דיוני סדרות #123

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי את העונה הראשונה של עוצר נשימה. אפשר בבקשה לקבל קישור לדיונים שלכם על העונה? :-] .
ג'ולס שאלה אותי מה יותר יפה זה או באהבה ויקטור ועניתי שברור שארטסטופר יותר יפה. מי שראה גם אתם הרגשתם ככה? אני אפילו לא יודעת איך להסביר למה, זה פשוט יותר חמוד ומרגש אפילו שגם את ויקטור אהבתי כמובן. את הספרים של עוצר נשימה לא קראתי רק כמה עמודם בספר הראשון (לא כיף לקרוא קומיקס בקינדל) אבל זה הספיק להדהים אותי עד כמה השחקנים שמשחקים את צ'ארלי וניק דומים לדמויות בספר, זה כאילו שלפו אותם מתוכו ממש :-D.
כן, הארטסטופר לחלוטין יותר יפה מלאב ויקטור. ואני גם לא בטוח למה. אולי בגלל שלאב ויקטור מלאה ביותר מידי סיפורי סטרייטיים.
אבל גם כי סיפור האהבה בלאב ויקטור הוא פשוט מציאותי יותר, בעוד שבהארטסטופר זה כאילו מתוק בצורה לא מציאותית שעושה את זה יותר טוב.
אהבתי בעיקר את ניק וצ'ארלי הם ממש ממש חמודים בנפרד ובזוגיות שלהם |מאוהב|. גם שאר החברים של צ'ארלי וגם החברות של אל מקסימים ומעניינים. ואחות של צ'ראלי מוזרה כזאת אבל אני מתה עליה.
כן על כל זה
וואי שאלה טובה. הרטסטופר יותר אדורבל אני חושבת הכל שם יותר מתוק והולסם|מאוהב|
לאב ויקטור *טיפה* יותר מציאותית עם הקשיים של הדמויות שם, אז יש בה גם חלקים פחות הולסמים.
וואו זה מאוד דומה למה שאני עניתי.
@keren or5 @didalf
אני כרגע בפרק 5 של שובר שורות, אני אשמח לשמוע מה דעתכן על העונה כשאסיים אותה.
ואם עוד מישהו רוצה לשתף את דעתו, אני אשמח לשמוע.
מאוד טובה.

דיברגנט חדש

Well-known member
כל האור שאיננו רואים, סדרה בת 4 פרקים על הנאצים שכבשו את צרפת
סיפורו של חייל גרמני בהחבא (גזר דין מוות לנתפס) שמקשיב לשידורים בתחנה צרפתית שמשדרת שם נערה, שניהם בתור נערים הקשיבו לתחנה הזאת לפרופרסור שנתן תובנות לחיים.

snirf

Active member
סיפורו של חייל גרמני בהחבא (גזר דין מוות לנתפס) שמקשיב לשידורים בתחנה צרפתית שמשדרת שם נערה, שניהם בתור נערים הקשיבו לתחנה הזאת לפרופרסור שנתן תובנות לחיים.

צפיתי רק בפרק ה-1 שלא מספיק משך אותי להמשיך את הסדרה...

It's Always Sunny

Well-known member
ראית את כל הסדרה או רק את הפרק הראשון?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את כל הסדרה בסוף השבוע.
טובה. לא משהו מהמם שמפיל, אבל עדיין דרמת מלחמה טובה על תקווה בזמן מלחמה.
ומשחק שם הנער הגרמני מהסדרה Dark.

הסדרה נעה בין ההווה שהוא אוגוסט 1944 בעיר סן-מלו בצפון צרפת, ובין העבר של שני הדמויות הראשיות שהם נער גרמני יתום ונערה צרפתייה עיוורת.
בפרק הראשון קצת הציק לי שזה נע ככה במקום לעשות את העלילה פשוט לינארית, אבל בהמשך ראיתי שזה באמת עובד ככה טוב.

אהבתי את זה שזה בעיר סן-מלו כי אני הייתי בה כמה ימים לפני כמה שנים. (וזה אומנם מעט אבל הכי הרבה שהייתי באיזשהו מקום בצרפת)

keren or5

Well-known member
אני כרגע בפרק 5 של שובר שורות, אני אשמח לשמוע מה דעתכן על העונה כשאסיים אותה.
ואם עוד מישהו רוצה לשתף את דעתו, אני אשמח לשמוע
האמת היא שאני סוג של עושה עכשיו צפייה חוזרת בסדרה, אבל התחלתי מעונה 2 וראיתי את 2+3+ חלק מ-4 (זה נורא מוזר, אני בד"כ לא רואה סדרות ככה). אבל לא היה לי כוח לעונה הראשונה שוב למרות שהיא טובה פשוט יש שם דברים שלא היה בא לי לראות כרגע. עונות 2 ו-3 מהצפייה שלי עכשיו מושלמות לגמרי כמו שזכרתי (הם העונות האהובות עלי, אבל נראה לי שהרוב מחשיבים את עונות 4 ו-5 ליותר טובות, הכל עניין של טעם). ואני לא יודעת אם אמשיך מאיפה שהפסקתי בעונה 4. מעונה 1 אני זוכרת כרגע הכי פחות אז אני לא יודעת כמה אוכל להגיב אבל אשמח לשמוע מחשבות שלך עליה. אולסו- כשעונה 1 נעשתה הייתה שביתת התסריטאים (לא זאת שנגמרה עכשיו, אחת ישנה יותר) לכן היא קצרה יותר וזה גם השפיע קצת על העלילה בדרכים שלא אפרט עכשיו. בכל מקרה, שמחה שאת אוהבת בנתיים (נשמע ככה, אלא אם לא הבנתי נכון).

It's Always Sunny

Well-known member
האמת היא שאני סוג של עושה עכשיו צפייה חוזרת בסדרה, אבל התחלתי מעונה 2 וראיתי את 2+3+ חלק מ-4 (זה נורא מוזר, אני בד"כ לא רואה סדרות ככה). אבל לא היה לי כוח לעונה הראשונה שוב למרות שהיא טובה פשוט יש שם דברים שלא היה בא לי לראות כרגע. עונות 2 ו-3 מהצפייה שלי עכשיו מושלמות לגמרי כמו שזכרתי (הם העונות האהובות עלי, אבל נראה לי שהרוב מחשיבים את עונות 4 ו-5 ליותר טובות, הכל עניין של טעם). ואני לא יודעת אם אמשיך מאיפה שהפסקתי בעונה 4.
אוקיי מעניין.
אבל עכשיו אני סקרנית לדעת למה את לא חושבת שתמשיכי עם עונה 4.

מעונה 1 אני זוכרת כרגע הכי פחות אז אני לא יודעת כמה אוכל להגיב אבל אשמח לשמוע מחשבות שלך עליה. אולסו- כשעונה 1 נעשתה הייתה שביתת התסריטאים (לא זאת שנגמרה עכשיו, אחת ישנה יותר) לכן היא קצרה יותר וזה גם השפיע קצת על העלילה בדרכים שלא אפרט עכשיו. בכל מקרה, שמחה שאת אוהבת בנתיים (נשמע ככה, אלא אם לא הבנתי נכון).
איזה קטע שבדיוק נגמרה שביתת תסריטאים ושחקנים ואנחנו מדברות על שביתה שהייתה פעם.
לצערי אני יודעת למה את מתכוונת, יצא לי בטעות לקרוא ספוילרים לפני הרבה זמן.

didalf

Well-known member
Fellow Travelers פרק ראשון

אוח אני מרגישה שחסר לי מספיק ידע בהיסטוריה אמריקאית להבין את החלק הפוליטי של הסדרה הזאת|פנים|
למרות שאני כן יודעת מי זה רוי כהן ואיזה חלאה הוא הודות למלאכים באמריקה.
וסנטור מק'ארתי ומק'ארתיזם זה גם דבר ידוע. ומזעזע.
אוף איזה נורא זה לשמוע איך רדפו ואיך דיברו על להטב"ים פעם.
וזה די נוראי אלה מבפנים שמשתפים עם זה פעולה.

אני תמיד סופר מבולבלת איך זה כזה סוד גלוי. כאילו לכל הגייז יש גיידאר מפותח שהם יודעים מיד מי כן ומי לא ולמי אפשר להגיד מה??? והברים האלה וכל המקומות של הפיקאפ כאילו איך כולם יודעים עליהם והם נשארים סודיים? זה מדהים אותי כל פעם.

היו טיפה דברים שהזכירו לי את הסרט השוטר שלי עם הארי|לב-ש|

אוח זה שכבר בהתחלה מתחילים איתנו בסוף בזה שהם לא ביחד, הוק נשוי וטים גוסס מאיידס, בואו לבאס אותי עוד לפני שהתחלנו;-(

אוקי אז מצד אחד הוק הוא די מניאק די צבוע ציני ונצלן. וזה שהוא דפק ככה את הבחור שהוא שכב איתו היה נוראי.
אבל מצד שני רואים שלאט לאט בניגוד לרצונו הוא מתחיל לפתח רגשות לטים שהם יותר מסקס ואני סאקרית של דברים כאלה|מאוהב|
וטים מותק|מאוהב| למרות שלא ברור לי איך הוא ברצינות מעריץ את סנטור מקרת'י כשהוא רודף אנשים כמוהו??
וטוב שניהם חתיכים כל אחד לבד אז סופר סקסים ביחד כמובן. והכימיה טובה מאד. טוב אני צריכה לראות לאן זה ממשיך והאם הם יהיו מאוהבים ממש בשלב כלשהו.

Lhuna3

Well-known member
אוח אני מרגישה שחסר לי מספיק ידע בהיסטוריה אמריקאית להבין את החלק הפוליטי של הסדרה הזאת|פנים|
נו אז כבר ידעת יותר ממני. (צפיתי במלאכים באמריקה אבל מי זוכר)
וסנטור מק'ארתי ומק'ארתיזם זה גם דבר ידוע. ומזעזע.
כן, ונראה לי שזה בינתיים די מספיק בשביל להבין בגדול.
רק שאני חשבתי שהוא רדף רק קומוניסטים, לא ידעתי שגם גייז.
אני תמיד סופר מבולבלת איך זה כזה סוד גלוי. כאילו לכל הגייז יש גיידאר מפותח שהם יודעים מיד מי כן ומי לא ולמי אפשר להגיד מה??? והברים האלה וכל המקומות של הפיקאפ כאילו איך כולם יודעים עליהם והם נשארים סודיים? זה מדהים אותי כל פעם.
נכון!
וטים מותק|מאוהב| למרות שלא ברור לי איך הוא ברצינות מעריץ את סנטור מקרת'י כשהוא רודף אנשים כמוהו??
כן זה מורכב ונוראי.
וטוב שניהם חתיכים כל אחד לבד אז סופר סקסים ביחד כמובן.
מאט בומר מהמם |מאוהב|
טוב אני צריכה לראות לאן זה ממשיך והאם הם יהיו מאוהבים ממש בשלב כלשהו.
לפי סוף הפרק זה לגמרי נראה שהולך לשם.

didalf

Well-known member
נו אז כבר ידעת יותר ממני. (צפיתי במלאכים באמריקה אבל מי זוכר)
יש|זורו|
בגדול הוא עו"ד חלאה שרדף גייז וקומיניסטים יחד עם מק'ארתי ועשה דברים נוראיים בשם זה כשהוא בעצמו גיי בארון כל הזמן הזה.

רק שאני חשבתי שהוא רדף רק קומוניסטים, לא ידעתי שגם גייז.
מה זה ידוע.

מאט בומר מהמם |מאוהב|
נכון|מאוהב|
וגם ג'ונתן ביילי!!|מאוהב|

באמת בורכנו סוףסוף בסדרה עם שני חתיכים.
לפי סוף הפרק זה לגמרי נראה שהולך לשם.
אני בונה על זה!

didalf

Well-known member
Fellow Travelers פרק 2
ובכן הזכירו ברקע כל הפרק את את'ל רונזברג שגם זה אני יודעת הודות למלאכים באמריקה. רוי כהן היה התובע (?) שהרשיע אותה והביא לעונש מוות. בסדרה ההיא היא הייתה מריל סטריפ ורדפה אותו בסיוטים בימיו האחרונים.

היו טיפה דברים שהזכירו לי את הסרט השוטר שלי עם הארי|לב-ש|
אוקי סנטור סמית' הבוס של הוק נראה לי מוכר וחשבתי שהוא מזכיר לי את אבא של טיילור סוויפט אבל זה מן הסתם לא הוא, ואז קלטתי שזה כנראה הגרסה המבוגרת של הארי בסרט השוטר שלי. צדקתי כל הכבוד לי.

כל הרדיפה הזאת של להטב מרתיחה את הדם באמת.
יוו אבל איזה נורא זה היה כשהמזכירה בגדה ככה בחברה שלה;-( אני מקווה אבל שזה אומר לפחות שההיא כבר רחוקה מספיק שלא יעשו לה כלום.
בתכלס היה חכם המכתב הזה.
אהבתי אבל שלרגע נראה כשהוק מכתיב לטים מה לכתוב הוא מדבר עליהם. הוא מאוהב בו אבל ציני מידי להודות בזה/ לסכן הכל בשביל אהבה. טראגי.
אבל כן היו להם כמה רגעים חמודים|מאוהב|

חבל שהוק לא יכל לשקר לאבא שלו ולקחת את הכסף. אהבתי כשהאמא אמרה "התנצלות לא כנה". תחרטט, קח את הכסף ושהאבא יתהפך בקברו!!

אני לא יודעת מה גרם לנתק הסופי ביניהם ואני מניחה שלא מגיע להוק שטים יסלח לו בימיו האחרונים אבל אני קצת רוצה שכן. ושהם יהיו ביחד עד הסוף, גם אם זאת תהיה תקופה קצרה.

Reutk

Active member
וואו זה מאוד דומה למה שאני עניתי
אני לא לגמרי מסכימה אתכם. כלומר, כן יש משהו במה שאתם אומרים ויתכן שזה חלק מהסיבה. אבל אחרי שקראתי את השרשור שלכם על העונה הראשונה וקצת התעצבנתי על הכל התמונות המשותפות של השחקן שמשחק את צ'ראלי עם השחקן שמשחק את בן (כי צ'ראלי צריך להיות עם ניק |פנים|), הגעתי למסקנה שזה גם בגלל שבהארטסטופר אני ממש מאמינה לזוגיות של ניק וצ'ראלי. משומה, דווקא בגלל שהזוגיות שלהם חמודה ברמה מגוחכת לחלוטין, שזה אולי פחות ראליסטי, היא מצליחה להעביר לי תחושה יותר אמיתית. ושוב, זה לא שלא אהבתי את הזוגיות של ויקטור ובנג'י אבל כאילו ניק וצ'ראלי זה ברמה אחרת לגמרי.

didalf

Well-known member
קצת התעצבנתי על הכל התמונות המשותפות של השחקן שמשחק את צ'ראלי עם השחקן שמשחק את בן (כי צ'ראלי צריך להיות עם ניק |פנים|),
חחחחחח אבל הם כאלה חמודים ביחד במציאות:-D (למרות שנראה לי שהם נפרדו כבר)

הגעתי למסקנה שזה גם בגלל שבהארטסטופר אני ממש מאמינה לזוגיות של ניק וצ'ראלי. משומה, דווקא בגלל שהזוגיות שלהם חמודה ברמה מגוחכת לחלוטין, שזה אולי פחות ראליסטי, היא מצליחה להעביר לי תחושה יותר אמיתית. ושוב, זה לא שלא אהבתי את הזוגיות של ויקטור ובנג'י אבל כאילו ניק וצ'ראלי זה ברמה אחרת לגמרי.
אולי כי זה מרגיש כמו טרו לאב כזה מהאגדות? כאילו אהבה כ"כ אמיתית שלא קיימת במציאות?
אניוואי אין ויכוח הם מהממים|מאוהב| שיהיו אמינים או לא כמה שבא להם למי אכפת.

didalf

Well-known member
Fellow Travelers פרק 3

לג'וני לפעמים בורח המבטא הבריטי:-D
ויאיי נתנו לו לשיר קצת|מאוהב| אבל זה גם היה קצת קרינג':-D

אוף זה כזה לא פייר שהם לא יכולים פשוט להיות ביחד בגלל הדפיקות של החברה;-(
וכאילו יש קצת (הרבה?) רעילות במערכת יחסים הזאת אבל דאממ זה עובד עלי|מאוהב|

גם הרדיפה הפסיכית של הקומוניזם נוראית, כאילו העובד מחסן המסכן ההוא.

מסכן גם הכתב השחור (מרקוס?) כי כמובן שהעולם הזה גם גזען|שפם|
וכאילו אני מבינה את הכעס של הדראג קווין אבל גם מבינה את מרקוס שאין לו את הכוח להלחם בשתי מלחמות בו זמנית אז הוא בוחר בזאת שהוא לא יכול שלא להלחם בה, כי את הצבע שלו רואים תמיד.

ידעתי שרוי כהן היה גיי בסתר אבל לא ידעתי את זה גם על סנטור מקארתי8-* מה הקטע של האנשים הדוחים האלה כמה שנאה עצמית??? יש לכם בעיה עם עצמכם תתאבדו למה לרדוף את כל העולם בגלל זה??

ושהם יהיו ביחד עד הסוף, גם אם זאת תהיה תקופה קצרה.
זה קצת הולך לשם??|הלוואי|

נערך לאחרונה ב:
למעלה