דיוני סדרות #115

dilia snake

Well-known member
פרק 200 או כמו שאני קוראת לו פרק של חשבון נפש ותהיות איפה חטאתי בחיי שמגיע לי פרק כזה, ומה זה אומר על הסדרה שהם בפאקינג פרק 200 והם עשו פרק כ"כ MEH שאני הצצתי מהחלון לבדוק אם אין איזה רועה צאן מתחת לבית של עם העדר שלו.

לפני כמה זמן(שבועיים? ) היה מאמר למה שיקגו PD התחרבנה בשנים האחרונות והמאמר קלע בול. הם חייבים לחזור להיות סדרת אנסמבל שכולם עובדים על התיק בצורה שווה ולהפסיק כל פעם להתמקד בדמות אחת, כי יוצא שזה פרק 200 והוא לא מאוזן בצורה קיצונית. כול הפרק היה ברג'ס שאני לא סובלת וה-PTSD הלא מעניין שלה והיה כ"כ הרבה דם מזויף הפרק שא' זה היה לא חכם לראות את הפרק עם ארוחת צוהריים(הפרק היה יכול בשקט להיפתח עם אזהרת טריגר) וב' אני מבינה למה הדמויות בMED אוהבות להתלונן על מחסור בדם, החבר'ה של PD גנבו להם גלון שלם. אבל זה כבר סיפור לפעם אחרת.

לרוב הדמויות היו פחות מ-5 שורות וטורס לא הופיע, פלאט הייתה אבל היא הייתה ברקע(ואני לא אסלח להם על זה שהם שמו אותה בצד בצורה כזאת.

בזבוז זמן.

It's Always Sunny

Well-known member
סיימתי את פרק 6 היום אבל הייתי חייבת להגיב על הפרק הזה, בגלל Boar on the floor, וואו. זה מה שקורה כשיש לבן אדם אחד כל כך הרבה כוח בידיים, הא?

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סבתא של ג'ורדן (דר' אלן) מגיעה לבי"ח עם בעיה של הצטברות סידן קיצונית מסביב ללב או משהו כזה.
זה נראה מאוד מטריד
מסתבר שהיא היתה תמיד מאוד קשוחה עם ג'ורדן ולכן ג'ורדן תמיד מנסה להרשים אותה, מה שגרם לה גם להמליץ לסבתה על ניתוח מסוכן שדר' לים התנגדה לבצע, אז ג'ורדן נאלצה לחזור בה, אבל בסוף סבתה כן אמרה שהיא גאה בה, וגם ג'ורדן הצליחה לתת לה סיבה גדולה כי היא הצילה אותה עם רעיון חדשני באמצע שהניתוח שדר' לים עשתה השתבש.
חוץ מזה דר' אנדרוז מנהל ביה"ח ביקש מאלן להעביר הרצאות מוטיבציה בזום לילדות לא-לבנות על קריירה ברפואה והיא בהתחלה מסרבת אבל בסוף עושה את זה.
זה היה מוזר לראות את ג'ורדן לא בטוחה בעצמה כל כך כי לרוב היא מאוד בטוחה בעצמה. אבל אשר גם התייחס לזה והיא אמרה שהיא טובה בלהסתיר את זה. ובאופן כללי אני חושב שאנשים הם לא רק דבר אחד.
עדיין מוזר לי שהיא לא קפצה על ההזדמנות לעשות את הרצאות המוטיבציה.
אגב, בכלל לא התייחסו לכך שהיא גם יצרה מספר פטנטים בתחום הרפואה. (אמרו את זה כשהיא התחילה, ואז היה את הדבר הנוסף שהיא עבדה עליו עם ליאה ואני לא זוכר מה קרה עם זה בסוף)
דני (שאני אף פעם לא זוכרת את שם משפחתו) מאחר כל הזמן בבוקר בגלל פגישות מכורים אנונימיים שהוא הולך אליהן, ודר' מרפי כמובן עושה לו חיים קשים על האיחורים.
בסוף סבתא של דר' אלן מציעה לו כפתרון להתחיל קבוצה כזאת בעצמו בתוך ביה"ח, והוא עושה את זה בעידודה (ובתמיכת אנדרוז, למרות שהוא לא ביקש את רשותו מבעוד מועד). בהתחלה נראה שאף אחד לא מגיע למפגש שלו, אבל אז כן מישהי נכנסת אז יש לפחות את שניהם, למרות שזה קצת מביך. אבל אני מנחשת שיצטרפו עוד אח"כ.
זה היה נחמד. והאחות שהצטרפה היא אחות שאנחנו רואים המון בסדרה. קיוויתי שנשמע את הסיפור שלה.
אגב, קוראים לו דני פרז (זה היה די משמעותי כי עד שדניקה עזבה שניהם היו במידה מסויימת "דני".
דר' גלסמן, שעדיין גר אצל מרפי וליאה, משתמש בכל מיני התעסקויות סביב התינוק המתקרב שלהם כהסחת דעת מהצרות שלו (שמרפי ב"רגישותו" הידועה טרח לפרט לו במדויק). זה כבר עולה לליאה על העצבים יותר מידי (האמת שאני חושבת שהיא מגזימה, אבל היא בהריון אז אני לא אשפוט אותה) והיא רוצה שמרפי יגיד לו לעזוב, ומרפי אכן עושה את זה - אז הוא עובר- אבל לאותו בניין וקומה - שתי דירות לידם.
ומרפי אמר לו שהוא מחשיב אותו כסבא של התינוק, מה שריגש אותו מאוד.
אני שמחה שהוא נשאר קרוב אליהם, אבל ליאה פחות.
כן, די ברור שליאה פחות שמחה מזה. למרות שתכלס יש לה מערכת יחסים די טובה עם גלסמן לאחרונה.
ולחלוטין מוצדק שהיא כעסה שהוא שם מנעול על השירותים שהיא לא יודעת איך לפתוח. וזה גם מגוחך לחלוטין לעשות איזה שנה מוקדם מידי.
חוץ מזה דר' מרפי ודר' פארק מטפלים בילד מסכן עם בעיה קשה ונדירה במוח, אבל מצליחים כמובן לעזור לו בניתוח.
הילד הזה היה כזה חמוד ומסכן.
מאוד חששתי שמה שאמרתי על פרק שעבר יחזור לנקום בי והוא ימות ואז אני אמות.
בכל פרק יש למרפי איזו יציאה שממש גורמת לי לצחוק. הפעם זה היה כשהילד שואל אם אפשר לעשות ניתוח מוח גם לבובת כלב שלו, ומרפי עונה: "לא, כי זה רק בובה, אין לה מוח"
ואז פארק: 😒
ומרפי: 🤷‍♂️
(אבל אח"כ פארק הסביר לו שלפעמים צריך להסתכל על הדברים מנק' השקפה של הזולת, והוא שם בשביל הילד תחבושת על הבובה, רק בלי לשקר לילד שהיא "עברה ניתוח", וזה מספיק טוב בשביל הילד.)
כן, הקטע השני היה אפילו יותר טוב.
צעד צעד שון כן מתקדם.

It's Always Sunny

Well-known member
סיימתי היום את עונה 2 של יורשים, בא לי ממש להתחיל את עונה 3. מה אני אעשה כשאצטרך לחכות שבוע בין פרק לפרק? או כשהסדרה תיגמר? :-D|פנים|

Lhuna3

Well-known member
אגב, בכלל לא התייחסו לכך שהיא גם יצרה מספר פטנטים בתחום הרפואה. (אמרו את זה כשהיא התחילה, ואז היה את הדבר הנוסף שהיא עבדה עליו עם ליאה ואני לא זוכר מה קרה עם זה בסוף)
נכון, סתם זנחו את זה בסוף.
ולחלוטין מוצדק שהיא כעסה שהוא שם מנעול על השירותים שהיא לא יודעת איך לפתוח. וזה גם מגוחך לחלוטין לעשות איזה שנה מוקדם מידי.
מסכימה שהיו לה סיבות להתעצבן, אבל עדיין הוא בעיקר חמוד בעיני בקטע של המעורבות שלו.
אבל אני מניחה שאם אני הייתי זאת שמארחת אותו אצלי בבית, אז הייתי מרגישה כמוה.
אגב, קוראים לו דני פרז (זה היה די משמעותי כי עד שדניקה עזבה שניהם היו במידה מסויימת "דני".
כן, רק בזכות זה אני בכלל זוכרת שקוראים לו דני.
אבל אולי עכשיו אני אזכור גם את השם משפחה.
אגב, בכל סיכום פרק של הסדרה הזאת אני כל הזמן מתלבטת אם לכתוב שמות פרטיים או "דר' משהו" (חוץ ממרפי, שאני מרגישה נוח לקרוא לו סתם מרפי בלי דר' למרות שזה השם משפחה). גם לך יש בעיה כזאת או שרק אני?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגב, בכל סיכום פרק של הסדרה הזאת אני כל הזמן מתלבטת אם לכתוב שמות פרטיים או "דר' משהו" (חוץ ממרפי, שאני מרגישה נוח לקרוא לו סתם מרפי בלי דר' למרות שזה השם משפחה). גם לך יש בעיה כזאת או שרק אני?
[הרופא הטוב]
חחח
גם לי יש קצת בעיה עם זה.
לפחות כשאת כותבת ראשונה אז אני פשוט מגיב לפי איך שאת קוראת להם

מה כולנו נעשה כשהסדרה תגמר? :-(
[יורשים]
מצד שני, אולי כשהסדרה תגמר זה ייתן לי מוטיבציה לצפות בה.

אגב, באופן כללי יחסית עלה לי לאחרונה הרצון לצפות בה כשהבנתי שהיא מוגדרת בתור קומדיה דרמה. לא ידעתי את זה עד לאחרונה.

It's Always Sunny

Well-known member
[יורשים]

אגב, באופן כללי יחסית עלה לי לאחרונה הרצון לצפות בה כשהבנתי שהיא מוגדרת בתור קומדיה דרמה. לא ידעתי את זה עד לאחרונה.
אני מפחדת לעשות לך הייפ גדול מדי.
אבל נקודה לטובה מבחינתי היא שפרק ממוצע של הסדרה הוא שעה ואני לא מאבדת ריכוז למרות האורך (יש סדרות שצפיתי בהן ולמרות שאהבתי אותן, תמיד בדקתי מתי הפרק מסתיים).
(אני לא מחשיבה את באפי בדיון הזה כי אני צופה בה עם עוד אנשים, אז זה אוטומטית עוזר לריכוז ולהנאה)

Lhuna3

Well-known member
[יורשים]

כמו שכתבתי כבר, מבחינתי העובדה שאתה כן אוהב את פילדלפיה זורחת, אומרת שאולי הרגישות שלך לדמויות של אנשים איומים ירדה (או שהיא סתם פחות גדולה ממה שחשבתי), ולכן יש יותר מצב שכדאי לך לפחות לתת לה צ'אנס אמיתי.

It's Always Sunny

Well-known member
@Lhuna3 עוד משהו קטן שנזכרתי בו עכשיו בקשר ליורשים.

הרגע שבו טום הכחיש בפני הקונגרס שהוא מכיר את גרג למרות שגרג הוא העוזר שלו :-D

ועוד ספוילר כללי לעונה 2 (כי אני לא זוכרת באיזה פרק בדיוק זה היה)
Connor Roy was intersted in politics from a very young age :-D
ההומור בסדרה הזו |כתר|

Lhuna3

Well-known member
@Lhuna3 עוד משהו קטן שנזכרתי בו עכשיו בקשר ליורשים.

הרגע שבו טום הכחיש בפני הקונגרס שהוא מכיר את גרג למרות שגרג הוא העוזר שלו :-D

וואי זה ענק :-D:-D
וגם כל שאר מה שהלך שם בשימוע הזה!! פרק אדיר מהחיים :-D

(ואני כל כך שמחה שאת גם נהניית ככה מהסדרה הזאת! :D כי לא ידעתי איך את עם דמויות כאלו, לא כולם אוהבים.)

אני כל כך מקווה שעונה 4 תעמוד גם בציפיות בסוף.

It's Always Sunny

Well-known member
(ואני כל כך שמחה שאת גם נהניית ככה מהסדרה הזאת! :D כי לא ידעתי איך את עם דמויות כאלו, לא כולם אוהבים.)
הכתיבה טובה, הצילום טוב (יש משהו בצילום שגורם לסדרה להיראות ריאליסטית), השחקנים טובים, העלילה מעניינת, כמו שג'ואי פעם אמר: "What's not to like? Custard, good. Jam, good. Beef, GOOD!" :-D
וזה כנראה רמז בשבילי לבוא בראש פתוח כשאני רואה סדרה, יכולתי להכיר את הסדרה הזו יותר זמן |חבול| אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.

אני כל כך מקווה שעונה 4 תעמוד גם בציפיות בסוף.
|הלוואי||הלוואי|

lemon lyman

Well-known member
רומן- אח של הילד מהסרט שכחו אותי בבית |חהחה|
אז השחקן קירן קאלקין גם שיחק
חשבתי שהמשך של המשפט יהיה "בשכחו אותי בבית" :-D
289767.gif
את הילד הקטן בסרטי "אבי הכלה" והוא גם משחק באיחוד המתוסרט שעשו בזמן הקורונה
אני לא ראיתי את הסרט הזה אז לא ידעתי שהוא שיחק שם
אבל שסטיב מרטין הנחה את סנל אז הם עשו מערכון על הסרט הזה וקירן גם היה |מאוהב|
מה שמזכיר לי את הקטע החמוד הבא
https://stevenrogered.tumblr.com%2Fpost%2F667168732158787584
אני זוכרת שדיברנו על זה פעם שאת אוהבת את כולם ואני ממש לא מסכימה איתך, בסדרה הזו יש לי דמויות אהבות ודמויות שאני לא אוהבת (מודה שאין דמות שנואה)
את מי את אוהבת ואת מי לא ?

קבצים מצורפים

• 1678292574140.png
    1678292574140.png
    KB 44.5 · צפיות: 1
  • 1678292573804.png
    1678292573804.png
    KB 44.5 · צפיות: 1
נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
אין לזלזל ביורשים
ובגלל שהסרטון ששמתי כנראה דפוק (או שזה רק אצלי?)
אז שמה שוב כי הוא ממש מעניין
מגיבה קצת באיחור כי פיספסתי את ההודעה הזו, לא ראיתי את כל הסרטון אבל יצא לי לראות short של זה והדבר היחידי שיש לי להוסיף לפה זה שאני ממש אוהבת את השיר פתיחה.
אגב, @lemon lyman אני מקשיבה מדי פעם לגרסה של החצי שעה של השיר פתיחה כי גיליתי שגם אני אוהבת להקשיב לשיר שוב ושוב מבלי שאני אצטרך להפעיל אותו מחדש כל פעם :-D

שמת לב שיש לו טארדיס בחצר?
וואלה, לא 8-* אבל זה לא מפתיע אותי :-D

מה שיפה בדיויד טננט זה שהוא קודם מעריץ ורק אחרי זה שחקן
נכון. אני אוהבת איך הוא החליט שהוא רוצה להיות שחקן בגיל 3 בגלל דוקטור הו.
289767.gif
איזה מותק :-]

גדול! :-D

Lhuna3

Well-known member
חשבתי שהמשך של המשפט יהיה "בשכחו אותי בבית" :-D
צפה בקובץ המצורף 72722

את מי את אוהבת ואת מי לא ?
אולי פספסתי שכתבת, אבל מה עם הצפיה החוזרת ביורשים שאת ורעות התכוונתן לעשות? התחלתן כבר? (או סיימתן כבר?)

lemon lyman

Well-known member
אגב, @lemon lyman אני מקשיבה מדי פעם לגרסה של החצי שעה של השיר פתיחה כי גיליתי שגם אני אוהבת להקשיב לשיר שוב ושוב מבלי שאני אצטרך להפעיל אותו מחדש כל פעם :-D
חחח מגניב|זורו|
אגב שכחתי לציין שבתמונה שהוא קטן זה מתי שמקולי הנחה ובסוף הפרק אנשים מתוכנית באופן אוטומטי הרימו את מקולי וקירן שהתארח בכמה הסצנות איתו בתוכנית (אז גם הוא היה בקטע של תודות בסוף) ביקש מאנשים שם שירימו גם אותו |מאוהב|
אולי פספסתי שכתבת, אבל מה עם הצפיה החוזרת ביורשים שאת ורעות התכוונתן לעשות? התחלתן כבר? (או סיימתן כבר?)
כן ממש סיימתנו אני וה|צב|:-D
אנחנו רק בפרק 4 של עונה הראשונה והתחלנו את הצפייה בשבוע שעבר

למעלה