דיוני סדרות #142

didalf

Well-known member
אני גם חושבת, והם יכלו להפוך את זה לדיון על אל-הורות ומה עושים שאחד מבני הזוג לא רוצה ילדים והשני כן רוצה וכ'ו. אבל אני לא יכולה להשתחרר מזה שכשדפני הבינה שהוא גומר בחוץ היא אנסה אותו לגמור בתוכה(הוא גם אמר לה במפורש לעצור, והיא לא עצרה).
אבל הוא שיקר לה שהוא עקר (אם אני זוכרת נכון גם רק אחרי הנישואים) וניצל את התמימות שלה בנושא. שניהם היו מניאקים באופן שווה. ובכל מקרה זה משהו שלא ראיתי בטלוויזיה עד כה אז זה היה מקורי בעיני.

אבל דפני וסיימון גרועים יותר!
לדעתי לא.
כאילו גם להם לא הייתה יותר מידי כימיה בעיני והסיפור שלהם לא ריגש אותי יותר מידי אבל עדיין הם לא היו עד כדי כך מעפנים כמו קולין ופנלופי שבאמת היא בלתי נסבלת והוא יש לו כריזמה של מלפפון שהתייבש בשמש והם הזוג הכי לא מעניין בעולם.

אני מסכימה איתך. כאילו היא יכלה לכתוב בעילום שם סיפור בהמשכים בעיתון או לנסות להוציא ספר, אפילו אם צריך תחת שם של גבר. אבל היא אשכרה הרסה לאלואיז (הBFF שלה עד לאותו רגע) את החיים שהיא קראה לה רדיקלית ובטח גם לעוד אנשים.
בדיוק!!

אפשר קישור? |4U|
עונה 2

עונה 3 1-4 לכל אורך השרשור

עונה 3 5-8 לכל אורך השרשור:
העונה הבאה זה הוא?? איזה כיף! אבל אם הוא בי, אז זה יעשה את העונה הבאה מעניינת שלא נדבר על סצנות סקס MM. גם אם בסוף הוא יגמור עם הבחורה.
אני מקווה שיתיחסו לזה שהוא בי ושלא פשוט יתעלמו מהקטע הזה לחלוטין.

אני אתקשר הערב לדודים:-P: לשאול מה שלומם.
אחיינית מקסימה את:-D

dilly snake

Well-known member
#@$@#%$#&%^#$%#@$@$#$##

ועוד כמה מילים שאסור לכתוב בפורום, כי יש לי פחד בריא מניק.

מה.נסגר.עם.אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז זה היה בסדר להרוס למרינה את החיים ולאלואיז ולכולם כי את היית דחויה????????????????????????? וכולם סבבה עם זה כי סיבות????

אוי, היא מסכנה כי היא לא פופלרית?? העולם מלא באנשים שלא היו להם הרבה חברים בתיכון ועדיין הם לא עוסקים בנקמות קטנוניות כדרך חיים!!

והיא קדושה, כי היא נתנה כסף לאחיות הנוראיות שלה ולאימא שלה שלא ספרה אותה עד לרגע שהתחילה לצאת עם קולין? ועזרה לה עם הצרות שהיו לה עם העו"ד??

בא לי להקיא עד נשמתי.

אה, ובסוף כמובן שלה ולקולין יש בן ולאחיות שלה בנות. כי למה לא לשים לה את הדובדבן על הקצפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברור תפיצי על אנשים שמועות כי את כלבה קטנונית ובסוף קחי את הפרס הגדול.

ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

זה באמת העונה הכי נוראית של ברידג'יטון.

איכססססססססססססססססססססססססססססססס

אני בהתמוטטות עצבים עכשיו.

didalf

Well-known member
#@$@#%$#&%^#$%#@$@$#$##

ועוד כמה מילים שאסור לכתוב בפורום, כי יש לי פחד בריא מניק.

מה.נסגר.עם.אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז זה היה בסדר להרוס למרינה את החיים ולאלואיז ולכולם כי את היית דחויה????????????????????????? וכולם סבבה עם זה כי סיבות????

אוי, היא מסכנה כי היא לא פופלרית?? העולם מלא באנשים שלא היו להם הרבה חברים בתיכון ועדיין הם לא עוסקים בנקמות קטנוניות כדרך חיים!!

והיא קדושה, כי היא נתנה כסף לאחיות הנוראיות שלה ולאימא שלה שלא ספרה אותה עד לרגע שהתחילה לצאת עם קולין? ועזרה לה עם הצרות שהיו לה עם העו"ד??

בא לי להקיא עד נשמתי.

אה, ובסוף כמובן שלה ולקולין יש בן ולאחיות שלה בנות. כי למה לא לשים לה את הדובדבן על הקצפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברור תפיצי על אנשים שמועות כי את כלבה קטנונית ובסוף קחי את הפרס הגדול.

ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

זה באמת העונה הכי נוראית של ברידג'יטון.

איכססססססססססססססססססססססססססססססס

אני בהתמוטטות עצבים עכשיו.
בדיוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק תודההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dilly snake

Well-known member
אז יש פה שתי העלילות: אחת בזמן הווה של הסדרה. הנסיכה מתה בלידה ואין יורש לכתר. והשנייה בעבר ששרלוט הגיעה כדי להתחתן עם המלך ג'ורג'.

אין ממש מה לדבר על העלילה בזמן הווה, כי היא לא מעניינת.

בעבר:

רואים איך שרלוט מגיעה לארמון ונתקלת בקייטלין סטארק :-D או האימא של המלך ג'ורג' כאן בסדרה. שמופתעת מהצבע של שרלוט ומחליטה להכניס עוד אנשים כהי עור לחצר.

שרלוט מנסה לברוח ואז נתקלת במלך ג'ורג' וזה נראה שיש ביניהם ניצוץ. אחר כך זה נראה המלך גם עוד קודם מוזר ולא 100% בראש.

אנחנו נתקלים בליידי דנברי, שנשואה למישהו שנראה כמו סבא שלה. היא מוזמנת להיות חלק מהפמליה של שרלוט ע"י המלכה האם.

זהו בגדול.

אני בטוחה שבפרקים הבאים(אני הולכת לראות עכשיו את 2) נראה גם גרסאות צעירות של הברידג'יטונים והפת'רינגטונים ואולי גם המשפחה של סיימון (וקייט ואדווינה?).

dilly snake

Well-known member
אני אתחיל מזה שנראה לי היה עדיף שהייתי רואה לפי הסדר שידור ורואה את זה בין עונה 2 ל3 של הסדרה האם. כי חוץ מזה שבשלב הזה רק אנתוני ודפני היו נשואים היו דברים שהוזכרו בעונה 3 ולא לגמרי הבנתי את ההקשר רק אחרי שראיתי את הסדרה הזאת.

בעיקר בכל מה שקשור ליחסים בין ליידי דנברי ואבא של ויולט. וזה שויולט מחפשת/פתוחה לגבר חדש בעונה 3 (אני כן תוהה אם לפי החוקים של אז היא צריכה את האישור של אנתוני להתחתן שוב, זו חתיכת שיחה מביכה אם כן). אני לא לגמרי מבינה למה צריך את כל העלילה הזאת של ליידי דנברי ו-ויולט שהיה לדעתי מספיק תוכן אם רק היו מתמקדים במלכה, אני כן יכולה לחשוב שהיוצרים חשבו שאולי אנשים יעדיפו אם יהיו עוד דמויות שהם מכירים ומחבבים כמו ליידי דנברי ו-ויולט.
*והייתי שמחה את היינו מקבלים סיקוול שעוסק רק בויולט ואדמונד.

שרלוט וג'ורג', אני לא לגמרי בטוחה מה לחשוב על הסיפור ביניהם. זה היה קצת מוזר לרגעים(לא בגלל הטירוף שלו) והיו רגעים נוגעים ללב. אבל כאילו בסך הכל הכללי, בפרק 5 ו-6 כבר התחלתי לאבד את הסבלנות אליהם ואולי זה לא היה מספיק חזק כדי למשוך עד הסוף את הסיפור. כאילו, שרלוט מחליטה להמשיך את הנישואין בכל מחיר למרות שהיא בקושי מכירה אותו? וזה מראה שהיא מסורה לו עד היום, והם עשו מיליון ילדים יחד. אבל הסדרה לא לגמרי מסבירה למה(אלא אם אני צינית מידי, להבין שאהבה זה הכל. אבל לא מראים ממש מה יש ביניהם מלבד חמלה של שרלוט לג'ורג'. גם אם הוא אוהב אותה לגמרי).

המזכירים שביחד, אוי זה היה כזה חמוד שהם יחד ורוקדים. אבל חבל נורא שלא רואים למה ריינולדס לא בסביבה. אולי ג'ורג' לא צריך אותו, אולי הוא בפנסיה או וואטאבר אבל קצת העציב אותי שלא סגרו את הפינה הזאת בסוף.

והאימא של המלך (y) .

וזה היה חמוד שבסוף זה נגמר בזה ששרלוט לומדת שהבן שלה ואשתו בהריון עם ה-מלכה ויקטוריה.

דורי 1981

Well-known member
סדרה אדירה ובימינו, עוד יותר רבלנטית. כולם מעולים, אבל מי שגונב את ההצגה זה אבי קושניר. קושניר ידוע כשחקן קומי בעיקר (זהו זה, החיים זה לא הכל וכדומה) ופה הוא מבריק כנוכל מרושע אבל מגוחך בתור אלכס טורצ'ין. כביכול מתנצל על התקיפה המינית של מותק מרדכי, אבל בפועל ממש לא. הוא אפילו מתבטא שהוא "רוצה אותה מתה". רוסים הוא תמיד ידע לחקות.

didalf

Well-known member
אני אתחיל מזה שנראה לי היה עדיף שהייתי רואה לפי הסדר שידור ורואה את זה בין עונה 2 ל3 של הסדרה האם. כי חוץ מזה שבשלב הזה רק אנתוני ודפני היו נשואים היו דברים שהוזכרו בעונה 3 ולא לגמרי הבנתי את ההקשר רק אחרי שראיתי את הסדרה הזאת.
נכון הייתי צריכה להגיד לך, סליחה.

(אני כן תוהה אם לפי החוקים של אז היא צריכה את האישור של אנתוני להתחתן שוב, זו חתיכת שיחה מביכה אם כן)
:-D:-D

אני לא לגמרי מבינה למה צריך את כל העלילה הזאת של ליידי דנברי ו-ויולט שהיה לדעתי מספיק תוכן אם רק היו מתמקדים במלכה, אני כן יכולה לחשוב שהיוצרים חשבו שאולי אנשים יעדיפו אם יהיו עוד דמויות שהם מכירים ומחבבים כמו ליידי דנברי ו-ויולט.
דווקא ליידי דנברי הצעירה הייתה ממש טובה.

שרלוט וג'ורג', אני לא לגמרי בטוחה מה לחשוב על הסיפור ביניהם. זה היה קצת מוזר לרגעים(לא בגלל הטירוף שלו) והיו רגעים נוגעים ללב. אבל כאילו בסך הכל הכללי, בפרק 5 ו-6 כבר התחלתי לאבד את הסבלנות אליהם ואולי זה לא היה מספיק חזק כדי למשוך עד הסוף את הסיפור. כאילו, שרלוט מחליטה להמשיך את הנישואין בכל מחיר למרות שהיא בקושי מכירה אותו? וזה מראה שהיא מסורה לו עד היום, והם עשו מיליון ילדים יחד. אבל הסדרה לא לגמרי מסבירה למה(אלא אם אני צינית מידי, להבין שאהבה זה הכל. אבל לא מראים ממש מה יש ביניהם מלבד חמלה של שרלוט לג'ורג'. גם אם הוא אוהב אותה לגמרי).
אני חושבת שהיא כן התאהבה בו בסוף בגלל זה היא נשארה. והיו להם כמה רגעים מקסימים באמת.
אני כבר לא כזה זוכרת אבל נראה לי גם שהיה לה חשוב להוכיח שלמרות הצבע שלה היא יכולה להיות מלכה?

המזכירים שביחד, אוי זה היה כזה חמוד שהם יחד ורוקדים. אבל חבל נורא שלא רואים למה ריינולדס לא בסביבה. אולי ג'ורג' לא צריך אותו, אולי הוא בפנסיה או וואטאבר אבל קצת העציב אותי שלא סגרו את הפינה הזאת בסוף.
יאוו הם היו כאלה חמוידם איך אהבתי אותם|מאוהב|
סופסוף פרופר גיי ביקום הזה!!
ואני גם השתגעתי מה קרה עם השני!!!!!!!!!!

והאימא של המלך (y) .
אהבתי את השיחות שלה עם ליידי דנברי.

שניה אני אמצא מה שכתבתי... הנה

dilly snake

Well-known member
נכון הייתי צריכה להגיד לך, סליחה.
בקטנה |לב| .
דווקא ליידי דנברי הצעירה הייתה ממש טובה.
כן ואהבתי את הדינמיקה שלה עם הנסיכה האלמנה וגם עם שרלוט.

ועוד משהו בקשר לליידי דנברי, עד עכשיו חשבתי שהיא אלמנה ללא ילדים. כי הם אף פעם לא הוזכרו בסדרה המקורית אבל למעשה יש לה 48-*.

אני כבר לא כזה זוכרת אבל נראה לי גם שהיה לה חשוב להוכיח שלמרות הצבע שלה היא יכולה להיות מלכה?
כן, גם הקטע הבין גזעי היה משמעותי. הם כל הזמן התייחסו לשילוב של לא לבנים כאל ניסוי.
גם היה עניין שהבעל הדוחה של ליידי דנברי מת והוא היה הלא לבן הראשון שמת אחרי שהם קיבלו תארים ולא ידעו אם התארים יעברו לילדים כמו שמקובל. זה גם היה חלק מהמאבק בין ליידי דנברי לנסיכה האלמנה.

יאוו הם היו כאלה חמוידם איך אהבתי אותם|מאוהב|
סופסוף פרופר גיי ביקום הזה!!
ואני גם השתגעתי מה קרה עם השני!!!!!!!!!!
(y)(y)(y).

אה, והיה קטע דיי מצחיק, הבנים ששרלוט מצאה להם נשים בא אליה כזה "את לא יכולה לחתן אותנו בלי האישור של המלך/העוצר(ג'ורג' ה4)" ואז הוא כזה "סבבה, שיתחתנו"

וזה מעניין איך היחסים שלה עם כל הילדים שלה הגיעו למצב כזה. אני תוהה אם הטיפול במלך ולנסות להעמיד פנים שהכל בסדר ולשלוט בממלכה גרמו לזה שלא יהיה לה כוח לטפל בילדים כמו שצריך.

dilly snake

Well-known member
טוב, ניסיתי הרטסטופר וזה לא עובד לי, פרשתי אחרי 2 פרקים וקצת :(.

צריכה משהו אחר.

didalf

Well-known member
טוב, ניסיתי הרטסטופר וזה לא עובד לי, פרשתי אחרי 2 פרקים וקצת :(.

צריכה משהו אחר.
מה לא עבד לך? שנדע מה לא להמליץ.
נגיד לאב ויקטור היא גם סדרת תיכון על גייז מרגישה קצת פחות ילדותית.

dilly snake

Well-known member
מה לא עבד לך? שנדע מה לא להמליץ.
נגיד לאב ויקטור היא גם סדרת תיכון על גייז מרגישה קצת פחות ילדותית.
נראה לי אני כבר מבוגרת לדרמות נוער, זה היה משעמם ולא יודעת... לא היה לבנים ממש אישות?

כאילו צ'ארלי הוא הומו מחוץ לארון, לא הכי מקובל וניק יהיה הבחור המקובל שנאבק במיניות שלו?

וזה הכל?

ואולי לאחד הבנים יהיה משהו עם הבת הטרנסית?

באמת שניסיתי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נראה לי אני כבר מבוגרת לדרמות נוער, זה היה משעמם ולא יודעת... לא היה לבנים ממש אישות?
יש לבנים המון אישיות.
אבל כנראה דרמות נוער זה כבר לא בשבילך.

אם אהבת את ברידג'רטון יש את הגרסה של אפל לזה - The Buccaneers. יש לזה שתי עונות.
גם עדי|חזיר| יכולה לראות את זה כדי שתהיה לה איזושהי סדרה.

למעלה