lemon lyman
Well-known member
תודה6 עונות.
ותתחדשי על החתימה
תודה6 עונות.
תודהתודה
ותתחדשי על החתימה
מה גרם לך להתעניין בה?תגידו כמה עונות יש לרופא הטוב?
כי בדיסני יש רק 4
אני לאמה גרם לך להתעניין בה?
(וליתר בטחון: שתדעי שהיא לא הסתיימה בעקרון, כלומר אנחנו מחכים לעונה 7, ולא יודעים מה יהיה איתה עכשיו בגלל שביתות התסריטאים והשחקנים.)
כמעט פספסתי את ההודעה הזאת שלךתודה
רציתי לשים גיפים אחרים בחתימה אבל זה לא הסתדר אז זו התוצאה הסופית![]()
כבר הגבתי ללונהרצית לראות הרופא הטוב?
ברור טוויסט מדהים!!!שלי אמרו שהם לא ציפו לטוויסט עם לקסה![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחח יופיאגב, הצלחתי לגרום לאחותי להשתמש במונח תיוני דם, מקווה שגם אח שלי יתחיל להשתמש במונח הזה![]()
אני מקווה שאני לא מטעה אותךתגידו, עונה 2 של "הדוב" לא הייתה אמורה כבר לעלות לדיסני פלוס? גוגל טוען שזה קרה ב19.7 אבל אצלי יש עדיין רק את עונה 1![]()
תגידו, עונה 2 של "הדוב" לא הייתה אמורה כבר לעלות לדיסני פלוס? גוגל טוען שזה קרה ב19.7 אבל אצלי יש עדיין רק את עונה 1![]()
כן 2.8אני מקווה שאני לא מטעה אותך
אבל אני קראתי שזה עולה בדיסני ב2.8
באוגוסט עולה סדרה חדשה לדיסני פלוס על דוב שרוצח בבניין?הדוב, רק רוצחים בבניין: אוגוסט 2023 בדיסני פלוס – קפה+טלוויזיה
על דוב שרוצח רק בבניין!באוגוסט עולה סדרה חדשה לדיסני פלוס על דוב שרוצח בבניין?
שמעתי שמתכננים סדרת בת על היפופוטים שרוצח רק בסופר ממולעל דוב שרוצח רק בבניין!
אני לא רואה את הסדרה אבל התיאורים שלך מצחיקים אותיהם הצליחו להפוך בינתיים את הספר הכי משעמם שמייקל קונלי כתב אי פעם, שבמקור נכתב כתגובה למשבר המשכנתאות שהיה אי שם אלוהים זוכר מתי למשהו מעניין עד עכשיו.
מגי איזה מיליון דרגות מעל מיקי בסדרה, היא חייבת למצוא מישהו קצת יותר טוב.
אותו הדבר עם לורנה(שאני מחבבת יותר ויותר) וסיסקו, אלוהים מה היא מוצאת בגולם הזה?
ופור קרייסט סייק, לא אכפת לי שהם בחרו בחור היספני לשחק את מיקי, זה תואם לספרים והכל(הוא חצי אמריקאי, חצי מקסיקני) אבל מכול האנשים שהתמודדו על התפקיד למה לבחור את זה עם כריזמה של מגירת ירקות? בואכה שלולית חורף?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.