דיוני סדרות #144

דיברגנט חדש

Well-known member
התחלתי לראות סדרה קצרה בת 4 פרקים על טרום היבחרו של לינקולן לנשיא ארה"ב, נקראת מכת ברק.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי לראות סדרה קצרה בת 4 פרקים על טרום היבחרו של לינקולן לנשיא ארה"ב, נקראת מכת ברק.
אני ממש רוצה לראות אותה.
לפחות לפי הטריילר עשתה רושם טוב.
אבל כרגע יש לי יותר מידי עם הצפיה החוזרת של Stranger Things.

אבל תספר מה אתה חושב עליה

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 604

חחחחחחחחחחחחח איך כולם מסתבכים עם לקרוא לגברת היוז גברת קרסון זה קורע:-D אבל בצדק זה לא מתאים. באמת תודה שהם אישרו לכולנו להמשיך לקרוא לה גברת היוז חחחחחחח

חחחחחח כשהם ירדו לחלק של המשרתים להגיד שלום לקרסון והיוז אז סבתא כזה "לא הייתי למטה 20 שנה" ואיזבל אומרת לה "הבאת דרכון"?:-D:-D

היי גוון!! חמודה!
כאילו זה לא כזה נורא שהם לא זיהו אותה עברו יותר מ10 שנים מאז שהיא עבדה שם זה לא כזה לא לגיטימי. ואפילו מרי כן אמרה שהיא מוכרת לה אז היא כן זיהתה.
קיוויתי ממש שהיא תספר להם שסיביל עזרה לה אז אז שמחתי שכן והתרגשתי כשכולם שמעו ונזכרו איזה נשמה היא הייתה.

ומרי אמנם מרגישה שהיא לא טובה כמו סיביל שכאילו זה נכון, אבל גם בכל מה שקשור באנה מרי היא נשמה לא פחות וזה משהו. ממש קיוויתי שאנה תגיד לה את זה.

האם הבחור החדש שמרי מפלרטטת איתו יהיה הנבחר סופסוף?

חחחחחחחחחחח תומאס ינבלה איך הוא דפק את עצמו:-D מגיע לו. הוא באמת האויב הכי גדול של עצמו. אחכ בא ומבתכיין שהוא מקנא באנשים אחרים שיש להם חברים ואוהבים אותם. אוליייי אם לא היית כזה נחש כל הזמן היו לך חברים. חשבת על זה?

וואי דייזי מעצבנת קצת עם כל הכבוד קורה באמת לא הבטיחה לה כלום ולא אמרה כלום, היא אמרה ש*אולי* יש לה רעיון. דיייז היא זאת שלקחה את זה רחוק מידי ואז מתעצבנת. מזל שהם החליטו והספיקו להגיד לה לפני שהסתומה הייתה יוצאת על קורה והורסת לעצמה ולמר מייסון.

לא כזה מעניין הויכוח סביב בית החולים שנמשך בלופים כבר חצי עונה אבל מרגיש לי שאמנם כולם צודקים לגבי הציוד המודרני וכו אבל גם סבתא צודקת לגבי השליטה. יש בה יותר ממה שהם מעריכים ואני שמחה שהם הבינו את זה סופסוף.

נ.ב 1
אני נשבעתתתתתתתת שאני לא מחפשת כלום על הסדרה עדיין אבל בכל זאת משומה קפץ לי איזה סרטון של השחקנים נראה חדש יחסית כולם בלבוש ושיער מודרנים נפלה לי הלסתתתתתתתתתת צפיתי בלי ווליום אפילו שאינסטגרם לא יחשוב שאכפת לי אבל הייתי המומה מידי מלראות אותם לא הצלחתי להביא את עצמי להעביר. אני מחכה לסיים רק כדי שאני אוכל לראות איך הם נראים ברגיל ולחטוף הלם שוב:-D

נ.ב 2
100+ הודעות זה זמן לשרשור חדש ניקולס...|מלאך|

למעלה