Reutk
Active member
כן הם באמת חמודים ביחד. גם אם הם היו רק חברים ממש טובים זה עדיין נורא חמוד. אבל עדיין הלב שלי רוצה ניק+וצ'ארחחחחחח אבל הם כאלה חמודים ביחד במציאות(למרות שנראה לי שהם נפרדו כבר)
כן הם באמת חמודים ביחד. גם אם הם היו רק חברים ממש טובים זה עדיין נורא חמוד. אבל עדיין הלב שלי רוצה ניק+וצ'ארחחחחחח אבל הם כאלה חמודים ביחד במציאות(למרות שנראה לי שהם נפרדו כבר)
הלב רוצה מה שהלב רוצהכן הם באמת חמודים ביחד. גם אם הם היו רק חברים ממש טובים זה עדיין נורא חמוד. אבל עדיין הלב שלי רוצה ניק+וצ'אר![]()
אני לא לגמרי מסכימה אתכם. כלומר, כן יש משהו במה שאתם אומרים ויתכן שזה חלק מהסיבה. אבל אחרי שקראתי את השרשור שלכם על העונה הראשונה וקצת התעצבנתי על הכל התמונות המשותפות של השחקן שמשחק את צ'ראלי עם השחקן שמשחק את בן (כי צ'ראלי צריך להיות עם ניק), הגעתי למסקנה שזה גם בגלל שבהארטסטופר אני ממש מאמינה לזוגיות של ניק וצ'ראלי. משומה, דווקא בגלל שהזוגיות שלהם חמודה ברמה מגוחכת לחלוטין, שזה אולי פחות ראליסטי, היא מצליחה להעביר לי תחושה יותר אמיתית. ושוב, זה לא שלא אהבתי את הזוגיות של ויקטור ובנג'י אבל כאילו ניק וצ'ראלי זה ברמה אחרת לגמרי.
אני מסכים עם עדי, זה באמת לא משנה אם זה יותר אמין או לא, הם בהחלט יותר חמודים.חחחחחח אבל הם כאלה חמודים ביחד במציאות(למרות שנראה לי שהם נפרדו כבר)
אולי כי זה מרגיש כמו טרו לאב כזה מהאגדות? כאילו אהבה כ"כ אמיתית שלא קיימת במציאות?
אניוואי אין ויכוח הם מהממיםשיהיו אמינים או לא כמה שבא להם למי אכפת.
Fellow Travelers פרק ראשון
אוח אני מרגישה שחסר לי מספיק ידע בהיסטוריה אמריקאית להבין את החלק הפוליטי של הסדרה הזאת
למרות שאני כן יודעת מי זה רוי כהן ואיזה חלאה הוא הודות למלאכים באמריקה.
וסנטור מק'ארתי ומק'ארתיזם זה גם דבר ידוע. ומזעזע.
אוף איזה נורא זה לשמוע איך רדפו ואיך דיברו על להטב"ים פעם.
וזה די נוראי אלה מבפנים שמשתפים עם זה פעולה.
אני תמיד סופר מבולבלת איך זה כזה סוד גלוי. כאילו לכל הגייז יש גיידאר מפותח שהם יודעים מיד מי כן ומי לא ולמי אפשר להגיד מה??? והברים האלה וכל המקומות של הפיקאפ כאילו איך כולם יודעים עליהם והם נשארים סודיים? זה מדהים אותי כל פעם.
היו טיפה דברים שהזכירו לי את הסרט השוטר שלי עם הארי
אוח זה שכבר בהתחלה מתחילים איתנו בסוף בזה שהם לא ביחד, הוק נשוי וטים גוסס מאיידס, בואו לבאס אותי עוד לפני שהתחלנו
אוקי אז מצד אחד הוק הוא די מניאק די צבוע ציני ונצלן. וזה שהוא דפק ככה את הבחור שהוא שכב איתו היה נוראי.
אבל מצד שני רואים שלאט לאט בניגוד לרצונו הוא מתחיל לפתח רגשות לטים שהם יותר מסקס ואני סאקרית של דברים כאלה
וטים מותקלמרות שלא ברור לי איך הוא ברצינות מעריץ את סנטור מקרת'י כשהוא רודף אנשים כמוהו??
וטוב שניהם חתיכים כל אחד לבד אז סופר סקסים ביחד כמובן. והכימיה טובה מאד. טוב אני צריכה לראות לאן זה ממשיך והאם הם יהיו מאוהבים ממש בשלב כלשהו.
נו אז כבר ידעת יותר ממני. (צפיתי במלאכים באמריקה אבל מי זוכר)
כן, ונראה לי שזה בינתיים די מספיק בשביל להבין בגדול.
רק שאני חשבתי שהוא רדף רק קומוניסטים, לא ידעתי שגם גייז.
נכון!
כן זה מורכב ונוראי.
מאט בומר מהמם
לפי סוף הפרק זה לגמרי נראה שהולך לשם.
יש
בגדול הוא עו"ד חלאה שרדף גייז וקומיניסטים יחד עם מק'ארתי ועשה דברים נוראיים בשם זה כשהוא בעצמו גיי בארון כל הזמן הזה.
מה זה ידוע.
נכון
וגם ג'ונתן ביילי!!
![]()
באמת בורכנו סוףסוף בסדרה עם שני חתיכים.
אני בונה על זה!
Fellow Travelers פרק 2
ובכן הזכירו ברקע כל הפרק את את'ל רונזברג שגם זה אני יודעת הודות למלאכים באמריקה. רוי כהן היה התובע (?) שהרשיע אותה והביא לעונש מוות. בסדרה ההיא היא הייתה מריל סטריפ ורדפה אותו בסיוטים בימיו האחרונים.
אוקי סנטור סמית' הבוס של הוק נראה לי מוכר וחשבתי שהוא מזכיר לי את אבא של טיילור סוויפט אבל זה מן הסתם לא הוא, ואז קלטתי שזה כנראה הגרסה המבוגרת של הארי בסרט השוטר שלי. צדקתי כל הכבוד לי.
כל הרדיפה הזאת של להטב מרתיחה את הדם באמת.
יוו אבל איזה נורא זה היה כשהמזכירה בגדה ככה בחברה שלהאני מקווה אבל שזה אומר לפחות שההיא כבר רחוקה מספיק שלא יעשו לה כלום.
בתכלס היה חכם המכתב הזה.
אהבתי אבל שלרגע נראה כשהוק מכתיב לטים מה לכתוב הוא מדבר עליהם. הוא מאוהב בו אבל ציני מידי להודות בזה/ לסכן הכל בשביל אהבה. טראגי.
אבל כן היו להם כמה רגעים חמודים
חבל שהוק לא יכל לשקר לאבא שלו ולקחת את הכסף. אהבתי כשהאמא אמרה "התנצלות לא כנה". תחרטט, קח את הכסף ושהאבא יתהפך בקברו!!
אני לא יודעת מה גרם לנתק הסופי ביניהם ואני מניחה שלא מגיע להוק שטים יסלח לו בימיו האחרונים אבל אני קצת רוצה שכן. ושהם יהיו ביחד עד הסוף, גם אם זאת תהיה תקופה קצרה.
איזה כיף שיש עם מי לדבר על זה עכשיו.Fellow Travelers פרק 3
לג'וני לפעמים בורח המבטא הבריטי
ויאיי נתנו לו לשיר קצתאבל זה גם היה קצת קרינג'
אוף זה כזה לא פייר שהם לא יכולים פשוט להיות ביחד בגלל הדפיקות של החברה
וכאילו יש קצת (הרבה?) רעילות במערכת יחסים הזאת אבל דאממ זה עובד עלי
גם הרדיפה הפסיכית של הקומוניזם נוראית, כאילו העובד מחסן המסכן ההוא.
מסכן גם הכתב השחור (מרקוס?) כי כמובן שהעולם הזה גם גזען
וכאילו אני מבינה את הכעס של הדראג קווין אבל גם מבינה את מרקוס שאין לו את הכוח להלחם בשתי מלחמות בו זמנית אז הוא בוחר בזאת שהוא לא יכול שלא להלחם בה, כי את הצבע שלו רואים תמיד.
ידעתי שרוי כהן היה גיי בסתר אבל לא ידעתי את זה גם על סנטור מקארתימה הקטע של האנשים הדוחים האלה כמה שנאה עצמית??? יש לכם בעיה עם עצמכם תתאבדו למה לרדוף את כל העולם בגלל זה??
זה קצת הולך לשם??
סיימתי גם לראות אותה, מתואר שם איך הנאצים הכריחו את כול החיילים להיות אכזרים.ראיתי את כל הסדרה בסוף השבוע.
טובה. לא משהו מהמם שמפיל, אבל עדיין דרמת מלחמה טובה על תקווה בזמן מלחמה.
ומשחק שם הנער הגרמני מהסדרה Dark.
הסדרה נעה בין ההווה שהוא אוגוסט 1944 בעיר סן-מלו בצפון צרפת, ובין העבר של שני הדמויות הראשיות שהם נער גרמני יתום ונערה צרפתייה עיוורת.
בפרק הראשון קצת הציק לי שזה נע ככה במקום לעשות את העלילה פשוט לינארית, אבל בהמשך ראיתי שזה באמת עובד ככה טוב.
אהבתי את זה שזה בעיר סן-מלו כי אני הייתי בה כמה ימים לפני כמה שנים. (וזה אומנם מעט אבל הכי הרבה שהייתי באיזשהו מקום בצרפת)
מממ לאדעת כבר תקופה ארוכה לפני אתה הרבה פחות פעיל זה לא מרגיש חדש במיוחד.אני מקווה שאני גם אהיה פעיל בדיון כי כמו שאולי שמתן לב אני יחסית פחות פעיל בחודש האחרון
כן כאילו אנחנו אמורים לחוש אליו סימפטיה קצת בגלל הסצנה ההיא שהוא לרגע מסכני?? פאק לא!!אגב, הסתכלתי עכשיו על תמונה של רוי כהן ובאמת הייתה לו צלקת מאוד ברורה על האף וזה באמת בגלל ניתוח קוסמטי שאמא שלו החליטה לעשות לו. באמת מסכן. לא שזה פותר אותו מכך שהוא חרא נוראי.
כןמאוד מתסכל לראות את זה כשבמקביל אנחנו רואים את העתיד (כלומר שנות ה80) שבו הם לא יחד וטים שונא אותו על כך שהוא בגד בו (האם הוא פשוט עזב אותו, או יותר מזה?).
הלוואי. יש לי תחושה שכן הוק הולך להשאר איתו עד הסוף אבל הסוף קרוב.אני מניח שזה יותר מידי לקוות שטים יהיה מאלו שנעשו חולים ממש ובכל זאת שרדו ושאז הם כן הצליחו לחיות יחד.
אבל לפחות אולי הם יהיו קצת יותר יחד לפני שטים ימות.
כן אני לא מבינה את זה איך הוא ממשיך להעריץ אותו גם אחרי שהוא עובד שם? כשהוא רואה מקרוב איך רודפים אנשים כמוהו? זה ממש מבלבל.זה באמת קצת מטורף שטים, שהוא כזה אידיאולוג ובן אדם טוב, בכל זאת עובד עבור מקארתי שלא קשה לראות שהוא מגעיל, ומעבר לזה רודף אחרי אנשים כמו טים.
חחח אבל, אבל עדיין הוא שר מספיק טוב שנזכור שהוא זמר מקצועי בעצם.הקטע שטים שר במסעדה היה קרינג'י, אבל גם נוגע נורא ללב.
אהבתי שלא עשו שהוא שר טוב. כלומר זה לא היה רע, אבל זה נשמע כמו מישהו שיכור שר.
כןאבל זה היה כל כך טוב כי המילים קיבלו משמעות שלא חשבתי עליה כשהוא שר את זה ומסתכל על הוק.
כן אוףואיך נשבר לו הלב כשהוא ראה את הזוג ההוא מתנשק והוא יודע שהוא לא יכול לנשק ככה את הוק
כן יש להם את זה. אבל זה עדיין לא אותו דבר זה עדיין מקום החבא שהם צריכים להיות מוכנים בכל רגע שיבואו שוטרים. הם לא יכולים להיות פשוט ביחד בפומבי כמו זוג רגיל.(אם כי הוא כן יכול לעשות את זה במסעדות של ההומואים כמו זאת שהם הולכים אליה בוושינגטון או הבר הזה.
אני ממש תוהה מה אמור להיות הפרש הגילאים ביניהם??? בין כמה הוק?? כי יש 34 שנים בין החלק בעבר לחלק בהווה וכאילו בן כמה הוא בעתיד? 60?? 70?? הוא לא נראה 70!!בכל מקרה לפני זה היה די מצחיק כל האינטראקציה עם ההעמדת פנים שהוא אחיין של הוק.
האמת שכשהוק הכתיב לו את המכתב אני בהתחלה חשבתי שהכוונה היא שזה יזכה את שתיהן, כי אם אחת מוכיחה לכאורה שהיא לא לסבית זה מחליש את הטענה שהייתה להן מערכת יחסים רומנטית ומחזק את זה שהן היו רק שותפות לדירה.יוו אבל איזה נורא זה היה כשהמזכירה בגדה ככה בחברה שלהאני מקווה אבל שזה אומר לפחות שההיא כבר רחוקה מספיק שלא יעשו לה כלום.
בתכלס היה חכם המכתב הזה.
לא שמתי לב.לג'וני לפעמים בורח המבטא הבריטי![]()
אני חשבתי שזאת היתה סצינה נפלאה שלו!ויאיי נתנו לו לשיר קצתאבל זה גם היה קצת קרינג'
![]()
אנחנו נראה מופתעים...וכאילו יש קצת (הרבה?) רעילות במערכת יחסים הזאת אבל דאממ זה עובד עלי![]()
אני כמובן מסכימה שזו רדיפה נוראית, אל תבינו לא נכון את מה שאני הולכת לכתוב. אני לא מצדיקה את זה.גם הרדיפה הפסיכית של הקומוניזם נוראית, כאילו העובד מחסן המסכן ההוא.
נכון.מסכן גם הכתב השחור (מרקוס?) כי כמובן שהעולם הזה גם גזען
וכאילו אני מבינה את הכעס של הדראג קווין אבל גם מבינה את מרקוס שאין לו את הכוח להלחם בשתי מלחמות בו זמנית אז הוא בוחר בזאת שהוא לא יכול שלא להלחם בה, כי את הצבע שלו רואים תמיד.
אנחנו יודעים שזה נכון לגבי מקארת'י?ידעתי שרוי כהן היה גיי בסתר אבל לא ידעתי את זה גם על סנטור מקארתימה הקטע של האנשים הדוחים האלה כמה שנאה עצמית??? יש לכם בעיה עם עצמכם תתאבדו למה לרדוף את כל העולם בגלל זה??
למה 70? יכול להיות סביבות 30 בעבר, וסביבות 60 בעתיד, לא?אני ממש תוהה מה אמור להיות הפרש הגילאים ביניהם??? בין כמה הוק?? כי יש 34 שנים בין החלק בעבר לחלק בהווה וכאילו בן כמה הוא בעתיד? 60?? 70?? הוא לא נראה 70!!
כן זה מה שאני גם חשבתי.האמת שכשהוק הכתיב לו את המכתב אני בהתחלה חשבתי שהכוונה היא שזה יזכה את שתיהן, כי אם אחת מוכיחה לכאורה שהיא לא לסבית זה מחליש את הטענה שהייתה להן מערכת יחסים רומנטית ומחזק את זה שהן היו רק שותפות לדירה.
כן אה?אבל אני מניחה שהיה להוק ברור שברגע שהם התלבשו על מישהי אז זה אבוד לה, והמקסימום שהם יכולים זה להציל את השניה.
וכן זה נוראי שהיא בגדה בה ככה. יחד עם זה קשה לי נורא לשפוט בנאדם שהוא בעצמו בכזו סכנה.
כן אני גם חושבת ככה ולא ממש מבינה מה הוא רוצה לפעמים הוא יודע מה יעשו להם הרי.מאותה סיבה גם קשה לי לשפוט את הוק עצמו (על הכל), ואני גם לא לגמרי מבינה את כמה שטים בא אליו בטענות. כלומר אני כן מבינה את זה שהוק כאילו לא מוכן להתחייב לאהבה ורגשות וטים רוצה את זה וזה ברור, אבל מבחינת מימוש של מערכת יחסים "רגילה" יותר כמו לגור ביחד ולא לצאת בהחבא בחצות - הוא יודע שמדובר בסיכון ממש גדול הרי. איך אפשר לדרוש את זה. גם להתחתן עם לוסי זה משהו שנראה לי שאפשר להבין, שהוק מרגיש שהוא "חייב" לעשות באקלים הפוליטי שהוא עובד בו.
חמודיאני חשבתי שזאת היתה סצינה נפלאה שלו!![]()
אנחנו נראה מופתעים...![]()
![]()
מסכימה עם הכל.אני כמובן מסכימה שזו רדיפה נוראית, אל תבינו לא נכון את מה שאני הולכת לכתוב. אני לא מצדיקה את זה.
אבל לפחות זה משהו שהייתה לאמריקנים בעקרון הצדקה אמיתית לפחד ממנו. כלומר הקומוניזם היה באמת שלטון מאוד רע, ואני מניחה שזה לא טעות להגיד שמפלגה קומוניסטית בארה"ב זה בגדול משהו שמאיים על הדמוקרטיה והחופש והכלכלה ואורח החיים האמריקאי.
(זה רק קצת אבסורד שניסו להלחם בזה בצורה שהיתה בעצמה מאוד נוראית ואנטי-דמוקרטית ורומסת זכויות אזרח.)
לעומת זאת התפיסה של הומוסקסואליות כמשהו שמאיים על החברה והמדינה, הרעיון שהמדינה נכנסת לאנשים למיטה ודורשת לדעת עם מי הם שוכבים, שממש חוקרים אותם על הדברים הכי פרטיים, זה כל כך הזוי לי שזה נראה לאנשים הגיוני.
אני כן מבינה מאיפה נובעת הומופוביה בכלליות (אני חושבת), וגם ברור שהדת מאוד מאוד חיזקה את זה לאורך ההיסטוריה. אבל לחקור אנשים על תמיכה במפלגה קומוניסטית או ריגול לטובת ברה"מ בזמן המלחמה הקרה, זה משהו שאני ברמה מסויימת רואה את ההגיון שלו, ולשלוח FBI לחקור שותפות לדירה אם הן ישנות יחד - זה בלתי נתפס לי, בארה"ב.
לא יודעתאנחנו יודעים שזה נכון לגבי מקארת'י?
הוא הספיק להלחם במלחה"ע השניה כלומר ב42-45 ככה הוא כבר היה מספיק בוגר. נניח 18 כאילו הכי צעיר שאפשר להיות. אז הוא לפחות בתחילת שנות השלושים שלו, ובעתיד הוא אמצע ה60?למה 70? יכול להיות סביבות 30 בעבר, וסביבות 60 בעתיד, לא?
אני יודעת שהשחקן בן 46, אבל בסצינות מהעבר הוא נראה פשוט כמו הגבר האמריקני המושלם. אין יופי כזה!
אבל זה היתה מדינה אחרת בתוך ארה"ב לא? והרדיפה היתה בכל ארה"ב אני מניחה.אני מקווה שלפחות היא הספיקה לברוח כמו שהיא אמרה שהיא באמת חזרה להורים שלה במדינה אחרת.
אה אולי באמת, לא חשבתי על זה ככה.אני חושבת אבל לפחות שהיה את הקטע שהם ליד החוף וטים צועק עליו מה הוא רוצה "אני רוצה להיות איתך אני רוצה ללכת למסעדה" וכו' זה פחות כעס על הוק ויותר כעס על העולם שהם חיים בו שלא מאפשר להם את זה.
נכון.וכן אני גם חושבת שלמרבה הצער להתחתן עם אישה זה משהו שמובן למה צריך לעשות. לדעתי הוא צריך למצוא לו לסבית גם כן ולהתחתן איתה ושכל אחד יעשה מה בא לו. חבל שזה לא הלך עם המרי הזאת.
כןפשוט היחס לעובד מחסן שקלירלי היה סתם מסכן הייתה נוראית. מבינה את הסכנה בקומוניזם אבל זה הטפלות לחלש ולא לבעיה האמיתית.
חח אני זוכרת שראיתי פרק 1 או 2 של צווארון לבן וכבר אז חשבתי כמה הוא מושלם, אבל הסדרה לא עניינה אותי מספיק להמשיך.הוא הספיק להלחם במלחה"ע השניה כלומר ב42-45 ככה הוא כבר היה מספיק בוגר. נניח 18 כאילו הכי צעיר שאפשר להיות. אז הוא לפחות בתחילת שנות השלושים שלו, ובעתיד הוא אמצע ה60?
וכן הוא חתיך הורסבטח לא ראית צווארון לבן.
אותו דברחח אני זוכרת שראיתי פרק 1 או 2 של צווארון לבן וכבר אז חשבתי כמה הוא מושלם, אבל הסדרה לא עניינה אותי מספיק להמשיך.
זאת הייתה בעיקר רדיפה של הומואים בתפקידים בממשל.אבל זה היתה מדינה אחרת בתוך ארה"ב לא? והרדיפה היתה בכל ארה"ב אני מניחה.
אה, את זה לא ידעתי.זאת הייתה בעיקר רדיפה של הומואים בתפקידים בממשל.
אבל זה היתה מדינה אחרת בתוך ארה"ב לא? והרדיפה היתה בכל ארה"ב אני מניחה.
לא ידעתי אבל הנחתי שזה משהו כזה שלא ירדפו אחריה למדינה אחרת.זאת הייתה בעיקר רדיפה של הומואים בתפקידים בממשל.
נשמע כמו תירוץ. הם רק מתייחסים אליהם כ"סוטים".גם הייתה לזה סוג של הצדקה אמיתית - הייתה סכנה שסוכנים זרים יגלו על עובד ממשל שהוא הומו ויסחטו אותו שאם הוא לא יעביר להם מידע אז יחשפו אותו. (כמובן שזה איום רק בגלל שהומוסקסואליות היא כזה טאבו)
שידרו את זה מלא ביס אז ראיתי מלא פרקים אבל אף פעם לא עקבתי כמו שצריך מהתחלה עד הסוף. הוא היה כזה חתיך שםחח אני זוכרת שראיתי פרק 1 או 2 של צווארון לבן וכבר אז חשבתי כמה הוא מושלם, אבל הסדרה לא עניינה אותי מספיק להמשיך.
אני צפיתי ב5 הפרקים הראשונים הערב.החיפוש לא עובד לי כי תפוז נורא התחרבן לי- מישהו צפה בגרסה המצויירת של סקוט פילגרים?
באמת? מבאס לשמוע, ראיתי ביקורות שממש עפו על זהאני צפיתי ב5 הפרקים הראשונים הערב.
אני די שונא את זה. רציתי להפסיק אבל כל כמה זמן יש משהו שגורם לי להמשיך. ועכשיו כבר מרגיש לי שאני קרוב מידי לסוף כדי להפסיק.
אולי אני בדעת המיעוט בעניין הזה.באמת? מבאס לשמוע, ראיתי ביקורות שממש עפו על זה
כן
החדשות הטובות הן שהשלישית כבר בצילומים.כן. הקטע שבכלל התחלתי לראות את הסדרה כי השחקן שמשחק את צ'ארלי נראה לי ממש חמוד. אבל תוך כדי צפייה התחלתי ממש לאהוב את ניק ואז גם התחלתי לאהוב את המראה שלו יותר.
סיימתי את עונה 2 ועכשיו עצוב לי. בא לי עוד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.