דיוני סדרות #123

דיברגנט חדש

Well-known member
הזדמנות חוזרת, סדרה בת 10 פרקים על אימא שחוזרת שבוע בזמן בשביל לגלות ולעצור את מי שרצח את ביתה.
נכנסתי חזק לקטע של אימהות ורציחות :)
ממי ברחנו, אימא, סדרה בת 7 פרקים על אימא ובת שכל הזמן משנים מקום ובורחים למקום חדש, מחפשים אותם כי האימא כנראה רצחה את אימה.

dilia snake

Well-known member
והחזירו גם את לימור לקטע משעשע עם ארז טל:

didalf

Well-known member
@didalf
לידיעתך.

חחח עדי יודעת|זורו|
גם ידעתי שזה יקרה בכללי וגם ראיתי היום שפרסמו תאריך.
אישית מה שאני רוצה שיקרה זה שאליסון האניגן תבחר בווילו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היה לי היום יום חופש וניצלתי כמעט את כולו לבינג' בכל העונה של הסדרה החדשה Blue Eye Samurai שהיתה ממש טובה.
סדרת אנימציה שמספרת על אדם ממוצא מעורב שיוצא למסע של נקמה ביפן במאה ה17.

1699382152901.png

dory30

Well-known member
מוזר איך יש התעלמות מהסדרה הזאת כאן.סדרה ספרדית שמספרת על אישה שעובדת בחברת היי טק ומפוטרת בשל ריגול תעשייתי. היא יוצאת למאבק על שמה הטוב. לפי הפרק השלישי, היא רק הולכת ומסתבכת.

snirf

Active member
מוזר איך יש התעלמות מהסדרה הזאת כאן.סדרה ספרדית שמספרת על אישה שעובדת בחברת היי טק ומפוטרת בשל ריגול תעשייתי. היא יוצאת למאבק על שמה הטוב. לפי הפרק השלישי, היא רק הולכת ומסתבכת.

מתכוון לצפות בה בהמשך, כשיעלו כל הפרקים

dilia snake

Well-known member
אז מסתבר שיש דבר כזה NCIS סידני(גיליתי אתמול בזמן שחיפשתי משהו אחר) יש לזה את המוזיקה של הסדרה המקורית ופתיח זהה ופתולוג מוזר וטכנאית מז"פ מוזרה, אתם מבינים את הקטע.

החזקתי 20 דק', שאלו משהו כמו 10 דק' יותר מידי, זה היה קרינג'י בטירוף.

Reutk

Active member
סיימתי את העונה הראשונה של עוצר נשימה. אפשר בבקשה לקבל קישור לדיונים שלכם על העונה? :-] .
ג'ולס שאלה אותי מה יותר יפה זה או באהבה ויקטור ועניתי שברור שארטסטופר יותר יפה. מי שראה גם אתם הרגשתם ככה? אני אפילו לא יודעת איך להסביר למה, זה פשוט יותר חמוד ומרגש אפילו שגם את ויקטור אהבתי כמובן. את הספרים של עוצר נשימה לא קראתי רק כמה עמודם בספר הראשון (לא כיף לקרוא קומיקס בקינדל) אבל זה הספיק להדהים אותי עד כמה השחקנים שמשחקים את צ'ארלי וניק דומים לדמויות בספר, זה כאילו שלפו אותם מתוכו ממש :-D.

It's Always Sunny

Well-known member
סיימתי את העונה הראשונה של עוצר נשימה. אפשר בבקשה לקבל קישור לדיונים שלכם על העונה? :-] .
ג'ולס שאלה אותי מה יותר יפה זה או באהבה ויקטור ועניתי שברור שארטסטופר יותר יפה. מי שראה גם אתם הרגשתם ככה? אני אפילו לא יודעת איך להסביר למה, זה פשוט יותר חמוד ומרגש אפילו שגם את ויקטור אהבתי כמובן. את הספרים של עוצר נשימה לא קראתי רק כמה עמודם בספר הראשון (לא כיף לקרוא קומיקס בקינדל) אבל זה הספיק להדהים אותי עד כמה השחקנים שמשחקים את צ'ארלי וניק דומים לדמויות בספר, זה כאילו שלפו אותם מתוכו ממש :-D.
אני אחפש את הדיונים של עונה אחת (עשית לי חשק לקרוא אותם, קראתי רק את הדיונים של עונה שתיים):

(נראה לי שיש גם ספוילרים לסדרה Young Royals)

לא ראיתי באהבה, ויקטור (עדיין).
אבל מאוד אהבתי את עוצר נשימה, ניק וצ'ארלי כל כך חמודים |מאוהב|
יש לך כוח לפרט מה אהבת בעונה הזו?

נערך לאחרונה ב:

Reutk

Active member
אני אחפש את הדיונים של עונה אחת (עשית לי חשק לקרוא אותם, קראתי רק את הדיונים של עונה שתיים):
תודה! למה לא קראת? סיימת כבר את עונה 2?

יש לך כוח לפרט מה אהבת בעונה הזו?
אהבתי בעיקר את ניק וצ'ארלי הם ממש ממש חמודים בנפרד ובזוגיות שלהם |מאוהב|. גם שאר החברים של צ'ארלי וגם החברות של אל מקסימים ומעניינים. ואחות של צ'ראלי מוזרה כזאת אבל אני מתה עליה.

It's Always Sunny

Well-known member
תודה! למה לא קראת? סיימת כבר את עונה 2?
כן, סיימתי את עונה 2, אבל משום מה לא חשבתי לקרוא דיונים אחרי שסיימתי את עונה 1. רק במהלך עונה 2 נזכרתי שהיה שרשור בנפרד.

אהבתי בעיקר את ניק וצ'ארלי הם ממש ממש חמודים בנפרד ובזוגיות שלהם |מאוהב|. גם שאר החברים של צ'ארלי וגם החברות של אל מקסימים ומעניינים. ואחות של צ'ראלי מוזרה כזאת אבל אני מתה עליה.
|כן| |כן| על הכל.

didalf

Well-known member
טוב בזמן ששנצתי אור עשתה את העבודה שלי:-D
ג'ולס שאלה אותי מה יותר יפה זה או באהבה ויקטור ועניתי שברור שארטסטופר יותר יפה. מי שראה גם אתם הרגשתם ככה? אני אפילו לא יודעת איך להסביר למה, זה פשוט יותר חמוד ומרגש אפילו שגם את ויקטור אהבתי כמובן.
וואי שאלה טובה. הרטסטופר יותר אדורבל אני חושבת הכל שם יותר מתוק והולסם|מאוהב|
לאב ויקטור *טיפה* יותר מציאותית עם הקשיים של הדמויות שם, אז יש בה גם חלקים פחות הולסמים.
את הספרים של עוצר נשימה לא קראתי רק כמה עמודם בספר הראשון (לא כיף לקרוא קומיקס בקינדל) אבל זה הספיק להדהים אותי עד כמה השחקנים שמשחקים את צ'ארלי וניק דומים לדמויות בספר, זה כאילו שלפו אותם מתוכו ממש :-D.
אמאלה ממש זה מדהים!!!

@keren or5 @didalf
אני כרגע בפרק 5 של שובר שורות, אני אשמח לשמוע מה דעתכן על העונה כשאסיים אותה.
ואם עוד מישהו רוצה לשתף את דעתו, אני אשמח לשמוע.
לא זוכרת כבר חוץ מג'סי הקטן|מאוהב||מאוהב|
סתומרת אם תכתבי תגובות ותזכירי לי מה קורה אני בטח אדע להגיב לדברים ספציפיים יותר אבל זאת שאלה כללית מידי.

It's Always Sunny

Well-known member
אז מסתבר שיש דבר כזה NCIS סידני(גיליתי אתמול בזמן שחיפשתי משהו אחר) יש לזה את המוזיקה של הסדרה המקורית ופתיח זהה ופתולוג מוזר וטכנאית מז"פ מוזרה, אתם מבינים את הקטע.

החזקתי 20 דק', שאלו משהו כמו 10 דק' יותר מידי, זה היה קרינג'י בטירוף.
פספסתי את ההודעה הזו משום מה, אני זוכרת שראיתי לא מזמן שאמורה לעלות סדרה כזאת.
עם שאר הסדרות של NCIS את רוצה להמשיך?

It's Always Sunny

Well-known member
טוב בזמן ששנצתי אור עשתה את העבודה שלי:-D
חחח, גיליתי שזה ממש נחמד לעשות את זה.

לא זוכרת כבר חוץ מג'סי הקטן|מאוהב||מאוהב|
סתומרת אם תכתבי תגובות ותזכירי לי מה קורה אני בטח אדע להגיב לדברים ספציפיים יותר אבל זאת שאלה כללית מידי.
כן, אני רוצה לכתוב את המחשבות שלי אחרי שאסיים את העונה, כרגע אני עסוקה בלהתפעל מהסדרה.

didalf

Well-known member
למעלה