הסדרה הזאת אמורה להיות האסקפיזם שלי מהמלחמה אבל בחיי שהיא עושה לי יותר התקפי חרדה מכל הפיד שלי. לפחות במלחמה אני יודעת מי נגד מי, אני יודעת מי שונא אותנו ומי הבוגדים. פה אני לא יודעת מאיפה יגיע הסכין בלב האעהאהעאהעהעהעה
כריס הולכת ברחוב רק כדי שאיזה רפובליקנית תשליך עליה משהו שנראה כמו דם, סביר להניח שסתם צבע אדום ותצעק עליה שהיא רוצחת תינוקות. כבר עברנו את הסאגה הזאת באנטומיה של גריי, ובניגוד אליהם ששם היה אכפת לי מאדיסון, פה לא אכפת לי מכריס. ליילה ומיה מודיעות לכריס שהן מורידות אותה מהסיקור של בית המשפט, היא חושבת שזה עונש, הן מרגיעות אותה שזה כדי להגן עליה כי היא קיבלה איומים על חייה. בנוסף היא גם מקבלת שומר ראש חתיך. הסצינה שהיא יוצאת לרוץ הייתי בטוחה שהולכת להסתיים במישהו שיורה בה כי הוא היה כל כך רחוק ממנה, איך הוא אמור להגן עליה ככה? גם לא הבנתי את הסצינה הזאת. מה הייתה הסימבוליות שהיא נפלה שם או מתחה שריר? סתם להגיד שהיא איבדה את זה. שהיא לא יכולה לחזור למה שהיה? כי בתאכלס זה מה שקורה כשלא עושים מתיחות וכשזקנים. כבר היה עדיף שמישהו ירה בה.
התמונה של אלכס ופול מתפרסמת ואלכס מחליטה שזה רעיון טוב לדחות את הראיון שלה עם פול אפילו שעשו לו פרומואים כל השבוע. מזל שהרחם של כלל אוכלוסיית הנשים בחדשות עכשיו אחרת זה היה נראה מאוד אגואיסטי מצידה. אה רגע, זו אלכס. ברור שזה אגואיסטי מצידה. כדי לאזן את הנרקיסיסטיות שלה, החבר'ה של תוכנית הבוקר מסתלבטים עליה מאחורי הגב אבל אופס היא עומדת מאחוריהם ושומעת הכל. הו וול, לפחות עכשיו היא יודעת שאף אחד שם לא מעריך אותה.
אלכס מתוסכלת מצ'יפ שלא מצליח להשיג לה את המרואיינים שהיא רוצה לתוכנית שלה, אבל נראה שהיא הפכה לבדיחה לא רק בין כותלי UBA אלא בשאר ארה"ב ואף אחד לא לוקח אותה ברצינות מספיק כדי לרצות לבוא להתראיין אצלה. אבל איזה מזל שאפשר להאשים את צ'יפ בזה שהוא גרוע בעבודה שלו, אה אלכס?
מה שמעצבן את אלכס אפילו יותר זה שהיא מגלה שמי שהיא רצתה לראיין הסכימה להתראיין אצל לורה במקום. נאו נאו אלכס, עכשיו כשגם לך יש סקס לא יפה לקנא בחברות של ברדלי.
סטלה מנסה לרמוז לקורי שמשהו מסריח בהיפיריון (טוב שנזכרת) קורי אומר לה שהעולם יכול להתפוצץ אבל כל עוד הם מקבלים את הכסף של פול לא אכפת לו מכלום (סה"כ בחור הגיוני למדי) היא נחושה בדעתה להביא לו הוכחות חותכות שישכנעו אותו לרדת מהעסקה. היא הולכת לברדלי ומבקשת ממנה לדבר עם קייט שמסננת את סטלה ולראות אולי היא תסכים לשתף את ברדלי בלכלוך על פול. ברדלי מהססת בהתחלה כי היא עדין רדופה ע"י הפעם הקודמת שהיא לחצה על בחורה לצאת נגד גבר בעמדת כוח. סטלה אומרת לברדלי שהמוות של האנה זה לא באשמתה. וזה באמת לא, אבל לכו תסבירו את זה לברדלי שאוהבת לקחת על עצמה את החטאים של כל העולם כאילו היא איזה ג'יזס. נשמה ישו מת בסוף אל תתחילי איתי את. את שומעת?!??!
הפוגה לרגע הולמארקי גאה של לורה וברדלי אוכלות בייגלים במיטה
שניה אחרי זה לורה רואה את את הסיכה שאמא של קורי (הצרה המהלכת הזאת) נתנה לברדלי, היא שואלת את ברדלי לפשר הסיכה וברדלי אומרת לה שאמא של קורי הביאה לה אותה. לורה כמובן מקנאה ושואלת מה עשתה עם אמא של קורי וזורקת לה שהבוסית שלה אף פעם לא לקחה אותה לפגוש את אמא שלה. ברדלי לא מוטרדת מההערה הזאת ומחזירה ללורה שתגיד תודה.
זה כמובן לא עוזב את לורה וכשהיא מגיעה לעבודה היא מספרת לאודרה על זה, אודרה אומרת לה שזה אומר שהם בטח שוכבים, לורה כמובן מבטלת אותה אבל אודרה מתעקשת ושואלת את לורה מתי בפעם האחרונה מישהי שהיא לא שכבה איתה לקחה אותה לפגוש את ההורים שלה. נקודה טובה אבל לורה לא משתכנעת ואודרה משדלת אותה להיות זבל ולחטט לברדלי בהודעות. לורה מזדעזעת ואומרת שהיא לא הולכת לחטט לברדלי בטלפון אבל אודרה אומרת לה שהיא לא צריכה לחטט לה בטלפון כי הפריצה של האקרים ל-UBA השאירה את כל המידע שלהם חשוף באינטרנט ועם עבודת גישוש קלה ניתן למצוא שם הכל. לורה מגיעה הביתה מהססת לשתי שניות בדיוק ואז מחליטה שהיא לא סומכת על ברדלי מספיק והופכת להיות גשש בלש. מה שמצחיק זה שה-FBI במשך שנה חוקרים את מאורעות ה-6 בינואר ולורה בערב אחד מצליחה לעלות על מה שהם במשך שנה לא הצליחו. רמת אמינות ניק סטרייט.
מזועזעת עד לעמקי נשמתה לורה מתקשרת לברדלי ואומרת לה שהיא לא מרגישה טוב ולא תוכל להיפגש איתה היום. ברדלי שישר חוששת שלורה הולכת למות כמו שאמא שלה מתה בפתאומיות אומרת לה "את יודעת שאני אוהבת אותך, נכון?" ללורה אין ברירה אלא לומר את זה בחזרה. ומה שאמור להיות רגע רומנטי כי זו הפעם הראשונה שהן אומרות את זה, מרגיש פתאום כמו סכין בלב
ברדלי מנסה ליצור קשר עם קייט שמנפנפת אותה בהתחלה אבל אז שולחת לה מסרים על כוסות קפה. היא קובעת להיפגש איתה באיזה תיאטרון נטוש אבל בסוף לא מגיעה. האם פול העלים אותה? היא קיבלה רגליים קרות?
אמנדה מדווחת לפול שלמרות שקייט אמרה להם שהיא עוזבת לפאלו אלטו היא סגרה טיסה לניו יורק. פול אומר לה שתטפל בזה. שני אלה לא מלחיצים בכלל...

בנוסף הפגישה שהייתה לפול לגבי המימון לטיסה הבאה של היפיריון כשלה נחרצות והם עומדים לאבד את המימון של נאס"א אז הוא במצב רוח קרבי וגם קצת שיכור והוא צריך להתייצב ליום צילומים עם החבר הכי טוב שלו - קורי
טוב הסצינה הזאת אחת המצחיקות. שני הדבילים האלה עם העודף טוסטסטורון שלהם מגוחכים להפליא
קורי הולך להודיע לאלכס שהוא עשה שינויים בראיון שלה ושניהם קורעים אותי מצחוק

קורי: "אלכס לוי!! בדיוק מי שחיפשתי!"
אלכס: "ומצאת אותי. במשרד שלי. כל הכבוד קולומבו"

אלכס מודיעה לו שהיא דוחה את הראיון עם פול והוא אומר לה שהיא סתומה, שהיא הייתה על סף של לקבל את כל מה שהיא רצתה בכוחות עצמה והיא ויתרה על הכל כדי להיות +1 של מישהו אחר. הוא לא טועה.
מה שהצחיק אותי זה שהוא דפק לה שם איזה נאום שלם על כל הדברים שהיא מפסידה והורסת בגלל מערכת היחסים שלה עם פול ואז בסוף הוא מחייך ואומר Ain't Love Great

אני לא יכולה איתו

יואו והקטע שאין לה מה להגיב אז היא רק מגרשת אותו מהמשרד שלה ואומרת לו שיסגור את הדלת בדרך החוצה והוא משאיר אותה בכוונה פתוחה וכזה boop

בזמן חדשות הבוקר מיה קולטת שאנדרו מתראיין ב-YDA והמרוקאיות עולה לה. היא יוצאת בהפגניתיות מחדר החדשות (שמישהו יזכיר לה שהיא מנהלת את הפאקינג חדשות האלה והיא לא יכולה פשוט לנטוש באמצע

) כדי ללכת לעשות לו סטוקינג מחוץ לבנין של NBN כשהוא רואה אותה הוא לא מתרשם יותר מידי מהעצבים שלה ואומר לה "אם את רוצה ראיון בתוכנית שלך פני לסוכן שלי"

איכשהו עד סוף הפרק הם במיטה.
אלכס מתקשרת לפול ומספרת לו על היום הנורא שלה ואיך כולם מגעילים אליה בעבודה בגללו ותוהה אם גם אצלו החדשות על זה שהם ביחד עושות גלים. וכמובן שלא. כי הוא גבר וזה בסדר שהוא ישכב עם מי שהוא רוצה. לאף אחד לא אכפת. (חוץ מאמנדה שחושבת שפול מחייך יותר מידי זה מטריד).
צ'יפ אומר לאלכס שהמרואיינת שלה פרשה. ואחרי שהיא עשתה ענין גדול מול קורי לגבי זה שהופכים את רו חשוב יותר מרכילות על חיי המין שלה, היא חייבת מישהי אחרת שתתפוס את מקומה של המרואיינת שלה ושתהיה רלוונטית. צ'יפ מוצא לה מישהי מאיזה צהובון זול שהיא לא רוצה לראין מלכתחילה אבל איכשהו הוא משכנע אותה לתת לה צ'אנס כי היא כתבה פעם איזה כתבה שחזתה שבית המשפט יהפוך את רו (בסדר, ואני חזיתי שעדימון לא תגיע עד לפה. אז מה) אלכס משתכנעת בחוסר רצון אבל אז היא דופקת את אלכס ובמקום לדבר על זכויות נשים היא הופכת את הראיון להטחת אשמה באלכס על שהיא שוכבת עם מיליונר שקונה את חברת החדשות שלה כדי לשלוט על המידע שמגיע אל אנשים. אלכס בתגובה מתעצבנת על צ'יפ ומפטרת אותו. הסצינה בסוף שהוא מספר לברדלי שאלכס פיטרה אותו

-"מה קרה??

" -"פול מארקס קרה

"
פול בא אל אלכס היא מספרת לו על היום החרא שלו והיא אומרת לו שהיא רוצה לפרוש מ-UBA כי אין לה כבר כלום שם (אה סליחה גברת, יש לך שם ברדלי!) הוא בתגובה מציע לפרק את UBA ולמכור את את הזכויות שלהם לתכנים ופרסומות ולהקים משהו חדש משלה. וטפ!??!?!?! אלכס שלא תעזי!!!! את שומעת אותי!!!!!

היא אוהבת את הרעיון אעהאהעהאהעהאהעעהעההההה לאאאאאאאאאאאאאאאא
וכאילו שזה לא מספיק גרוע, אמנדה נפגשת עם פרד שיגיד לה בדיוק מה השווי של כל מחלקה ב-UBA

אין לי אוויר אהעהעעהעהעהעהעהעעהעהעהעה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
בסוף כולם נפגשים להרים כוסית לכבוד האנה. מה אתם מרימים כוסית לכבוד מישהי שמתה לפני 2 עונות אתם כולכם עומדים למות!!! תעשו משהו!!!!! לכו תהרגו את פול ואלכס!!! הם בוגדים!!! אל תאמינו להם!!!!!#$%#$%T%$^#$^564