דיוני סדרות #127

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני גם ישר שמתי לב שגם השיער של דניאל וגם השיער של קרטר התארך פתאומית, ותהיתי מה זה אומר - אם עבר יחסית יותר זמן מהפרק הקודם, או שזה אחת המציאויות המקבילות. לא זכרתי שיש גם את הרובוטים האלה.
והאמת היא שבסוף הרגשתי גם קצת הקלה מזה שכל הרובוטים מתו. זה באמת מצד אחד מגניב שהם גם החליטו לצאת למשימות בעצמם, אבל גם היה משהו נורא מטריד ועצוב בעיני במחשבה עליהם, כאילו להרגיש לחלוטין כמו הבנאדם האמיתי עם כל הזכרונות שלו, אבל לדעת שאתה לא האמיתי ולכן החיים שלך נחשבים פחות.
מה שכן היה הכי טוב בפרק זה כל הפעמים שג'ק מתווכח עם עצמו ומתעצבן :-D
אוי, עכשיו בא לי לראות את הפרק הזה שוב.

דיברגנט חדש

Well-known member
התחלתי לראות את המאסטרו והים
מדובר על מוזיכאי בן 47 שמנהל רומן עם בת 18, ההשפעה של זה על תושבי המקום וההתייחסות המשתנה כלפיו מאז היוודע הרומן
טוב, סיימתי לראות, לרבות העונה השנייה שלדעתי מאוד מיותרת.
ה-2 פרקים הראשונים של העונה השנייה כמעט גרמו לי לפרוש בשיא ;) אך בשל הנופים ובשל העונה הקצרה, החלטתי להמשיך לראות ואכן ישתפר, אך בכל זאת אפשר לוותר.
זה גם הסיבה שעשו את העונה השנייה רק 6 פרקים.
בעקבות הרצח של האיש הרע, הילדים ואשתו של ראש העיר עוברים לאתונה, כנ"ל המאסטרו שנולדה לו בת ומתמודד עם דכאון לאחר לידה של אשתו, קליה מתקבלת לקונסיבטוריון למורת רוחה של אשתו של המאסטרו שניסתה לטרפד את קבלתה, הוא מושהה מעבודתו לאחר שהלשינו עליו שבקשר עם קלייה וחוקר משועמם של המשטרה יוצא לחקור את הרצח ומחזיר את כולם לאי.
בסוף העונה, ראש העיר נירצח ע"י חייל של ג'ובאני שעמו עשה עסקים מלוכלכים ולא הראו מה קרה לאשתו, ייתכן שגם נירצחה וייתכן שלו, זאת נדע בעונה הבאה, שלדעתי, לא תהיה

נערך לאחרונה ב:
למעלה