אה, לא קראתי את הכתבה על החידוש אז לא ידעתי שהודיעו שעונה 3 תהיה האחרונה. זאת באמת כנראה החלטה טובה.חח אתה נותן לי מוטיבציה בכך שאתה כותב ביקורת ואני מגיב לך
נותרו עוד 2 פרקים לעונה...בינתיים אישית אהבתי את העונה הזאת יותר מהקודמת, מבחינת גיוון העלילות והאופן שבו פיתחו את הסדרה IN-OUT פרדייז.
גם חידשו אותה לעונה 3 שתהיה האחרונה, טוב שהתסריטאים יודעים את הכיוון של הסדרה ומתי לסיים אותה...ולא מושפעים מההצלחה, בכך שיסעפו אותה עוד ועוד- כל עוד זה לא היה התכנון התסריטאי.
אגב ברגע שראו את הדבר הזה שנראה כמו מסר מהעתיד ב1997 ישר חשבתי על סרטי שליחות קטלנית. שם יש מסע בזמן, ואפוקליפסה שאמורה להתחיל ב1997. (בעבר כש1997 הייתה עדיין העתיד)זאת באמת החלטה הזויה של הפסיכולוגית ככה להתעמת עם ג'יין...רק שלא תהרוג אותה...
ועם המסר בשנת 1997- ישר חשבתי שאתה צודק לגבי המסע בזמן והתבאסתי...כי לא רציתי שזה הכיוון שיהיה לסדרה.
אני מניח שהילד רץ אל טרי וסיפר לה מה שהוא ראה ואז הם רצו אל האנשים ברכבת כדי לברוח ממנו.ממש הופתעתי ושמחתי שסוף פרק 6 - אכן רואים את טרי והם נפגשים! הייתי בטוח שזה יהיה מסע עכשיו...ושהיא בכלל לא נמצאת שם ברכבת, אחרי מה שקרה עם הדוור...(עדיין צריך להבין מה קרה אחרי שהוא ירה בו, והילד ראה שירה בו, האם סיפר לטרי? איך הם הגיעו לחבורה הזאת ברכבת?)