didalf
Well-known member
אני גםםםםואני שונאת גם את פנלופי.
אני גםםםםואני שונאת גם את פנלופי.
אכן, מרוב שזה היה לי מוזר, כבר חשבתי שאולי הכוונה ליוסמיטי שגם את הסדרה הזאת ניצלתי את ההזדמנות וצפיתי בה, אך כמובן שזאת לא הסדרה המדוברת.זה באמת מוזר כי אני רואה שאורן כתב שהיא בנטפליקס אבל בהמשך תהיה בהוט ויס. זה לא משהו שקורה אי פעם עם סדרות של נטפליקס.
לגבי מענה לשאלה על הסדרה. אני יכול לבדוק ולראות על מה היא עוסקת - משהו עם נשים בטקסס שאוהבות לצוד ומסתבכות איכשהו - אבל זה לא שיש לי מידע שלך אין גישה אליו.
אכן, אך זאת סדרה טובה ואני, כמובן, ממליץ עליה.זאת סדרה הולנדית?
אין לי ממש כוח לסדרה שהיא לא באנגלית (או עברית) אלא אם כן יש שם משהו ממש מושך וזה לא נראה ככה.
אני מזכיר לך שאת צריכה לכתוב את שם הסדרה בכותרת הספוילר (אני הוספתי בעריכה).זה ממש גרוע.
אני שונאת את השחקנית של דפני היא תמיד נראית כמו עגלה אבודה וזה הסקס הכי פחות מחרמן שראיתי בטלוויזיה.
וזה שהיא אנסה? כפתה על סיימון לגמור בתוכה? איכס.
ואני שונאת גם את פנלופי.
ומרינה הייתה בין הדמויות היותר נסבלת ועכשיו זה.
חשבתי שהגבתי להודעה המקורית שליאני מזכיר לך שאת צריכה לכתוב את שם הסדרה בכותרת הספוילר (אני הוספתי בעריכה).
יאייי!!טוב, זה באמת הרבה יותר טוב מהעונה הראשונה.
כן והיא עובדת הרבה יותר טוב בתור יועצת לאנתוני מאשר דמות ראשית.קודם כל דפני העגלה התועה הפכה להיות שולית לגמרי
הסיבה האמיתית היא: עלה לשחקן לראש ההצלחה והוא לא רצה לחזור אפילו כאורח.וגם הדוכס שלה איננו(אבל זה קצת הזוי שלא טורחים לתת הסבר למה לא רואים אותו, גם לא בנשף שהמשפחה של דפני מארגנת.)
וואי לגמרי היא והמשפחה שלה בלתי נסבלים.ואני עדיין שונאת את פן, ובכלל כל המשפחה שלה כזאת משעממת. וזה שחשפו שהיא ויסלדאון בסוף העונה הקודמת עושה את הסדרה פחות מעניינת.
כןןןואני ממש אוהבת את אנתוני וקייט! הם נראים זוג הרבה יותר מוצלח מדפני וסיימון.
כן, אני יודעת. זכותו של השחקן לא לחזור, אבל הדוכס היה דמות ראשית והוא לא היה בנשף ובחתונה ואף אחד לא טרח להזכיר אותו! זה מפגר ! גם אם הוא ברשימה השחורה של שונדה ריימס ומעמידים פנים שהוא לא קיים, צריך להסביר לצופים בבית למה הוא לא שם. זה כולה לזרוק משפט "הדוכס החליט לעבור למנזר ולייצר גבינות עיזים. חכו שויסלדאון תשמע על זה! אוי, השערורייה!". לא כולם יודעים שעלה לו השתן לראש והוא החליט שהוא טוב מידי בשביל זה(ומי ישמע מה הוא עשה מאז. כלום?).הסיבה האמיתית היא: עלה לשחקן לראש ההצלחה והוא לא רצה לחזור אפילו כאורח.
חחח כן אני שונאת כשעושים את זה. כשדמות ראשית נעלמת ולא מתייחסים לקיומה או העדרותה אפילו במשפט את יודעת שזה תמיד משהו מאחורי הקלעים, וזה מעצבן ממש.כן, אני יודעת. זכותו של השחקן לא לחזור, אבל הדוכס היה דמות ראשית והוא לא היה בנשף ובחתונה ואף אחד לא טרח להזכיר אותו! זה מפגר ! גם אם הוא ברשימה השחורה של שונדה ריימס ומעמידים פנים שהוא לא קיים, צריך להסביר לצופים בבית למה הוא לא שם. זה כולה לזרוק משפט "הדוכס החליט לעבור למנזר ולייצר גבינות עיזים. חכו שויסלדאון תשמע על זה! אוי, השערורייה!".
תכלסלא כולם יודעים שעלה לו השתן לראש והוא החליט שהוא טוב מידי בשביל זה(ומי ישמע מה הוא עשה מאז. כלום?).
נכוןסיימתי את העונה השנייה של ברידג'יטון שבאמת הייתה שיפור עצום מעונה הראשונה וכמעט מושלמת
הצד הטוב הוא שפה אני מרשה לך לכתוב ראנטים מרושעים כמה שבא לךואני הולכת להתעלל בעצמי ולראות גם את העונה השלישית עכשיו.
מה זה לא ידעתי שיש לי פה עוד מתחרה במקצוע הבינג' המהיר?!סיימתי את העונה השנייה של ברידג'יטון שבאמת הייתה שיפור עצום מעונה הראשונה וכמעט מושלמת ואני הולכת להתעלל בעצמי ולראות גם את העונה השלישית עכשיו.
אחלו לי בהצלחה.
יש לי עודף של זמן פנוי כי הבוס שלי לקח את אשתו לחופשה וההורים שלי גם לא בבית. אז אין מי שיציק לי.מה זה לא ידעתי שיש לי פה עוד מתחרה במקצוע הבינג' המהיר?!
הצד הטוב הוא שפה אני מרשה לך לכתוב ראנטים מרושעים כמה שבא לך![]()
כן גם החליפו שחקנית. כנראה הקודמת הייתה עציץ שראו כדקה לעונה ועכשיו היו צריכים מישהי שגם תדבר.פרנצ'סקה שעד עכשיו לא ממש ראו אותה חוזרת ויוצאת לחברה והיא ממש יפה.
חמודיםאנתוני וקייט עושים מלא סקס.
קודם כל, זה לא ממש גרוע, רק קרינג'י.
וואי תודההה אני לא סובלת אותההההפנלופי ממשיכה להיות בלתי נסבלת.
כןאני מתה על המלכה, היא קורעת.
נראה ליוכרגיל, צריך לנחש מה קרה למי שלא רואים יותר. אני מניחה שאדווינה התחתנה עם הנסיך מעונה אחד לפי מה שהמלכה רמזה?
טוב יש לך גם את הספינאוף על המלכה שרלוט הצעירה הוא חמוד מאד.אני רוצה לישון וגם לראות עוד פרק. ואני גם לא רוצה שזה ייגמר.
גם היוצרים כנראה אוהבים אותם, כי נתנו הסבר מפורש למה הם אינםחמודים![]()
טוב יש לך גם את הספינאוף על המלכה שרלוט הצעירה הוא חמוד מאד.
כי הם לא סנובים שההצלחה עלתה להם לראשגם היוצרים כנראה אוהבים אותם, כי נתנו הסבר מפורש למה הם אינם.
וואי נכון? למהההה העלילה הזאת למי אכפת תקצרו את הפרקים במקום!חוץ מזה יש את הסיפור עם מונדריץ'(המתאגרף) שעכשיו הבן שלו לורד ולא ברור מה הקטע כי זה לא מעניין.
כןמצד אחד אני שונאת את פנלופי, אבל האימא שלה מכשפה ונוראית. וכאילו בא לי לרחם עליה שיש לה כזאת משפחה מחורבנת מצד שני היא דיי דוחה בעצמה גם בלי קשר אליה.
חחחחח כל עוד את מסכימה שעונה 2 הכי טובה הכל בסדר.עדיאני מצטערת אבל אני חושבת שעונה 3 יותר טובה מ 1. כאילו העונה הראשונה הייתה דפוקה לגמרי, עם דפני שמכריחה את הדוכס לגמור בתוכה בניגוד לרצונו והדו קרב ועוד דברים שכבר הדחקתי מאז שבת.
נו כן זאת הבעיה מה כיף בסדרה רומנטית אם הזוג הראשי בלתי נסבל?עד כמה שאני שונאת את פנלופי וקולין העציץ העונה הזאת עובדת יש בה איזה שהוא הגיון. לא שהיא לא קרינג'ית, אובר רצינית ומשוחקת גרוע.
חמודימים שליאבל יש בה רגעים טובים כמו אנתוני וקייט(אמרתי לך שאוהבים אותם, מסבירים למה הם אינם![]()
![]()
)
כן הגיע הזמן באמת.ובנדיקט(שעכשיו בקטע של גברים? יאיי!!)
נכון?? היא התגלתה כדמות מעניינת דווקא העונה.ולא ממש שנאתי את כל קו העלילה של קרסידה.
וול המלכה שרלוט מחכה לךהייתי רוצה לדעת עוד על לייד דנברי.
מממשששש מה הם קשורים??רק לא ברור לי מה הקטע של מונדיץ'(אלא אם בעונה 8 הבן שלהם יתחתן עם הייסינת'?).
אני גם חושבת, והם יכלו להפוך את זה לדיון על אל-הורות ומה עושים שאחד מבני הזוג לא רוצה ילדים והשני כן רוצה וכ'ו. אבל אני לא יכולה להשתחרר מזה שכשדפני הבינה שהוא גומר בחוץ היא אנסה אותו לגמור בתוכה(הוא גם אמר לה במפורש לעצור, והיא לא עצרה).דווקא אני מצאתי את הרעיון של עונה 1 לפחות מקורי עם כל מה שקרה אחרי הנישואים שלהם.
אבל דפני וסיימון גרועים יותר!נו כן זאת הבעיה מה כיף בסדרה רומנטית אם הזוג הראשי בלתי נסבל?
אני מסכימה איתך. כאילו היא יכלה לכתוב בעילום שם סיפור בהמשכים בעיתון או לנסות להוציא ספר, אפילו אם צריך תחת שם של גבר. אבל היא אשכרה הרסה לאלואיז (הBFF שלה עד לאותו רגע) את החיים שהיא קראה לה רדיקלית ובטח גם לעוד אנשים.חוץ מזה שמעצבן אותי מממששששש איך כולם מתייחסים לזה שפנלופי כותבת פאקינ טור רכילות ככשרון שלה ושליחות ואוי ואבוי שהיא תפסיק עם זה. כאילו זה פאקינג טור רכילות שהיא משתמשת בו לנקום במי שמעצבן אותה!!!! אין בזה שום דבר נעלה!!!! אם היא טובה בכתיבה שתכתוב סיפורים!!! גאד אני שונאת אותה. (לא עוזר שהחשקנית אנטישמית בלתי נסבלת).
אפשר קישור?(הלכתי לקרוא מה כתבתי כדי להזכר מה אני חושבת על העונה והתעצבנתי מחדש)
אלואיז גם בלתי, אבל בקטע הזה היא צודקת.ועוד כולם מתייחסים לאלואיז כרעה שניתקה איתה קשר כשזה לחלוטין מגיע לה ועוד שמרה על הסוד שלה!!
העונה הבאה זה הוא?? איזה כיף! אבל אם הוא בי, אז זה יעשה את העונה הבאה מעניינת שלא נדבר על סצנות סקס MM. גם אם בסוף הוא יגמור עם הבחורה.אבל העונה הבאה מתמקדת בו ויש בחורה כבר אז מעניין מה יהיה עם זה. אם יתעלמו לחלוטין או שזה יהיה חלק מהקונפליקט.
וול המלכה שרלוט מחכה לך![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.