didalf
Well-known member
אבל הוא שיקר לה שהוא עקר (אם אני זוכרת נכון גם רק אחרי הנישואים) וניצל את התמימות שלה בנושא. שניהם היו מניאקים באופן שווה. ובכל מקרה זה משהו שלא ראיתי בטלוויזיה עד כה אז זה היה מקורי בעיני.אני גם חושבת, והם יכלו להפוך את זה לדיון על אל-הורות ומה עושים שאחד מבני הזוג לא רוצה ילדים והשני כן רוצה וכ'ו. אבל אני לא יכולה להשתחרר מזה שכשדפני הבינה שהוא גומר בחוץ היא אנסה אותו לגמור בתוכה(הוא גם אמר לה במפורש לעצור, והיא לא עצרה).
לדעתי לא.אבל דפני וסיימון גרועים יותר!
כאילו גם להם לא הייתה יותר מידי כימיה בעיני והסיפור שלהם לא ריגש אותי יותר מידי אבל עדיין הם לא היו עד כדי כך מעפנים כמו קולין ופנלופי שבאמת היא בלתי נסבלת והוא יש לו כריזמה של מלפפון שהתייבש בשמש והם הזוג הכי לא מעניין בעולם.
בדיוק!!אני מסכימה איתך. כאילו היא יכלה לכתוב בעילום שם סיפור בהמשכים בעיתון או לנסות להוציא ספר, אפילו אם צריך תחת שם של גבר. אבל היא אשכרה הרסה לאלואיז (הBFF שלה עד לאותו רגע) את החיים שהיא קראה לה רדיקלית ובטח גם לעוד אנשים.
עונה 2אפשר קישור?![]()
אנחנו כבר ביום שני, ואף אחד לא פתח שרשור ברידג'רטון?
אחרי ציפייה לקצת אסקפיזים כמיטב היכולת של שונדלנד (רומן רומנטי, קיטש, סקס, רב גזעי, עוד קצת קיטש, עוד קצת סקס, והפקה מוקפדת) - עלתה העונה השניה של ברידג'רטון ביום שישי האחרון. הבטחתי לעצמי שלא אשאב לזה, ובכל זאת, מצאתי את עצמי מבלה שבת שלמה בבינג' של כל הפרקים. והפעם (|ספוילר||ספוילר|) יכולתי...
עונה 3 1-4 לכל אורך השרשור
דיוני סדרות #127
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
עונה 3 5-8 לכל אורך השרשור:
דיוני סדרות #128
אני מקווה שיתיחסו לזה שהוא בי ושלא פשוט יתעלמו מהקטע הזה לחלוטין.העונה הבאה זה הוא?? איזה כיף! אבל אם הוא בי, אז זה יעשה את העונה הבאה מעניינת שלא נדבר על סצנות סקס MM. גם אם בסוף הוא יגמור עם הבחורה.
אחיינית מקסימה אתאני אתקשר הערב לדודיםלשאול מה שלומם.