דיוני סדרות #148

didalf

Well-known member
ברידג'טון 4X08 סוף עונה
סוף טוב הכל טוב כמובן.
אבל כאילו זה מה שאני מצפה מסדרת כזאת. שתהיה כיפית, שהדמויות יהיו חמודות ושתהיה להם כימיה טובה ואת הסוף הטוב שלי. זה כיף ומנחם. לא משנה כמה ההסתבכות צריך להמשיך לצפות כדי לגלות איך יתירו הכל, אבל אני יודעת שזה יסתדר.

מאמא ברידג'טון היא מלכת העולם ומצטיינת העונה|כתר| היא יותר רחבת לב מהמשפחה בדאונטון והם היו מאדדדדדדדדדדדדדדד טובים למשרתים שלהם. כפרעליה איך היא נלחמה בשביל סופי!!!!

היה ברור שאבא של סופי השאיר לה משהו בצוואה שהאמא החורגת המרושעת הסתירה. (אני מקווה שהיא החזירה לה את כל הכסף, נבלה)
אבל אהבתי מאד שבנדיקט היה מוכן להתחתן איתה ולשרוף את הקשרים לחברה גם בלי לדעת את זה. וכנל כל המשפחה תמכה. הוא היה מוכן לסיכון, זה שבסוף הצילחו להגניב אותה לחברה זה רק בונוס.

איזה מותק פוזי הזאת אני שמחה שהיא מצאה מחזר ראוי. חמודה.

אהבתי גם את השיחה של קרסידה ואלואיז מאז העונה הקודמת אני מחבבת את קרסידה והיא הייתה חברה טובה לאלואיז דווקא.

סופסוף אחרי 4 עונות שבהן תהיתי למה המתאגרף הזה ואשתו חלק מהסדרה אליס נהייתה מועילה לעלילה. ואפילו מאד. אני מחבבת אותה עכשיו היא ממזרית וחצופה וחכמה. אהבתי. גם המלכה אהבה. וזה הרי מה שאני אמרתי - המלכה מתה על סקנדלים ורכילות תנו לה סיפור טוב והיא תהיה בעדכם.
הקטע שהיא וליידי דנברי נקרעות מצחוק ואז בוכות כי ליידי דנברי עוזבת היה חמוד מאד.

מה הטמטום הזה ששמו את סופי ובנדיקט בחדרים נפרדים שאסור להם לחצות אבל במקום שיהיו בשני צדדים של הבית הם ליטרלי אחד מול השני:-D:-D
כאילו חסרים חדרים בבית הזה? באמת.
אוקי אבל הייתה סצנה מאד יפה באמבטיה. בכלל הם חמודים|מאוהב|

ויש סצנה אחרי כתובויות ויש בה חתונה אבל חשוב מזה - אנתוניי|מאוהב| חתיכי|מאוהב|
(דפני ממש נושלה מהמשפחה הא?)

אה ויש ליידי וויסלדאון חדשה8-* האם זאת אליס? המלכה עצמה?

dilly snake

Well-known member
מאמא ברידג'טון היא מלכת העולם ומצטיינת העונה|כתר| היא יותר רחבת לב מהמשפחה בדאונטון והם היו מאדדדדדדדדדדדדדדד טובים למשרתים שלהם. כפרעליה איך היא נלחמה בשביל סופי!!!!
כן, אבל נראה לי זה בעיקר בגלל שהיא רוצה שבנדיקט יהיה מאושר(למרות שסופי הייתה חפה מפשע והכל).
והפרצוף של האימא הרעה שהם התחילו להזכיר את כל הקשרים שיש למשפחה :-D .
איזה מותק פוזי הזאת אני שמחה שהיא מצאה מחזר ראוי. חמודה.
כן (y)
אבל מסכנה האחות השנייה שבגלל האימא הרעה לא הצליחה למצוא חתן. כי אני לא חושבת שהיא ממש רעה היא פשוט רוצה לרצות את האימא.
אהבתי גם את השיחה של קרסידה ואלואיז מאז העונה הקודמת אני מחבבת את קרסידה והיא הייתה חברה טובה לאלואיז דווקא.
אני מתה על קרסידה, מצד אחד כיף לא לאהוב אותה ולצחוק עליה אבל יש בה עומק.
סופסוף אחרי 4 עונות שבהן תהיתי למה המתאגרף הזה ואשתו חלק מהסדרה אליס נהייתה מועילה לעלילה. ואפילו מאד. אני מחבבת אותה עכשיו היא ממזרית וחצופה וחכמה. אהבתי. גם המלכה אהבה. וזה הרי מה שאני אמרתי - המלכה מתה על סקנדלים ורכילות תנו לה סיפור טוב והיא תהיה בעדכם.
(y)
הקטע שהיא וליידי דנברי נקרעות מצחוק ואז בוכות כי ליידי דנברי עוזבת היה חמוד מאד
הקול של המלכה צוחקת גרם לי לקרינג' מסוים.
אוקי אבל הייתה סצנה מאד יפה באמבטיה. בכלל הם חמודים|מאוהב|
כן, זה היה ממש לוהט.
ויש סצנה אחרי כתובויות ויש בה חתונה אבל חשוב מזה - אנתוניי|מאוהב| חתיכי|מאוהב|
כן, הכי חמוד שהוא אמר לבנדיקט שהוא לא היה צריך להקשיב לו.
(דפני ממש נושלה מהמשפחה הא?)
וואי כן8-* לא להלוויה ולא לחתונה עכשיו של בנדיקט. גם אף אחד לא טרח אפילו לתרץ למה היא לא שם.
(אם הם יכלו להכניס את ג'ונתן ביילי שיש לו אשכרה קריירה לשתיים וחצי סצנות ולהביא את סימון אשלי אי אפשר היה להביא גם את השחקנית של דפני ליומיים צילום?).

לא התייחסת לזה שמרכוס יצא ממש מאנייק שויולט אמרה לו שהיא רוצה שהם ימשיכו להיות ביחד בלי להתחתן, והוא פשוט אמר כזה "אממ, טוב...ביי!!".
אה ויש ליידי וויסלדאון חדשה8-* האם זאת אליס? המלכה עצמה?
גם אני וחשבת שזו אליס.

דיברגנט חדש

Well-known member
בונז, שוטר FBI ואנטרופולוגית (חוקרת עצמות) בשת"פ, סדרה בת 21 פרקים שכל פרק עצמאי (לפחות, בינתיים ממה שהספקתי לראות :))
אגב, שם הסדרה הוא כינוי של הארטרופולוגית, ד"ר ברנר, גיבורת הסדרה.

didalf

Well-known member
כן, אבל נראה לי זה בעיקר בגלל שהיא רוצה שבנדיקט יהיה מאושר(למרות שסופי הייתה חפה מפשע והכל).
בסדר עדיין. היא ממשיכה לתמוך בהם אחרי שלא רק היא משרתת אלא גם נעצרה.
והפרצוף של האימא הרעה שהם התחילו להזכיר את כל הקשרים שיש למשפחה :-D .
חעחע מי היא חושבת שהיא.

אבל מסכנה האחות השנייה שבגלל האימא הרעה לא הצליחה למצוא חתן. כי אני לא חושבת שהיא ממש רעה היא פשוט רוצה לרצות את האימא.
כן אני מקווה שהיא תהיה נחמדה יותר תצליח בעונה הבאה.

אני מתה על קרסידה, מצד אחד כיף לא לאהוב אותה ולצחוק עליה אבל יש בה עומק.
כן, מאז העונה שעברה.

כן, הכי חמוד שהוא אמר לבנדיקט שהוא לא היה צריך להקשיב לו.
חחחח כן אני שמחה שהוא מכיר בטעותו.

וואי כן8-* לא להלוויה ולא לחתונה עכשיו של בנדיקט. גם אף אחד לא טרח אפילו לתרץ למה היא לא שם.
(אם הם יכלו להכניס את ג'ונתן ביילי שיש לו אשכרה קריירה לשתיים וחצי סצנות ולהביא את סימון אשלי אי אפשר היה להביא גם את השחקנית של דפני ליומיים צילום?).
וואי ממששששששש
מילא לא יכלה לבוא נגיד למרות שאם ג'וני יכל אז מה כבר היא עושה? אבל אפילו לא מנסים להסביר כבר למה דפני לא שם.
לא התייחסת לזה שמרכוס יצא ממש מאנייק שויולט אמרה לו שהיא רוצה שהם ימשיכו להיות ביחד בלי להתחתן, והוא פשוט אמר כזה "אממ, טוב...ביי!!".
אה כן לא כזה אכפת לי.
דווקא אני מבינה אותו. תחשבי הפוך גבר אומר לבחורה שכבר היו קרובים להתמסדות שבעצם במקום להתמסד "בואי נמשיך לשכב בסתר" זה קצת מעליב.

snirf

Active member
פרק פתיחת עונה 2 של פרדייז- וואו!
התחלתי את העונה בחששות, שכן קראתי ביקורות לא כ"כ טובות ע"י מבקרים ב"הארץ"/עוד אתר...והאמת- דיברו שטויות!
מאוד אהבתי את הכיוון שלקחו העונה, נראה מבטיח ביותר.
ואף עשה לי איזשהו וייב של "הנותרים" המשובחת באיזשהו אופן.
גם הוסיפו לקאסט 2 שחקנים ממש טובים- כפי שניתן לראות בפוסטר מטה.

צפיתי בינתיים ב-3 פרקים והראשון היה המוצלח מביניהם.
מי שכבר התחיל את העונה- מוזמנים להגיב עם ספויילרים וכו' על פרטי העלילה
מי שטרם צפה בסדרה- חובה.!

1772616748008.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק פתיחת עונה 2 של פרדייז- וואו!
התחלתי את העונה בחששות, שכן קראתי ביקורות לא כ"כ טובות ע"י מבקרים ב"הארץ"/עוד אתר...והאמת- דיברו שטויות!
מאוד אהבתי את הכיוון שלקחו העונה, נראה מבטיח ביותר.
ואף עשה לי איזשהו וייב של "הנותרים" המשובחת באיזשהו אופן.
גם הוסיפו לקאסט 2 שחקנים ממש טובים- כפי שניתן לראות בפוסטר מטה.

צפיתי בינתיים ב-3 פרקים והראשון היה המוצלח מביניהם.
מי שכבר התחיל את העונה- מוזמנים להגיב עם ספויילרים וכו' על פרטי העלילה
מי שטרם צפה בסדרה- חובה.!

צפה בקובץ המצורף 142643
אני שמח שאתה נהנת, אני פחות.
את פרקים 1 ו3 כן אהבתי.
פרק 2 עיצבן אותי בכמה דברים
וגם את פרק 4 לא אהבתי.

אני אגיב על שלושת הפרקים הראשונים
ואז על פרק 4 בנפרד כדי שתוכל לקרוא אחרי שתראה

פרק 1 היה כאילו סיפור לא קשור, אפילו שהיה ברור שהוא יתקשר בהמשך, וזה באמת היה טוב.
נקודת מבט אחרת על סוף העולם ובאמת אהבתי את הדמות של אנני.
זה די מגניב שהיא פשוט חיה בגרייסלנד שזה מקום כל כך ידוע.
*אגב, אני לא זוכר אם קסבייר או אשתו היו מעריצים של אלביס ובגלל זה הם קראו לבת שלהם פרסלי.

שמחתי שאלו בפרצו לבית היו בעצם אנשים טובים ובאמת לינק היה חמוד.

פרק 3 היה טוב מכמה בחינות - גם גילינו סוף סוף מה קורה בבונקר אחרי אירועי העונה הראשונה.
מגניב לראות את הבן של הנשיא המת בתור מנהיג מורדים.
הנשיא החדש הוא כזה דוש מעצבן שבאמת לא היה עצוב לראות אותו נרצח.
גם מאוד מגניב מה שקורה עם ג'יין והמזימות שלה.
וכמובן הגילויים לגבי סינטרה.
אז בעבר היא גילתה שאחרי הרבה הרוגים בהתחלה החיים על כדור הארץ יחזרו להיות נסבלים, אבל זה יהיה זמני ובעצם תהיה עליה מאסיבית בטמפרטורות אחרי כמה שנים וכולם ימותו.
כלומר כל מה שאנחנו רואים על כל השורדים בחוץ זה נחמד ויפה אבל ממש זמני. די מדכא.
אז יש איזו חברה של איזה פרופסור והסטודנט שלו שהיא רוצה לקנות והם לא מכרו לה אז היא שלחה את בילי לגרום לו למכור. והוא סוג של מצליח והורג את הפרופסור הזה אבל אז נותן לסטודנט שלו לברוח, והסטודנט זה לינק. אז מין הסתם לא צירוץ מקרים שלאשתו של הפרופסור קראו אלכס ולינק דיבר בפרק אחד על להכנס לבונקר להרוג את אלכס.
הניחוש שלי הוא שאלכס הוא סוג של מכונת זמן או משהו כזה שיאפשר לשורדים בבונקר או לחזור לעבר או לקפוץ לעתיד אחרי שכדור הארץ יתקרר.

פרק 2 בינהם היה מבחינתי פרק סתם עם שתי עלילות סתם שלא היו צריכות לתפוס כל כך הרבה נפח (במיוחד כשיש בעונה רק 8 פרקים).
אז בהווה מסתבר שאנני לא סתם מצאה את קסבייר ליד המטוס כי שם הוא נשאר, אלא הייתה לו הרפתקאת צד עם ילדים ניצולים מסכנים והוא הרג מישהו שאיים עליהם או עליו. ובמקביל יש את עלילת הפלאשבק לאיך שהוא פעם שבר את הרגל בדיוק באותה דרך (ככה שיש לו זיכרון של איך לטפל בעצמו) וגם פגש את טרי לראשונה.

הפרק הזה במיוחד עיצבן אותי פשוט כי בעצם עכשיו נותרו רק 4 פרקים לעונה ומרגיש כאילו היא רק התחילה.

אבל חוץ מזה כל עלילת הפלאשבק הרגישה כמו סתם תירוץ לראות את ג'יימס מארסדן שוב (ואני מודה זה כיף) וגם כדי לחבר את זה ללידה הבעייתית בהווה (וגם לתת הסבר שתינוקות יכולות לשרוד עולם פוסטאפוקליפטי.
בהווה אהבתי לראות שהאמון שיש לקסבייר בשורדים אחרים היה מוצדק ובאמת היו שם אנשים טובים נוספים.
אבל ממש עצוב שאנני כבר מתה.
עכשיו קסבייר אמור להגיע חזרה אל הבונקר ולתת את התינוקת ללינק שמאיים על הבונקר שלו?
ואגב, טרי נחטפה ואני מנחש שהקבוצה של לינק היא זאת שחטפה אותה כי הוא גילה על הקשר שלה לבונקר ורוצה לנצל את זה.

חוץ מזה גילינו שלקסבייר יש זיכרונות של לינק למרות שהוא לא פגש אותו, מה שגורם לי לחשוב שזה באמת קשור לפרויקט הסודי של סינטרה שקשור לחברה של לינק שהיא "קנתה" בעזרת בילי ואולי זה מכונת זמן באמת.
ואנחנו גם ראינו את סינטרה אומרת בסוד לתינוק שרק נולד בעבר שהוא יזכה לראות את השמיים האמיתיים. שזה מעניין כי זה אומר שעד כמה שכל האחרים חושבים הם לא יזכו לצאת מהבונקר הזה בחייהם. בעיקרון אם יש לה תוכנית לצאת אז למה לא לספר?

snirf

Active member
אני שמח שאתה נהנת, אני פחות.
את פרקים 1 ו3 כן אהבתי.
פרק 2 עיצבן אותי בכמה דברים
וגם את פרק 4 לא אהבתי.

אני אגיב על שלושת הפרקים הראשונים
ואז על פרק 4 בנפרד כדי שתוכל לקרוא אחרי שתראה

פרק 1 היה כאילו סיפור לא קשור, אפילו שהיה ברור שהוא יתקשר בהמשך, וזה באמת היה טוב.
נקודת מבט אחרת על סוף העולם ובאמת אהבתי את הדמות של אנני.
זה די מגניב שהיא פשוט חיה בגרייסלנד שזה מקום כל כך ידוע.
*אגב, אני לא זוכר אם קסבייר או אשתו היו מעריצים של אלביס ובגלל זה הם קראו לבת שלהם פרסלי.

שמחתי שאלו בפרצו לבית היו בעצם אנשים טובים ובאמת לינק היה חמוד.

פרק 3 היה טוב מכמה בחינות - גם גילינו סוף סוף מה קורה בבונקר אחרי אירועי העונה הראשונה.
מגניב לראות את הבן של הנשיא המת בתור מנהיג מורדים.
הנשיא החדש הוא כזה דוש מעצבן שבאמת לא היה עצוב לראות אותו נרצח.
גם מאוד מגניב מה שקורה עם ג'יין והמזימות שלה.
וכמובן הגילויים לגבי סינטרה.
אז בעבר היא גילתה שאחרי הרבה הרוגים בהתחלה החיים על כדור הארץ יחזרו להיות נסבלים, אבל זה יהיה זמני ובעצם תהיה עליה מאסיבית בטמפרטורות אחרי כמה שנים וכולם ימותו.
כלומר כל מה שאנחנו רואים על כל השורדים בחוץ זה נחמד ויפה אבל ממש זמני. די מדכא.
אז יש איזו חברה של איזה פרופסור והסטודנט שלו שהיא רוצה לקנות והם לא מכרו לה אז היא שלחה את בילי לגרום לו למכור. והוא סוג של מצליח והורג את הפרופסור הזה אבל אז נותן לסטודנט שלו לברוח, והסטודנט זה לינק. אז מין הסתם לא צירוץ מקרים שלאשתו של הפרופסור קראו אלכס ולינק דיבר בפרק אחד על להכנס לבונקר להרוג את אלכס.
הניחוש שלי הוא שאלכס הוא סוג של מכונת זמן או משהו כזה שיאפשר לשורדים בבונקר או לחזור לעבר או לקפוץ לעתיד אחרי שכדור הארץ יתקרר.

פרק 2 בינהם היה מבחינתי פרק סתם עם שתי עלילות סתם שלא היו צריכות לתפוס כל כך הרבה נפח (במיוחד כשיש בעונה רק 8 פרקים).
אז בהווה מסתבר שאנני לא סתם מצאה את קסבייר ליד המטוס כי שם הוא נשאר, אלא הייתה לו הרפתקאת צד עם ילדים ניצולים מסכנים והוא הרג מישהו שאיים עליהם או עליו. ובמקביל יש את עלילת הפלאשבק לאיך שהוא פעם שבר את הרגל בדיוק באותה דרך (ככה שיש לו זיכרון של איך לטפל בעצמו) וגם פגש את טרי לראשונה.

הפרק הזה במיוחד עיצבן אותי פשוט כי בעצם עכשיו נותרו רק 4 פרקים לעונה ומרגיש כאילו היא רק התחילה.

אבל חוץ מזה כל עלילת הפלאשבק הרגישה כמו סתם תירוץ לראות את ג'יימס מארסדן שוב (ואני מודה זה כיף) וגם כדי לחבר את זה ללידה הבעייתית בהווה (וגם לתת הסבר שתינוקות יכולות לשרוד עולם פוסטאפוקליפטי.
בהווה אהבתי לראות שהאמון שיש לקסבייר בשורדים אחרים היה מוצדק ובאמת היו שם אנשים טובים נוספים.
אבל ממש עצוב שאנני כבר מתה.
עכשיו קסבייר אמור להגיע חזרה אל הבונקר ולתת את התינוקת ללינק שמאיים על הבונקר שלו?
ואגב, טרי נחטפה ואני מנחש שהקבוצה של לינק היא זאת שחטפה אותה כי הוא גילה על הקשר שלה לבונקר ורוצה לנצל את זה.

חוץ מזה גילינו שלקסבייר יש זיכרונות של לינק למרות שהוא לא פגש אותו, מה שגורם לי לחשוב שזה באמת קשור לפרויקט הסודי של סינטרה שקשור לחברה של לינק שהיא "קנתה" בעזרת בילי ואולי זה מכונת זמן באמת.
ואנחנו גם ראינו את סינטרה אומרת בסוד לתינוק שרק נולד בעבר שהוא יזכה לראות את השמיים האמיתיים. שזה מעניין כי זה אומר שעד כמה שכל האחרים חושבים הם לא יזכו לצאת מהבונקר הזה בחייהם. בעיקרון אם יש לה תוכנית לצאת אז למה לא לספר?

מסכים שפרק 2 היה החלש מבין השלושה, אך עדיין לא מעיק/בלתי נסבל מבחינת הפלאשבקים...לטעמי הם דווקא נעשים באופן מוצדק וממונן נכון- מתארים את סיפור ההתאהבות/היכרות שלו ושל אשתו, כך שזה היה חמוד איך שתמך בה בבי"ח...
לגבי הפרק ה-1 הוא היה וואו מבחינתי! ממש הרגיש לי תחושתית כמו "הנותרים" כזה... אהבתי דווקא שלשם שינוי הראו את הזווית של "הצד השני"- איך התמודדו עם האסון שקרה. וגם אהבתי את הליהוק של השחקנית, ראיתי אותה כבר במס' סדרות. גם את לינק אני מכיר מסדרה אחרת.
כמובן שהיו חורים לא הגיוניים כמו...איך היה לה מספיק מזון במשך שנתיים? אין זה הגיוני שהיו לה מספיק שימורים לזמן כ"כ ארוך...היא גם הסתגרה בבית ולא יצאה כלל. ועוד כהנה וכהנה חורים לתקופת הזמן הזאת ששהתה בבית...
וכמובן שבסדרה אוהבים לעשות EPIC MOMENTS עם סאונדטראק טוב (עונה קודמת זה היה עם הכיתוב בשמיים וברקע "ANOTER DAY IN PARADISE" למשל), ובסוף הפרק הראשון היה את הרצת הזמן- מגלים שהיא בהיריון והמפגש עם קסבייר.
פרק 3- מעניין מהו הפרויקט הסודי של סינטרה...זה בטוח קשור לבן שלה שמת, אולי הקמה לתחייה, או כמו שאמרת- מכונת זמן. אם כך- לא אוהב את הכיוון הזה בכלל...זה סתם לסעף את הסדרה עם מאפיינים אחרים ושחוקים מסדרות מד"ב אחרות(n) ייתכן והתכנית שלה מתוכננת לפעול כאשר כל כדור הארץ צפוי להיות מוחרב (בתרחיש שהסבירו בפרק 3, עם ההתחממות וכו'- שאף אחד לא יוותר בחוץ)
כמובן שטרום התרחיש- יהיה מרדף נגד הזמן כדי שלבונקר יספיקו להיכנס לינק, הבחורה ההריונית ואשתו של קסבייר...

ולעוד סדרת "בוראת עולם"- פלוריבוס. בעקבות ביקורות טובות והייפ משוגע החלטתי לתת צ'אנס וראיתי בינתיים 2 פרקים ראשונים
לא התלהבתי/התרשמתי בכלל...לא רואה איך הסדרה תתפתח לכיוונים מעניינים.
הפרק הראשון היה כמו חלום בלהות משוגע ומטורף...והשני היה כבר די משעמם

למעלה