דיוני סדרות #144

didalf

Well-known member
לא זוכר במי מדובר
זאת שגם אתם לא סבלתם|למטה|
הליידיז מייד החדשה... אבל זה היה ברור שהיא תעצבן.
אני ממש לא יכול לסבול את המחליפה של אובריין. ולא כמו אובריין ששנאתי ואהבתי לצפות, כי אותה בכלל לא בא לי לראות. בא לי להעביר קדימה בקטעים איתה. ועכשיו טום שכל כך אהבתי הרבה זמן מתיידד איתה (או יותר) - ממש מעצבן אותי.
וגם אני כל כך לא סובלת את המחליפה של אובראיין וכל הסצינות איתה מעצבנות.

לא זוכר במי מדובר, אבל זה די כללי לכל הסדרה
העורך עיתון הזה שהיא יוצאת איתו שנשוי למשוגעת ורוצה להיות גרמני כדי להתרגש|פנים|

אני לא זוכר את זה.
הם לא די עניים יחסית לאצילים? הרי בקושי יש להם כסף לשמור על האחוזה רוב הזמן.
חייבים לשמור על מראה חיצוני.

תומאס זומם שוב נגד אנה ובייטס. באמת? אחרי שהם הצילו את המשרה שלו עונה שעברה.
כן דיי להיות נבלה

מיס היוז על כך שהיא הציעה שיקחו את החבילה שנועדה למרי קודם אל רוברט. וקארסון שהסכים. מי הם שיחליטו דבר כזה. מה? למה? מזל שמגי סמית' דאגה שרוברט ייתן למרי את המכתב.
כן באמת חצופים כולם

רוברט על כך שהוא לא רוצה לתת למרי חלק באחוזה, וניסה להשפיל אותה בארוחה כדי שתודה שהיא לא אמורה לעסוק באחוזה.
כן זה היה מעצבן

דייזי, אייבי, אלפרד וג'ימי - על כך שהם עדיין עסוקים במרובע אהבה המוזר והמשעמם שלהם.
וואי כן די

והסצנה הזאת הייתה ערוכה בצורה מעולה ונוראית איך שרואים את בייטס יושב שם למעלה והשירה תוך כדי.
כן.. עריכה מעולה ונוראית זה תיאור נכון

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זאת שגם אתם לא סבלתם|למטה|

העורך עיתון הזה שהיא יוצאת איתו שנשוי למשוגעת ורוצה להיות גרמני כדי להתרגש|פנים|

חייבים לשמור על מראה חיצוני.

כן דיי להיות נבלה

כן באמת חצופים כולם

כן זה היה מעצבן

וואי כן די

כן.. עריכה מעולה ונוראית זה תיאור נכון
זה מאוד מוזר לי לראות תגובות שלך לדברים שאני כתבתי, אבל אני ממש לא זוכר.

דיברגנט חדש

Well-known member
התחילה עונה שנייה של רק לא זה, על הרבי שמתחתן עם גויה בעלת פודקאסט מיני |סקס|
ראיתי כבר את הפרק הראשון :)

טוני החתול

Well-known member
מנהל

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 404-406

404

חעחע 404 פרק לא קיים
אניוואי
קישטההההההה הלורד הזה שמתחיל עם מרי די אנחנו לא מוכנים עדיין!!!
קצת עצבן אותי שהיא לא דחתה אותו יותר בבירור. כי לא הבנתי אם זה הנימוס או בריטי או שהיא קצת רוצה.
אהבתי בסוף כשהיא אמרה שהיא עדיין אוהבת את מת'יו, זה מה שרציתי לשמוע.
מה זה החוצפה הזאת לבקש נשיקה? ולמה היא הסכימה?
לא מוצא חן בעיני כל העלילה הזאת.

וואי הגזרות של השמלות של התקופה הזאת מזה מזעזעות ולא מחמיאות. החיתוך של השמלה יחסית למטה בצורה שיוצרת שני חלקים שווים ולא שני שליש/ שליש,
וגם זה שהכל ישר כזה ומלבני זה מכוער נורא. זה מציק לי בכל פרק ופרק:-D

חחחח סבתא משבחת את איזבל וזה כמעט עולה לה בבריאות:-D
אבל היא כזאת חמודה!

ברוך שפטרנו מהמשרתת הכלבהההההההההההה
יש לי תחושה שהיא הולכת לשכב עם כל גבר בכפר עד שהיא תכנס להריון ותוכל להפיל את זה על טום|פנים|
מקווה שהיא לא תחזור להציק.
חעחע חשבתי שהיא ותומאס הולכים להיות בסטיז נחשים מסתבר שלא.
וטום כמובן דביל שהוא נתן לה את הפתח הזה בכלל.

אוף מסכנה אנה;-( וברור שילכו לכיוון שהיא עכשיו חושבת שהיא מטונפת ולא ראויה לבייטס במקום שהחלאה הזה ישלםםםםםם
כאילו הנימוק היחיד שאני יכולה להבין זה שהיא חוששת שבייטס יעשה משהו מסוכן ויענש אבל כאילו לאדעת זה גם קצת מפחיד לחשוב שבעלך מסוגל לרצח?

וואו בנאדם שחור לראשונה בסדרה!!

405
טוב זהו סבתא חזרה להתעצבן ולעקוץ את איזבל כרגיל העולם חזר למסלולו:-D

טוב לפחות אנה לא בהריון.
לא אהבתי שבייטס די סחט את היוז לספר לו מה קרה.
כן אהבתי שהוא הרגיע את אנה שהיא לא מקולקלת ולא נעליים וחיבק אותה זה היה חמוד.
אבל שוב לא אהבתי את זה כל ה"זה לא נגמר" והרצון הרצחני שלו. תחשוב שניה על אשתך ועל מה יקרה לה אם תואשם ברצח שוב בבקשה. מעצבן אותי. זה לא אבירי זה אנוכי.

וואי מסכן מוזלי הוא כזה לוזר נצחי זה לא נעים לצפיה חחח

לא הבנתי, רוברט מלווה לאיכר הזה כסף להחזיר את החוב להם? זה הולך וחוזר אליו? מה הקטע חח?

אה טום ומרי נזכרו שיש להם ילדים מזל טוב באמת.
חח טום ומרי זה דומה לטום וג'רי.

406
חחחחחחחחחחחח הפרצופים ההמומים של כולם למראה אדם שחור זה קורע:-D
אבל להגנתם הם מתאפסים על עצמם מהר ונחמדים בכל זאת.
אפילו נהנו מהג'אז חחחח
חחחח סבתא הרגה אותי כשההוא שאל אותה אם זה פעם ראשונה שהיא שומעת ג'אז "אה זה מה שזה?":-D
דווקא היא הייתה זורמת יחסית אפילו נזפה באדית שהיא סנובית מידי.

וסבתא חזרה לריב עם איזבל בכל הכוח איזה כיף:-D הן הכי טובות כשהן בביף.

אוי אידית|פנים|

אז תומאס הביא מישהי שכנראה חייבת לו משהו כדי שתרכל איתו. וואי איזה נודניק שום דבר שקורה לא קשור אלייך או מפריע לך די לבחוש.

חחחחחחחח המלצר הסנוב במלון הזה שאנה ובייטס הלכו התקפל איך שהוא ראה את קורה חעחעחע חוצפן

אהבתי את השיחה החמודה בין שלושת האלמנים - מרי טום ואיזבל על האהובים שלהם|לב| הם צריכים לדבר יותר.

באו איזה שניים גיבינג בן וכריס וייבס באים להעריך כלכלית ולפרק אחוזות:-D אחד הכרנו קודם והשני הבוס שלו מעצבן את מרי ממש. ברמה שאני דווקא תוהה אם זה מסוג אנמיס טו לאברס8-* כי אני עדיין לא מוכנה לה להתקדם הלאה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@dilly snake לא כתבת על הפרק החדש של Brilliant Minds?

אני ראיתי רק עכשיו
לא ציפיתי שיעשו פרק האלווין ואני לא בטוח עד כמה אני אוהב את זה.
גם היה לי מוזר לראות את דוקטור אנדי (מNobody Wants This) בתור המטופל השבועי. לפחות באופן כללי הוא היה יותר נסבל.

אז התחיל בביקור בבית משוגעים רדוף (בהחלט סטריאוטיפים בעייתיים על חולי נפש והטיפול בהם)
והיה גם מישהו שחזר מהמתים
וליצן מטורף (ואני רק לפני שבוע ראיתי את הסדרה על ג'ון וויין גייסי)
ג'וש מוטרד על ידי קללה (ונופלת לו שן)
ואוליבר רואה רוח רפאים של מטופלת לשעבר.

מה לכל הרוחות הקטע שבסוף גם דוקטור דוש רואה אותה?
עברה לי מחשבה שאולי הוא מודע לעבר של אוליבר עם המטופלת ההיא והוא שכר שחקנית שתעמיד פנים שהיא היא כדי להפחיד אותו. אבל אוליבר גם ראה אותה בחלום שלו וגם הוא ראה אותה על מיטה שהיא אז נעלמה ממנה. אז זה חתיכת קסם אם הוא עשה את זה.
אבל זה בהחלט לא מקרי שבפלאשפורוורד (עכשיו רק 4 חודשים קדימה) אנחנו רואים את אוליבר מבוהל כשדוקטור דוש בא לבקר אותו.
מה לכל הרוחות קורה שם?

לפחות לשם שינוי כל הרופאים הצעירים היו שם.
ואריקה מספרת לג'ייקוב על זה שהיא לוקחת כדורים ונראה שהיא תבקש עזרה (חשבתי שזה מה שהיא עושה כשהיא פנתה על קרול, אבל מסתבר שזה היה לגבי הבחור הצעיר עם הסכיזופרניה).

הקטע עם האיש שמנסה להאריך את חייו היה מעניין. אני יכול להבין את הרצון הזה. במיוחד כשיש כל כך הרבה מידע על זה כיום.
העוזר שלו בהחלט היה מנוצל, אבל הוא גם כן ידע מה הוא עושה.
שמחתי בשבילו כשבסוף הוא החליט לחיות את חייו (ואני מניח למצוא עבודה אחרת)
אבל היה קצת אובר דרמטי כשהוא אמר לבוס שלו שעכשיו הוא יצטרך לעשות את זה לבד. הגיוני שהוא יוכל למצוא עובד חדש.

היה מוזר שדוקטור דוש עשה לבחור הזה שיחה מעודדת לגבי בחירות חייו. זה פשוט באופן מוזר לא היה דושי.

יחסית לפרק האלווין היו מעט מאוד תחפושות - אבל היה מצחיק במיוחד שאוליבר התחפש לספוק - שהוא זאקרי קווינטו גילם בשלושה סרטים.

dilly snake

Well-known member
@dilly snake לא כתבת על הפרק החדש של Brilliant Minds?
כן, במסגרת "סדרות שעדי רואה הופכות למציאות" הייתה לנו ביקורת של משרד הבריאות במרפאה ביום חמישי אחה"צ(תוך כדי זה שאנחנו עובדים) והיה לי זמן לראות אבל לא לכתוב(כי הבוס ה*** החליט שעל ה*** והוא מנתח כרגיל ביום רביעי ככה שרוב הבלאגן נפל עלי וכל יום רביעי הייתי בעבודה למרות שזה טכנית יום חופשי שלי).

אני אגיב לך אח"כ.

נערך לאחרונה ב:

dilly snake

Well-known member
גם היה לי מוזר לראות את דוקטור אנדי (מNobody Wants This) בתור המטופל השבועי. לפחות באופן כללי הוא היה יותר נסבל.
כן, גם אני כזה: מה ד"ר קריפ עושה פה??8-*
מה לכל הרוחות קורה שם?
אולי היא קשורה לד"ר דוש והכל חלק מקונספירציה להתנקם בוולף.
ואריקה מספרת לג'ייקוב על זה שהיא לוקחת כדורים ונראה שהיא תבקש עזרה (חשבתי שזה מה שהיא עושה כשהיא פנתה על קרול, אבל מסתבר שזה היה לגבי הבחור הצעיר עם הסכיזופרניה).
זה היה חמוד.
וג'ייקוב יחסית בסדר. בכמה דקות שרואים אותו כל פעם.
היה מוזר שדוקטור דוש עשה לבחור הזה שיחה מעודדת לגבי בחירות חייו. זה פשוט באופן מוזר לא היה דושי.
כן, גם אני הייתי בהלם מהאמפתיה. הייתי מצפה שהוא יקרא לו לוזר ויכלא אותו בלוקר או משהו כזה או מה שזה לא יהיה שבריונים עושים היום.

*זה רק הוכיח לי הפרק שהם לא יודעים מה לעשות עם ואן ועד שהם השתמשו בו הוא רק נכנס ללחץ כי קרול הייתה בלחץ. היה יותר מעניין אם היו לוקחים אותו לאח ששרד והוא היה מנסה להרגיש מה המצב שם.

יחסית לפרק האלווין היו מעט מאוד תחפושות - אבל היה מצחיק במיוחד שאוליבר התחפש לספוק - שהוא זאקרי קווינטו גילם בשלושה סרטים.
אני חשבתי שזה היה חמוד.

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 407-408

407

אוי לאאא סבתוש חולה!!!
הרגיש לי לא חוקי לראות אותה ככה במיטה עם שיער מבולגן. היא ליידי זה לא ראוי לי לראות!:-D
כמה שאיזבל נודניקית היא באמת נשמה טובה.
חחחח אפילו כשהיא חולה סבתא עדיין עוקצת:-D
ובסוף סבתא נאלצת להיות נחמדה אליה חחח. כשהן שיחקו קלפים היא שאלה כמה זמן המשחק נמשך ואיזבל כזה "שעות" וסבתא "או גודי!" זה קרע אותי:-D אני צריכה גיף!

חעחע מרי אומרת על תומאס שהוא יהנה מהדיילים החתיכים באוניה:-D

או וואה איזה הרפתקה עם החזירים אני לא חושבת שהיא אי פעם בחייה הייתה מלוכלכת אפילו קרוב לזה:-D
והיא יודעת להכין חביתה וואו!!
אוקי אבל חלאס עם כל המחזרים האלה אנחנו עדיין לא מוכנים!
למרות שאם כבר חבר החזירים הכי מוצא חן בעיני אני אוהבת את ההתפתחות מזה שהם לא סובלים אחד את השניה לאיזה הרפתקה שמקרבת ביניהם והם מגלים צדדים חדשים. אבל מוקדם לי מידי.

המשרת הרע חזר שמישהו יהרוג אותוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו נבלההההההההההההה
אבל לא בייטס כי אין לי כוח שילך לכלא שוב.

אני מופתעת שהרעיון של הפלה אפילו קיים בסדרה הזאת8-*

408
אהבתי מאד שמרי לקחה יוזמה לגרום שהמשרת המנוול יפוטר. קיוויתי שהיא תהיה יותר נחרצת שבכלל לא יכנס לבית שלהם אבל נימוס בריטי וזה.
אבל אופס הוא מת. מצד אחד הללויה מגיע לו נבלה. מצד שני אממממממ מר בייטס? זה מדאיג למדי המחשבה שהוא יכול לעשות את זה. ועדיין לא השתכנעתי לחלוטין שהוא לא רצח את האקסית שלו.

אהבתי גם את השיחה של מרי עם הזמר השחור של רוז. אני חושבת שהיא צודקת ורוז רוצה למרוד ולעצבן את אמא שלה יותר משהיא באמת אוהבת אותו ולטובתו להתרחק.

הבזאר נראה כיף.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אחוזת דאונטון 307-308

307

אוי לאאא סבתוש חולה!!!
הרגיש לי לא חוקי לראות אותה ככה במיטה עם שיער מבולגן. היא ליידי זה לא ראוי לי לראות!:-D
כמה שאיזבל נודניקית היא באמת נשמה טובה.
חחחח אפילו כשהיא חולה סבתא עדיין עוקצת:-D
ובסוף סבתא נאלצת להיות נחמדה אליה חחח. כשהן שיחקו קלפים היא שאלה כמה זמן המשחק נמשך ואיזבל כזה "שעות" וסבתא "או גודי!" זה קרע אותי:-D אני צריכה גיף!

חעחע מרי אומרת על תומאס שהוא יהנה מהדיילים החתיכים באוניה:-D

או וואה איזה הרפתקה עם החזירים אני לא חושבת שהיא אי פעם בחייה הייתה מלוכלכת אפילו קרוב לזה:-D
והיא יודעת להכין חביתה וואו!!
אוקי אבל חלאס עם כל המחזרים האלה אנחנו עדיין לא מוכנים!
למרות שאם כבר חבר החזירים הכי מוצא חן בעיני אני אוהבת את ההתפתחות מזה שהם לא סובלים אחד את השניה לאיזה הרפתקה שמקרבת ביניהם והם מגלים צדדים חדשים. אבל מוקדם לי מידי.

המשרת הרע חזר שמישהו יהרוג אותוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו נבלההההההההההההה
אבל לא בייטס כי אין לי כוח שילך לכלא שוב.

אני מופתעת שהרעיון של הפלה אפילו קיים בסדרה הזאת8-*

308
אהבתי מאד שמרי לקחה יוזמה לגרום שהמשרת המנוול יפוטר. קיוויתי שהיא תהיה יותר נחרצת שבכלל לא יכנס לבית שלהם אבל נימוס בריטי וזה.
אבל אופס הוא מת. מצד אחד הללויה מגיע לו נבלה. מצד שני אממממממ מר בייטס? זה מדאיג למדי המחשבה שהוא יכול לעשות את זה. ועדיין לא השתכנעתי לחלוטין שהוא לא רצח את האקסית שלו.

אהבתי גם את השיחה של מרי עם הזמר השחור של רוז. אני חושבת שהיא צודקת ורוז רוצה למרוד ולעצבן את אמא שלה יותר משהיא באמת אוהבת אותו ולטובתו להתרחק.

הבזאר נראה כיף.
אני מניח שאת מדברת על עונה 4

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון סוף עונה 4

חלק א'
אז שוב אחרי שהעונה הייתה רק כמה חודשים קפצנו שנה קדימה. ושוב זה ספיישל כריסמס לא בכריסמס.
אז רק עונה 2 קיפצה בזמנים כמו משוגעת?
ושוב עברה כמעט שנה והכל כמעט דורך במקום, חוץ מאדית שהספיקה ללדת ולחזור.

מסכנה אדית:-( הדודה שלה ממש קרה. אני לא יודעת אם זה היה המעשה הנכון.

לא הבנתי כלום מי אלה החברות של רוז ומה הקטע איתן?
מרגיש לי שהפילו עלי מלא דמויות חדשות בלי הסבר.

וואי תומאס טום כבר איזה 3-4 שנים חלק מהאדונים תתגבר על זה כבר נודניק. זה כאילו חזרנו אחורה. (חחח תומאס וטום זה לא אותו שם בעצם?)
[אגב שמות זהים יש איזה 4 דמויות שונות בשם צ'ארלס/צ'רלי]

חחחח הדוד האמריקאי מוקף בכל הבריטים:-D

אופס מר בייטס כן היה בלונדון כשההוא מצא את מותו. כמובן.
בעוד אני מבינה את הקטע של לא להסגיר אותו ואפילו לתמוך בו כי בתכלס הגיע לנבלה הזה שיהרגו אותו (וכמובן עוד אין הוכחה חותכת, רק חשדות) זה עדיין מדאיג העובדה לחשוב שאם זה הוא שהוא מסוגל לזה. גם בשביל מרי שמעסיקה אותו וגם בשביל אנה שנשואה לו.
אגב זה היה מוזר שדיברו עליו אבל לא ראו אותו כל הפרק.

חלק ב'
חחחח כל סאגת המכתב. האנשים האצילים האלה פורצים לדירה?:-0
בעיקר אבל מה שהצחיק אותי היה איך כו-לם היו מעורבים חח כולל הצ'ארלס הזה שמחזר אחרי מרי לא הבנתי איך הוא קשור בכלל.
מזל שבייטס מצא את זה בסוף. אבל יש לאיש דרך מחשבה של עבריין אין מה לעשת.
ולמה הדביל שמר בכיס שלו במשך שנה כרטיס רכבת? למה לא זרק אותו מיד?? אלא אם הוא שומר את זה כטרופי של רוצח ואז זה שוב מטריד.

סבתא VS סבתא אמריקאית זה תמיד משעשע חחח

מעניין באיזה שנה הפסיקו עם המנהג הזה של הצגה לחברה ולמלכה. לא נראה לי שזה עדיין קורה8-*
זה היה מאד בריג'רטוני חחחחח

מרי צריכה לא ללבוש שמלות בהירות היא חיוורת מאד וזה לא מתאים לה.
וגם די לשגע את השבמעאות גברים שרודפים אחרייך:-D נראה יל היא נוטה לצ'ארלס הזה? אני גם מעדיפה אותו.
אבל אני מעדיפה אף אחד עדיין לא התגברתי על מת'יו;-( למרות שאצלה עברו שנתיים.
אבל גם הם קצת נודניקים עם זה שהם לא מקבלים לא.

לא הבנתי באיזה קטע אדית מתכוונת להפיל תינוקת על העובד חווה שלהם8-*
כאילו הוא זורם והכל אבל התוכנית הזאת מלכתחילה נראתה לי מוזר.

חחחח איזה חמודים כל המשרתים בים.
בעיקר קרסון ויוז חחח הם טובלים רגליים! גאד בריטים הזויים מי מתלבש ככה לים??

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מעניין באיזה שנה הפסיקו עם המנהג הזה של הצגה לחברה ולמלכה. לא נראה לי שזה עדיין קורה8-*
זה לא עדיין סוג של קורה אפילו בארה"ב. כלומר לא היה איזה קטע כזה עם בלי בקיץ שהיא הפכה ליפה (כי לא יעשו את זה כשהיא עדיין לא יפה)

חחחח איזה חמודים כל המשרתים בים.
אוי זה זכור לי.

וזה בערך הדבר היחיד שזכור לי.

אני צריך לחפש אם כתבתי על הפרקים האלו

didalf

Well-known member
זה לא עדיין סוג של קורה אפילו בארה"ב. כלומר לא היה איזה קטע כזה עם בלי בקיץ שהיא הפכה ליפה (כי לא יעשו את זה כשהיא עדיין לא יפה)
כן אבל זה היה כזה של הקאנטרי קלאב של העיירה שלהם.
לא חושבת שזה קורה עדיין ברמת הלהציג למלכת אנגלייה.

dilly snake

Well-known member
לא היה קטע כזה באחת העונות של קלייר פוי בכתר שהיו בחורות צעירות שהלכו להיפגש עם המלכה?

למעלה