דיוני סדרות #120

|נצלש| בפרק הבא של רוקדים עם כוכבים, יהיה ריקוד עם חפץ, כנראה ראו את התוכנית מאה רקדנים שסיקרתי אותה בהרחבה כאן בפורום בשרשור דיוני סדרות #117 בתגובות #10, #22, #42 ו-#62.
גם ברוקדים עם כוכבים הזוג לירן בירן & נינה בחרו באזיקים, האם זה יצליח להם|?| זאת נדע בפרק הבא שישודר ביום רביעי.
לירן בירן בחר אזיקים רקד פסו, עם נינה וקיבלו 37 נק' כאשר פילוג הנק': 2 עשיריות של רונה לי שמעון ושל דויד דביר, מאנה ארונוב קיבלו 9 נק' ומאלי מזרחי קיבלו 8 נק', קרי לא רק שלא הודחו, אלא זכו מקום ראשון בסבב הזה.

It's Always Sunny

Well-known member
אחיינית שלי סיימה לראות פעמיים את כל קופה ראשית בנטפליקס
והיום היא ביקשה ממני להמליץ לה על סדרה חדשה להתחיל לראות.
אז בהתחלה המלצתי על הבחורה החדשה, כי זכור לי שיש בנטפליקס, ואומנם לא ראיתי אבל שמעתי שאנשים אוהבים.
ואז נזכרתי שיש גם את ברוקלין 99 וזה ממש טוב ונראה לי שהיא תאהב.
ואז נזכרתי שבעצם יש שם את קומיוניטי שהיא הדבר הכי מעולה בעולם. וזה בכלל מתאים לאחיינים שלי כי היא סטודנטית באוניברסיטה.
ואז כדי לוודא שהיא מקשיבה לי ראיתי איתה את הפרק הראשון של קומיוניטי.
ואז בגלל שקשה לי להתנתק מהסדרה הזאת אז ראיתי עוד שני פרקים איתה.
ומה דעתה בינתיים על הפרקים האלו?

דיברגנט חדש

Well-known member
כל פרק נהיה יותר הזוי מקודמו. כאן, דני וחבריו הוגים תוכנית לשדוד את הבית של איימי וג'ורג'. היא משתבשת אבל הם מצליחים לפצוע את פומי, החותנת של איימי. בינתיים פול מסתכסך עם איימי וקורא לה כלבה על כך שלא נתנה לו כסף להתחיל ביוזמה עסקית.
סיימתי את הסדרה, זה רק נהיה גרוע יותר.

keren or5

Well-known member
אחיינית שלי סיימה לראות פעמיים את כל קופה ראשית בנטפליקס
והיום היא ביקשה ממני להמליץ לה על סדרה חדשה להתחיל לראות.
אז בהתחלה המלצתי על הבחורה החדשה, כי זכור לי שיש בנטפליקס, ואומנם לא ראיתי אבל שמעתי שאנשים אוהבים.
ואז נזכרתי שיש גם את ברוקלין 99 וזה ממש טוב ונראה לי שהיא תאהב.
ואז נזכרתי שבעצם יש שם את קומיוניטי שהיא הדבר הכי מעולה בעולם. וזה בכלל מתאים לאחיינים שלי כי היא סטודנטית באוניברסיטה.
ואז כדי לוודא שהיא מקשיבה לי ראיתי איתה את הפרק הראשון של קומיוניטי.
ואז בגלל שקשה לי להתנתק מהסדרה הזאת אז ראיתי עוד שני פרקים איתה.
ראית, או ניסית לראות את "האחיין שלי בנץ"?

טוני החתול

Well-known member
מנהל

It's Always Sunny

Well-known member
@didalf אולי אני צריכה להפנות את זה לכל צופי המאה אבל אני בעיקר מחפשת את תשומת הלב שלך :-D

כרגע האחים שלי ואני התחלנו את עונה 2, הם לא אוהבים את מרפי בכלל. אני שותקת וחושבת לעצמי שאני מתה לראות מה הם יגידו על מרפי של העונות המתקדמות והאם אני אוכל להגיד להם "אמרתי לכם" כשהם יאהבו אותו :-D

didalf

Well-known member
@didalf אולי אני צריכה להפנות את זה לכל צופי המאה אבל אני בעיקר מחפשת את תשומת הלב שלך :-D

כרגע האחים שלי ואני התחלנו את עונה 2, הם לא אוהבים את מרפי בכלל. אני שותקת וחושבת לעצמי שאני מתה לראות מה הם יגידו על מרפי של העונות המתקדמות והאם אני אוכל להגיד להם "אמרתי לכם" כשהם יאהבו אותו :-D
חחחחחחחחחחחח נכון???:-D:-D איזה קשה זה להתאפק:-D
ונכון בצפיה חוזרת את מתה עליו גם מהתחלה ורק חושבת "נאו נאו מרפי די להיות קקה על מי אתה עובד אלה הולכים להיות המשפחה שלך":-D

It's Always Sunny

Well-known member
חחחחחחחחחחחח נכון???:-D:-D איזה קשה זה להתאפק:-D
ונכון בצפיה חוזרת את מתה עליו גם מהתחלה ורק חושבת "נאו נאו מרפי די להיות קקה על מי אתה עובד אלה הולכים להיות המשפחה שלך":-D
חחח, לא רק מרפי. גם אינדרה, אומנם ראינו רק את שני הפרקים הראשונים אבל אני מניחה שבהתחלה לוקח זמן לאהוב את אינדרה. ואחרי שראיתי את הסדרה, מספיק לי לראות אותה בפרק הראשון שלה כדי לאהוב אותה :-D
קל לי עכשיו להרגיש אמפתיה על העינויים שמרפי עבר במחנה של הגראונדרים, כי למרות כל הדושבאגיות שלו, זה לא הגיע לו |נחמה|

didalf

Well-known member
חחח, לא רק מרפי. גם אינדרה, אומנם ראינו רק את שני הפרקים הראשונים אבל אני מניחה שבהתחלה לוקח זמן לאהוב את אינדרה. ואחרי שראיתי את הסדרה, מספיק לי לראות אותה בפרק הראשון שלה כדי לאהוב אותה :-D
חחחחח כןןןן!
היא הייתה מעצבנת בהתחלה ואז בצפיה חוזרת זה ישר "יאאאאאאא אינדרה"|מאוהב|
ואת צריכה להעמיד פנים:-D
חכי שתגיעו לאקו בהר ותצטרכי להעמיד פנים שהיא חסרת חשיבות.
קל לי עכשיו להרגיש אמפתיה על העינויים שמרפי עבר במחנה של הגראונדרים, כי למרות כל הדושבאגיות שלו, זה לא הגיע לו |נחמה|
נכון מסכן:-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כמובן שלא אוהבים את מרפי בעונה 1.
בעונה 2 מתחילים לאהוב אותו, אבל זה עדיין קשה. (העובדה שהוא מתלווה לג'אהא הנודניק לא עוזרת)
בעונה 3 זה כבר אהבה מוחלטת.

*כשהיית בצפייה ראשונה היה לי באמת מוזר לא לומר לך קצת להתרגש מאינדרה כי היא כאן לטווח הרחוק.

It's Always Sunny

Well-known member
חחחחח כןןןן!
היא הייתה מעצבנת בהתחלה ואז בצפיה חוזרת זה ישר "יאאאאאאא אינדרה"|מאוהב|
ואת צריכה להעמיד פנים:-D
חכי שתגיעו לאקו בהר ותצטרכי להעמיד פנים שהיא חסרת חשיבות.
אני לא חושבת שאני אוכל לעמוד בלא לספר ספוילרים, כל פרק הם שואלים אותי לגבי דברים שאני לא יכולה לענות עליהם.
בסוף העונה הראשונה קיין רצה להקריב את עצמו והם שאלו אותי אם הוא הולך למות ולא אמרו כלום אז הם חשבו שהוא עומד למות :-D|פנים|

כמובן שלא אוהבים את מרפי בעונה 1.
בעונה 2 מתחילים לאהוב אותו, אבל זה עדיין קשה. (העובדה שהוא מתלווה לג'אהא הנודניק לא עוזרת)
לחלוטין |חיבוק|
אבל העלילה עם ג'אהא שווה את זה רק בשביל הרגע שבו ג'אהא זורק את הבחור השני למים בסוף העונה, דבר שגורם לתגובה של מה לעזאזל, ג'אהא?! :-D

*כשהיית בצפייה ראשונה היה לי באמת מוזר לא לומר לך קצת להתרגש מאינדרה כי היא כאן לטווח הרחוק.
למי אתה רושם את זה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל

didalf

Well-known member
אני לא חושבת שאני אוכל לעמוד בלא לספר ספוילרים, כל פרק הם שואלים אותי לגבי דברים שאני לא יכולה לענות עליהם.
חחח לאאאא תתאפקי!!!
זאת סדרה נורא כיפית לצפיה ראשונה הכי הכל נורא מותח ומרתק. אבל זאת סדרה נורא כיפית גם לצפיה נוספת כי את מתרגשת מדמויות בתחילת דרכן שלא ידעת שתאהבי כשרק הופיעו, או יכולה להעריך את התהליך שדמויות מסויימות עברו, ורואה כל מיני רמזים לעתיד ואיך הם כבר שתלו בכל עונה הרבה דברים בשביל העונה הבאה וכאלה.

אבל העלילה עם ג'אהא שווה את זה רק בשביל הרגע שבו ג'אהא זורק את הבחור השני למים בסוף העונה, דבר שגורם לתגובה של מה לעזאזל, ג'אהא?! :-D
חחחח הוא הדבר היחיד שהופך את עלילת ג'אהא במדבר לסבילה ואפילו מהנה ברגעים מסויימים (הרגעים המסויימים האלה הן מרפי זורק הערות ציניות והמפגש עם אמורי)

כן|מאוהב|

It's Always Sunny

Well-known member
נזכרתי שלא כתבתי לך שאני רוצה לצפות בסרטון, לא התעלמתי ממנו, פשוט הקשבתי עד עכשיו לפודקאסט שבו ג'ייסון רות'נברג מתארח :-):

בהתחלה לא הבנתי למה אני צריכה להתרגש מאינדרה אם אני לא יודעת שהיא לטווח הרחוק אבל עכשיו קלטתי שיש לי בעיות הבנה והתכוונת לעצמך במשפט הזה :-D

חחח לאאאא תתאפקי!!!
אל דאגה, הם לא מחפשים ספוילרים ואני לא מתכננת להיכנע. דיברו בשני פרקים האלה על ה-commnder ואני שותקת ולא אומרת עליה שום דבר כי אני יודעת שזו עלילה ששווה לגלות עליה בזמן שצופים בה :-):

חחחח הוא הדבר היחיד שהופך את עלילת ג'אהא במדבר לסבילה ואפילו מהנה ברגעים מסויימים (הרגעים המסויימים האלה הן מרפי זורק הערות ציניות והמפגש עם אמורי)
חחחח, נכון.

didalf

Well-known member
אל דאגה, הם לא מחפשים ספוילרים ואני לא מתכננת להיכנע. דיברו בשני פרקים האלה על ה-commnder ואני שותקת ולא אומרת עליה שום דבר כי אני יודעת שזו עלילה ששווה לגלות עליה בזמן שצופים בה :-):
וואי ממש
תספרי על התגובה שלהם כשהמשרתת הצנועה והקטנה תתגלה כהדה המאיימת|כתר|

keren or5

Well-known member
שמעתי על זה והייתה לי כוונה לראות אבל לא מגיעה לזה.
אני חושב שאולי ראיתי את הפרק הראשון. או חלק ממנו.
זה טוב?
ממש. בדיוק היום סיימתי את העונה השניה. תקשיבו, הסדרה הזאת מטורללת על כל הראש, אבל כ"כ מצחיקה. ואני כ"כ אוהבת איך הם הולכים עם הטירוף של הקונספט עד הסוף, אבל ממש מתחייבים אליו, מהכותבים עד השחקנים. אם אני רוצה להגדיר את הסדרה עלו לי כ"כ הרבה השפעות, הרגיש לי כמו שילוב של קומיוניטי עם המקום הטוב, עם באפי עם משפחת סימפסון (העונות הטובות) ובטח עוד הרבה מאוד דברים שאני אפילו לא חושבת עליהם. מזמן לא צחקתי ככה מקומדיה וחשבתי שזה בעיקר מעיד כמה כאן 11 טובים לעשייה הישראלית וכמה הם מחוברים למה שקורה היום. כאילו תנסו בכלל להשוות סדרה כזאת למשהו כמו סברי מרנן או משהו, סדרות שרואים מהם את הבדיחות מקילומטר, ההומור של הסדרה כ"כ עכשיווי ולא מרגישה כאילו נשאר כמה עשורים מאחור. אחד הטאלנטים של הסדרה- אורי ורד שמשחק את בנץ התגלה, כמה מפתיע, כמשפיען רשת או איכשלא קוראים לזה שצעירים מתגלים עכשיו, והוא מחליק לתפקיד האקצנטרי והמוזר של בנץ כמו כפפה ליד.
מצד אחד יש פה חזרה לנוסחה קצת ישנה של 20 פרקים לעונה, והרבה פרקי "קונספט" שהם סטאנד אלון, אבל שהסדרה לחלוטין שמה את הטייק האישי שלה על טרופים מאוד ברורים בסדרות טלוויזיה (פה היא הזכירה לי את קומיוניטי). מצד שני יש בהחלט עלילה שגם מתמשכת, וצפייה בינג'ית לחלוטין עושה חסד עם הסדרה בגלל ששיש הרבה עלילה שמתמשכות, דמויות שחוזרות, גאגים חוזרים, גילויים מפתיעים שקולטים רק כשרואים את הסדרה ברצף. יכול להיות שצריך כמה פרקים להתרגל לטירוף שלה, אבל זה הדבר הכי גאוני שראיתי בשנים האחרונות. והכי חשוב- אין תירוץ לא לראות אותה כי כל הפרקים ביוטיוב לצפייה חוקית לחלוטין:

הנה העונה הראשונה. ובשביל השניה פשוט תחפשו ביוטיוב זה יתן לכם פלייליסט שלה.

didalf

Well-known member
ממש. בדיוק היום סיימתי את העונה השניה. תקשיבו, הסדרה הזאת מטורללת על כל הראש, אבל כ"כ מצחיקה. ואני כ"כ אוהבת איך הם הולכים עם הטירוף של הקונספט עד הסוף, אבל ממש מתחייבים אליו, מהכותבים עד השחקנים. אם אני רוצה להגדיר את הסדרה עלו לי כ"כ הרבה השפעות, הרגיש לי כמו שילוב של קומיוניטי עם המקום הטוב, עם באפי עם משפחת סימפסון (העונות הטובות) ובטח עוד הרבה מאוד דברים שאני אפילו לא חושבת עליהם. מזמן לא צחקתי ככה מקומדיה וחשבתי שזה בעיקר מעיד כמה כאן 11 טובים לעשייה הישראלית וכמה הם מחוברים למה שקורה היום. כאילו תנסו בכלל להשוות סדרה כזאת למשהו כמו סברי מרנן או משהו, סדרות שרואים מהם את הבדיחות מקילומטר, ההומור של הסדרה כ"כ עכשיווי ולא מרגישה כאילו נשאר כמה עשורים מאחור. אחד הטאלנטים של הסדרה- אורי ורד שמשחק את בנץ התגלה, כמה מפתיע, כמשפיען רשת או איכשלא קוראים לזה שצעירים מתגלים עכשיו, והוא מחליק לתפקיד האקצנטרי והמוזר של בנץ כמו כפפה ליד.
מצד אחד יש פה חזרה לנוסחה קצת ישנה של 20 פרקים לעונה, והרבה פרקי "קונספט" שהם סטאנד אלון, אבל שהסדרה לחלוטין שמה את הטייק האישי שלה על טרופים מאוד ברורים בסדרות טלוויזיה (פה היא הזכירה לי את קומיוניטי). מצד שני יש בהחלט עלילה שגם מתמשכת, וצפייה בינג'ית לחלוטין עושה חסד עם הסדרה בגלל ששיש הרבה עלילה שמתמשכות, דמויות שחוזרות, גאגים חוזרים, גילויים מפתיעים שקולטים רק כשרואים את הסדרה ברצף. יכול להיות שצריך כמה פרקים להתרגל לטירוף שלה, אבל זה הדבר הכי גאוני שראיתי בשנים האחרונות. והכי חשוב- אין תירוץ לא לראות אותה כי כל הפרקים ביוטיוב לצפייה חוקית לחלוטין:

הנה העונה הראשונה. ובשביל השניה פשוט תחפשו ביוטיוב זה יתן לכם פלייליסט שלה.
בסדר בסדר מוסיפה לרשימה של דברים לראות כשנסיים את המרתון באפיוורס הזה, כי אני לא מצליחה להגיע לשום דבר אחר בינתיים.

למעלה