דיוני סדרות #142

דיברגנט חדש

Well-known member
זה באמת מוזר כי אני רואה שאורן כתב שהיא בנטפליקס אבל בהמשך תהיה בהוט ויס. זה לא משהו שקורה אי פעם עם סדרות של נטפליקס.
לגבי מענה לשאלה על הסדרה. אני יכול לבדוק ולראות על מה היא עוסקת - משהו עם נשים בטקסס שאוהבות לצוד ומסתבכות איכשהו - אבל זה לא שיש לי מידע שלך אין גישה אליו.
אכן, מרוב שזה היה לי מוזר, כבר חשבתי שאולי הכוונה ליוסמיטי שגם את הסדרה הזאת ניצלתי את ההזדמנות וצפיתי בה, אך כמובן שזאת לא הסדרה המדוברת.
זאת סדרה הולנדית?
אין לי ממש כוח לסדרה שהיא לא באנגלית (או עברית) אלא אם כן יש שם משהו ממש מושך וזה לא נראה ככה.
אכן, אך זאת סדרה טובה ואני, כמובן, ממליץ עליה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה ממש גרוע.

אני שונאת את השחקנית של דפני היא תמיד נראית כמו עגלה אבודה וזה הסקס הכי פחות מחרמן שראיתי בטלוויזיה.

וזה שהיא אנסה? כפתה על סיימון לגמור בתוכה? איכס.

ואני שונאת גם את פנלופי.

ומרינה הייתה בין הדמויות היותר נסבלת ועכשיו זה.
אני מזכיר לך שאת צריכה לכתוב את שם הסדרה בכותרת הספוילר (אני הוספתי בעריכה).

ונראה לי שאני אהבתי את הסדרה (ברידג'רטון) יותר ממך ובכל זאת פרשתי אחרי העונה הראשונה.
אבל יש שאומרים שעונה 2 טובה יותר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי את הפרק החדש של Star Trek: Strange New Worlds
אני ממש שמח שאחרי הפרק הקודם שהיה גרוע, הפעם היה פרק ממש ממש טוב.
אני בשוק שהאח החדש מת.
ואיזה מסכן עם מה שקרה לו.
והולי שיט הכניסו סוג חדש של חייזרים (בערך) שממש מפחידים ועושים רושם ממש מגניב. ואהבתי את זה שלגורן איכשהו יש ידע מובנה עליהם כך שיש את זה גם לחברה של פייק. היה ברור שחיבור הDNA שלה עם גורן יגרום למשהו.
וגם לגזע של המהנדסת, פיילה, יש סוג של יכולת להכיר בהם.

הקטע בסוף שפיילה עושה נאום דרמטי לגבי כך שרוע אמיתי הוא משהו שקיים ואז פונה לאח של אורטגס ואומרת לו שהיא יכולה לחזור על זה בפני המצלמות.
באופן כללי האח של אורטגס הוא בחור חמוד.

ראיתי גם את הפרק השלישי של הסדרה The Nature of Us
זה סיפור להטבי בין שני בחורים צעירים ועל פניו לחלוטין מה שאני אוהב. אבל שיט כמה שזה משעמם.
ברמה שממש ניקרתי מול זה.

וגם שני הפרקים האחרונים של הסדרה Eyes of Wakanda
הם לדעתי שיפור גדול של שני הפרקים הראשונים של הסדרה, אבל עדיין באופן כללי הסדרה לא שווה במיוחד צפייה.

dilly snake

Well-known member
טוב, זה באמת הרבה יותר טוב מהעונה הראשונה.

קודם כל דפני העגלה התועה הפכה להיות שולית לגמרי וגם הדוכס שלה איננו(אבל זה קצת הזוי שלא טורחים לתת הסבר למה לא רואים אותו, גם לא בנשף שהמשפחה של דפני מארגנת.)

אני מתה על בנדיקט.

אבל אלואיז מתישה בטירוף.

ואני עדיין שונאת את פן, ובכלל כל המשפחה שלה כזאת משעממת. וזה שחשפו שהיא ויסלדאון בסוף העונה הקודמת עושה את הסדרה פחות מעניינת.

ואני ממש אוהבת את אנתוני וקייט! הם נראים זוג הרבה יותר מוצלח מדפני וסיימון.

עדיין יש קטעים מפגרים, וזה נראה לפעמים אובר רציני על גבול הפרודיה. אבל זה כיפי.

didalf

Well-known member
טוב, זה באמת הרבה יותר טוב מהעונה הראשונה.
יאייי!!
קודם כל דפני העגלה התועה הפכה להיות שולית לגמרי
כן והיא עובדת הרבה יותר טוב בתור יועצת לאנתוני מאשר דמות ראשית.
וגם הדוכס שלה איננו(אבל זה קצת הזוי שלא טורחים לתת הסבר למה לא רואים אותו, גם לא בנשף שהמשפחה של דפני מארגנת.)
הסיבה האמיתית היא: עלה לשחקן לראש ההצלחה והוא לא רצה לחזור אפילו כאורח.

ואני עדיין שונאת את פן, ובכלל כל המשפחה שלה כזאת משעממת. וזה שחשפו שהיא ויסלדאון בסוף העונה הקודמת עושה את הסדרה פחות מעניינת.
וואי לגמרי היא והמשפחה שלה בלתי נסבלים.

ואני ממש אוהבת את אנתוני וקייט! הם נראים זוג הרבה יותר מוצלח מדפני וסיימון.
כןןן|מאוהב|

dilly snake

Well-known member
הסיבה האמיתית היא: עלה לשחקן לראש ההצלחה והוא לא רצה לחזור אפילו כאורח.
כן, אני יודעת. זכותו של השחקן לא לחזור, אבל הדוכס היה דמות ראשית והוא לא היה בנשף ובחתונה ואף אחד לא טרח להזכיר אותו! זה מפגר ! גם אם הוא ברשימה השחורה של שונדה ריימס ומעמידים פנים שהוא לא קיים, צריך להסביר לצופים בבית למה הוא לא שם. זה כולה לזרוק משפט "הדוכס החליט לעבור למנזר ולייצר גבינות עיזים. חכו שויסלדאון תשמע על זה! אוי, השערורייה!". לא כולם יודעים שעלה לו השתן לראש והוא החליט שהוא טוב מידי בשביל זה(ומי ישמע מה הוא עשה מאז. כלום?).

didalf

Well-known member
כן, אני יודעת. זכותו של השחקן לא לחזור, אבל הדוכס היה דמות ראשית והוא לא היה בנשף ובחתונה ואף אחד לא טרח להזכיר אותו! זה מפגר ! גם אם הוא ברשימה השחורה של שונדה ריימס ומעמידים פנים שהוא לא קיים, צריך להסביר לצופים בבית למה הוא לא שם. זה כולה לזרוק משפט "הדוכס החליט לעבור למנזר ולייצר גבינות עיזים. חכו שויסלדאון תשמע על זה! אוי, השערורייה!".
חחח כן אני שונאת כשעושים את זה. כשדמות ראשית נעלמת ולא מתייחסים לקיומה או העדרותה אפילו במשפט את יודעת שזה תמיד משהו מאחורי הקלעים, וזה מעצבן ממש.
לא כולם יודעים שעלה לו השתן לראש והוא החליט שהוא טוב מידי בשביל זה(ומי ישמע מה הוא עשה מאז. כלום?).
תכלס|שפם|

dilly snake

Well-known member
סיימתי את העונה השנייה של ברידג'יטון שבאמת הייתה שיפור עצום מעונה הראשונה וכמעט מושלמת ואני הולכת להתעלל בעצמי ולראות גם את העונה השלישית עכשיו.

אחלו לי בהצלחה.

didalf

Well-known member
סיימתי את העונה השנייה של ברידג'יטון שבאמת הייתה שיפור עצום מעונה הראשונה וכמעט מושלמת
נכון|מאוהב|
ואני הולכת להתעלל בעצמי ולראות גם את העונה השלישית עכשיו.
הצד הטוב הוא שפה אני מרשה לך לכתוב ראנטים מרושעים כמה שבא לך:-D

Lhuna3

Well-known member
סיימתי את העונה השנייה של ברידג'יטון שבאמת הייתה שיפור עצום מעונה הראשונה וכמעט מושלמת ואני הולכת להתעלל בעצמי ולראות גם את העונה השלישית עכשיו.

אחלו לי בהצלחה.​
מה זה לא ידעתי שיש לי פה עוד מתחרה במקצוע הבינג' המהיר?!

dilly snake

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי שלשום, אתמול והיום:
כל כך מעט שזה עצוב.
חוץ מפרק סיום העונה של העידן המוזהב אתמול,
ראיתי את הסרט The Suicide Squad בחלקים במהלך שלושת הימים האלו.
אבל זה היה שווה את זה כי הוא די טוב

dilly snake

Well-known member
קודם כל, זה לא ממש גרוע, רק קרינג'י.

קולין חוזר הביתה והוא לוהט מתמיד(לא לטעמי, הוא סביר מינוס). כל הבנות רוצות אותו. פרנצ'סקה שעד עכשיו לא ממש ראו אותה חוזרת ויוצאת לחברה והיא ממש יפה8-*.

אלואיז הנודניקית נהיית חברה של הבלונדה הכלבה.

אנתוני וקייט עושים מלא סקס.

האחיות של פנלופי, אני לא מבינה אם הטיפשות שלהן אמורה להיות מצחיקה או לא. כי זה כואב לצפייה.

אני מתה על המלכה, היא קורעת :-D.

פנלופי ממשיכה להיות בלתי נסבלת.

וכרגיל, צריך לנחש מה קרה למי שלא רואים יותר. אני מניחה שאדווינה התחתנה עם הנסיך מעונה אחד לפי מה שהמלכה רמזה?

ואיפה דפני העגלה ודוכס מקל בתחת?

אני רוצה לישון וגם לראות עוד פרק. ואני גם לא רוצה שזה ייגמר.

didalf

Well-known member
פרנצ'סקה שעד עכשיו לא ממש ראו אותה חוזרת ויוצאת לחברה והיא ממש יפה8-*.
כן גם החליפו שחקנית. כנראה הקודמת הייתה עציץ שראו כדקה לעונה ועכשיו היו צריכים מישהי שגם תדבר.

אנתוני וקייט עושים מלא סקס.
חמודים|מאוהב|

קודם כל, זה לא ממש גרוע, רק קרינג'י.
פנלופי ממשיכה להיות בלתי נסבלת.
וואי תודההה אני לא סובלת אותהההה
והבעיה של העונה זה שהיא מתמקדת בה ובקולין שהיא בלתי נסבלת והוא עציץ.

אני מתה על המלכה, היא קורעת :-D.
כן:-D

וכרגיל, צריך לנחש מה קרה למי שלא רואים יותר. אני מניחה שאדווינה התחתנה עם הנסיך מעונה אחד לפי מה שהמלכה רמזה?
נראה לי

אני רוצה לישון וגם לראות עוד פרק. ואני גם לא רוצה שזה ייגמר.
טוב יש לך גם את הספינאוף על המלכה שרלוט הצעירה הוא חמוד מאד.

dilly snake

Well-known member
גם היוצרים כנראה אוהבים אותם, כי נתנו הסבר מפורש למה הם אינם :-P: .
טוב יש לך גם את הספינאוף על המלכה שרלוט הצעירה הוא חמוד מאד.
(y).

פרק 3
אז מגלים שקולין עוזר לפנלופי להיות נחשקת. ושניהם הופכים לבדיחה.

מצד אחד אני שונאת את פנלופי, אבל האימא שלה מכשפה ונוראית. וכאילו בא לי לרחם עליה שיש לה כזאת משפחה מחורבנת מצד שני היא דיי דוחה בעצמה גם בלי קשר אליה.

ואני לא יודעת מה עשיתי רע לאנושות שמגיע לי להמשיך לראות את האחיות שלה.

והקטע שגם פנלופי וגם קרסידה רודפות אחרי אותו אציל(שהוא ווירדו כי הוא צמחוני ומתנגד לציד ואוהב בעלי חיים) פתטי וגורם לי להתכווץ למוות.

חוץ מזה יש את הסיפור עם מונדריץ'(המתאגרף) שעכשיו הבן שלו לורד ולא ברור מה הקטע כי זה לא מעניין.

והאח של ליידי דנברי שנראה בקטע של האימא.

ואני רוצה שיראו יותר את בנדיקט ואולי אנשים יותר מעניינים במשפחה הזאת. כי קולין סתם צנון.

dilly snake

Well-known member
עדי|חזיר| אני מצטערת אבל אני חושבת שעונה 3 יותר טובה מ 1. כאילו העונה הראשונה הייתה דפוקה לגמרי, עם דפני שמכריחה את הדוכס לגמור בתוכה בניגוד לרצונו והדו קרב ועוד דברים שכבר הדחקתי מאז שבת.

עד כמה שאני שונאת את פנלופי וקולין העציץ העונה הזאת עובדת יש בה איזה שהוא הגיון. לא שהיא לא קרינג'ית, אובר רצינית ומשוחקת גרוע.

אבל יש בה רגעים טובים כמו אנתוני וקייט(אמרתי לך שאוהבים אותם, מסבירים למה הם אינם :-P: :-P: :-P: ) ובנדיקט(שעכשיו בקטע של גברים? יאיי!!) ואלואיז פחות מתישה.

והמלכה שעושה כיף.

ולא ממש שנאתי את כל קו העלילה של קרסידה.

והייתי רוצה לדעת עוד על לייד דנברי.

רק לא ברור לי מה הקטע של מונדיץ'(אלא אם בעונה 8 הבן שלהם יתחתן עם הייסינת'?).

didalf

Well-known member
גם היוצרים כנראה אוהבים אותם, כי נתנו הסבר מפורש למה הם אינם :-P: .
כי הם לא סנובים שההצלחה עלתה להם לראש|שפם|

חוץ מזה יש את הסיפור עם מונדריץ'(המתאגרף) שעכשיו הבן שלו לורד ולא ברור מה הקטע כי זה לא מעניין.
וואי נכון? למהההה העלילה הזאת למי אכפת תקצרו את הפרקים במקום!

מצד אחד אני שונאת את פנלופי, אבל האימא שלה מכשפה ונוראית. וכאילו בא לי לרחם עליה שיש לה כזאת משפחה מחורבנת מצד שני היא דיי דוחה בעצמה גם בלי קשר אליה.
כן
עדי|חזיר| אני מצטערת אבל אני חושבת שעונה 3 יותר טובה מ 1. כאילו העונה הראשונה הייתה דפוקה לגמרי, עם דפני שמכריחה את הדוכס לגמור בתוכה בניגוד לרצונו והדו קרב ועוד דברים שכבר הדחקתי מאז שבת.
חחחחח כל עוד את מסכימה שעונה 2 הכי טובה הכל בסדר.
דווקא אני מצאתי את הרעיון של עונה 1 לפחות מקורי עם כל מה שקרה אחרי הנישואים שלהם.
עד כמה שאני שונאת את פנלופי וקולין העציץ העונה הזאת עובדת יש בה איזה שהוא הגיון. לא שהיא לא קרינג'ית, אובר רצינית ומשוחקת גרוע.
נו כן זאת הבעיה מה כיף בסדרה רומנטית אם הזוג הראשי בלתי נסבל?
חוץ מזה שמעצבן אותי מממששששש איך כולם מתייחסים לזה שפנלופי כותבת פאקינ טור רכילות ככשרון שלה ושליחות ואוי ואבוי שהיא תפסיק עם זה. כאילו זה פאקינג טור רכילות שהיא משתמשת בו לנקום במי שמעצבן אותה!!!! אין בזה שום דבר נעלה!!!! אם היא טובה בכתיבה שתכתוב סיפורים!!! גאד אני שונאת אותה. (לא עוזר שהחשקנית אנטישמית בלתי נסבלת).
ועוד כולם מתייחסים לאלואיז כרעה שניתקה איתה קשר כשזה לחלוטין מגיע לה ועוד שמרה על הסוד שלה!!
(הלכתי לקרוא מה כתבתי כדי להזכר מה אני חושבת על העונה והתעצבנתי מחדש:-D)

אבל יש בה רגעים טובים כמו אנתוני וקייט(אמרתי לך שאוהבים אותם, מסבירים למה הם אינם :-P: :-P: :-P: )
חמודימים שלי|מאוהב|
ובנדיקט(שעכשיו בקטע של גברים? יאיי!!)
כן הגיע הזמן באמת.
אבל העונה הבאה מתמקדת בו ויש בחורה כבר אז מעניין מה יהיה עם זה. אם יתעלמו לחלוטין או שזה יהיה חלק מהקונפליקט.

ולא ממש שנאתי את כל קו העלילה של קרסידה.
נכון?? היא התגלתה כדמות מעניינת דווקא העונה.

הייתי רוצה לדעת עוד על לייד דנברי.
וול המלכה שרלוט מחכה לך:-P:
רק לא ברור לי מה הקטע של מונדיץ'(אלא אם בעונה 8 הבן שלהם יתחתן עם הייסינת'?).
מממשששש מה הם קשורים??

dilly snake

Well-known member
דווקא אני מצאתי את הרעיון של עונה 1 לפחות מקורי עם כל מה שקרה אחרי הנישואים שלהם.
אני גם חושבת, והם יכלו להפוך את זה לדיון על אל-הורות ומה עושים שאחד מבני הזוג לא רוצה ילדים והשני כן רוצה וכ'ו. אבל אני לא יכולה להשתחרר מזה שכשדפני הבינה שהוא גומר בחוץ היא אנסה אותו לגמור בתוכה(הוא גם אמר לה במפורש לעצור, והיא לא עצרה).
נו כן זאת הבעיה מה כיף בסדרה רומנטית אם הזוג הראשי בלתי נסבל?
אבל דפני וסיימון גרועים יותר!
חוץ מזה שמעצבן אותי מממששששש איך כולם מתייחסים לזה שפנלופי כותבת פאקינ טור רכילות ככשרון שלה ושליחות ואוי ואבוי שהיא תפסיק עם זה. כאילו זה פאקינג טור רכילות שהיא משתמשת בו לנקום במי שמעצבן אותה!!!! אין בזה שום דבר נעלה!!!! אם היא טובה בכתיבה שתכתוב סיפורים!!! גאד אני שונאת אותה. (לא עוזר שהחשקנית אנטישמית בלתי נסבלת).
אני מסכימה איתך. כאילו היא יכלה לכתוב בעילום שם סיפור בהמשכים בעיתון או לנסות להוציא ספר, אפילו אם צריך תחת שם של גבר. אבל היא אשכרה הרסה לאלואיז (הBFF שלה עד לאותו רגע) את החיים שהיא קראה לה רדיקלית ובטח גם לעוד אנשים.
אני בטוחה שיש דרכים יותר יעילות לנקום באימא שלה.
(ואני יודעת שהשחקנית היא המיץ של המיץ).
(הלכתי לקרוא מה כתבתי כדי להזכר מה אני חושבת על העונה והתעצבנתי מחדש:-D)
אפשר קישור? |4U|
ועוד כולם מתייחסים לאלואיז כרעה שניתקה איתה קשר כשזה לחלוטין מגיע לה ועוד שמרה על הסוד שלה!!
אלואיז גם בלתי, אבל בקטע הזה היא צודקת.
אבל העונה הבאה מתמקדת בו ויש בחורה כבר אז מעניין מה יהיה עם זה. אם יתעלמו לחלוטין או שזה יהיה חלק מהקונפליקט.
העונה הבאה זה הוא?? איזה כיף! אבל אם הוא בי, אז זה יעשה את העונה הבאה מעניינת שלא נדבר על סצנות סקס MM. גם אם בסוף הוא יגמור עם הבחורה.
וול המלכה שרלוט מחכה לך:-P:
(y)
אני אתקשר הערב לדודים:-P: לשאול מה שלומם.

למעלה