כן, הארטסטופר לחלוטין יותר יפה מלאב ויקטור. ואני גם לא בטוח למה. אולי בגלל שלאב ויקטור מלאה ביותר מידי סיפורי סטרייטיים.סיימתי את העונה הראשונה של עוצר נשימה. אפשר בבקשה לקבל קישור לדיונים שלכם על העונה?.
ג'ולס שאלה אותי מה יותר יפה זה או באהבה ויקטור ועניתי שברור שארטסטופר יותר יפה. מי שראה גם אתם הרגשתם ככה? אני אפילו לא יודעת איך להסביר למה, זה פשוט יותר חמוד ומרגש אפילו שגם את ויקטור אהבתי כמובן. את הספרים של עוצר נשימה לא קראתי רק כמה עמודם בספר הראשון (לא כיף לקרוא קומיקס בקינדל) אבל זה הספיק להדהים אותי עד כמה השחקנים שמשחקים את צ'ארלי וניק דומים לדמויות בספר, זה כאילו שלפו אותם מתוכו ממש.
אבל גם כי סיפור האהבה בלאב ויקטור הוא פשוט מציאותי יותר, בעוד שבהארטסטופר זה כאילו מתוק בצורה לא מציאותית שעושה את זה יותר טוב.
כן על כל זהאהבתי בעיקר את ניק וצ'ארלי הם ממש ממש חמודים בנפרד ובזוגיות שלהם. גם שאר החברים של צ'ארלי וגם החברות של אל מקסימים ומעניינים. ואחות של צ'ראלי מוזרה כזאת אבל אני מתה עליה.
וואו זה מאוד דומה למה שאני עניתי.וואי שאלה טובה. הרטסטופר יותר אדורבל אני חושבת הכל שם יותר מתוק והולסם
לאב ויקטור *טיפה* יותר מציאותית עם הקשיים של הדמויות שם, אז יש בה גם חלקים פחות הולסמים.
מאוד טובה.@keren or5 @didalf
אני כרגע בפרק 5 של שובר שורות, אני אשמח לשמוע מה דעתכן על העונה כשאסיים אותה.
ואם עוד מישהו רוצה לשתף את דעתו, אני אשמח לשמוע.