כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
יש לי משהו להגיד -כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
נראה לי שהוכרז שזאת העונה האחרונה, לא?ייתכן שכבר לא יהיה עוד עונה, הנוסעים ממשיכים לחפש אחר קריאות, נלקחים למעצר ועושים זאת משם ובסוף עולים בחזרה על המטוס, הרעים נכחדים והטובים חוזרים אחורה בזמן לתאריך המקורי של הנחיתה ששם קאל ואוליב עדיין ילדים מבלי שהם זוכרים את אשר היה.
הסיבה היאנראה לי שהוכרז שזאת העונה האחרונה, לא?
נפגשתי עם חבר שראה את כל הסדרה והוא סיפר לי כיצד היא הסתיימה וזה נשמע לי נורא מטופש ומעצבן.
אבל אולי היה צריך לחוות את כל הדרך כדי להבין למה זה טוב.
לי מרגיש שעשיתי טוב שהפסקתי אחרי הפרק הראשון כי נראה לי שהייתי מתמכר לזה ואז יוצא עם אותה תחושת תסכול שהייתה לי מאבודים.
ממה שהבנתי ממנו בסופו של דבר כל הקטע של הטיסה הזאת זה שזה היה סוג של מבחן אלוהי עבור אלו שהיו עליה ובסופו של דבר אלו שהיו טובים נותרו בחיים וחזרו לחיים הרגילים שלהם כאילו שום דבר לא קרה. ואלו שהיו רעים מתו.
אבל לפחות החבר הזה לא ידע להסביר לי מה הייתה הסיבה לכל זה.
מישהו הבין את זה?
מה שם הסדרה באנגלית?לא חובב טלוויזיה אמריקאית כבעבר. אבל מדובר בסדרה גאונית, ע"ס הפרק הראשון. במיוחד אהבתי את הקטע שעכשיו של דני מרוויח יותר ממנו ואחיו, קבלן השיפוצים הכושל, מתחרפן מזה.
BEEF וזה בנטפליקס.מה שם הסדרה באנגלית?
אה אני התחלתי את זה גם, פרק ראשון טוב באמת, אבל בסוף לא המשכתי הרבה, ראיתי רק 2-3 פרקים.BEEF וזה בנטפליקס.
אה, אני ממש רוצה לראות ולכן הוא מסומן לי בכחול ברשימת צפייה שלי כל שבוע.BEEF וזה בנטפליקס.
זאת אכן העונה האחרונה!נראה לי שהוכרז שזאת העונה האחרונה, לא?
נפגשתי עם חבר שראה את כל הסדרה והוא סיפר לי כיצד היא הסתיימה וזה נשמע לי נורא מטופש ומעצבן.
אבל אולי היה צריך לחוות את כל הדרך כדי להבין למה זה טוב.
לי מרגיש שעשיתי טוב שהפסקתי אחרי הפרק הראשון כי נראה לי שהייתי מתמכר לזה ואז יוצא עם אותה תחושת תסכול שהייתה לי מאבודים.
ממה שהבנתי ממנו בסופו של דבר כל הקטע של הטיסה הזאת זה שזה היה סוג של מבחן אלוהי עבור אלו שהיו עליה ובסופו של דבר אלו שהיו טובים נותרו בחיים וחזרו לחיים הרגילים שלהם כאילו שום דבר לא קרה. ואלו שהיו רעים מתו.
אבל לפחות החבר הזה לא ידע להסביר לי מה הייתה הסיבה לכל זה.
מישהו הבין את זה?
מזמן מזמן.מישהו ראה VEEP?
אנימישהו ראה VEEP?
מצאתיחפש משהו כיפי לראות או יותר אני צריכה שמשהו כיפי יהיה לי זמין
חחחחחחחכי דיסני עלו את שפץ ביתך![]()
התחלת כבר לראות?![]()
מה העונה האהובה עלייך?
חחחחחחח
בדיוק כתבתי לך שראיתי שהעלו את זה בשרשור האחר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.