דיוני סדרות #123

Reutk

Active member
חחחחחח אבל הם כאלה חמודים ביחד במציאות:-D (למרות שנראה לי שהם נפרדו כבר)
כן הם באמת חמודים ביחד. גם אם הם היו רק חברים ממש טובים זה עדיין נורא חמוד. אבל עדיין הלב שלי רוצה ניק+וצ'אר:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא לגמרי מסכימה אתכם. כלומר, כן יש משהו במה שאתם אומרים ויתכן שזה חלק מהסיבה. אבל אחרי שקראתי את השרשור שלכם על העונה הראשונה וקצת התעצבנתי על הכל התמונות המשותפות של השחקן שמשחק את צ'ראלי עם השחקן שמשחק את בן (כי צ'ראלי צריך להיות עם ניק |פנים|), הגעתי למסקנה שזה גם בגלל שבהארטסטופר אני ממש מאמינה לזוגיות של ניק וצ'ראלי. משומה, דווקא בגלל שהזוגיות שלהם חמודה ברמה מגוחכת לחלוטין, שזה אולי פחות ראליסטי, היא מצליחה להעביר לי תחושה יותר אמיתית. ושוב, זה לא שלא אהבתי את הזוגיות של ויקטור ובנג'י אבל כאילו ניק וצ'ראלי זה ברמה אחרת לגמרי.
חחחחחח אבל הם כאלה חמודים ביחד במציאות:-D (למרות שנראה לי שהם נפרדו כבר)

אולי כי זה מרגיש כמו טרו לאב כזה מהאגדות? כאילו אהבה כ"כ אמיתית שלא קיימת במציאות?
אניוואי אין ויכוח הם מהממים|מאוהב| שיהיו אמינים או לא כמה שבא להם למי אכפת.
אני מסכים עם עדי, זה באמת לא משנה אם זה יותר אמין או לא, הם בהחלט יותר חמודים.

ג'ו לוק (צא'רלי) וסבסטיאן קרופט (בן) כבר נפרדו. (לא שמוכח שהם היו יחד, אבל הם כבר לא מצטלמים יחד)
שניהם מאוד חמודים לדעתי.

אבל קיט קונור הוא ברמה אחרת.
(אני גם קראתי ראיון איתו שהיה מאוד חמוד)
1700178352732.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Fellow Travelers פרק ראשון

אוח אני מרגישה שחסר לי מספיק ידע בהיסטוריה אמריקאית להבין את החלק הפוליטי של הסדרה הזאת|פנים|
למרות שאני כן יודעת מי זה רוי כהן ואיזה חלאה הוא הודות למלאכים באמריקה.
וסנטור מק'ארתי ומק'ארתיזם זה גם דבר ידוע. ומזעזע.
אוף איזה נורא זה לשמוע איך רדפו ואיך דיברו על להטב"ים פעם.
וזה די נוראי אלה מבפנים שמשתפים עם זה פעולה.

אני תמיד סופר מבולבלת איך זה כזה סוד גלוי. כאילו לכל הגייז יש גיידאר מפותח שהם יודעים מיד מי כן ומי לא ולמי אפשר להגיד מה??? והברים האלה וכל המקומות של הפיקאפ כאילו איך כולם יודעים עליהם והם נשארים סודיים? זה מדהים אותי כל פעם.

היו טיפה דברים שהזכירו לי את הסרט השוטר שלי עם הארי|לב-ש|

אוח זה שכבר בהתחלה מתחילים איתנו בסוף בזה שהם לא ביחד, הוק נשוי וטים גוסס מאיידס, בואו לבאס אותי עוד לפני שהתחלנו;-(

אוקי אז מצד אחד הוק הוא די מניאק די צבוע ציני ונצלן. וזה שהוא דפק ככה את הבחור שהוא שכב איתו היה נוראי.
אבל מצד שני רואים שלאט לאט בניגוד לרצונו הוא מתחיל לפתח רגשות לטים שהם יותר מסקס ואני סאקרית של דברים כאלה|מאוהב|
וטים מותק|מאוהב| למרות שלא ברור לי איך הוא ברצינות מעריץ את סנטור מקרת'י כשהוא רודף אנשים כמוהו??
וטוב שניהם חתיכים כל אחד לבד אז סופר סקסים ביחד כמובן. והכימיה טובה מאד. טוב אני צריכה לראות לאן זה ממשיך והאם הם יהיו מאוהבים ממש בשלב כלשהו.
נו אז כבר ידעת יותר ממני. (צפיתי במלאכים באמריקה אבל מי זוכר)

כן, ונראה לי שזה בינתיים די מספיק בשביל להבין בגדול.
רק שאני חשבתי שהוא רדף רק קומוניסטים, לא ידעתי שגם גייז.

נכון!

כן זה מורכב ונוראי.

מאט בומר מהמם |מאוהב|

לפי סוף הפרק זה לגמרי נראה שהולך לשם.
יש|זורו|
בגדול הוא עו"ד חלאה שרדף גייז וקומיניסטים יחד עם מק'ארתי ועשה דברים נוראיים בשם זה כשהוא בעצמו גיי בארון כל הזמן הזה.

מה זה ידוע.

נכון|מאוהב|
וגם ג'ונתן ביילי!!|מאוהב|

באמת בורכנו סוףסוף בסדרה עם שני חתיכים.

אני בונה על זה!
Fellow Travelers פרק 2
ובכן הזכירו ברקע כל הפרק את את'ל רונזברג שגם זה אני יודעת הודות למלאכים באמריקה. רוי כהן היה התובע (?) שהרשיע אותה והביא לעונש מוות. בסדרה ההיא היא הייתה מריל סטריפ ורדפה אותו בסיוטים בימיו האחרונים.

אוקי סנטור סמית' הבוס של הוק נראה לי מוכר וחשבתי שהוא מזכיר לי את אבא של טיילור סוויפט אבל זה מן הסתם לא הוא, ואז קלטתי שזה כנראה הגרסה המבוגרת של הארי בסרט השוטר שלי. צדקתי כל הכבוד לי.

כל הרדיפה הזאת של להטב מרתיחה את הדם באמת.
יוו אבל איזה נורא זה היה כשהמזכירה בגדה ככה בחברה שלה;-( אני מקווה אבל שזה אומר לפחות שההיא כבר רחוקה מספיק שלא יעשו לה כלום.
בתכלס היה חכם המכתב הזה.
אהבתי אבל שלרגע נראה כשהוק מכתיב לטים מה לכתוב הוא מדבר עליהם. הוא מאוהב בו אבל ציני מידי להודות בזה/ לסכן הכל בשביל אהבה. טראגי.
אבל כן היו להם כמה רגעים חמודים|מאוהב|

חבל שהוק לא יכל לשקר לאבא שלו ולקחת את הכסף. אהבתי כשהאמא אמרה "התנצלות לא כנה". תחרטט, קח את הכסף ושהאבא יתהפך בקברו!!

אני לא יודעת מה גרם לנתק הסופי ביניהם ואני מניחה שלא מגיע להוק שטים יסלח לו בימיו האחרונים אבל אני קצת רוצה שכן. ושהם יהיו ביחד עד הסוף, גם אם זאת תהיה תקופה קצרה.
Fellow Travelers פרק 3

לג'וני לפעמים בורח המבטא הבריטי:-D
ויאיי נתנו לו לשיר קצת|מאוהב| אבל זה גם היה קצת קרינג':-D

אוף זה כזה לא פייר שהם לא יכולים פשוט להיות ביחד בגלל הדפיקות של החברה;-(
וכאילו יש קצת (הרבה?) רעילות במערכת יחסים הזאת אבל דאממ זה עובד עלי|מאוהב|

גם הרדיפה הפסיכית של הקומוניזם נוראית, כאילו העובד מחסן המסכן ההוא.

מסכן גם הכתב השחור (מרקוס?) כי כמובן שהעולם הזה גם גזען|שפם|
וכאילו אני מבינה את הכעס של הדראג קווין אבל גם מבינה את מרקוס שאין לו את הכוח להלחם בשתי מלחמות בו זמנית אז הוא בוחר בזאת שהוא לא יכול שלא להלחם בה, כי את הצבע שלו רואים תמיד.

ידעתי שרוי כהן היה גיי בסתר אבל לא ידעתי את זה גם על סנטור מקארתי8-* מה הקטע של האנשים הדוחים האלה כמה שנאה עצמית??? יש לכם בעיה עם עצמכם תתאבדו למה לרדוף את כל העולם בגלל זה??

זה קצת הולך לשם??|הלוואי|
איזה כיף שיש עם מי לדבר על זה עכשיו.
אני מקווה שאני גם אהיה פעיל בדיון כי כמו שאולי שמתן לב אני יחסית פחות פעיל בחודש האחרון
מרגיש לי שחלק מהחוויה שלי משותפת עם עדי:
גם אני ידעתי על רוי כהן ממלאכים באמריקה. זה שהוא היה הומו בארון שרדף הומואים עם מקארתי.
וגם אני לא ידעתי שגם מקארתי היה בארון.

אגב, הסתכלתי עכשיו על תמונה של רוי כהן ובאמת הייתה לו צלקת מאוד ברורה על האף וזה באמת בגלל ניתוח קוסמטי שאמא שלו החליטה לעשות לו. באמת מסכן. לא שזה פותר אותו מכך שהוא חרא נוראי.

גם אני חיפשתי מאיפה מוכר השחקן שמשחק את הסנטור סמית', אבל לא שמתי לב לשוטר שלי ברזומה שלו. דווקא גיליתי שאני מכיר אותו מ"ויקינגים".

מאוד מתסכל לראות את זה כשבמקביל אנחנו רואים את העתיד (כלומר שנות ה80) שבו הם לא יחד וטים שונא אותו על כך שהוא בגד בו (האם הוא פשוט עזב אותו, או יותר מזה?).
ואנחנו לא יודעים מתי זה קורה.

אני מניח שזה יותר מידי לקוות שטים יהיה מאלו שנעשו חולים ממש ובכל זאת שרדו ושאז הם כן הצליחו לחיות יחד.
אבל לפחות אולי הם יהיו קצת יותר יחד לפני שטים ימות.

זה באמת קצת מטורף שטים, שהוא כזה אידיאולוג ובן אדם טוב, בכל זאת עובד עבור מקארתי שלא קשה לראות שהוא מגעיל, ומעבר לזה רודף אחרי אנשים כמו טים.
אבל זה נובע מהרמה של הפחד והשנאה שהייתה לגבי קומוניסטים.

הקטע שטים שר במסעדה היה קרינג'י, אבל גם נוגע נורא ללב.
אהבתי שלא עשו שהוא שר טוב. כלומר זה לא היה רע, אבל זה נשמע כמו מישהו שיכור שר.
אבל זה היה כל כך טוב כי המילים קיבלו משמעות שלא חשבתי עליה כשהוא שר את זה ומסתכל על הוק.
ואיך נשבר לו הלב כשהוא ראה את הזוג ההוא מתנשק והוא יודע שהוא לא יכול לנשק ככה את הוק (אם כי הוא כן יכול לעשות את זה במסעדות של ההומואים כמו זאת שהם הולכים אליה בוושינגטון או הבר הזה.

בכל מקרה לפני זה היה די מצחיק כל האינטראקציה עם ההעמדת פנים שהוא אחיין של הוק.

דיברגנט חדש

Well-known member
ראיתי את כל הסדרה בסוף השבוע.
טובה. לא משהו מהמם שמפיל, אבל עדיין דרמת מלחמה טובה על תקווה בזמן מלחמה.
ומשחק שם הנער הגרמני מהסדרה Dark.

הסדרה נעה בין ההווה שהוא אוגוסט 1944 בעיר סן-מלו בצפון צרפת, ובין העבר של שני הדמויות הראשיות שהם נער גרמני יתום ונערה צרפתייה עיוורת.
בפרק הראשון קצת הציק לי שזה נע ככה במקום לעשות את העלילה פשוט לינארית, אבל בהמשך ראיתי שזה באמת עובד ככה טוב.

אהבתי את זה שזה בעיר סן-מלו כי אני הייתי בה כמה ימים לפני כמה שנים. (וזה אומנם מעט אבל הכי הרבה שהייתי באיזשהו מקום בצרפת)
סיימתי גם לראות אותה, מתואר שם איך הנאצים הכריחו את כול החיילים להיות אכזרים.
אני אהבתי את הסדרה למרות שהייתה קיצ'ית, אהבתי גם שעשו את זה קצר ולעניין ולא מרחו פרקים.

didalf

Well-known member
אני מקווה שאני גם אהיה פעיל בדיון כי כמו שאולי שמתן לב אני יחסית פחות פעיל בחודש האחרון
מממ לאדעת כבר תקופה ארוכה לפני אתה הרבה פחות פעיל זה לא מרגיש חדש במיוחד.
אגב, הסתכלתי עכשיו על תמונה של רוי כהן ובאמת הייתה לו צלקת מאוד ברורה על האף וזה באמת בגלל ניתוח קוסמטי שאמא שלו החליטה לעשות לו. באמת מסכן. לא שזה פותר אותו מכך שהוא חרא נוראי.
כן כאילו אנחנו אמורים לחוש אליו סימפטיה קצת בגלל הסצנה ההיא שהוא לרגע מסכני?? פאק לא!!

מאוד מתסכל לראות את זה כשבמקביל אנחנו רואים את העתיד (כלומר שנות ה80) שבו הם לא יחד וטים שונא אותו על כך שהוא בגד בו (האם הוא פשוט עזב אותו, או יותר מזה?).
כן;-(
מעניין אם עצם זה שהוא התחתן בסוף עם אישה זה מה ששבר אותם או שהם המשיכו להתראות אחרי זה והיה משהו אחר.

אני מניח שזה יותר מידי לקוות שטים יהיה מאלו שנעשו חולים ממש ובכל זאת שרדו ושאז הם כן הצליחו לחיות יחד.
אבל לפחות אולי הם יהיו קצת יותר יחד לפני שטים ימות.
הלוואי. יש לי תחושה שכן הוק הולך להשאר איתו עד הסוף אבל הסוף קרוב.

זה באמת קצת מטורף שטים, שהוא כזה אידיאולוג ובן אדם טוב, בכל זאת עובד עבור מקארתי שלא קשה לראות שהוא מגעיל, ומעבר לזה רודף אחרי אנשים כמו טים.
כן אני לא מבינה את זה איך הוא ממשיך להעריץ אותו גם אחרי שהוא עובד שם? כשהוא רואה מקרוב איך רודפים אנשים כמוהו? זה ממש מבלבל.

הקטע שטים שר במסעדה היה קרינג'י, אבל גם נוגע נורא ללב.
אהבתי שלא עשו שהוא שר טוב. כלומר זה לא היה רע, אבל זה נשמע כמו מישהו שיכור שר.
חחח אבל, אבל עדיין הוא שר מספיק טוב שנזכור שהוא זמר מקצועי בעצם.
אבל זה היה כל כך טוב כי המילים קיבלו משמעות שלא חשבתי עליה כשהוא שר את זה ומסתכל על הוק.
כן|לב-ש|
ואיך נשבר לו הלב כשהוא ראה את הזוג ההוא מתנשק והוא יודע שהוא לא יכול לנשק ככה את הוק
כן אוף;-(
(אם כי הוא כן יכול לעשות את זה במסעדות של ההומואים כמו זאת שהם הולכים אליה בוושינגטון או הבר הזה.
כן יש להם את זה. אבל זה עדיין לא אותו דבר זה עדיין מקום החבא שהם צריכים להיות מוכנים בכל רגע שיבואו שוטרים. הם לא יכולים להיות פשוט ביחד בפומבי כמו זוג רגיל.
בכל מקרה לפני זה היה די מצחיק כל האינטראקציה עם ההעמדת פנים שהוא אחיין של הוק.
אני ממש תוהה מה אמור להיות הפרש הגילאים ביניהם??? בין כמה הוק?? כי יש 34 שנים בין החלק בעבר לחלק בהווה וכאילו בן כמה הוא בעתיד? 60?? 70?? הוא לא נראה 70!!
למרות שכאילו יש דודים עם אחיינים בהפרש מאד קטן.

Lhuna3

Well-known member
יוו אבל איזה נורא זה היה כשהמזכירה בגדה ככה בחברה שלה;-( אני מקווה אבל שזה אומר לפחות שההיא כבר רחוקה מספיק שלא יעשו לה כלום.
בתכלס היה חכם המכתב הזה.
האמת שכשהוק הכתיב לו את המכתב אני בהתחלה חשבתי שהכוונה היא שזה יזכה את שתיהן, כי אם אחת מוכיחה לכאורה שהיא לא לסבית זה מחליש את הטענה שהייתה להן מערכת יחסים רומנטית ומחזק את זה שהן היו רק שותפות לדירה.
אבל אני מניחה שהיה להוק ברור שברגע שהם התלבשו על מישהי אז זה אבוד לה, והמקסימום שהם יכולים זה להציל את השניה.
וכן זה נוראי שהיא בגדה בה ככה. יחד עם זה קשה לי נורא לשפוט בנאדם שהוא בעצמו בכזו סכנה.

מאותה סיבה גם קשה לי לשפוט את הוק עצמו (על הכל), ואני גם לא לגמרי מבינה את כמה שטים בא אליו בטענות. כלומר אני כן מבינה את זה שהוק כאילו לא מוכן להתחייב לאהבה ורגשות וטים רוצה את זה וזה ברור, אבל מבחינת מימוש של מערכת יחסים "רגילה" יותר כמו לגור ביחד ולא לצאת בהחבא בחצות - הוא יודע שמדובר בסיכון ממש גדול הרי. איך אפשר לדרוש את זה. גם להתחתן עם לוסי זה משהו שנראה לי שאפשר להבין, שהוק מרגיש שהוא "חייב" לעשות באקלים הפוליטי שהוא עובד בו.
לג'וני לפעמים בורח המבטא הבריטי:-D
לא שמתי לב.
ויאיי נתנו לו לשיר קצת|מאוהב| אבל זה גם היה קצת קרינג':-D
אני חשבתי שזאת היתה סצינה נפלאה שלו! |לב|
וכאילו יש קצת (הרבה?) רעילות במערכת יחסים הזאת אבל דאממ זה עובד עלי|מאוהב|
אנחנו נראה מופתעים... :p |יעני|
גם הרדיפה הפסיכית של הקומוניזם נוראית, כאילו העובד מחסן המסכן ההוא.
אני כמובן מסכימה שזו רדיפה נוראית, אל תבינו לא נכון את מה שאני הולכת לכתוב. אני לא מצדיקה את זה.
אבל לפחות זה משהו שהייתה לאמריקנים בעקרון הצדקה אמיתית לפחד ממנו. כלומר הקומוניזם היה באמת שלטון מאוד רע, ואני מניחה שזה לא טעות להגיד שמפלגה קומוניסטית בארה"ב זה בגדול משהו שמאיים על הדמוקרטיה והחופש והכלכלה ואורח החיים האמריקאי.
(זה רק קצת אבסורד שניסו להלחם בזה בצורה שהיתה בעצמה מאוד נוראית ואנטי-דמוקרטית ורומסת זכויות אזרח.)
לעומת זאת התפיסה של הומוסקסואליות כמשהו שמאיים על החברה והמדינה, הרעיון שהמדינה נכנסת לאנשים למיטה ודורשת לדעת עם מי הם שוכבים, שממש חוקרים אותם על הדברים הכי פרטיים, זה כל כך הזוי לי שזה נראה לאנשים הגיוני.
אני כן מבינה מאיפה נובעת הומופוביה בכלליות (אני חושבת), וגם ברור שהדת מאוד מאוד חיזקה את זה לאורך ההיסטוריה. אבל לחקור אנשים על תמיכה במפלגה קומוניסטית או ריגול לטובת ברה"מ בזמן המלחמה הקרה, זה משהו שאני ברמה מסויימת רואה את ההגיון שלו, ולשלוח FBI לחקור שותפות לדירה אם הן ישנות יחד - זה בלתי נתפס לי, בארה"ב.

מסכן גם הכתב השחור (מרקוס?) כי כמובן שהעולם הזה גם גזען|שפם|
וכאילו אני מבינה את הכעס של הדראג קווין אבל גם מבינה את מרקוס שאין לו את הכוח להלחם בשתי מלחמות בו זמנית אז הוא בוחר בזאת שהוא לא יכול שלא להלחם בה, כי את הצבע שלו רואים תמיד.
נכון.
ידעתי שרוי כהן היה גיי בסתר אבל לא ידעתי את זה גם על סנטור מקארתי8-* מה הקטע של האנשים הדוחים האלה כמה שנאה עצמית??? יש לכם בעיה עם עצמכם תתאבדו למה לרדוף את כל העולם בגלל זה??
אנחנו יודעים שזה נכון לגבי מקארת'י?
אני ממש תוהה מה אמור להיות הפרש הגילאים ביניהם??? בין כמה הוק?? כי יש 34 שנים בין החלק בעבר לחלק בהווה וכאילו בן כמה הוא בעתיד? 60?? 70?? הוא לא נראה 70!!
למה 70? יכול להיות סביבות 30 בעבר, וסביבות 60 בעתיד, לא?
אני יודעת שהשחקן בן 46, אבל בסצינות מהעבר הוא נראה פשוט כמו הגבר האמריקני המושלם. אין יופי כזה!

didalf

Well-known member
האמת שכשהוק הכתיב לו את המכתב אני בהתחלה חשבתי שהכוונה היא שזה יזכה את שתיהן, כי אם אחת מוכיחה לכאורה שהיא לא לסבית זה מחליש את הטענה שהייתה להן מערכת יחסים רומנטית ומחזק את זה שהן היו רק שותפות לדירה.
כן זה מה שאני גם חשבתי.

אבל אני מניחה שהיה להוק ברור שברגע שהם התלבשו על מישהי אז זה אבוד לה, והמקסימום שהם יכולים זה להציל את השניה.
וכן זה נוראי שהיא בגדה בה ככה. יחד עם זה קשה לי נורא לשפוט בנאדם שהוא בעצמו בכזו סכנה.
כן אה?:-(
אני מקווה שלפחות היא הספיקה לברוח כמו שהיא אמרה שהיא באמת חזרה להורים שלה במדינה אחרת.

מאותה סיבה גם קשה לי לשפוט את הוק עצמו (על הכל), ואני גם לא לגמרי מבינה את כמה שטים בא אליו בטענות. כלומר אני כן מבינה את זה שהוק כאילו לא מוכן להתחייב לאהבה ורגשות וטים רוצה את זה וזה ברור, אבל מבחינת מימוש של מערכת יחסים "רגילה" יותר כמו לגור ביחד ולא לצאת בהחבא בחצות - הוא יודע שמדובר בסיכון ממש גדול הרי. איך אפשר לדרוש את זה. גם להתחתן עם לוסי זה משהו שנראה לי שאפשר להבין, שהוק מרגיש שהוא "חייב" לעשות באקלים הפוליטי שהוא עובד בו.
כן אני גם חושבת ככה ולא ממש מבינה מה הוא רוצה לפעמים הוא יודע מה יעשו להם הרי.
אני חושבת אבל לפחות שהיה את הקטע שהם ליד החוף וטים צועק עליו מה הוא רוצה "אני רוצה להיות איתך אני רוצה ללכת למסעדה" וכו' זה פחות כעס על הוק ויותר כעס על העולם שהם חיים בו שלא מאפשר להם את זה.
וכן אני גם חושבת שלמרבה הצער להתחתן עם אישה זה משהו שמובן למה צריך לעשות. לדעתי הוא צריך למצוא לו לסבית גם כן ולהתחתן איתה ושכל אחד יעשה מה בא לו. חבל שזה לא הלך עם המרי הזאת.

אני חשבתי שזאת היתה סצינה נפלאה שלו! |לב|
חמודי|מאוהב|
אנחנו נראה מופתעים... :p |יעני|
:-D:-D

אני כמובן מסכימה שזו רדיפה נוראית, אל תבינו לא נכון את מה שאני הולכת לכתוב. אני לא מצדיקה את זה.
אבל לפחות זה משהו שהייתה לאמריקנים בעקרון הצדקה אמיתית לפחד ממנו. כלומר הקומוניזם היה באמת שלטון מאוד רע, ואני מניחה שזה לא טעות להגיד שמפלגה קומוניסטית בארה"ב זה בגדול משהו שמאיים על הדמוקרטיה והחופש והכלכלה ואורח החיים האמריקאי.
(זה רק קצת אבסורד שניסו להלחם בזה בצורה שהיתה בעצמה מאוד נוראית ואנטי-דמוקרטית ורומסת זכויות אזרח.)
לעומת זאת התפיסה של הומוסקסואליות כמשהו שמאיים על החברה והמדינה, הרעיון שהמדינה נכנסת לאנשים למיטה ודורשת לדעת עם מי הם שוכבים, שממש חוקרים אותם על הדברים הכי פרטיים, זה כל כך הזוי לי שזה נראה לאנשים הגיוני.
אני כן מבינה מאיפה נובעת הומופוביה בכלליות (אני חושבת), וגם ברור שהדת מאוד מאוד חיזקה את זה לאורך ההיסטוריה. אבל לחקור אנשים על תמיכה במפלגה קומוניסטית או ריגול לטובת ברה"מ בזמן המלחמה הקרה, זה משהו שאני ברמה מסויימת רואה את ההגיון שלו, ולשלוח FBI לחקור שותפות לדירה אם הן ישנות יחד - זה בלתי נתפס לי, בארה"ב.
מסכימה עם הכל.
פשוט היחס לעובד מחסן שקלירלי היה סתם מסכן הייתה נוראית. מבינה את הסכנה בקומוניזם אבל זה הטפלות לחלש ולא לבעיה האמיתית.

אנחנו יודעים שזה נכון לגבי מקארת'י?
לא יודעת8-*

למה 70? יכול להיות סביבות 30 בעבר, וסביבות 60 בעתיד, לא?
אני יודעת שהשחקן בן 46, אבל בסצינות מהעבר הוא נראה פשוט כמו הגבר האמריקני המושלם. אין יופי כזה!
הוא הספיק להלחם במלחה"ע השניה כלומר ב42-45 ככה הוא כבר היה מספיק בוגר. נניח 18 כאילו הכי צעיר שאפשר להיות. אז הוא לפחות בתחילת שנות השלושים שלו, ובעתיד הוא אמצע ה60?
וכן הוא חתיך הורס|מאוהב| בטח לא ראית צווארון לבן.

Lhuna3

Well-known member
אני מקווה שלפחות היא הספיקה לברוח כמו שהיא אמרה שהיא באמת חזרה להורים שלה במדינה אחרת.
אבל זה היתה מדינה אחרת בתוך ארה"ב לא? והרדיפה היתה בכל ארה"ב אני מניחה.
אני חושבת אבל לפחות שהיה את הקטע שהם ליד החוף וטים צועק עליו מה הוא רוצה "אני רוצה להיות איתך אני רוצה ללכת למסעדה" וכו' זה פחות כעס על הוק ויותר כעס על העולם שהם חיים בו שלא מאפשר להם את זה.
אה אולי באמת, לא חשבתי על זה ככה.
וכן אני גם חושבת שלמרבה הצער להתחתן עם אישה זה משהו שמובן למה צריך לעשות. לדעתי הוא צריך למצוא לו לסבית גם כן ולהתחתן איתה ושכל אחד יעשה מה בא לו. חבל שזה לא הלך עם המרי הזאת.
נכון.
פשוט היחס לעובד מחסן שקלירלי היה סתם מסכן הייתה נוראית. מבינה את הסכנה בקומוניזם אבל זה הטפלות לחלש ולא לבעיה האמיתית.
כן :(
הוא הספיק להלחם במלחה"ע השניה כלומר ב42-45 ככה הוא כבר היה מספיק בוגר. נניח 18 כאילו הכי צעיר שאפשר להיות. אז הוא לפחות בתחילת שנות השלושים שלו, ובעתיד הוא אמצע ה60?
וכן הוא חתיך הורס|מאוהב| בטח לא ראית צווארון לבן.
חח אני זוכרת שראיתי פרק 1 או 2 של צווארון לבן וכבר אז חשבתי כמה הוא מושלם, אבל הסדרה לא עניינה אותי מספיק להמשיך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חח אני זוכרת שראיתי פרק 1 או 2 של צווארון לבן וכבר אז חשבתי כמה הוא מושלם, אבל הסדרה לא עניינה אותי מספיק להמשיך.
אותו דבר
זאת הייתה בעיקר רדיפה של הומואים בתפקידים בממשל.
גם הייתה לזה סוג של הצדקה אמיתית - הייתה סכנה שסוכנים זרים יגלו על עובד ממשל שהוא הומו ויסחטו אותו שאם הוא לא יעביר להם מידע אז יחשפו אותו. (כמובן שזה איום רק בגלל שהומוסקסואליות היא כזה טאבו)

didalf

Well-known member
זאת הייתה בעיקר רדיפה של הומואים בתפקידים בממשל.
לא ידעתי אבל הנחתי שזה משהו כזה שלא ירדפו אחריה למדינה אחרת.

גם הייתה לזה סוג של הצדקה אמיתית - הייתה סכנה שסוכנים זרים יגלו על עובד ממשל שהוא הומו ויסחטו אותו שאם הוא לא יעביר להם מידע אז יחשפו אותו. (כמובן שזה איום רק בגלל שהומוסקסואליות היא כזה טאבו)
נשמע כמו תירוץ. הם רק מתייחסים אליהם כ"סוטים".
עולם דפוק.

שידרו את זה מלא ביס אז ראיתי מלא פרקים אבל אף פעם לא עקבתי כמו שצריך מהתחלה עד הסוף. הוא היה כזה חתיך שם|מאוהב|
הייתה כבר תקופה בשנים האחרונות שהוא נראה פחות טוב יותר מידי בוטוקס או משהו אבל עכשיו הוא שוב חתיך.

LeAnnDylan

Well-known member
הפרק הזה הכניס אותי לחרדות קיומיות. אחרי שצפיתי בו ישבתי בטראומה על המיטה מבלי לזוז במשך שעה. מה לעזאזל אתם עושים לי?!?! אמאל'ה הלב שלי לא מספיק חזק בשביל כל הטלטלות הרגשיות האלה וואט דה פאקקקק.

טוב מההתחלה.
לורה חולמת על רגעים מאושרים עם ברדלי רק כדי להתעורר בבהלה. זה מה שלהיות במיטה עם ברדלי עושה לך גברת? צקצוק|שפם|

אבל אוף זה היה חלום כזה גאה וחמוד|לב-ש|

מצחיק אותי שפול קורא לאלכס "לוי" מה היא שחקן כדורגל?:-D אלכס נראית מוטרדת, פול שואל מה יושב עליה והיא בתגובה "אני חושבת על השריפות בקליפורניה" הצחיק אותי שהוא כזה "as one does" אבל אחרי שעת סיפור קצרה היא מגיעה לעיקר - אנחנו שורפים חברה שקיימת 80 שנה. "חברה שנתנה לי את הקריירה שלי" פול מתקן אותה ואומר "חברה שנתנה לך עבודה" את הקריירה שלך בנית בעצמך. שזה סוג של נכון וגם לא נכון. היא לא הכי משתכנעת אבל הוא אומר לה שכשהיא תקים חברה משלה היא תוכל לקחת איתה את מי שהיא רוצה מ-UBA.

ברדלי מנסה למצוא לכלוך על פול מרשימת לידים שצ'יפ השיג אבל אף אחד לא מוכן לדבר. ברדלי וסטלה מתוסכלות אבל אז צ'יפ מציע לדבר על מישהו מדרגים הנמוכים ביותר, אולי אפילו עובדי ניקיון שבטח לא טרחו להחתים אותם על NDA. הבנות תוהות למה שהם ירצו לדבר, וצ'יפ מבטיח להן שעובדים מפוטרים שאין להם מה להפסיד יסכמו בשמחה ללכלך על הבוס הנבלה שלהם ומצביע על עצמו. סטלה בשלב הזה מוכנה לקחת הכל אבל מודיעה להם שיש להם רק עד יום שישי כשהעסקה תיחתם, אחרי זה לא משנה מה הם יגלו, הם יהיו תקועים עם בוס מהגיהנום.

קורי ופולי הקפה שלו:-D:-D די אני מאוהבת בו!!:-D|מאוהב|

ארל מספר לקורי שהמניות של UBA נמכרות כמו לחמניות חמות, אבל הוא לא יודע מי הקונים. קורי אומר לו שהוא שונא הפתעות ושיגלה מי עומד מאחורי הרכישות.
פול בא לדבר עם סטלה ושואל אותה אם היא עברה רכישה בעבר והיא מספרת לו שUBA רכשו את הסטארטאפ שלה. אז ככה היא הגיעה לשם? כי לגמרי הדחקתי את הסיבה שהיא שם:-D הוא מעלה בפניה חששות לגבי קורי, והיא לועגת לו ואומרת לו שאם הוא מודאג מהמצב הנפשי של קורי, הוא יכול להוסיף פסיכולוג לחבילת הפיטורים שלו. פול לא בדיוק בענין של לשלם את ה-150 מיליון דולר שחייבים לקורי אם יפוטר ומבקש מסטלה למצוא לו לכלוך על קורי שיפתור את פול מלשלם לו. חתיכת נבלה. הרצחת וגם ירשת?!:-[

לורה מתייעצת עם אלנה, מנהלת הרשת של NBN לגבי המידע שגילתה על ברדלי. מה את סתומה?! מה את ישר רצה לבוסית שלך להלשין:-[ היא כמובן לא מפרטת בדיוק מה גילתה אבל כן שזה מידע שקשור למישהי שקרובה אליה. יופי לורה ממש צריך להיות גשש בלש בפעולה כדי לעשות 1+1|שפם| לורה אומרת שהיא לא יודעת מה לעשות כי היא לא בטוחה לגבי המידע שיש לה, ואלנה מספקת עצה אישית מעברה בה היא בגדה בחברה הכי טובה שלה כדי לדווח על סקופ. אל תלמדי ממנה כלום לורה. אלנה ממשיכה "חקרתי וגיליתי שזה נכון ואז דיווחתי על זה. זה מה שאנחנו עושות כעיתונאיות" לכי לעזאזל טוב?!|שפם| כאילו, עיתונאים באשר הם, לכו עם האמת שלכם ותדווחו על דברים חשובים. אבל לורה את אל תקשיבי לה! ברדלי היא לא אייטם חדשותי!!

ארל חוזר לקורי ומדווח שרק קונה אחד קונה את כל המניות, אך הם עדין לא יודעים מי. קורי מחליט ללכת לשאול את פול אם הוא יודע מי עומד מאחורי הרכישה. כאילו שהוא יגיד גם אם כן|שפם| וכמובן שפול טוען שאין לו מושג ואומר גם שזה לא באמת משנה כי זה לא הולך להשפיע על הרכישה שצפויה להתקיים כרגיל בעוד 4 ימים.

החליטו לשלוף מהבוידעם את מרשה גיי הרדן כדי שתבוא להציק לאלכס ולהעמיד פנים שבגלל שעברה עונה שלמה עכשיו הן פתאום חברות. מרשה עם שיער קצר עכשיו אומרת לה שמרשה של השיער הארוך היא מרשה אחרת שהייתה שואלת את אלכס על הפרטים הצהובים במערכת היחסים שלה עם פול, אבל מרשה של השיער הקצר מתעניינת רק ברכישה. אלכס כמובן לא מנדבת לה פרטים אבל כן מחליטה לשאול אותה מחוץ לרקורד מה לדעתה צופן העתיד ל-UBA אחרי הרכישה של פול, מרשה מגי טוענת שהרכישה רק דוחה את המוות הבלתי נמנע של רשתות הברודקאסט ושזה קונה ל-UBA אולי עוד 5 שנים לפני שהם, יחד עם הרשתות האחרות יטרפו. זה כנראה האישור שאלכס הייתה צריכה לשמוע כדי לא להרגיש ממש חראית עם עצמה (את צריכה להרגיש!) וככה לפני שהיא עוזבת, מגי שואלת את אלכס לשלומה של ברדלי וזורקת לה שבכל שנות הקריירה שלה היא מעולם לא ראתה מגישת חדשות שתמכה בקולגה שלה כמו שברדלי תמכה באלכס. כדאי מאוד שתזכרי את זה אלכס כשתחליטי להמשיך עם המזימות שלך!!😤 תראי איזה חכמה מרשה גיי הרדן! תקשיבי לה!

אמנדה מספרת לפול שברדלי מרחרחת אצל הצוות בטקסס ומחפשת לכלוך עליו. היא תוהה אם אלכס קשורה לזה והוא ישר מבטל את הרעיון הזה ואומר לה שתשים עין על ברדלי ותמשיך במקביל לחפש לכלוך על קורי.

אלכס נפגשת עם ברדלי שמודיעה לה חגיגית ש-People Suck! וורד.
אלכס מספרת לברדלי שהיא מתכננת לעזוב את UBA ולהקים חברה חדשה. ברדלי תוהה אם זה קשור לפול (דה!) אבל אלכס טוענת שאין קשר. ברדלי קצת מאוכזבת ואומרת לה שהן תיכננו לעשות שינויים שם, ביחד. אלכס עונה לה "אנחנו בשיא הקריירה שלנו אבל פה אנחנו תמיד כפופות למישהו והתוכנית שלי יכולה להיערך ע"י קורי מתי שהוא ירצה. ואת בחדשות הערב ולא יכולה לדווח על הפלות" היא צודקת מצד אחד. מצד שני עם כמה שאלכס אוהבת להתלונן, היא סוג של עושה מה שבזין שלה כבר עכשיו. אז כן, לפעמים נוזפים בה אבל היא עדין ממשיכה לעשות מה שהיא רוצה. וגם מה באמת היא יודעת על ניהול רשת? הרי מישהו אחר ינהל את הרשת ואז היא שוב תהיה כפופה למישהו. אלכס מנסה למכור לברדלי אשליית "את ואני לעבר האופק על האווזים" אבל ברדלי עונה לה שהיא לא סיימה את עבודתה ב-UBA (היא מתכוונת לקורי. היא עוד לא סיימה להתעלל בו ובי) ואז מוסיפה גם שאם היא כנה, האדם הלא נכון קונה את המקום הזה. WORD.
ברדלי שואלת את אלכס - כמה את מכירה אותו? זה מכניס את אלכס לעצבים, עוד מישהו שמזלזל ביכולת שלה לעשות החלטות נבונות בזכות עצמה. עוד מישהו שרואה אותה כמו בובה על חוט. היא נוזפת בברדלי שלא תהיה תמימה. ברדלי מנסה להגיד לאלכס שיש משהו מסריח בקשר לפול ולחברה שלו אבל אלכס רק מבטלת אותה ואומרת לה שאנשים מקנאים כי הוא עשיר ומצליח|פנים| ברדלי מתוסכלת ואומרת לאלכס שהיא לא בדיוק אובייקטיבית כשזה מגיע לפול, מה שמוציא אותה מהכלים והיא מטיחה בברדלי שהיא צדקה ו-people really do suck. הלו אלכס, את לא תדברי ככה על ברדלי שלי!! אם היא אומרת לך שפול הוא חדשות רעות את תקשיבי לה, את שומעת אותי?!?!

לורה מחפשת דרך לאמת את המידע שיש לה ומחליטה להתקשר להאל. אז אנחנו אמורים להאמין שפתאום הם חברים טובים? היא מזמינה אותו ואת שריל וטיילור לבלות איתה ועם ברדלי את יום העצמאות (אפילו שעכשיו ה-10 במאי) הוא מסכים בשמחה והיא אומרת לו שהיא משדרת מהמצעד ב-DC ומציעה שיפגשו שם ואז שואלת אותו כאילו דרך אגב, אם הוא אי פעם היה בבירה. כמובן שהוא יכל לענות מאוד בקלות "כן, כמה פעמים" בלי לפרט יותר מידי אבל הוא החליט לשקר ולהגיד "לא מאז התיכון" ומכיוון שקראה בהודעות של ברדלי על זה שהאל והיא היו בבירה ביחד, היא מחברת את כל החוטים הרופפים. המבט בעיניים שלה כשהיא מנתקת את השיחה היה מצמרר!

אחרי המריבה שלה עם ברדלי, אלכס אומרת לפול שהיא מוכנה לפרק את UBA בלי רגשות אשם. לכי לעזאזל, טוב?!

צ'יפ מגלה שהיפיריון מפגרת בזמנים ולא משלמת לעובדים. הם - צ'יפ סטלה וברדלי מנסים לשכנע את קורי. הם מספרים שקייט שהעלתה חששות פוטרה והושתקה ומאז הם לא מוצאים אותה. סטלה שואלת את קורי אם טרח לעיין בממצאים של הדו"ח מהכשל בתקשורת בשיגור לחלל שלהם, הוא עונה שלא והיא מספרת שלפי הממצאים הכשל היה בצד של היפריון, ובמקום לדווח על התקלה, פול הפיל את האשמה על הפריצה ל-UBA . אומייפאקינגאד!!! :eek: :eek: ברדלי מזכירה לקורי ששניהם היו על ה-פ-א-ק-י-נ-ג- טיל הזה!!!!@# "והיינו בסדר" -"were we?" די קורי, אל תהיה כזה תמים. אני בתור צופה יודעת שלא יהרגו לי אותך ואת ברדלי כי אתם אנדגיים אבל אתה בתור דמות טלוויזיונית לא יודע את זה!!! יכולת למות לי שם ביחד עם ברדלי!!! איך הייתי חייה עם עצמי?!??!?!?!? איך????????????
ברדלי וסטלה משערות שכנראה זה מה שקייט ניסתה להזהיר אותם מפניו, וזה כנראה מה שהמהנדסים חוששים מפניו- שמשהו רע היה יכול לקרות. הם מפצירים בקורי - חייבים לדחות את ההצבעה. אנחנו צריכים עוד זמן למצוא מידע קונקרטי ומישהו שמוכן לספק מסמכים שמאששים את החשדות. קורי טוען שרק הדיריקטריון יכול לדחות את ההצבעה והם לא יעשו את זה בשביל כמה "אולי". פאקקקק!!!
לורה שולחת לברדלי הודעה לבוא אליה בדחיפות וכמובן שברדלי ישר עוזבת בכל ורצה אליה.
קורי לא מבין למה סטלה כל כך מוטרדת ואומר לה שכשהעסקת תיחתם היא תהיה מסודרת ויהיה לה יותר כסף ממה שהיא אי פעם חלמה עליו. סטלה אומרת לקורי שהוא גורם לאנשים להרגיש שהכל אפשרי אבל שזו אשליה. ושפול עושה אותו הדבר ואז היא מודיעה לו חגיגית שאחרי שהעסקה תיחתם אין לה כוונה להישאר. הצחיק אותי שהיא כזה "פול הוא וירוס ואני כבר שרדתי מגפה" YAS GIRL!

אמנדה נותנת לפול לכלוך על קורי אבל מוסרת שבינתיים אין לה כלום על ברדלי. היא מביעה חשש מקייט ואומרת שהיא מפחדת שהיא תדבר ושככל הנראה היא לקחה איתה מסמכים ותיעוד לדברים שהתרחשו כשעזבה. פול אומר לה לטפל בזה. :oops:

LeAnnDylan

Well-known member
תפוז לא אוהב שיש הרבה גיפים בהודעות|שפם|
ברדלי, כפרעליה אומנם עזבה הכל ורצה אל לורה, אבל לא שכחה לעצור בדרך להביא ללורה עוגיות|לב|
אומייגאד הפרצוף של לורה כשהיא הסתכלה עליה אהעהאהע|בוכה||בוכה||בוכה|

אמאלה ברדלי כולה מסכנה לא מבינה מה קורה רצה לחבק את לורה וכזה "לא אכפת לי אם את מדבקת אני מחבקת אותך!" ולורה עוצרת אותה וצועקת עליה להתרחק ממנה אעהאהעה הלב שלי|לב-ש||לב-ש||לב-ש||לב-ש|;-(;-(;-(;-(

כאילו, אני מסכימה איתך לורה. ברדלי בהחלט הייתה צריכה לשכב עם קורי. אבל זה דבר כזה דושי להגיד:-/
גם ברדלי הייתה כולה בהלם לא מבינה מאיפה כל זה מגיע ועדין מנסה לפייס את לורה. לורה מצידה ממשיכה לצעוק על ברדלי שתתרחק ממנה, ברדלי אומרת לה שהיא מפחידה אותה ואז לורה כזה "האל טרוריסט אבל אני מפחידה אותך??" אמאלה הפרצוף של ברדלי באותו הרגע כשהיא מבינה שלורה יודעת האהעאהעהעה היא כמובן לא מנסה להכחיש. אבל הבושה, התדהמה והפחד בפנים שלה אמאלה איזה סצינה נוראית🥺😭
אהבתי שברדלי לא מנסה להבין איך לורה יודעת או אם מישהו גילה לה או בכלל אם מישהו אחר יודע. ברגע הזה אכפת לה רק מה לורה חושבת עליה וכרגע זה לא דברים טובים. לורה רועדת מעצבים ואולי גם קצת מקנאה כי היא מטיחה בברדלי שקורי שיקר ל-FBI בשבילה.

ובכן לורה, אני שמחה שיש בנינו הסכמה. והגיע הזמן שתכירי בזה. כשקורי גילה מה ברדלי עשתה, הוא היה מאוכזב. הוא היה פגוע ומתוסכל ואולי גם קצת כעס על הסיטואציה שברדלי הכניסה אותו אליה. אבל לקחו לו בדיוק 2 שניות להתעשת ולבחור לעמוד לצידה של ברדלי. היא עשתה טעות אבל היא לא צריכה את השיפוטיות והטפת המוסר שלו כשברור שהיא מלקה את עצמה על הטעות הזאת לבד.
ללורה לעומת זאת היה יום שלם לעכל את המידע הזה והיא בחרה לצעוק על ברדלי שמה שהיא עשתה זו תועבה. והטיחה בה שהכל בה זה שקר. היא נגעלת ממנה. היא נגעלת מהמעשים שלה. היא לא רואה מציאות בה היא יכולה לסלוח לברדלי. אני לא אומרת שמה שברדלי עשתה זה בסדר. זה לא. אבל אני חושבת שהתגובה של לורה הייתה קיצונית ונסערת מידי. הפנדום מתחלק לשתי קבוצות מאוד ברורות, ואלו שאוהבים את ברדלי ולורה כמובן מצדיקים את מערכת היחסים שלהן וטוענים שלורה דוחפת את ברדלי לעבר סטנדרטים גבוהים יותר ולא סתם enabling אותה כמו קורי. אבל אני לא רואה את זה ככה. אני חושבת שלורה מלכתחילה אהבה רק צד אחד של ברדלי, והיא לא רצתה שום קשר לעבר של ברדלי או לכל ההיסטוריה שהיא סוחבת איתה. קורי לעומת זאת תמיד קיבל את ברדלי כמו שהיא, עם כל המגרעות שלה. מעולם לא ניסה לשנות אותה או להגיד לה שמי שהיא זה לא טוב מספיק. הוא כמו שיר של ג'ון לג'נד, כל כולו אוהב את כל כולה.

ברדלי שבורה ובוכיה מתחננת בפני לורה להבין אותה, לסלוח לה. אומרת שתעשה הכל כדי לתקן את מה שעשתה. אבל לורה כבר לא מאמינה לשום דבר שיוצא מהפה של ברדלי. ברדלי עומדת שם מרוסקת רק כדי לשמוע את לורה אומרת, שהיא באמת חשבה שהן יזדקנו ביחד. אממ לורה נשמה, את כבר זקנה|שפם|

וכאילו שהסצינה הזאת לא הייתה מספיק נוראית כדי לשבור את הנפש של כל צופה. אנחנו רק באמצע הפרק הטראומתי הזה.

אנחנו במוטיב של דמויות ששולפים מהבוידעם לקראת סוף העונה והנה סיביל באה לבקר את קורי. "כשהתמנית למנכ"ל הציפיות שלי היו נמוכות. מסתבר שאפילו הן היו מוגזמות":-D -"התגעגעת אליי!" כבר אמרתי שאני מאוהבת בו? :-D
סיביל מספרת לקורי שהיא זו שקנתה את המניות. אחרי כמה התנגחויות היא מבינה שקורי לא מודע למה הולך והיא מספרת לו שפול מתכוון לפרק את החברה "כולל שירות הסטרימינג היקר שלך" כמובן שברגע שמזכירים את שירות הסטרימינג שקורי שפך אליו דם יזע ודמעות זה טריגרי מידי עבורו אבל סיביל היא לא בעלת ברית אז הוא מחליט לצאת בדרמטיות מהמשרד שלו וללכת להתעמת עם פול. אבל פול לא נמצא אז הדבר השני הכי טוב זה שק החבטות התורן AKA אלכס לוי. קורי מגיע לנבוח על אלכס,לא לפני שהוא מאבד קצת עשתונות ודופק אגרוף למעלית. וואו פעם ראשונה שאנחנו רואים את קורי כועס ולמרות שכואב לי בלב, הוא כזה שחקן מושלם שזה פשוט תענוג לצפות בו! הוא מגיע אל אלכס מדמם ודופק לה נאום כמו שהוא אוהב ואומר לה כמו שהוא מאוכזב ממנה. והיא כזה "אוחח אתה יודע כמה כאלה עברתי?? נמאס לי מהמונולוגים הצדקניים שלך קורי!" מה יש לך אלכס, המונולוגיים הצדקניים של קורי זה החלק הכי מוצלח בסדרה!:-D את חייבת לעשות בינג' ולצפות בו שוב. בפעם שניה זה אפילו יותר טוב! נשבעת לך!!
-"אמרת לי להיות נחמדה לפול"
-"לא עד כדי כך נחמדה!" :-D
קורי מנסה לעשות לה ריגשי ואומר לה שהפירוק של UBA יביא לאיבוד עבודה של 22,000 עובדים. היא כמובן לא נופלת לזה ומטיחה בו שלא יעמיד פנים שאכפת לו ממישהו מעבר לעצמו. אממ אלכס, נראה לי שכולנו הבנו כבר שאכפת לו גם מברדלי.
-"והעובדים האלה שאתה טוען שאכפת לך מהם? הם באים איתי ואני אשלם להם מה שמגיע להם" בהצלחה עם זה אלכס. לחבר שלך אין מספיק כסף לשלם לעובדים שלו, את חושבת שהוא יוכל לשלם לעובדים שלך את כל העלאות השכר שאת חושבת שמגיעות להם? אני אוהבת שהיא אופטימית אבל לא מתאים לה להיות כזאת נאיבית. קורי יוצא מהמשרד של אלכס בעצבים ומתקשר ישר ללאונרד לדווח לו על מה קורה ודורש ממנו לזמן ישיבת דריקטוריות בהולה במידי.
אלכס מתקשרת לדווח לפול שקורי יודע על התכנון לפרק את החברה. הוא לא נראה מוטרד מידי. אבל אלכס שלא אוהבת להיות באמצע של המריבות נשמעת הרבה יותר מוטרדת ממה שהציגה בפני קורי. פול מבטיח לה שיהיה בסדר.

ברדלי יושבת במשרד שלה, דקה לפני שהיא עומדת לעלות לשידור ודופקת חצי בקבוק וויסקי. אוי לא. פול נכנס לה לחדר הלבשה. זה מה שחסר לנו עכשיו|פנים|
פול מתעמת איתה ואומר לה שהוא יודע שהיא מתחקרת עובדים שלו ומבקשת מהם להפר NDA היא לא נראית מוטרדת מהעובדה שהוא יודע שהיא מרחרחת ואומרת לו שהוא מנהל גרוע וזה רק ענין של זמן עד שמישהו ידבר. ברדלי עומדת לנפנף אותו כשהוא פתאום שואל "מה שלום אח שלך?" בשניה אחת היא מחווירה ונראה שכל האוויר נשאב מהחדר. בניגוד ללורה שאיתה ברדלי לא ניסתה להסתיר את מה שהיא או האל עשו, עם פול אין לברדלי כוונה לשתף מידע. אבל היא לא צריכה כי עוד לפני שהיא מנסה להבין בראש שלה מה הוא יודע או לא, הוא כבר שואל האם אישתו של האל יודעת מה ברדלי עשתה עבורו ב-DC, וכדי להסיר ספק לגמרי הוא מונה בפניה את כל העבירות הפליליות שהיא ניצבת בפניהן. ואז בשביל לשבור אותה לגמרי הוא מודיע לה שעכשיו גם לורה שותפה לעבירה כי היא ידעה ולא דיווחה. עצם זה שהזכיר את לורה טירגר אותה כמובן והיא ישר דורשת ממנו שלא יערב אותה. הוא מצידו בצורה מאוד רגועה אומר לה "את יכולה להגן עליה. ועל אח שלך. את יכולה להעלים את כל זה בקלות" מושך בכתפיו בנונשלנטיות ואומר "חומר למחשבה" ועוזב את ברדלי ממוטטת.

ברדלי עולה לשידור. היא מצליחה להחזיק מעמד במשך אייטם אחד על המלחמה באוקריאנה ואז נעצרת. היא מתחילה להזיע כשבינתיים גייל מפצירה בה באוזנייה להמשיך להקריא מהפרומפטר. היא מחליטה בשידור חי להודיע על ההתפטרות שלה באופן מיידי מ-UBA😭🥺😱😰🥶😨 אהעהאעהאהעהעהה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

קייל נכנס בפאניקה למשרד של קורי ושואל מה להגיד לכל העיתונאים שמתקשרים "תגיד להם שאין לי פאקינג מושג מה קורה עם ברדלי, שאני חווה שורה של התקפי חרדה בינוניים עד חריפים ושאלכס לוי והמיליונר שהיא מזיינת עומדים למכור את החברה בחלקים מול הפאקינג עיניים שלנו"
קייל: "אז להגיד...?" כלום. אידיוט. תגיד כלום! לא לימדו אותך שלשערוריות מגיבים ב'נו קומנט'?!
כשקורי חושב ששום דבר לא יכול להיות גרוע יותר סטלה נכנסת ומראה לו כתבה שהרגע התפרסמה בה רשום שהוא טיפח את ברדלי, שהוא שם אותה באותו מלון שלו וניהל את ההתקדמות שלה ב-UBA וכשהיא דחתה אותו הוא התנקם בה והוציא אותה ומהארון😰😰😰😰

התגובה של קורי - "פול פאקינג מרקס". בהחלט.

סטלה דורשת לדעת אם זה נכון. וול, תראי סטלה, יש נסיבות מקלות וטכנית הוא ביקש רשות מברדלי. היא לא הבינה שהיא נותנת רשות להוצאה שלה מהארון אבל בעולם מקביל זה נחשב להסכמה. או משהו. קורי נראה כאילו הוא עומד לקבל התקף לב.
קייל נכנס עם פרצוף של מישהו מת ומודיע לקורי שהמאבטחים בדרך למעלה כדי לפנות אותו מהבנין. וואט דה פאק?!?!

וזה הפרצוף של אדם שברגע אחד האדמה נשמטה מתחת לרגליו.

הצילו, אני לא יודעת איך ממשיכים מפה. התוכנית הזאת צריכה לשלם על הטיפול הפסיכולגי שאני ללא ספק צריכה בגללה.
אני שונאת את כולם. מה כבר ביקשתי?! שהדמויות שאני אוהבת יהיו מאושרות?! כוסימה של כולם! FML

limors2

Well-known member
החיפוש לא עובד לי כי תפוז נורא התחרבן לי- מישהו צפה בגרסה המצויירת של סקוט פילגרים?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
החיפוש לא עובד לי כי תפוז נורא התחרבן לי- מישהו צפה בגרסה המצויירת של סקוט פילגרים?
אני צפיתי ב5 הפרקים הראשונים הערב.
אני די שונא את זה. רציתי להפסיק אבל כל כמה זמן יש משהו שגורם לי להמשיך. ועכשיו כבר מרגיש לי שאני קרוב מידי לסוף כדי להפסיק.

limors2

Well-known member
אני צפיתי ב5 הפרקים הראשונים הערב.
אני די שונא את זה. רציתי להפסיק אבל כל כמה זמן יש משהו שגורם לי להמשיך. ועכשיו כבר מרגיש לי שאני קרוב מידי לסוף כדי להפסיק.
באמת? מבאס לשמוע, ראיתי ביקורות שממש עפו על זה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
באמת? מבאס לשמוע, ראיתי ביקורות שממש עפו על זה
אולי אני בדעת המיעוט בעניין הזה.
ואולי את כן תאהבי את זה.
ואולי גם איכשהו הפרקים האחרונים ישנו לחלוטין את דעתי. אם כי אני מאוד בספק (אני כבר בפרק 7 מתוך 8)

Reutk

Active member
אבל קיט קונור הוא ברמה אחרת.

צפה בקובץ המצורף 94589
כן |מאוהב|. הקטע שבכלל התחלתי לראות את הסדרה כי השחקן שמשחק את צ'ארלי נראה לי ממש חמוד. אבל תוך כדי צפייה התחלתי ממש לאהוב את ניק ואז גם התחלתי לאהוב את המראה שלו יותר.
סיימתי את עונה 2 ועכשיו עצוב לי. בא לי עוד.

didalf

Well-known member
כן |מאוהב|. הקטע שבכלל התחלתי לראות את הסדרה כי השחקן שמשחק את צ'ארלי נראה לי ממש חמוד. אבל תוך כדי צפייה התחלתי ממש לאהוב את ניק ואז גם התחלתי לאהוב את המראה שלו יותר.
סיימתי את עונה 2 ועכשיו עצוב לי. בא לי עוד.
החדשות הטובות הן שהשלישית כבר בצילומים.

למעלה