הלא הוא groundhog day של ג'ק וטילק, כשנתקעים בלולאת זמן.
פרק חמוד מאוד.
במיוחד אחרי שדניאל מעיר את תשומת ליבם שזו הזדמנות לעשות מה שבא להם בלי לדאוג מההשלכות ואז הם באמת עושים דברים:
צפה בקובץ המצורף 104804
צפה בקובץ המצורף 104805
צפה בקובץ המצורף 104806
אגב אני לא הייתי מתנגדת לחיות ככה שוב ושוב, זה בעצם דומה ללחיות לנצח ולעשות מה שבא לך בלי דאגות.
איזה פרק כיפי.
אחד הדברים המצחיקים זה שכל סיבוב בשביל אוניל מתחיל בזה שדניאל בסוף של איזה נאום על דעה שלו בנושא שהוא מרגיש מאוד חזק לגביו וג'ק בכלל לא הקשיב גם בפעם הראשונה. כמובן שהוא היה יכול לנצל את אחד הסבבים בשביל לשאול אותו, אבל כנראה לא היה לו אכפת.
וטילק המסכן מתחיל כל סבב בכך שנכנסת בו דלת.
אוי, יש קטע מעולה שג'ק בתדריך אומר "כבר עשינו את זה" ודניאל אומר לו בתסכול "אנחנו עושים את זה כל יום".
או שג'ק אומר משהו לגבי מה שסם מסבירה עליו ואומר "איך עוד יכלתי לדעת מה את עומדת לומר?"
אז סם משיבה "אולי קראת את הדוח שלי לקראת הפגישה."
ואני לא זוכר מה דניאל אומר אבל זה ברור שהסבר שקשור במסע בזמן נראה לו יותר הגיוני.
פרקי גראונדהוג דיי בסדרות ז'אנר הם מסורת נהדרת וזה אחד הטובים בהם לדעתי.
אחד הדברים המצחיקים זה שכל סיבוב בשביל אוניל מתחיל בזה שדניאל בסוף של איזה נאום על דעה שלו בנושא שהוא מרגיש מאוד חזק לגביו וג'ק בכלל לא הקשיב גם בפעם הראשונה. כמובן שהוא היה יכול לנצל את אחד הסבבים בשביל לשאול אותו, אבל כנראה לא היה לו אכפת.
וטילק המסכן מתחיל כל סבב בכך שנכנסת בו דלת.
אוי, יש קטע מעולה שג'ק בתדריך אומר "כבר עשינו את זה" ודניאל אומר לו בתסכול "אנחנו עושים את זה כל יום".
או שג'ק אומר משהו לגבי מה שסם מסבירה עליו ואומר "איך עוד יכלתי לדעת מה את עומדת לומר?"
אז סם משיבה "אולי קראת את הדוח שלי לקראת הפגישה."
ואני לא זוכר מה דניאל אומר אבל זה ברור שהסבר שקשור במסע בזמן נראה לו יותר הגיוני.
פרקי גראונדהוג דיי בסדרות ז'אנר הם מסורת נהדרת וזה אחד הטובים בהם לדעתי.