין מצויינת למרות השינויים שלה, ולא פוגמת בספרים המעולים

ותתייג אותי בהודעות ספרים עתידיות, מעניין אותי לקרוא ויש יותר מדי הודעות בשבילי למצוא לבד 😅

dilly snake

Well-known member

נראה לי הם עשו את זה לדרמה והקליף אנגר.

אבל בעונה 3 תהיה בטח קפיצת זמן ויהיה שוב תחילת הקיץ וזה יהיה מוזר אם פרסי ות'אליה יהיו פתאום חברים.

אז לא יודעת, אני מקווה שאולי הם יתנהגו מוזר אחד לשנייה לאיזה חצי פרק ואז יהפכו לחברים.

דורי 1981

Well-known member
פרק 5 חושף עוד נדבך בסיפור האימוץ. מסתבר שיש כת שפורשת עליהם חסות , "האמת הזוהרת". עוד לא ברור לי מה הקשר הישיר ביניהם ובין הרוצחים.

דורי 1981

Well-known member
זה בהחלט פרק מעניין, ברובד של פערי דורות. אחרי שבפרק 1 גידי נפרד מהחיים ומהצבא בפרק 2, כאן הוא מחפש עבודה וזוגיות. כמי שחי בבועה (הצבא הוא בועה) הוא לא יודע איך להתמודד עם בחורה גנרית מדור ה-Z וגם איך להשתלב בשוק העבודה שהשולטים בו הם דור ה- Z. בקיצור דור הילדים שלו ומטה. זה יוצר צירופי מקרים מצחיקים ועצובים. בינתיים אשתו (מירי מסיקה, שמפתיעה לטובה גם כשחקנית) מודיעה לו על כוונתה להתגרש.

didalf

Well-known member
אוקי מעצבן אותי להודות בזה כי אני נגד חידושים, אבל העונה החדשה של סקראבס, לפחות שני הפרקים שיצאו, ממש ממש כיפית.
אני גם אוהבת שהם לא לקחו את החירויות של סטרימינג ונצמדו למבנה הישן של הסדרה עם 22 דקות לפרק ומבנה עלילתי של קומדיות של פעם, בקטע טוב.
הכל מצחיק חמוד שנון זורם וכיפי. אפילו המתחמחים החדשים בסדר.
ולשמוע שוב את הפתיח היה קצת מרגש אפילו.

חבל אבל שג'יידי ואליוט התרגשו. אם כי לא לגמרי מפתיע תמיד היתה להם מערכת יחסית בעייתית.
אוקייייייייי אני מקווה שד"ר קוקס עוד ישוב כי הלווווווווווווווווווווו

didalf

Well-known member
ברידג'רטון 4X05

זה רק נדמה לי או שלכל דמיות המשנה יש יותר עלילה מהזוג הראשי?? חלאס כבר.

אהבתי שהאישה ההיא צעקה על פנלופי שתדע שהיא פוגעת באנשים עם הרכילות שלה. למה היא עדיין איתנו?

מרשים שהמשרתת של הפתדרינגטון הצליחה להדרדר למעבידה אפילו יותר מגעילה. סוג של כשרון:-D

אהבתי כשסופי הבהירה לבנדיקט בדיוק למה ההצעה להיות מאהבת זה משפיל.
דה ט'ינג איז, שוידוי האהבה שלו היה יפה והכל. ואני יודעת שזה לא כזה מובן מאליו בתקופה ההיא ולהחזיק מאהבת זה כביכול האופציה היחידה שלו. אבל לעזאזללללללללל מעצבן אותי שהוא מרגיש עדיין מחוייב לחיי החברה ולא חושב אפילו שיש לו אופציה למרוד ולהתחתן איתה בכל זאת!!
כאילו זה היה יפה ומעליב בו זמנית "אני אוהב אותך אני לא מפסיק לחשוב עלייך את כל מה שאני רוצה אבל אני לא יכול להתחתן איתך כי את משרתת"|פנים|
ואז כאילו חלקית אני רוצה שיהיו ביחד אז יאיי, וחלקית צעקתי עליה לכי משםםםםםםם אל תסכני את עצמך ככה!!
אבל טוב הסצנה שלהם בסוף הייתה יפה וסקסית כיאה לברידג'רטון.
ועכשיו שני הצדדים גילו מי השכנים שלהם. כאילו מרגיש שהנקמה האולטימטיבית לאמא הרעה שלה זה לחשוף אותה אבל זה משפיל גם את האמא, שמשרתת שלה עשתה דבר כזה.

נערך לאחרונה ב:

dilly snake

Well-known member
יאיי כתבת ראשונה |לב|

בדיוק שהיחסים של בנדיקט וסופי הגיעו לשלב של לדפוק את הראש בקיר עד אובדן הכרה הוא מתוודה ואומר שהוא אוהב אותה והם שוכבים, אבל גם לאורך כל הסצנה של הסקס הייתי בעסוקה בלתהות עם מה שמה שעכשיו עובדת אצל המלכה מקשיבה לכל מה שהלך שם ועכשיו רושמת הערות על סקס שלהם.

זה רק נדמה לי או שלכל דמיות המשנה יש יותר עלילה מהזוג הראשי?? חלאס כבר.
כן, אוףףףףף למה כל הזמן עסוקים באלואיז ופרנצ'סקה והנשף המשעמם של הייסינת'???
אהבתי שהאישה ההיא צעקה על פנלופי שתדע שהיא פוגעת באנשים עם הרכילות שלה. למה היא עדיין איתנו?
לפחות סוף סוף מתייחסים לזה שפנלופי היא הורסת חיים של אנשים באופן מקצועי.
חה, הרגע שהמלכה מנפנפת אותה היה פרייסלס, שהבהמה הזאת תסבול.
ועכשיו שני הצדדים גילו מי השכנים שלהם. כאילו מרגיש שהנקמה האולטימטיבית לאמא הרעה שלה זה לחשוף אותה אבל זה משפיל גם את האמא, שמשרתת שלה עשתה דבר כזה.
בטח האימא הרעה תתחיל לספר לויולט שסופי גנבת ותנסה שיפטרו אותה.
אבל אהבתי שהיא גורשה מהבית.

למה עדיין מראים את המשפחה של פנלופי??

didalf

Well-known member
ברידג'רטון 4X06

למה הפרק ככ ארוך איזה חמש פעמים חשבתי שסוף הפרק והוא המשיך.

אנתונייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב| יאוו איזה חתיך עם הזקן הזה אמאאאאאאאאא|מאוהב||מאוהב|
דמות המשנה היחידה שכן צריכה יותר זמן מסך!!!!
יוו איזה חמודים הוא וקייט והילד|מאוהב|
התגעגעתי גם לקייט המותק.
אבל אוי אנתוני למה אתה מבאס את בנדיקט? כאילו הוא צודק וזה ואין לו כוונות רעות. אבל לא בא לי שהוא יהיה המכשול.
גם הוא וגם אמא שלהם חושבים על טובתה של סופי לא פחות משלם. (אוקי אולי קצת פחות, אבל הם בהחלט חושבים גם עליה).
טוב העיקר שהוא חזר|מאוהב|

אוי לא בעלה של פרצ'סקה מת?? היה נראה ככה כי הסצנה שלהם בגן הייתה חסרת פואנטה אחרת.
טוב צריך לפנות הדרך לה ולבת דודה. שהיא לפחות מוציאה מפרנצס'קה קצת אופי שזה נחמד.

חחחחחח ידעתי שליידי פנווד החדשה זאת קרסידה.
אליס ממזרה מרושעת עם ההצעה שלה למלכה אבל יפה לה:-D זה שעשע אותי.

מה זה הרעיון המטומטמם הזה להגניב את הייסנת' לנשף כמשרתת?|בוקס|

אמא ברידג'רטון הייתה ממש חמודה אל סופי כשהיא לא האמינה יותר מידי לאמא חורגת הרעה ונתנה לה המלצה והכל היא ממש מקסימה אליה. ממש באסה לסופי שהיא צריכה לעזוב כזאת בוסית. ועוד לקרסידה|בוקס|

אני מופתעת שסופי יודעת ככה לעקוב אחרי המחזור שלה, מרשים. אז רק אצילות הן בורות בנושא?
בטח הוא איחר בגלל הלחץ.
אהבתי שבבוקר שאחרי היא כזה טיזינג את בנדיקט. אני אוהבת כשהיא חצופה אליו.
אני יודעת שבנדקיט עכשיו חושב שהוא מלא כוונות טובות ומאוהב בה ואף פעם לא ירצה משהו אחר אבל כולם מסביבו צודקים שהם אומרים שהוא עושה שטות גמורה. וסופי הכי מסכנה:-(
אבל יאללה כולכם תתגברו על עצמכם ושיתחתן עם משרתת. אם תחליטו לקבל את זה כחזית מאוחדת כל הטון יזרום! רק צריך לשכנע את המלכה והיא אוהבת סקנדלים. היא אישרה את קייט ואנתוני בזמנו.

dilly snake

Well-known member
למה הפרק ככ ארוך איזה חמש פעמים חשבתי שסוף הפרק והוא המשיך.
יואו כן.
אנתונייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב| יאוו איזה חתיך עם הזקן הזה אמאאאאאאאאא|מאוהב||מאוהב|
חשבתי שישמרו אותו ואת קייט לפרק האחרון, איזה מזל שלא.
אבל אוי אנתוני למה אתה מבאס את בנדיקט? כאילו הוא צודק וזה ואין לו כוונות רעות. אבל לא בא לי שהוא יהיה המכשול.
אבל כן, למה כזה מאנייק.
אוי לא בעלה של פרצ'סקה מת?? היה נראה ככה כי הסצנה שלהם בגן הייתה חסרת פואנטה אחרת.
בספרים היא אלמנה אז היה ברור שזה מעניין של זמן עד שיפטרו ממנו(גם היה צפוי בלי קשר, למה לעשות ספר ועונה עליה אם היא כבר נשואה).
טוב צריך לפנות הדרך לה ולבת דודה. שהיא לפחות מוציאה מפרנצס'קה קצת אופי שזה נחמד.
אני אוהבת את סאסי פרנצ'סקה :-D . היא כיפית שהיא שיכורה.
חחחחחח ידעתי שליידי פנווד החדשה זאת קרסידה.
חעחע גם אני מרגע שראו את הכפפה הורודה.
וזה הנשף הכי מכוער EVER?? אם הייתי באה ורואה את הקיא הורוד הזה הייתי בורחת לפני שהיו שמים לב אליי.
אני יודעת שבנדקיט עכשיו חושב שהוא מלא כוונות טובות ומאוהב בה ואף פעם לא ירצה משהו אחר אבל כולם מסביבו צודקים שהם אומרים שהוא עושה שטות גמורה. וסופי הכי מסכנה:-(
אבל יאללה כולכם תתגברו על עצמכם ושיתחתן עם משרתת.
אבל עכשיו כולם מנחשים שאבא שלה איש חשוב, בטח לאימא הרעה יש מסמך שאומר שסופי שווה משהו.

ו-ויולט מתחתנת עם אח של ליידי דנברי וליידי דנברי הולכת לטיול שלה.

ואני מקווה שעכשיו שליידי ויסלדאון יצאה לגימלאות נראה פחות את פנלופי.

אליס ממזרה מרושעת עם ההצעה שלה למלכה אבל יפה לה:-D זה שעשע אותי.
ואז פנלופי עושה לה וידוי הריגה :-D:-D:-D:-D.

didalf

Well-known member
חשבתי שישמרו אותו ואת קייט לפרק האחרון, איזה מזל שלא.
וואי ממש!
אני מקווה שהוא ישאר לכל הפרקים הנותרים.

בספרים היא אלמנה אז היה ברור שזה מעניין של זמן עד שיפטרו ממנו(גם היה צפוי בלי קשר, למה לעשות ספר ועונה עליה אם היא כבר נשואה).
ולא רואים אותה פוגשת את בעלה ברקע בספרים קודמים?

אני אוהבת את סאסי פרנצ'סקה :-D . היא כיפית שהיא שיכורה.
כןן בדיוק!
אולי יש תקווה לעונה שלה.

וזה הנשף הכי מכוער EVER?? אם הייתי באה ורואה את הקיא הורוד הזה הייתי בורחת לפני שהיו שמים לב אליי.
חחחחחחחחחחחחחחחח ידעתי שתחשבי ככה אבל אהבתי ממש אני אוהבת ורוד:-D
והגינה למשל איפה שפרנצ'סקה וג'ון יצאו להסתכל על הירח עוצבה ממש יפה.

אבל עכשיו כולם מנחשים שאבא שלה איש חשוב, בטח לאימא הרעה יש מסמך שאומר שסופי שווה משהו.
אה בטוח הבנתי את זה עוד מהפרק השני.
קלאסיק סינדרלה.

ו-ויולט מתחתנת עם אח של ליידי דנברי
ואז היא לא תהיה ליידי ברידג'רטון יותר אלא השם שלו? הוא תעבור לגור אצלו או שהוא אצלם?
וליידי דנברי הולכת לטיול שלה.
יופי לה
ואני מקווה שעכשיו שליידי ויסלדאון יצאה לגימלאות נראה פחות את פנלופי.
אמן. אבל לא נראה לי הם מתעקשים לתקוע אותה כל הזמן. אין לה עוד תעסוקות???? שמישהו יקח אותה לשחק באיזה סדרה לא מעניינת בבקשה.

ואז פנלופי עושה לה וידוי הריגה :-D:-D:-D:-D.
האמת שהיא דווקא הצילה אותה. היא הסיחה את כולם מזה שהמלכה לא הגיעה וגם לא תכתוב על זה בעלון הבא שלה.

dilly snake

Well-known member
ולא רואים אותה פוגשת את בעלה ברקע בספרים קודמים?
כתוב שהיא נשואה ואז היא מתאלמנת(אבל בספרים כל ספר מתמקד רק בזוג ופחות במסביב).
חחחחחחחחחחחחחחחח ידעתי שתחשבי ככה אבל אהבתי ממש אני אוהבת ורוד:-D
כן תיארתי לעצמי שתחשבי הפוך ממני :-D :-D אני לא אוהבת.
ואז היא לא תהיה ליידי ברידג'רטון יותר אלא השם שלו? הוא תעבור לגור אצלו או שהוא אצלם?
היא בטח תהיה עכשיו ליידי אנדרסון ותעבור לגור אצלו לא? ככה אז עובד אישה מתחנת והולכת להיות עם בעלה גם אם היא אלמנה.
חוץ מזה הבית הראשי לא אמור להיות שייך לאנתוני וקייט? אנתוני רק נותן לכולם לגור שם.
(אבל כן, מה יהיה עכשיו עם הייסינת' ומה שמו?)
אמן. אבל לא נראה לי הם מתעקשים לתקוע אותה כל הזמן. אין לה עוד תעסוקות???? שמישהו יקח אותה לשחק באיזה סדרה לא מעניינת בבקשה.
לא!! שתישאר מובטלת העוכרת.
האמת שהיא דווקא הצילה אותה. היא הסיחה את כולם מזה שהמלכה לא הגיעה וגם לא תכתוב על זה בעלון הבא שלה.
אני בטוחה שיהיו מספיק שידברו על זה שהמלכה דפקה לה ברז.

didalf

Well-known member
כתוב שהיא נשואה ואז היא מתאלמנת(אבל בספרים כל ספר מתמקד רק בזוג ופחות במסביב).
כמו שצריך חבל שהסדרה לא מקשיבה.

היא בטח תהיה עכשיו ליידי אנדרסון ותעבור לגור אצלו לא? ככה אז עובד אישה מתחנת והולכת להיות עם בעלה גם אם היא אלמנה.
זהו אני יודעת שזה עובד ככה זה פשוט נראה מוזר שהיא תוותר על השם ברידג'רטון ועל הבית.

חוץ מזה הבית הראשי לא אמור להיות שייך לאנתוני וקייט? אנתוני רק נותן לכולם לגור שם.
זהו הם חזרו פור גוד??

dilly snake

Well-known member
לא הבנתי למה קייט ואנתוני לא היו 8-* .

אבל הפרק היה מעצבן, כאילו אני מבינה שהם השתמשו במוות של ג'ון כדי לגרום לויולט ובנדיקט להבין שהוא וסופי צריכים להיות ביחד כי החיים קצרים ובלה בלה בלה. אבל עדיין זה מרגיש כאילו 70% מהפרק התמקד בפרנצ'סקה ופחות מידי במה שחשוב באמת.

האימא הרעה ממש חכמה איך היא גרמה לפוזי לפלוט איפה סופי ואז לעצור אותה בסוף הפרק.

היו סצנות ממש טובות של בנדיקט ו-ויולט.

ולא הרבה פנלופי.

וגם הסצנות של בנדיקט ופרנצ'סקה היו ממש מתוקות( בגלל זה אני אוהבת גברים עם אופי של גולדן רטיבר).

וממש כאב לי על פרנצ'סקה בסצנה של הבדיקת הריון.

ואם כבר, זה פרק הראשון שאשכרה חשבתי איפה דפני. אני לא סובלת אותה, אבל זה מוזר שאף אחד לא טרח להזכיר אותה הפרק. זה היה עדיף על הטנטרום המוזר של הייסינת'.

דורי 1981

Well-known member
חוזר בפעם המאה, סדרה מ-ע-ו-ל-ה! מי שלא רואה מפסיד. אפילו יש לה ערך עברי בויקיפדיה ומזהים אותה ב- AI. עונה 3 נפתחת עם רצח בעולם הביליארד המקצועני. קול חוזר לשירות אחרי שסגר את המעגל בנוגע לאחיו. למקס יש סיפור - אמא שלה חוזרת ומגלה לה ולאבא שלה (ולריקי העוזר) שהם חייבים 110 מיליון דולר למאפיונר חסר מעצורים. היא מסתירה את כל המידע משותפיה למשטרה והדילמה מתחדדת, כשמתברר שכולם על הכוונת.

didalf

Well-known member
ברידג'רטון 4X07
לא הבנתי למה קייט ואנתוני לא היו 8-* .
נכון?8-* מה הקטע עם אנתוני למה מתנהגים כאילו הוא עדיין בהודו כשהוא חזר בפרק שעבר?8-* כאילו שני אנשים שונים כתבו את הפרקים האלה ולא תיאמו ביניהם.

אוי מסכנה פרנצ'סקה;-( כשהיא נשברה עם אמא שלה ממש כאב לי עליה.

למה מיקיילה וג'ון אין להם מבטא סקוטי בעצם?
אניוואי החגיגה שהם עשו בסוף הייתה מקסימה במיוחד כשכולם רקדו🥹 הזכיר לי את הרגע החמוד בעונה 2 כשכל המשפחה שיחקה במשחק הטיפשי הזה שלהם. מהרגעים שאני נזכרת שאני ממש אוהבת את המשפחה הזאת.

או תודה לאל על מאמא ברידג'טון שהזכירה לבנדיקט שהוא יכול להתחתן עם סופי. זה יגרור ויתורים קשים אבל זה אפשרות. כפרעליה והלב הרומנטי שלה:-D

איזה מצחיקה סופי חיפשה בכל הבית את השרשרת שלה ולא חשבה על המקום הכי אובייס|פנים|

ובוקררררררררררר טובבבבבבבבבבבבבב לבנדיקט שחיבר את הנקודות באיחור של מאתיים שנה:-D:-D
יאוו איזה תזמון רעעע
איזה נבלהההההההההההההההההההה האמא חורגת הזאתתתתתתתתתתתתתתתת:-[
ואיזה מתוקה פוזי.

אבל הפרק היה מעצבן, כאילו אני מבינה שהם השתמשו במוות של ג'ון כדי לגרום לויולט ובנדיקט להבין שהוא וסופי צריכים להיות ביחד כי החיים קצרים ובלה בלה בלה. אבל עדיין זה מרגיש כאילו 70% מהפרק התמקד בפרנצ'סקה ופחות מידי במה שחשוב באמת.
כן זה אכן הרגיש יותר מידי התמקדות בפרנצ'סקה. בכלל כל העונה הזאת נורא מתפזרת לעלילות משנה. למרות שספציפית לפחות זה היה יפה יחסית.

האימא הרעה ממש חכמה איך היא גרמה לפוזי לפלוט איפה סופי ואז לעצור אותה בסוף הפרק.
חחחח כן כאילו כן זה היה מחוכם אבל היא נבלה:-[

וגם הסצנות של בנדיקט ופרנצ'סקה היו ממש מתוקות( בגלל זה אני אוהבת גברים עם אופי של גולדן רטיבר).
וואי כן איזה אח חמוד. זה מוזר כי לדעתי עד עכשיו בקושי היה ביניהם קשר בכלל.
וממש כאב לי על פרנצ'סקה בסצנה של הבדיקת הריון.
וואי כן איזה נורא ומשפיל זה:-(
ואם כבר, זה פרק הראשון שאשכרה חשבתי איפה דפני. אני לא סובלת אותה, אבל זה מוזר שאף אחד לא טרח להזכיר אותה הפרק. זה היה עדיף על הטנטרום המוזר של הייסינת'.
תכלס.

למעלה