דיוני סדרות #141

dilly snake

Well-known member
וואי אני ממש לא מבין איך לא אהבת.
וכאילו אני כן יכול להבין איך הרבה אנשים לא יאהבו את זה, אבל את כן אהבת את העונה הראשונה.

כלומר חוץ מזה שאני מניח שזה שאורפיאוס נתקע ביוון למשך איזה 3000 שנה נפל לך קרוב מידי למציאות
זה לא שהכל היה מחורבן, כי נגיד את כל הדינמיקה בין האין סופיים אהבתי. מוות היא בטח הדמות הכי טובה בסדרה ואהבתי את הזיה וגם חורבן נראה ממש בסדר.

והסצנות של חלום והזיה בשני הפרקים האחרונים היו מהרגעים הכי טובים בעונה הזאת, איך שהיא הוציאה ממנו איזה צד רגיש יותר ועדין.

אבל השאר לא עבד לי ונע בין משעמם לקרינג'. לא היה משהו שממש גרם לי לי להתעניין או שיהיה לי אכפת ממישהו שם.

לא יודעת נורא אהבתי את העונה הקודמת ורציתי לאהוב גם את זה. אבל זה לא עבד. אולי העונה הזאת הייתה יותר מכוונת למי שקרא את הקומיקס ורצה לראות את זה על המסך, אבל כל הסיפורים שהם סיפרו לא היו חזקים מספיק. אני מניחה שהכל נועד כדי לגרום לחלום להרוג את אורפאוס. אבל זה לא עבד עבורי לא כחלקים ולא כמשהו שמתכנס למשהו גדול יותר.

מצטערת ניק.

(וזה לא קשור לזה שהייתי תקועה ביוון, דווקא לא הייתה לי בעיה להמשיך להיתקע שם עוד קצת במיוחד אחרי שהטילים פסקו ולא היינו צריכים להיות בלחץ שכולם ימותו)

(ונורא עיצבן אותי שלוציפר לא שאל את חלום מה דעתו על זה שהוא ילך לפתוח בר ולפתור פשעים בלוס אנג'לס)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה לא שהכל היה מחורבן, כי נגיד את כל הדינמיקה בין האין סופיים אהבתי. מוות היא בטח הדמות הכי טובה בסדרה ואהבתי את הזיה וגם חורבן נראה ממש בסדר.

והסצנות של חלום והזיה בשני הפרקים האחרונים היו מהרגעים הכי טובים בעונה הזאת, איך שהיא הוציאה ממנו איזה צד רגיש יותר ועדין.

אבל השאר לא עבד לי ונע בין משעמם לקרינג'. לא היה משהו שממש גרם לי לי להתעניין או שיהיה לי אכפת ממישהו שם.

לא יודעת נורא אהבתי את העונה הקודמת ורציתי לאהוב גם את זה. אבל זה לא עבד. אולי העונה הזאת הייתה יותר מכוונת למי שקרא את הקומיקס ורצה לראות את זה על המסך, אבל כל הסיפורים שהם סיפרו לא היו חזקים מספיק. אני מניחה שהכל נועד כדי לגרום לחלום להרוג את אורפאוס. אבל זה לא עבד עבורי לא כחלקים ולא כמשהו שמתכנס למשהו גדול יותר.

מצטערת ניק.
טוב אני שמח שכן נהנית לפחות מחלקים רבים. ואני לחלוטין מסכים שהדברים שתיארת כטובים אני גם מאוד אהבתי.
ואת לא צריכה להתנצל. חוסר ההנאה שלך לא מוריד מההנאה שלי.

יכול להיות באמת שחלק מהסיבה שזה עבד כל כך טוב בשבילי זה כי זה התחבר לכל מה שאני זוכר (או זוכר חלקית בחלק מהמקרים) מהקומיקס.
למשל ברגע שעברו אל ליידי קונסטנטין ב1794 קלטתי שהולכים לעשות את הסיפור במהפכה הצרפתית. ובכלל לא זכרתי מה קורה שם כמעט, אבל הגילוי שזה הולך להיות כבר גרם לי להנאה עוד לפני שראיתי את הביצוע.

חלק מההנאה היא גם משהו שקורה לפעמים בקריאה חוזרת בספר - כשאתה כבר יודע לאן דברים מובילים ואתה מבין את התפקיד של דברים במה שהולך להתרחש בעתיד.
נראה לי למשל שבקריאת הקומיקס היו קטעים שלא במיוחד אהבתי - למשל יכול להיות שהסיפור הזה עם ליידי קונסטנטין ואורפיאוס במהפכה הצרפתית - בעיקר כי בקומיקס הוא פתאום מופיע בלי שום הקשר ונראה לי שאורפיאוס לא הופיע לפני כן*. אבל אז אחרי שסיימתי את הקומיקס אז יכלתי להסתכל אחורה על המון סיפורים וגם להבין אותם יותר לעומק וגם להעריך אותם הרבה יותר.

*{הקומיקס כלל המון סיפורים קטנים שהיו כאילו לא קשורים. כלומר לא היה את חלום בגן של גורל נזכר במה שהיה עם אורפיאוס, אלא היה פשוט פתאום את הסיפור הזה. אותו דבר עם רוב הסיפורים שהופיעו כפלאשבקים במהלך העונה הזאת}
(וזה לא קשור לזה שהייתי תקועה ביוון, דווקא לא הייתה לי בעיה להמשיך להיתקע שם עוד קצת במיוחד אחרי שהטילים פסקו ולא היינו צריכים להיות בלחץ שכולם ימותו)
העניין עם יוון היה כמובן בדיחה שלי בגלל הצירוף מקרים.
(ונורא עיצבן אותי שלוציפר לא שאל את חלום מה דעתו על זה שהוא ילך לפתוח בר ולפתור פשעים בלוס אנג'לס)
אגב אני לא יודע אם את יודעת את זה, אבל הסדרה לוציפר באמת מבוססת על הקומיקס לוציפר שהוא ספין אוף של הקומיקס של סנדמן. כלומר בקומיקס של לוציפר הסיבה שהוא עזב את גהנום היא באמת כל העניין הזה.
מעבר לכך אני זוכר שיש בקומיקס סצנה שבה דליריום מגיעה למועדון של לוציפר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי את פרק 2X06 של סנדמן וזה האחרון לחצי עונה שיצאה.

גם ראיתי את הפרק הראשון של עונה 2 של The Second Best Hospital in the Galaxy
שזאת סדרה מצוירת באמזון (על שתי רופאות בבית חולים שתאמינו או לא, אבל הוא לא הכי טוב ביקום)

דורי 1981

Well-known member
אני לא מאוהבי הקומדיה הרומנטית, כולל סדרות ובטח מארה"ב, אבל זה שנון ומצחיק. ראיתי עד פרק 2 בשלב זה ואני מוכרח להגיד שבל וברודי נהדרים ואמינים. האמא קוראת לה שיקסה במין תיעוב כזה מצחיק. מעין מקבילה לאמא מסברי מרנן .

dilly snake

Well-known member
*{הקומיקס כלל המון סיפורים קטנים שהיו כאילו לא קשורים. כלומר לא היה את חלום בגן של גורל נזכר במה שהיה עם אורפיאוס, אלא היה פשוט פתאום את הסיפור הזה. אותו דבר עם רוב הסיפורים שהופיעו כפלאשבקים במהלך העונה הזאת}
אפשר לשאול אם יש בקומיקס הסבר לאיך זה שאורפאוס בן תמותה? זה ממש חירפן אותי. כי אימא שלו מוזה(הזאתי מהפרק בונוס בעונה 1 שגם הייתה כלואה המון זמן ע"י הסופרים הרעים ההם) ואבא שלו אין סופי, הוא לא אמור להיות סוג של לפחות חצי אל? או מעבר לבן תמותה? עוד לפני שמוות מנעה ממנו למות.

אגב אני לא יודע אם את יודעת את זה, אבל הסדרה לוציפר באמת מבוססת על הקומיקס לוציפר שהוא ספין אוף של הקומיקס של סנדמן. כלומר בקומיקס של לוציפר הסיבה שהוא עזב את גהנום היא באמת כל העניין הז
אני יודעת, בגלל זה הבדיחה שלוציפר היה צריך לומר שהוא הולך לפתוח מועדון לילה. גם טכנית שתי הסדרות שייכות לנטפליקס אני לא מבינה למה לא יכלו לזרוק שם איזה איסטר אג/קריצה לסדרה ההיא. זה היה מתבקש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא מאוהבי הקומדיה הרומנטית, כולל סדרות ובטח מארה"ב, אבל זה שנון ומצחיק.
[רק לא זה - Nobody Wants This]
אני גם אהבתי את זה מאוד.
אבל אם אתה לא אוהב קומדיות רומנטיות, מה בכל זאת גרם לך לנסות את זה?

אפשר לשאול אם יש בקומיקס הסבר לאיך זה שאורפאוס בן תמותה? זה ממש חירפן אותי. כי אימא שלו מוזה(הזאתי מהפרק בונוס בעונה 1 שגם הייתה כלואה המון זמן ע"י הסופרים הרעים ההם) ואבא שלו אין סופי, הוא לא אמור להיות סוג של לפחות חצי אל? או מעבר לבן תמותה? עוד לפני שמוות מנעה ממנו למות.
זה באמת הפתיע אותי. אני הנחתי שהוא באמת סוג של בן אלמוות בגלל ההורים שלו. לא זכרתי מהקומיקס קטע שבו המוות גורמת לכך שהוא לא ימות כחלק מעיסקה.
אבל אני לא זוכר אם זה היה בקומיקס או לא.
(אולי אני אנסה לחפש מחר)
אני יודעת, בגלל זה הבדיחה שלוציפר היה צריך לומר שהוא הולך לפתוח מועדון לילה. גם טכנית שתי הסדרות שייכות לנטפליקס אני לא מבינה למה לא יכלו לזרוק שם איזה איסטר אג/קריצה לסדרה ההיא. זה היה מתבקש.
היו יכולים להכניס איזו קריצה. אבל העניין הוא שאלו סדרות עם אופי כל כך כל כך שונה שזה מוזר לי לקשר אותם.
ובסדרה לוציפר הסיבה שהוא עזב את גהנום היא שונה וכל ההשלכות של זה שונות ולכן אי אפשר לומר שהם באותו "יקום"

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי אתמול היום:
אתמול רק ראיתי את פרק 2X02 של The Second Best Hospital in the Galaxy

היום ראיתי את פרק סיום העונה של Murderbot
זה היה ממש טוב ואני כל כך שמח שהיא כבר חודשה לעונה שניה
אז אחרי שמוחקים לו את הזכורנות ונראה גם שעומדים להרוס אותו, בסוף הצוות מצליח להציל אותו. אם כי הם חוזרים ללקורא לו סק-יוניט ולא מורדרבוט.
גם ציפיתי שתהיה איזושהי התייחסות לבחירת השם שלו ולזכרונות הלא ברורים שלו של הרג שנשארו גם לאחר מחיקת הזכרון.
בעצם גם לא ברור לי אם בסוף ביטלו לו שוב את הדבר הזה שגורם לכך שהוא חייב לעקוב אחרי פקודות. הצוות לא ממש נתנו לו שום פקודות.

בכל מקרה זה היה נחמד שהצילו אותו והוא היה חמוד בבגדים רגילים.
אבל אז הוא מחליט שהוא לא רוצה ללכת איתם כי אז הם יקבעו לו מה לעשות.

אז עונה הבאה כנראה תהיה רק הוא ועם קבוצה אחרת של אנשים שזה נחמד ומעניין

וגם את פרק פתיחת העונה השלישית של Foundation
אני לא בטוח מה אני חושב על זה. יש דברים מגניבים, אבל מרגיש כאילו העמיסו יותר מידי
אז הפרד הוא בהחלט חזק בטירוף. אבל ראינו אותו רק לאיזו שניה.
כל הפוליטיקה של הפאונדיישן והאימפריה לא הכי מעניינות, אבל אני אוהב שאומנם אותם שחקנים שמשחקים את הקיסר, אבל הם לחלוטין שונים. ולראשונה הצעיר מרגיש כמו טיפוס מוביל.
אהבתי את הסצנה שבה דמרזל מסבירה את ההיסטוריה של מלחמת הרובוטים.

ואת הפרק הראשון של האנימה The Summer Hikaru Died
מוזר וקריפי אבל גם נוגע ללב. אבל יותר בעייתי זה שלמרות שזה פרק קצר היו קטעים שפשוט השתעממתי.

וחוץ מזה ראיתי בקולנוע היום את הסרט סופרמן החדש
והיה ממש ממש ממש כיף
ממש ההרגשה הטובה הזאת של סרט מארוול טוב - בהחלט אפשר להרגיש את הדמיון המסוים לשומרי הגלקסיה בג'יימס גאניות.
השחקנים ממש טובים
ונייתן פיליון היה מעולה בתפקיד הלא גדול ממש שלו.
אני ממש מצפה לראות מה יהיה עם המשך העולם DC החדש הזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי את שני הפרקים הראשונים של Dexter: Resurrection

והתחלתי לצפות בספיישל הסטנדאפ Jerrod Carmichael: Don’t Be Gay
אם כי בעיקר כי נשאר לי זמן קצר שבו הייתי צריך משהו בטלוויזיה שאני אוכל להעריך בלי ממש להסתכל (כי אני מכין סנדוויץ מחר לעבודה ועוד כמה דברים) ושלא יהיה לי אכפת לעצור ולהמשיך מחר. אם כי זה לא לחלוטין עבד כי היו כמה פעמים שהייתי צריך לחזור אחורה כדי להעריך יותר את הבדיחה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתמול סיימתי את ספיישל הסטנדאפ Jerrod Carmichael: Don’t Be Gay - ממש אהבתי

וגם ראיתי עוד פרק של The Second Best Hospital in the Galaxy

היום ראיתי את הפרק החדש של העידן המוזהב

וגם את הפרק החדש של ריק ומורטי
היה פרק ממש טוב
אני אוהב פרקים עם המון וריאנטים שונים של המשפחה, אבל עד עכשיו זה כמעט תמיד התמקד בוריאנטים של ריק ומורטי עצמם, אז אהבתי את ההתמקדות בג'רים.
אם כי הייתי מצפה שגם תהיה התייחסות לג'ריבורי - המעון יום שבו ריקים מהמולטיוורס יכולים להשאיר את הג'רים שלהם שיטפלו בהם.

חוץ מזה היו הרבה דברים מצחיקים:
ריק מופתע ומעוצבן כשג'רי מפתח איתו שיחת חולין.
הגילוי שבמימד של מוץ' לכולם יש five oclock shadow
כל המימדים המוזרים (כמו זה שבו ריק הפך את הירח לכדור דיסקו קטלני)
כל המעברים המוזרים בין המימדים
והיה נחמד לראות שכולם חיפשו את ג'רי בזמן שהוא נעלם (אני פחדתי שהוא יחזור ויגלה שריק כבר החליף אותו)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי בכמה ימים האחרונים:
הולי שיט, כמה ימים לא כתבתי. אני מאשים את עדי|חזיר| שעזבה את הארץ.
האמת שלא ראיתי הרבה וגם הייתי קצת במצב רוח מזופת.
אבל ראיתי בעצם עד היום ראיתי רק פרקים של The Second Best Hospital in the Galaxy

אבל היום ראיתי פרק של Star Trek: Strange New Worlds
את הפרק החדש של דקסטר: התחייה
ואת הפרק החדש של The Summer Hikaru Died
ועכשיו ראיתי חלק מהפרק האחרון של העונה הראשונה של סנדמן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי את הפרק השני בעונה 3 של Star Trek: Strange New Worlds

ואת הפרק השני בעונה 3 Foundation

בנוסף התחלתי לראות את פרק 3X16 של Star Trek: The Next Generation

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
בבוקר סיימתי את פרק 3X16 של Star Trek: The Next Generation

ואחרי העבודה ראיתי את שני הפרקים האחרונים לעונה 2 של The Second Best Hospital in the Galaxy

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי את הפרק החדש של ריק ומורטי
אחרי כל כך הרבה זמן הבן של מורטי סוף סוף חוזר.
אפילו שעבר המון זמן בלי שהזכירו אותו ידעתי שמתישהו יחזרו לזה.
ומסתבר שיש לו ילדים משל עצמו. מה שאומר שמורטי הוא כבר סבא, אפילו שהוא בן 14. וכל האנשים האלו, אפילו שהם חלקית חייזרים הם גם חלק מהמשפחה.
כלומר איכשהו בשום שלב לא מציינים שהמורטי ג'וניור הזה הוא נין של ריק.

בכל מקרה העלילה דווקא לא התמקדה כל כך בעניין הצאצא החייזרי של של מורטי וסקסבוט.
היה עניין שלם עם עולם של האשפה של ריק שנשלטת על ידי רובוט שהוא יצר שמנסה להרוג את כל התוצרים התבוניים של ריק כי הוא מפחד מריק ויש שם מהפכה ועניין שלם.
אגב, לא ברור איך בסוף מורטי הצליח לעזוב את העולם הזה, אם כי קל לדמיין שריק פשוט קלט שהוא לא נמצא ומצא אותו בקלות.

וחוץ מזה יש עלילה שמתייחסת חזק לרואי העתיד מהסרט Minority Report, אבל הפריקוגז עובדות במסעדה.
והן מנצלות את ריק וסאמר כדי לפתוח דוכן מזון.
אבל איכשהו למרות כל מה שהן ראו, הן כנראה לא חזו את זה שריק יזרוק אותן דרך הפורטל לעולם הזבל שלו.

ואת הפרק החדש של העידן המוזהב

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתמול ראיתי את הפרק החדש (מספר 3) של סדרת האנימה The Summer Hikaru Died
ממש טוב ואני ממליץ למי שאוהב אנימה מוזר

וגם את פרק 3X17 של Star Trek: The Next Generation

היום ראיתי בנטפליקס את הטקס שבו קונאן אובריאן קיבל פרס - Conan O'Brien: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
היה מלא קומיקאים מעולים ומאוד מצחיק

וגם את פרק 3X18 של Star Trek: The Next Generation

dilly snake

Well-known member
@טוני החתול
ראיתי את סנדמן 2X07 וממש אהבתי את הפרק, אבל אני מתעצלת לכתוב.

רק שתדע, ואולי אני אגיב לך בחזרה כי אתה בטח תכתוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@טוני החתול
ראיתי את סנדמן 2X07 וממש אהבתי את הפרק, אבל אני מתעצלת לכתוב.

רק שתדע, ואולי אני אגיב לך בחזרה כי אתה בטח תכתוב.
חזרתי מארבעת המופלאים ואני התלבטתי אם שווה עכשיו לראות פרק (לא היה לי זמן לפני) וגרמת לי להחליט שזה שווה את זה. מי צריך שינה?

dilly snake

Well-known member
חזרתי מארבעת המופלאים ואני התלבטתי אם שווה עכשיו לראות פרק (לא היה לי זמן לפני) וגרמת לי להחליט שזה שווה את זה. מי צריך שינה?
שינה זה פויה.

ראיתי גם את 8 וזה ממשיך להיות מעניין. שמחה בינתיים שהחלטתי להמשיך בכול זאת.

למעלה