דיוני סדרות #144

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פעם לא היינו כאלה משקיענים ומסודרים.
גם כיום לרוב אני לא כזה משקיען
ובאמת חבל
מסתבר שלא זכרתי נכון: רק את עונות 1-2 ראיתי בבינג', כי מצאתי הודעות (מעט אבל גם שלי) על עונה 3 בזמן אמת.
מעולה.
תביאי לינקים כשיגיע הזמן
(הבעיה היא ששם אין הסתרה של ספוילרים כי היינו מסמנים בכותרת שבמעבר זה לא משמעותי.

Lhuna3

Well-known member
מצאתי את ההודעה הראשונה שכתבתי על דאונטון אבי, כשהייתי באמצע עונה 2
(אין ספוילרים של ממש)

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עברתי קצת על שרשורים מ2012 וכנראה שעוד לא הייתי בפורום אז כי אני לא מוצא הודעות שלי בכלל (אפילו כשמישהו מעלה את באפי)

אבל מצאתי הודעה על אחוזת דאונטון שבכלל לא מספליירת אבל כן גורמת לי לחשוב שאולי עדי|חזיר| חזרה בזמן כדי לכתוב את זה:

וגם לונה מגיבה שם
קצת מצחיק אותי אבל שכתוב שם על קפיצת זמן מאוד גדולה וזה שאנשים משתנים בכל הזמן הזה - אבל לונה נראית בדיוק אותו דבר (אוקי היא הייתה שם לונה 1, אבל בכל זאת)

didalf

Well-known member
אבל מצאתי הודעה על אחוזת דאונטון שבכלל לא מספליירת אבל כן גורמת לי לחשוב שאולי עדי|חזיר| חזרה בזמן כדי לכתוב את זה:
זה אמנם מחרפן אותי ברמות אבל זה לא מפריע לי כמו שזה מפריע לכותבת הפוסט הזה.
כאילו זה מחרפן אותי אבל גם משעשע אותי. בעיניה זה מוריד מרמת הסדרה ובעיני זה מבלבל ומאד מוזר אבל לא מוריד.

Lhuna3

Well-known member
עברתי קצת על שרשורים מ2012 וכנראה שעוד לא הייתי בפורום אז כי אני לא מוצא הודעות שלי בכלל (אפילו כשמישהו מעלה את באפי)
זה אתה נכון?
אם כן אז כנראה זו ההודעה הראשונה שלך בפורום, אלא אם היה לך קודם ניק אחר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה אתה נכון?
אם כן אז כנראה זו ההודעה הראשונה שלך בפורום, אלא אם היה לך קודם ניק אחר.
מגניב,
זה באמת אני.
אני מופתע שלא כתבתי משהו בסגנון "אני חדש כאן..."

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז הפרק חורג מהפורמט הרגיל וקיבלנו יותר התמקדות ג'וש.
זה טוב במיוחד כי זה כולל את ג'וש בלי חולצה
שני אחים נופלים מפיגום, בדרך נס לא מתים ומגיעים לבית חולים עם פגיעות ראש/צוואר קשות. ג'וש מנתח, וולף והצוות שלו מתמקד בטיפול שאחרי הניתוח(וקביעת נזק מוחי, שיקום) וקרול מספקת תמיכה נפשית יחד עם אריקה שיודעת ספרדית.
קצת עצוב שהתפקיד היחיד של אריקה בפרק היה בתור מתורגמנית. (אפילו לא ראינו אותה לוקחת כדורים)
ג'וש ממנה למחלקה של וולף אח ראשי חדש(לגמרי הומו, כן?) ויש דינמיקה מעניינת סביבו.
אוי ג'וש, אתה לא יכול לשדך בינהם, אתה תרצה את אוליבר חזרה בהמשך.
וכן, האח החדש הזה חמוד ואהבתי את זה שהוא פועל לכך שדמויות משנה (כלומר אחיות) יקבלו יותר הכרה.
ד"ר דוש איננו וגם ואן(הניחוש שלי, הם לא יודעים מה לעשות איתו אז הוא לא נמצא) וג'ייקוב חוזר וזה נראה כאילו קשה לו במיון.
התקווה שלי היא שואן מעסיק את ד"ר דוש במקום אחר כדי שאוליבר לא יצטרך לסבול אותו (וגם אנחנו לא). אבל יותר הגיוני שד"ר דוש לא נמצא כי הוא עסוק בלכלוא את ואן במרתף כלשהו.
עוד אופציה היא שהסדרה פשוט לא מוכנה שיהיה אפילו בחור לבן סטרייט אחד.
בכל מקרה, האימא מעדיפה את האח שפצוע קשה יותר והיא לוחצת על ג'וש שיציל אותו.

*אני צריכה להגיד שלמרות שלא אמורים לשפוט אבל האימא הזאת הייתה ממש מגעילה(כמו זה שהיא אמרה שקרול לא "רופאה אמיתית" בהתחלה חשבתי שזה קטע על רקע גזעני/שובינסטי אבל זה כנראה בגלל שהיא פסיכיאטרית).
לא, היא ממש ממש נוראית. וכן, זה מרגיש רע לשפוט אותה כשהיא במצב כזה, אבל לכל הרוחות. גם זה שהיא אומרת לקרול בפרצוף שהיא לא רופאה, אבל יותר מזה איך שהיא מתעלמת לחלוטין מהבן הלא מועדף שלה ולא הולכת לבקר עד שדי מכריחים אותה. ואז מה היא עושה - מאשימה אותו במה שקורה לאחיו.
והסיבה לכל היחס הנוראי הזה - שהוא התרחק מהדת (אגב, אני לחלוטין ציפיתי שנגלה שהוא הומו וזאת הסיבה).
ואז אחרי כל זה היא גם מקללת את ג'וש כי הוא הצליח להציל רק אחד מהבנים שלה. שוב, קשה לשפוט מישהי באבל במיוחד באותו יום, אבל זה היה ממש מגעיל.
ג'וש מנתח את האח המון שעות ורואים אותו מתפקד בחדר ניתוח, וגם רואים אותו מול וולף וקרול.
ואחת האחיות שמה לו כפפת יד שמאל לפני כפפת יד ימין וזה היה הפשע הכי נוראי :-P:
האח לא מועדף יוצא מניתוח ומתעורר ואז מתברר שהוא לא מסוגל לדבר בשפת האם שלו, וולף מנסה לתקן את זה, האח הראשי מנסה לפייס בין האימא למטופל ומשקר לשניהם כשהוא מתרגם להם.
אני הופתעתי שהוא ככה שיקר לשניהם ושאוליבר היה בסדר עם זה. אני מניח שזה טוב ברגעי משבר כאלו שהוא השתמש במחסום השפתי כדי לפחות לתת להם להתנחם זה בזה, אבל זה מרגיש אפור אתית.
אבל בעיקר שוב מעצבנת אותי האמא שהיא מקבלת אותו רק כי הוא קיבל את ישו חזרה לחייו.
בסופו של דבר זה טוב באמת שהיא קיבלה השלמה איתו לפני שהוא מת, אבל קצת צורם לי שמבחינתה הוא חזר לדת לפני מותו. זה כאילו לא משנה, אבל איכשהו כן מרגיש לי לא נכון. נגיד ככה, אם הוא כן היה הומו (כפי שאמרתי שהנחתי) אז היה מעצבן אותי מאוד אם היא הייתה חושבת שהוא מתחרט על זה לפני מותו.
האח השני שורד, האימא מטילה קללה על ג'וש.
אני כבר לא זוכר מה היא אמרה אבל אני מניח שזה משהו בסגנון "שתשאר מאוהב בבחור מוזר שמתחיל לפתח קראש על אח צעיר ואחר כך יאושפז בבית חולים פסיכיאטרי"
היו כמה רגעים ממש יפים גם בין ג'וש קרול ו-וולף יחד וגם בסוף בחדר ניתוח בין ג'וש לוולף.
כן, קצת הרגיש לי מוזר שהם כאילו כל התמיכה שלו.
אהבתי שבהמשך הייתה סצנה שבה הוא מדבר עם כל הצוות הניתוחי שלו. (כבוד לדמויות משנה)
וזה נראה כאילו דיינה ואריקה השלימו.
תודה לאל, אריקה ממש עיצבנה אותי שהיא עדיין כועסת על דיינה.

dilly snake

Well-known member
(אגב, אני לחלוטין ציפיתי שנגלה שהוא הומו וזאת הסיבה).
גם אני!! אני מניחה שכולם להט"בים + בסדרה הזאת עד שאומרים אחרת.
התקווה שלי היא שואן מעסיק את ד"ר דוש במקום אחר כדי שאוליבר לא יצטרך לסבול אותו (וגם אנחנו לא). אבל יותר הגיוני שד"ר דוש לא נמצא כי הוא עסוק בלכלוא את ואן במרתף כלשהו.
ואן חמוד וד"ר דוש ישחית בריטואל שטני את הנפש העדינה שלו.
כן, קצת הרגיש לי מוזר שהם כאילו כל התמיכה שלו.
כן, אבל זה קצת ברור שכן, כי הם לא יביאו דמויות משום מקום לעודד אותו.
"שתשאר מאוהב בבחור מוזר שמתחיל לפתח קראש על אח צעיר ואחר כך יאושפז בבית חולים פסיכיאטרי"
:-D :-D :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מניחה שכולם להט"בים + בסדרה הזאת עד שאומרים אחרת.
חחחחחחחחחחחח
(זה צריך להיות ככה גם בחיים)
ואן חמוד וד"ר דוש ישחית בריטואל שטני את הנפש העדינה שלו.
המשפט הזה יכול להתאים להרבה סדרות
הם לא יביאו דמויות משום מקום לעודד אותו.
אבל בשביל זה לימדו אותנו את השמות של כל האחים והאחיות

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 3X04

אחרי הפסקה קטנה לטובת יהודי LA חזרתי לאנגליה.

אוי זה היה ממש עצוב לראות את את'ל נפרדת מהבן שלה;-( איך הוא גדל!! יש מצב שזה היה פחות עצוב אם הוא היה תינוק חסר מודעות אבל עכשיו הוא כבר יודע שמפרידים אותו מאמא שלו וזה היה ממש קורע לב.

יוו איזה מניאקים מנוולים הסוהרים שמחביאים מאנה ובייטס את המכתבים שלהם:-[ לא הבנתי איך הטריק שהוא עשה עזר לו אבל בסדר.
למה הוא לא ביקש מההוא שנחמד אליו שיכתוב לאנה בשבילו להסביר מה קורה בינתיים?

חחחחחחחחחח הגיע משרת חדש וחתיך וכל הבנות מתלהבות. ותומאס חחחחחחחח זה קורע לראות אותו מבולבל לידו:-D
אפילו סבתא מתרשמת:-D

יאוו טום כזה מעצבןןןן רוצה להיות מורד תמרוד אבל מה הוא גורר את סיביל לשטויות שלו. ידעתי שזאת לא בחירה טובה בשבילה סורי אני טים אבא. בא לי שהוא יחזור לאירלנד יכנס לכלא ולאדעת, יגידו שהיא אלמנה או משהו.
אבל סבתא הרגה אותי עם ההערות שלה שהבית הספציפי שנשרף היה מחריד אז זה לגיטימי:-D:-D:-D

וואו טוסטר חשמלי כמה מודרני:-D

איזה בעיה מת'יו מצא בניהול? צריך לפטר אנשים? בעיה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אחוזת דאונטון 3X04
מצטער שלא הגבתי על הפרקים הקודמים. אני פשוט כמעט לא זוכר כלום מהעונה הזאת.
ומה שאני כן זוכר זה ספויילרי מידי כרגע. יהיו לי יותר תגובות בהמשך
(וכבר מצאתי שכתבתי בפורום על עונה 4)
אחרי הפסקה קטנה לטובת יהודי LA חזרתי לאנגליה.
אל תדאגי, מתישהו גם נקבל הצצה ליהודי אנגליה.
אם כי טכנית מרי, אדית' וסיביל נראה לי נחשבות יהודיות כי אמא שלהן נולדה יהודיה. אם כי אני מניח שהיא התנצרה.
יוו איזה מניאקים מנוולים הסוהרים שמחביאים מאנה ובייטס את המכתבים שלהם:-[ לא הבנתי איך הטריק שהוא עשה עזר לו אבל בסדר.
למה הוא לא ביקש מההוא שנחמד אליו שיכתוב לאנה בשבילו להסביר מה קורה בינתיים?
וואי כמה זמן העלילה הזאת נמשכת... (בעונה 9 הנכדים שלהם עדיין בכלא)
חחחחחחחחחח הגיע משרת חדש וחתיך וכל הבנות מתלהבות. ותומאס חחחחחחחח זה קורע לראות אותו מבולבל לידו:-D
אפילו סבתא מתרשמת:-D
אד ספלירס ממש חתיך :love:
אני לא יודע אם תומאס מסכן או בר מזל שהוא צריך לעבוד לצידו. (אבל יותר על זה בהמשך)
הוא גם משחק בסדרה You.
1761428450757.png
וואו טוסטר חשמלי כמה מודרני:-D
מצחיק שבטח אין הרבה הבדל בין הטוסטר שהיה אז והטוסטר שיש לי כיום בבית.
איזה בעיה מת'יו מצא בניהול? צריך לפטר אנשים? בעיה.
כשכל ההצדקה המורלית שלהם לכך שהם אצילים ובעלי קרקעות היא שזה לטובת האנשים, אז לפטר אנשים זאת באמת בעיה.
זה היה הרבה פחות בעיה אם הם לא היו אנשים כל כך טובים.
(אם כי אני מניח שאם הם היו מוכרים את התכשיטים שלהם ומשכירים חדרים בבית שלהם למגורים אז זאת גם הייתה דרך לחסוך בכסף)

Reutk

Active member
עדכוני חווית צפייה בברוקלין 99 עד עכשיו. הגעתי לפרק 3X03:
הפרקים האחרונים של העונה ה-1 היו טובים והתחלתי ממש ליהנות וכבר חשבתי שאני מתחילה להתחבר לסדרה מעכשיו ,אבל מאמצע עונה 2 שוב פעם זה נהיה לי פחות כיף. מבחינת ההומור אני ממש אוהבת, אבל את רוב הקטעים שנתנו לנו הצצה לתוך הרקע של הדמויות והרגעים שהיו דרמטים ורומנטים לא אהבתי.

הפרק הכי אהוב עלי עד עכשיו היה הפרק בעונה ה-1 של היום הולדת של קפטן הולט. ממש אהבתי את קווין, וזה הפתיע אותי כי לא צפיתי לכך, אבל הזוגיות שלו ושל הולט ממש חמודה והם כנראה הזוג היחיד שאני ממש אוהבת בסדרה ואהבתי את כל הפרקים שקווין הופיע בהם. חוץ מזה אני גם ממש אוהבת את החברות של ג'ק ובויל ושל בויל ורוזה, וממש אהבתי שצ'ארלס עזר לרוזה להתכתב עם חבר שלה, ואני גם אוהבת שחבר שלה הוא אחיין של הולט. בקשר לזוגיות עצמה בין רוזה לאחיין אין לי כל כך דעה כי כמעט לא הראו אותו בסדרה. העלילה הרומנטית שאני ממש לא אוהבת זאת העלילה של ג'ק ושל איימי , לא התחברתי לזה בכלל ודיי מעצבן אותי שזה באמת הלך לכיוון הזה. אבל זה מזכיר לי שאת ג'ק ממש אהבתי עם הפרקליטה שאווה לנוגוריה שיחקה (זאת הייתה הפתעה ממש נעימה לראות אותה בסדרה). שחקן נוסף שאני אוהבת שהופיע בהופעת אורח בפרק אחד, הוא בראדלי וויטפורד, אבל את הפרק איתו ממש לא אהבתי הרגיש לי שהפרק יותר מידי התמקד בקשר של ג'ק ואבא שלו, וכל העלילה של הפללה והגילוי עצמו היה ממש עלוב, מה שכן אהבתי בעלילה הזאת זה את צ'ארלס וג'ק מתחפשים לטייסים. עלילה נוספת שאני ממש לא אוהבת זאת היריבות של הולט והמפקדת השניה וונץ', בכל העלילה הזאת, שלצערי גם ממשיכה לעונה -3, אין שום היגיון והיא רק נהיית גרועה יותר ויותר

Reutk

Active member
הקשבתי לשעה הראשונה בפודקסט מזמן אבל לא יצא לי להשלים את ההמשך עדיין.
הכי אהבתי את הקטע שהיא סיפרה איך היא רצה לספר לו שהאלבומים שלה בחזרה והוא חשב שמשהו לא טוב קרה, כי היא הייתה כל כך אמוציונלית ולא הייתה מסוגלת לדבר.
גם הקטע שהיא אוהבת לאפות היה חמוד.

didalf

Well-known member
אל תדאגי, מתישהו גם נקבל הצצה ליהודי אנגליה.
אם כי טכנית מרי, אדית' וסיביל נראה לי נחשבות יהודיות כי אמא שלהן נולדה יהודיה. אם כי אני מניח שהיא התנצרה.
אני לא יודעת אם אתה צוחק או לא8-*
ובאמת לסבתא השניה היה שם קצת יהודי אבל לא הייתי בטוחה אם הבנתי נכון.

וואי כמה זמן העלילה הזאת נמשכת... (בעונה 9 הנכדים שלהם עדיין בכלא)
:-D

אני לא יודע אם תומאס מסכן או בר מזל שהוא צריך לעבוד לצידו. (אבל יותר על זה בהמשך)
זה יהיה מצחיק אם כל המשרתות יכרכרו סביבו והוא בכלל בקטע של תומאס (אני בעד אולי זה יגרום לי לחבב אותו)

מצחיק שבטח אין הרבה הבדל בין הטוסטר שהיה אז והטוסטר שיש לי כיום בבית.
אני גם חשבתי:-D

כשכל ההצדקה המורלית שלהם לכך שהם אצילים ובעלי קרקעות היא שזה לטובת האנשים, אז לפטר אנשים זאת באמת בעיה.
בדיוק!

didalf

Well-known member
ממש אהבתי את קווין, וזה הפתיע אותי כי לא צפיתי לכך, אבל הזוגיות שלו ושל הולט ממש חמוד
חחח הם זוג נהדר|כתר|

העלילה הרומנטית שאני ממש לא אוהבת זאת העלילה של ג'ק ושל איימי , לא התחברתי לזה בכלל ודיי מעצבן אותי שזה באמת הלך לכיוון הזה.
טוב רעות אין מה לעשות את מקולקלת צריך להחזיר אותך לחנות לתיקון. ג'ייק ואיימי הם מהזוגות החמודים בטלווזייה!!|מאוהב|

חוץ מזה אני גם ממש אוהבת את החברות של ג'ק ובויל ושל בויל ורוזה
דווקא בויל בעיני החוליה החלשה בסדרה.

הקשבתי לשעה הראשונה בפודקסט מזמן אבל לא יצא לי להשלים את ההמשך עדיין.
הכי אהבתי את הקטע שהיא סיפרה איך היא רצה לספר לו שהאלבומים שלה בחזרה והוא חשב שמשהו לא טוב קרה, כי היא הייתה כל כך אמוציונלית ולא הייתה מסוגלת לדבר.
גם הקטע שהיא אוהבת לאפות היה חמוד.
טוב רעות תשכחי ממה שאמרתי קודם את לא מקולקלת את האדם האהוב עליי בפורום!!!|מאוהב|
ויאוו כמה היא אוהבת לקשקש על לחם שתהיה בריאה!!:-D

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 305
מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה |בוכה| |בוכה| |בוכה| |בוכה| |בוכה|

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 305-306

305

מהההההההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא;-(;-(
יאוו הרופא המתנשא החלאה הזההההההההההההההההההה אני ידעתי שהם צריכים להקשיב לשני!!!!
וברגע שהיא הלכה לישון ברוגע מידי ידעתי שהיא הולכת למות. האמת חשבתי שהם פשוט יגלו גופה בבוקר. אבל זה היה נוראי;-(
אני בוכה יש לי דמעות;-(
אפילו תומאס חסר הלב בוכה באמת!!!
ליידי סיביל באמת הייתה הכי טובה ומתוקה מביניהם:-(
גם בכיתי בפרידה של האחיות ממנה. אני מקווה שיהיו טובות יותר אחת לשניה לזכרה.
וואי אני צופה עכשיו משבר רציני ביחסים בין אבא לאמא כי היא די מאשימה אותו כי הוא הקשיב לרופא המתנשא, והיא לא טועה. לפחות הוא מודע לזה.

עכשיו אני צריכה להזכר בדברים אחרים שהיו? בסדר רגע

אוף מרי ומת'יו היו חמודים יותר כשהם היו מאוהבים בלי היכולת להיות ביחד. לאן נעלמו המבטים האוהבים? ידעתי שיהרסו לי אותם|שפם|
לא הבנתי הם לא מצליחים להכנס להריון? חשבתי שמרי עדיין לא רוצה8-*

חחח איזה מרובע מטופש יש שם במטבח - דייזי דלוקה על אלפרד שדלוק על העוזרת החדשה שדלוקה על המשרת החתיך החדש.
העיקר דייזי רצתה עוזרת.

וגם תומאס דלוק על המשרת החדש. קיוויתי שדווקא ילך לו.
לא הבנתי מה קרה אוברייאן החליטה לחזור להיות חברים שהיא מנסה לשדך ביניהם? לאלא היא מנסה לגרום לתומאס לחשוב שההוא מעוניין בו ולגרום לו לעשות טעות. נבלה. אבל כאילו גם תומאס נבלה אז קארמה.

פפףף איזה מגזימים כולם לגבי זה שאת'ל תעבוד אצל איזבל. מי ישמע הייתה פרוצה לתקופה מנסה להשתקם. איך נשים יוכלו להשתקם חזרה אם ככה מתייחסים אליהן? כל הכבוד לאיזבל. כמה שהיא קרציה היא באמת טובה. אבל היא גם צריכה טבחית נורמלית:-D

306
יאללללללללללללללההה עם כל הגברים האלה שמתייחסים למישהי שנפלה להיות פרוצה כאילו היא מצורעת ומקוללתתתת יאללה שלכםםם צבועים.
עצבנו אותי כולם:-[ מי ישמע האוכל שהיא מכינה מכיל רעל סתמווו
חוץ מהנשים. אהבתי שהן לא שמו על רוברט ונשארו לארוחה גם אחרי שהן שמעו את האמת.
חחחח סבתא "איטס א פיטי טו וייסט סאץ' לאבלי פודינג":-D

נוצרים כאלה הזויים עם ההבדלים בכנסיות שלהם מי ישמע כולכם נוצרים בסוף כולכם מאמינים בישו מה אתם רוצים.

מרי ומתיו קצת נזכרו שהם זוג היום, תודה. חמודים|לב|

רוברט בכלל היה מעצבן היום עם הכל.
אבל כן קצת בכיתי כשהוא אמר שהוא כל פעם שוכח שהיא מתה ורוצה להגיד לה דברים;-(

קורה כועסת בצדק.
אני לא יודעת אם סבתא עשתה את המעשה הנכון בזה שהיא די הכריחה את הרופא לשקר כדי להשלים ביניהם.

יאללה סיימנו עם הסאגה של מר בייטס והכלא? זה היה קצת מתיש. רק שלא ירצח אותו ביציאה או משהו.
ומה יעיפו את תומאס מהתפקיד? וואה וואה הוא יתעצבן:-D

אנה לובשת עכשיו שמלה שחורה כי היא משרתת אישית של ליידי מרי?

למעלה