יאפ, בעונה השישית.התחלת כבר לראות?
רק שלא אהבתי את העונה האחרונה . אני השלמתי את הסדרה לפני שהיא שודרה
מתי התחלת, אתמול?יאפ, בעונה השישית.
קרוב, בתחילת השבוע![]()
![]()
![]()
טוב אז זמני לעשות צפייה חוזרת הגיעיאפ, בעונה השישית.
אז ככה אני אוהבת את ג'וליה ( זאת צפייה ראשונה שלך במשהו איתה כן?)
איך התחלת לראות אותה?
חשבתי עליה היום בהקשר של (ספוילר לעונה 5): קארן קולינס שאין לה אף דעה משל עצמה![]()
עשיתי עריכה לספוילרבקשר לספוילר לפעמים אני גם מרגישה כמוה![]()
כן, אני עוד אראה סיינפלד בעתידאז ככה אני אוהבת את ג'וליה ( זאת צפייה ראשונה שלך במשהו איתה כן?)
אפילו שהבית הלבן זה דרמה ו-VEEP זה קומדיה? למעשה האם בבית הלבן יש גם רגעים קומיים או שהסדרה היא בעיקר דרמטית? ומה גרם לך לאהוב את VEEP בפעם השנייה? הפוליטיקה? הקומדיה?אז אני ניסיתי לראות אותה כשהיא יצאה אבל לא הצלחתי להתחבר
אחרי הצפייה בבית הלבן נתנתי צ'אנס נוסף ואז כבר אהבתי ( עזר שכל מיני דברים הזכירו לה אותה )
איך הגעת כבר לעונה 5 חשבתי שבכלל עוד לא התחלת אותה
חחח, הסתכלתי על השרשור הזה כי יש שם כמה תגובות שאני אוהבת לחזור אליהן כשמשעמם לי. אבל כן, אני לפעמים מסתכלת על שמות של סדרות ישנות כי אני רוצה לדעת אם יש סדרות שאני לא מכירה ואולי כדאי לי להוסיף אותן לרשימת צפייה בעתיד.אגב אני מקווה שזה לא סטוקרי מצדי![]()
אבל בשבוע שעבר שלא הגבת פה הרבה
אז לחצתי על השם שלך וראיתי שאת נמצאת בשירשור של סדרות מפעם
אז הייתי בטוחה שתתחיל עם אחת מהם
יאיי, יהיה לך זמן?טוב אז זמני לעשות צפייה חוזרת הגיע
חחח, אני אוהבת את גארי מאוד.את מי את אוהבת ? או שזה כמו עם יורשים![]()
אהבת את העונה הראשונה או לא?מזמן מזמן.
עונה ראשונה עוד היתה סבירה, אח"כ זה מיצה את עצמו.
לא התרגשתי, בוא נאמר כך. לא מטריח עצמי בשידורים חוזרים, ולא הקפדתי על צפייה ברצף.אהבת את העונה הראשונה או לא?
והחתימה שלך זה ציור ממנגה?
שאלת את ג'ולס, אבל אני גם אענה: יש המון רגעים קומיים בסדרה הבית הלבן, למעשה אם היית קוראת שרשורי עבר מסויימים מהפורום הזה על הסדרה, את היית חושבת שזו בכלל קומדיה. וזה למרות שהיא באמת יותר דרמטית, וכמובן עוסקת בפוליטיקה והרבה דברים רציניים. אבל הדמויות הראשיות שלה הן מאוד שנונות ומקסימות ונורא קל לאהוב אותן ויש להן הרבה חוש הומור. ויש בה גם רומנטיקה כיפית.אפילו שהבית הלבן זה דרמה ו-VEEP זה קומדיה? למעשה האם בבית הלבן יש גם רגעים קומיים או שהסדרה היא בעיקר דרמטית?
לא יצא עדיין לצפות בסדרות של אהרון סורקין אבל שמעתי בעיקר על הבית הלבן שבחים ונראה לי שגם הרבה מהפורום הזה.שאלת את ג'ולס, אבל אני גם אענה: יש המון רגעים קומיים בסדרה הבית הלבן, למעשה אם היית קוראת שרשורי עבר מסויימים מהפורום הזה על הסדרה, את היית חושבת שזו בכלל קומדיה. וזה למרות שהיא באמת יותר דרמטית, וכמובן עוסקת בפוליטיקה והרבה דברים רציניים. אבל הדמויות הראשיות שלה הן מאוד שנונות ומקסימות ונורא קל לאהוב אותן ויש להן הרבה חוש הומור. ויש בה גם רומנטיקה כיפית.
אה ברור שאני שונאת אותה שלא לומר מתעבת אותהעשיתי עריכה לספוילר![]()
משום מה הייתי בטוחה שאת לא אוהבת את הדמות שלה, מה דעתך על קארן?
ברור אני מעדיפה אותה על חבריםכן, אני עוד אראה סיינפלד בעתיד
את ראית סיינפלד, נכון?
אל תקשיבי ללונהאפילו שהבית הלבן זה דרמה ו-VEEP זה קומדיה? למעשה האם בבית הלבן יש גם רגעים קומיים או שהסדרה היא בעיקר דרמטית?
בהתחלה אני בכלל לא נתתי צ'אנס אני לא חושבת שראיתי יותר מפרק אחדומה גרם לך לאהוב את VEEP בפעם השנייה? הפוליטיקה? הקומדיה?
(את אוהבת קומדיות? לא זוכרת אם דיברנו על זהדי עניתי לעצמי, כי קלטתי שראית VEEP)
איזה תגובות ?חחח, הסתכלתי על השרשור הזה כי יש שם כמה תגובות שאני אוהבת לחזור אליהן כשמשעמם לי.
ממש בא לי שתתחילי לראות איזה סדרה מדוברת שלא ראיתאבל כן, אני לפעמים מסתכלת על שמות של סדרות ישנות כי אני רוצה לדעת אם יש סדרות שאני לא מכירה ואולי כדאי לי להוסיף אותן לרשימת צפייה בעתיד.
אני בעיקר רואה קליפים מעריצים (עדי חזיר אני שומעת טיילור כל היום אפילו את shake it off) וסצנות של קיליאןמה איתך ועם עד עצם היום הזה? באיזו עונה את עכשיו?
(עדי חזיר אני שומעת טיילור כל היום אפילו את shake it off)
מקווה שאת מקפידה על טיילור ורז'ן לשני אלהThis Love
Today Was A Fairytale
הוא בטופ טן שליwillow
שמחה לדעת שניחשתי נכון לגבי הדמותאה ברור שאני שונאת אותה שלא לומר מתעבת אותה
אבל לפעמים אני חושבת שאולי אני יוצאת כמוה בעיני אחרים (נגיד בפורום וכזה אבל אין לי דוגמא לתן לך )
אני צריכה לראות את סיינפלד מתישהו כדי להחליטברור אני מעדיפה אותה על חברים
את מתכוונת לדמות שלה בכריסטין הישנה, נכון?וראיתי את ג'וליה בעוד קומדיה (כריסטין הישנה ששם אהבתי אותה יותר מאשר בויפ)
אל תקשיבי ללונה
הבית הלבן זאת קומדיה
סתם אני פשוט אוהבת את הקטעים מצחיקים בה ולא הרצינים
אני לא יודעת אם את זוכרת שספרתי לך אבל אני ראיתי את הסדרה חדר החדשות ואז התלבטתי המון זמן אם לראות הבית הלבן ואז ראיתי פרומו לסדרה והוא היה של סצנה מצחיקה
אז מה שגרם לי להחליט לתן לה צ'אנס כי עד אותו רגע לא חשבתי שיש בה קטעים מצחיקים
בסוף הקטע מהסצנה זה אפילו לא בטופ 100 של קטעים שהכי מצחיקים אותי בסדרה
את מדברת על השרשור הזה?איזה תגובות ?
ממש בא לי שתתחילי לראות איזה סדרה מדוברת שלא ראית
למרות שזה כנראה יהיה או סדרה שלא ראיתי או סדרה שלא אהבתי
אבל זה עדיין מסקרן אותי מה תחשבי
אני יודעת שיש לך את הקטע עם הציפיות אבל תחשבי על זה אם תאהבי אז זה מעולה ואם לא אז גם ככה יש לך עוד מלא סדרות
כן אבל אני כמובן הכי אוהבת את איליין ( הדמות שלה מסיינפלד)את מתכוונת לדמות שלה בכריסטין הישנה, נכון?
מצד אחד מבחינתי זה לא מהסדרות שהייתי צריכה לחכות שאני אתחבר לסדרהמתי הבנת שאת אוהבת את הבית הלבן? בפרק הראשון או אחרי?
לא . זה לא היה שירשור מהפורום הזהאת מדברת על השרשור הזה?
![]()
[IMG]http://timg.co.il/f/Emo90.gif[/IMG]יום האישה הבינלאומי[IMG]http://timg.co.il/f/Emo90.gif[/IMG] [IMG]http://timg.co.il/f/Emo109.gif[/IMG]
הנשים והקשקשתלורן גראהם ואלקסיס בלדל הלה הן בנות גילמור! לורלי ורורי. *אני אהיה כנה ואגיד שלא אהבתי אותן בשום דבר אחר חוץ מבבנות גילמור, אבל בסדרה הן מבריקות בעינייwww.tapuz.co.il
לא נראה לי שיש כזאתאיזה סדרה שאת אוהבת היית רוצה שאראה?
נראה לי שסיינפלד נופלת לקטגוריה הזו אבל יש עוד?
רגע, רצית לראות שוב קטעים מהפרק והם לא היו זמינים באינטרנט אז חיפשת בגוגל ובטעות מצאת ספוילרים? זה מבאסאבל אובססיה התחילה בעקבות פרק בעונה 2
(עד אז החזקתי מעמד ולא קראתי ספוילרים אבל בעקבות הפרק רציתי לראות קטעים ממנו אבל בזמנו לא היו קטעים ממנואז יצא שסתם קראתי ספוילרים)
וואו, אני מקווה שלא תרימי לי את הציפיות עד שאצפה בסיינפלדכן אבל אני כמובן הכי אוהבת את איליין ( הדמות שלה מסיינפלד)
באמת?לא . זה לא היה שירשור מהפורום הזה
אז כנראה שלא הבנתי למה התכוונת מקודםלא נראה לי שיש כזאת
גם סיינפלד לא חשוב לי אם תצפי ( אני מתכוונת בכלל קומדיות לכל שאני אוהבת ואת לא ראית )
חיפשתי אותם ביוטיוברגע, רצית לראות שוב קטעים מהפרק והם לא היו זמינים באינטרנט אז חיפשת בגוגל ובטעות מצאת ספוילרים? זה מבאס![]()
חחח . דווקא זה שלא היה לי חשוב לי שתראי ( אגב אני מתכוונת לכל אחד שלא ראה לא ספציפית אתוואו, אני מקווה שלא תרימי לי את הציפיות עד שאצפה בסיינפלד![]()
נראה לי קראו לו הסדרות המדוברות של המאה 21באמת?אז אין לי מושג מה השרשור המדובר.
התכוונתי שאני אשמח שתראי את אחת מהסדרות המדוברות גם אם מדובר בסדרות שראיתי ולא אהבתי ( כי אני במצב כזה אני לפחות אדע על מה את מדברת) ואם זה יהיה סדרה שלא ראיתי אולי תעשי לי חשקאז כנראה שלא הבנתי למה התכוונת מקודם![]()
כן אני גם מאוד בלופריםנ.ב: החתימה שלך חמודה, אני אוהבת לראות בלופרים![]()

Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.