ראיתי הרבה אנשים באינטרנט מתלוננים שזה היה פרק פילר ומיותר ובלהבלה ואני לא מדברת עם אנשים בטוויטר אז אני אתווכח איתם פה.
דווקא לדעתי זה היה פרק סבבה לגמרי ונחוץ (בכפוף לזה שאני שונאת את כולם).
כאילו כן אי אפשר ישר לקפוץ לבלי וקונרד ביחד אחרי שהחתונה המיותרת הזאת בוטלה.
היינו צריכים לראות את האפטרמת' של ביטול החתונה. וכן היה הרבה יותר מידי ג'רמיה והוא היה דיק אבל היינו צריכים גם לראות את זה, את ההפיכה הסופית שלו לנבל שמגיע לו כל מה שהוא הביא על עצמו, ולראות איך הוא מתמודד עם זה כדי שנוכל לסגור את העניין ולשכוח ממנו בפרקים הבאים.
וכל הטיול חסר האחריות שלי בלי לפריז שתהיה בריאה זאת

האמת הופתעתי שהיא בכלל דיברה עם מישהו בטלפון חשבתי שהיא סתם מתכוונת לצוץ ללימודים האלה, הופתעתי לטובה

אבל כאילו לדעתי כן גם זה היה הכרחי המרדף הכביכול מיותר אחרי התיק (חתכת מטומטמת מה את מאשאירה תתיק לבד בפאקינג פריז בירת הכייסים??? גאד רואים שהיא אמריקאית שלא יודעת כלום על העולם

) כי ככה היא הכירה אנשים שהם לא המעגל שהיא גדלה איתו, למדה שהיא יכולה קצת להסתדר לבד והגיעה למסקנה שהיא צריכה להשאר שם קצת, רחוק מהאחים האלה. כאילו לדעתי כן היינו צריכים לראות את התהליך שגרם לה להחליט להשאר.
אהבתי גם את הסימבוליות בזה שהיא הציגה את עצמה כאיזבל ולא בלי.
וכמובן אהבתי לראות את פריז כי אני ממש תיכף טסה לשם, אבל לא ראינו מספיק. מקווה ליותר בפרקים הבאים.
(נברמיינד הטמטום שהיא פשוט טסה בלי ויזה ואיכשהו ההוא באימיריישן העביר אותה למרות ההתנהגות המוזרה שלה, העובדה שהיא וקונדרד מבריזים מטיסות על ימין ועל שמאל כאילו זה נסיעה באוטובוס, העובדה שהטלפון שלה מיד עבד [למרות שבעצם אם היא דאגה כן להתקשר ללימודים האלה אולי מתישהו בשדה היא דאגה לאיסים חחחחח] ועוד אבל שיהיה, לא באמת אכפת לי מדברים כאלה).
וגם סטיבן וטיילור סופסוף ביחד

ורק על זה היה שווה הפרק הזה. מקווה שזהו הפעם זה יחזיק כי אין לי כוח לאון אוף שלהם שוב. תהיו ביחד וחמודים, תודה.
[השמות שלהם מצחיקים אותי כי ביחד זה סטיבן טיילר הסולן של אירוסמית'

]
[אולסו אני לא יכולה עם העובדה שכל הטוויטר שלי מטורגט לסדרה הזאת ולטיילור סוויפט ולפעמים אני קוראת משפט שמתחיל בטיילור ורק אחרי חצי ממנו מבינה לאיזה טיילור הם מתכוונים

]