דיוני סדרות #115

Lhuna3

Well-known member
זה נשמע לי מעניין,
אבל דווקא הקאסט הרתיע אותי כי יש לי אנטי גדול לג'סי אייזנברג. בא לי לבעוט לו בפנים כשאני רואה אותו.
האמת שאני מבינה את זה :-D
אני לא מבין את האסטרטגיה של לקפוץ לפרק אקראי באמצע העונה. מה זה נותן? זה נראה לי מטורף.
זה באמת משהו שבחיים לא הייתי עושה, ואף פעם לא עשיתי בעבר. אבל יש סדרות שיש בהן קריינות מעצבנת רק בהתחלה, ואח"כ מפסיקים את זה, אז רציתי לראות אם זה ככה כל הסדרה או לא. אז בתחילת הפרק הזה היתה שוב קריינות, אבל אמרתי שאולי אח"כ זה רק בתחילת כל פרק אז זה לא נורא, אז קפצתי גם לנקודה באמצע הפרק, וראיתי כמה דקות, ואמנם לא היתה בהן קריינות, אבל היתה שיחה בין הדמויות שעשתה לי אנטי אליהן ולסדרה עצמה.

dilia snake

Well-known member
והשבוע אג'יינט מלוקקי מדגים טקט ופתיחות תרבותית ושואל "איך רצח על רקע כבוד המשפחה עובד?"

WTF?????????????? תראה לי איפה נפגעת בראש בתור ילד!

כאילו זה משנה.

ואם הייתי סומלית או סתם מוסלמית שהיגרה לארה"ב הייתי נעלבת עד עמקי נשמתי אחרי הפרק הזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, רוב הפרק לא היה משהו.
בהתחלה הקבוצה הולכת לאיזה מקום כדי להציל אנשים מהאיש זאב, אבל אז הם בורחים בפחד. למרות שהם כבר הבינו שהאיש זאב לא יפגע בהם.
ואז למחרת הם מקבלים טיפ לגבי זה שהאיש זאב יפגע במסיבה של חברי כיתה שלהם, אז הם מחליטים ללכת לשם.
אבל שם הם כולם מתמסטלים ועוסקים בפלירטוטים שונים ובכלל לא משגיחים או שום דבר. זה אפילו יותר גרוע מזה שאין להם תוכנית.
לפחות יש שם הרבה מתח מיני במשולש בין שלושה בחורים חתיכים.
(אפילו שזה רק הזוג הסטרייטי שמתנשק)
בסוף האיש זאב מופיע (בפני כולם) וכולם בפאניקה כולל הקבוצה שבאו להציל מפניו כי כמובן שלא הייתה להם תוכנית.

*אה ויש איזה בחור בלונדיני שכל הזמן מסתכל על אוורט. ובגלל שאוורט הוא בעצם סטרייט אז אני מניח שהוא אולי גם איש זאב או משהו כזה.
אולי הוא בעצם איש הזאב הענק (הוא יכל לקפוץ לברכה כשאף אחד לא שם לב)

אבל כל זה לא משנה כי לשם שינוי החלק המעניין של העלילה היה עם שרה מישל גלר, חוקרת השרפות.
קודם כל ובקטנה כי מבינים בעצם למה היא כל כך בטוחה שתיכוניסטים התחילו את השרפה - היא גילתה שמתקני השרפה יוצרו במדפסת התלת מימד של בית הספר.

אבל החלק היותר משמעותי היה בסוף כשהיא פאקינג הורגת שומר/שוטר בדם קר וזורקת את הגופה שלו לתוך פיר מעלית מלא גופות.
לחלוטין לא ציפיתי לזה.
כלומר עד שזה כמעט קרה. כי הבנתי שהיא עומדת למצוא את הגופות, וחשבתי אולי השומר הזה יתקוף אותה וינסה לזרוק אותה פנימה. כי אחרת מה?
אבל אז היא מתחילה לדבר שאלו אנשים שהרג איש זאב. ואז היא הורגת את האדם.
האם היא איש זאב בעצמה?
האם היא האמא של הארלן ולונה? (למה בעצם עד כה דיברו כל הזמן דווקא על אבא שלהם?)
למה היא בכלל נכנסה לשם עם השוטר?
אולי היא לא ידעה שיש שם את הגופות, אבל ברגע שהיא גילתה היא לא רצתה שאף אחד אחר יגלה?
היא כנראה לא האיש זאב הענק בעצמה כי זה לא מתאים בכמה רמות - בין היתר זה שהגיוני שאנחנו רואים אותה במקביל לזה שאנחנו רואים את האיש זאב המפלצתית במסיבה.
אבל אולי היא בת זוג שלו?
בכל מקרה היא רצחה מישהו.
וזה לא היה ערפד.

קשה לי להאמין שהיא פשוט נבל בסיפור הזה. זה בטח מורכב יותר.
אוי, אולי היא הקול המסתורי שמתקשר אל חברי הקבוצה?

It's Always Sunny

Well-known member
האם הסדרה צולמה אחרי הסגר או במהלך הסגר? מישהו יודע?
אני שואלת לגבי זה כי משום מה הייתי בטוחה שהשחקנים של סיימון ולוסי לא באמת אחים, אז ניסיתי להבין איך הם צילמו ביחד (אם זה צולם במהלך הסגר) ועכשיו אני רואה שהם כן אחים.
בכל מקרה, אהבתי את הבדיחה על מי יופיע ראשון ובכל פרק הקרדיטים משתנים (רוצה לציין במיוחד את That F#!king Liar David Tennant :-D)
המוזיקה המבאסת כל תחילת וסוף פרק :-D אני מניחה שאם הייתי צופה במהלך הסגר המוזיקה הייתה מתאימה לאווירה, עכשיו זה פשוט מרגיש קצת לא קשור.
כרגע אני אעצור כי אני רוצה לכתוב על משפחת סופר-על אבל אני רוצה להמשיך לכתוב את דעתי על הסדרה.

It's Always Sunny

Well-known member
והשבוע אג'יינט מלוקקי מדגים טקט ופתיחות תרבותית ושואל "איך רצח על רקע כבוד המשפחה עובד?"

WTF?????????????? תראה לי איפה נפגעת בראש בתור ילד!
לא צופה בסדרה (אובייסלי) אבל התיאור הזה :-D עושה לי מספיק חשק לראות את הסדרה הזו כי להבין את הקונטקסט. אני מניחה שזה נושא רציני אבל אני לא יכולה להתגבר על אג'יינט מלוקקי :-D|פנים|

אוקי, רוב הפרק לא היה משהו.
אתה מתכוון להמשיך בסדרה?

בסוף האיש זאב מופיע (בפני כולם) וכולם בפאניקה כולל הקבוצה שבאו להציל מפניו כי כמובן שלא הייתה להם תוכנית.
|פנים||פנים|

אבל החלק היותר משמעותי היה בסוף כשהיא פאקינג הורגת שומר/שוטר בדם קר וזורקת את הגופה שלו לתוך פיר מעלית מלא גופות.
לחלוטין לא ציפיתי לזה.
כלומר עד שזה כמעט קרה. כי הבנתי שהיא עומדת למצוא את הגופות, וחשבתי אולי השומר הזה יתקוף אותה וינסה לזרוק אותה פנימה. כי אחרת מה?
אבל אז היא מתחילה לדבר שאלו אנשים שהרג איש זאב. ואז היא הורגת את האדם.
האם היא איש זאב בעצמה?
לא רואה את הסדרה, אבל אני בסדר עם ספוילרים, הדמות שלה היא הדמות הראשית? אנחנו (הצופים) אמורים להיות בעדה?
מה אתה בינתיים חושב על המשחק של שרה מישל גלר?

dilia snake

Well-known member
לא צופה בסדרה (אובייסלי) אבל התיאור הזה :-D עושה לי מספיק חשק לראות את הסדרה הזו כי להבין את הקונטקסט. אני מניחה שזה נושא רציני אבל אני לא יכולה להתגבר על אג'יינט מלוקקי :-D|פנים|

אני יכולה להסביר את הקטע של הפרק הנוכחי.

אבל אייג'נט מלוקקי התחיל מזה שאחרי הפרק הראשון שלו בסדרה רציתי לתת לו כינוי ולא הרגשתי בנוח לקרוא לו אייג'נט דושבאג אז החלטתי שמלוקקי זה בטוח לטווח הארוך(קצת טעיתי, אבל זה טוב מידי לא להמשיך |מובך|)

It's Always Sunny

Well-known member
פרק 1:
  • תמיד אהבתי את דיוויד טננט, אבל יש משהו בלראות אותו (גם אם בגרסה יותר מוקצנת) משחק את עצמו. במיוחד שרואים אותו כשבתור איש משפחה ולא איך שהוא מצטייר בראיונות/בתור שחקן. זה היה נחמד לראות שגם לדיוויד טננט יש אותן בעיות שלאנשים אחרים יש, הקושי בלשמור על השגרה בבית וללמד את הילדים. אני בכוונה מציינת רק את דיוויד, כי את מייקל שין אני פחות מכירה.
  • לא ידעתי שמייקל שין הוא וולשי, פתאום המבטאים שלו ושל דיוויד מאוד בולטים. זה גם מוזר לי לשמוע את דיוויד במבטא סקוטי, אני רגילה שיש לו מבטא בריטי.
  • השיחה שלהם בהתחלה נשמעת כמו שיחה של חברים, הרגיש לי אותנטי, כאילו תפסנו אותם בשיחה רגילה שלהם ביום יום.
  • השיחה של דיוויד וסיימון שבה הם מציינים שנייר טואלט נהיה מצרך יקר :-D החזיר אותי שלוש שנים אחורה.
  • דיוויד וסיימון קובעים זום, אני אוהבת את זה שדיוויד מתקשה להבין את הזום וצריך להיעזר בג'ורג'יה.
  • דיוויד וג'ורג'יה מנסים להתחמק מהילדים וכל הזמן אומרים שהם באים וממשיכים את השיחה שלהם :-D
  • גם למייקל לא פשוט, הוא ואנה, בת הזוג שלו קמים בבוקר לצייר את הזריחה :-D דיוויד אומר שהמשפחה שלו ציירה אננסים.
  • ההבדלים בין הציורים של מייקל ושל דיוויד :-D:-D:-D
  • סיימון החליט ללכת לעשות את הסגר בבית של אחותו, היא אמורה להיות בצרפת, אבל מפתיעה אותו ולא מרוצה מכך שהוא נכנס לבית שלה בלי רשות.
  • הריב של מייקל ודיוויד לגבי יופיע ראשון בכרזה :-D זה היה יום טוב להיות בו Michael Christopher Sheen :-D

פרק 2:
  • סיימון מסרב לענות לטלפון כי הוא מפחד מג'ו :-D
  • דיוויד ומייקל רבים על מי יותר מוערך לפי מה שלוסי אמרה להם (היא ראתה את מייקל בהמלט פעמיים אבל מעריצה שרופה של דיוויד). אני אוהבת איך הם עוקצים אחד את השני במסווה של פרגונים.
  • העוזרת של ג'ו נמצאת אצלה בבית כי ג'ו לא מסוגלת לעבוד בלי העוזרת שלה. או במילים שלה: "איזו תועלת היא תביא אצלה בבית?" :-D:-D:-D:-D
  • דיוויד אומר לג'ורג'יה שהוא יבשל אבל אין לו במטבח כמעט כלום |פנים|
  • אנה ומייקל התחילו לשתות הרבה מאז שהסגר התחיל והם מתכננים לשים את הבקבוקים במחזור של השכנה כי הם לא רוצים שכולם בשכונה יראו כמה הם שתו |פנים|:-D
  • כמובן שהשכנה של מייקל עלתה על התוכנית שלו ושל אנה ועכשיו הוא בצרות :-D
  • בסוף הפרק דיוויד מגלה שהשם משפחה שלו הוא בעצם מקדונלד ואתם יודעים מה זה אומר :-P:

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 1:
  • תמיד אהבתי את דיוויד טננט, אבל יש משהו בלראות אותו (גם אם בגרסה יותר מוקצנת) משחק את עצמו. במיוחד שרואים אותו כשבתור איש משפחה ולא איך שהוא מצטייר בראיונות/בתור שחקן. זה היה נחמד לראות שגם לדיוויד טננט יש אותן בעיות שלאנשים אחרים יש, הקושי בלשמור על השגרה בבית וללמד את הילדים. אני בכוונה מציינת רק את דיוויד, כי את מייקל שין אני פחות מכירה.
  • לא ידעתי שמייקל שין הוא וולשי, פתאום המבטאים שלו ושל דיוויד מאוד בולטים. זה גם מוזר לי לשמוע את דיוויד במבטא סקוטי, אני רגילה שיש לו מבטא בריטי.
  • השיחה שלהם בהתחלה נשמעת כמו שיחה של חברים, הרגיש לי אותנטי, כאילו תפסנו אותם בשיחה רגילה שלהם ביום יום.
  • השיחה של דיוויד וסיימון שבה הם מציינים שנייר טואלט נהיה מצרך יקר :-D החזיר אותי שלוש שנים אחורה.
  • דיוויד וסיימון קובעים זום, אני אוהבת את זה שדיוויד מתקשה להבין את הזום וצריך להיעזר בג'ורג'יה.
  • דיוויד וג'ורג'יה מנסים להתחמק מהילדים וכל הזמן אומרים שהם באים וממשיכים את השיחה שלהם :-D
  • גם למייקל לא פשוט, הוא ואנה, בת הזוג שלו קמים בבוקר לצייר את הזריחה :-D דיוויד אומר שהמשפחה שלו ציירה אננסים.
  • ההבדלים בין הציורים של מייקל ושל דיוויד :-D:-D:-D
  • סיימון החליט ללכת לעשות את הסגר בבית של אחותו, היא אמורה להיות בצרפת, אבל מפתיעה אותו ולא מרוצה מכך שהוא נכנס לבית שלה בלי רשות.
  • הריב של מייקל ודיוויד לגבי יופיע ראשון בכרזה :-D זה היה יום טוב להיות בו Michael Christopher Sheen :-D

פרק 2:
  • סיימון מסרב לענות לטלפון כי הוא מפחד מג'ו :-D
  • דיוויד ומייקל רבים על מי יותר מוערך לפי מה שלוסי אמרה להם (היא ראתה את מייקל בהמלט פעמיים אבל מעריצה שרופה של דיוויד). אני אוהבת איך הם עוקצים אחד את השני במסווה של פרגונים.
  • העוזרת של ג'ו נמצאת אצלה בבית כי ג'ו לא מסוגלת לעבוד בלי העוזרת שלה. או במילים שלה: "איזו תועלת היא תביא אצלה בבית?" :-D:-D:-D:-D
  • דיוויד אומר לג'ורג'יה שהוא יבשל אבל אין לו במטבח כמעט כלום |פנים|
  • אנה ומייקל התחילו לשתות הרבה מאז שהסגר התחיל והם מתכננים לשים את הבקבוקים במחזור של השכנה כי הם לא רוצים שכולם בשכונה יראו כמה הם שתו |פנים|:-D
  • כמובן שהשכנה של מייקל עלתה על התוכנית שלו ושל אנה ועכשיו הוא בצרות :-D
  • בסוף הפרק דיוויד מגלה שהשם משפחה שלו הוא בעצם מקדונלד ואתם יודעים מה זה אומר :-P:
את ממש עושה לי חשק לראות את הסדרה שוב

It's Always Sunny

Well-known member
פרק 3:
  • אז מסתבר שהשחקן שהיה אמור להופיע בתפקיד שמייקל משחק בו עכשיו לא מודע לכך שההפקה המשיכה בלעדיו ושהתפקיד כבר לא שלו. סיימון מפחד לעדכן את השחקן ההוא אז דיוויד לוקח על עצמו את העבודה הזו.
  • השחקן המדובר הוא סמואל אל ג'קסון (!!) בהתחלה דיוויד אומר לו שהתפקיד שלו לוהק מחדש אבל הזום של סאם נתקע ודיוויד מחליט שזה רעיון טוב להאשים את ג'ו בהחלפת השחקנים.
  • השכנה של מייקל החליטה לגרום לו לעשות לה את המטלות, אחרת היא תגלה לכולם שמייקל השאיר את הבקבוק בפח מחזור שלה :-D
  • דיוויד נתפס על חם גם על ידי מייקל וגם על ידי סאם :-D כשהוא אומר לסאם בטלפון שהוא לא רצה לעבוד עם מייקל בכלל ומייקל נמצא בשיחת זום עם סאם, ואז הוא מתקשר למייקל ומלכלך על סאם כשמייקל וסאם עדיין בזום אז סאם יכול לשמוע אותו :-D|פנים|
  • וכמובן הקטע האהוב עליי בפרק: That F#!king Liar David Tennant|כתר||כתר|
פרק 4:
  • מייקל ודיוויד מסוכסכים ממה שקרה בפרק הקודם. סיימון לא יכול לספק לג'ו מידע בסיסי כמו נניח באיזה עמוד של התסריט הם נמצאים והיא כמובן מצליחה להוציא ממנו את האמת בקלות.
  • מייקל יורד על דיוויד ואומר לו שהצורה שבה הוא מקריא את השורות שלו נשמעת כמו סרט מצוייר :-D
  • דיוויד רוצה לכתוב סצנה שבה הגיבור הסקוטי מחרבן על הראש של הכסיל הוולשי (זה התרגום ל-twathead?) :-D
  • סיימון המסכן, דיוויד ומייקל גרמו להיות כל כך בלחץ עד שהוא הרגיש שהוא צריך לארוז תיק :-D
  • דיוויד מאשר שהתמונה על הכוס קפה שלו היא תמונה שלו :-D
  • אם הייתי במקום ג'ו, הייתי מתחילה לצחוק למייקל ולדיוויד בפנים. הריב שלהם כל כך מגוחך אבל גם מאוד מצחיק :-D:-D:-D
  • השכנה של מייקל לא עונה בדלת והוא במצב רוח לא טוב בגלל זה אבל הוא מחליט לוותר לדיוויד ולתת לו להיות ראשון בקרדיטים.

פרק 5:
  • סיימון מביא את אדריאן לסטר ומבקש ממנו לשבח אותו (את סיימון) כדי שדיוויד ומייקל יחזיקו ממנו קצת יותר.
  • מייקל ודיוויד מוכיחים שהם לא מקצועניים כי לאף אחד מהם אין תסריט.
  • אז אדריאן בסוף לא משבח את סיימון בשום שלב אבל כן מצליח איכשהו לגרום גם למייקל וגם לדיוויד לצטט שירה בהגייה הילידית שלהם וגם לגרום לסיימון ולוסי לצאת לריצה ביחד.
  • דיוויד מנסה לגרום למייקל להסכים להחליף את השמות שלהם בטיוטה כי בטעות הכניסו את השם של מייקל לפני השם של דיוויד (למרות שהם סיכמו שזה יהיה הפוך) אבל מייקל מודאג ממה שקרה לשכנה שלו, אז דיוויד צריך לוותר על החלפת השמות.

פרק 6:
  • מייקל ודיוויד נזכרים בדברים שהם מתגעגעים אליהם בשגרת היום יום שלהם שעכשיו הם לא יכולים לעשות בגלל הסגר.
  • ג'ו גרמה לעוזרת שלה לפספס את יום ההולדת של הבת שלה כדי לנסוע לבתים של מייקל ודיוויד ולהביא להם פרחים, יין וכרטיסי ברכה. הדמות של ג'ו מצחיקה אותי בחוסר המודעות שלה :-D
  • ג'ודי דנץ מפתיעה את דיוויד ומייקל בזום |מצדיע| ונותנת להם ניעור קטן כדי שיתאפסו על עצמם. הם כמובן ממשיכים להתווכח על מה שהיא אמרה להם אחרי שהיא מסיימת את השיחה.
  • הרגע שבו הם מקריאים את התסריט של דיוויד וסיימון מגלם את הכלב :-D:-D:-D גם בתסריט ההוא סיימון מקבל יחס של זלזול? :-D אפילו לוסי קיבלה תפקיד יותר גדול (אם כי גם החלק שבו היא אומרת אבא בקול חסר רגש גם משעשע)
  • השכנה של מייקל בריאה, אז סוף טוב, הכל טוב?

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
פרק 1:
  • מבוימים הפכה להצלחה ורוצים להפיק לה גרסה אמריקאית.
  • מייקל פיליין ממונטי פייתון לא התלהב מהרעיון ורק יורד על מייקל ודיוויד ואומר להם שהם לא מצחיקים.
  • אהבתי שהדבר הראשון שדיוויד חושב עליו כשג'ורג'יה אומרת שיש לה חדשות זה שהיא שוב בהריון :-D
  • בסוף מייקל ודיוויד מחליטים לעשות את הגרסה האמריקאית של מבוימים אבל מרי (וופי גולדברג) אומרת להם שרוצים ללהק שחקנים אחרים. מיהם אותם שחקנים? יו גרנט וקולין פירת', שניהם מאנגליה :-D מייקל מציין את זה בפני מרי אבל היא אומרת שרוצים לקחת אותם כי הם יותר מוכרים.
  • אפילו סיימון מקבל תפקיד בהפקה האמריקאית :-D
  • מרי חושבת שמייקל זה דיוויד :-D:-D:-D

פרק 2:
  • מייקל ודיוויד מדברים על מה הם היו עושים אם הם לא היו שחקנים. מייקל היה רוצה להיות כדורגלן ודיוויד היה רוצה להיות כומר.
  • השחקנית של ג'ו (נינה) מגלמת את עצמה? 8-*
  • חחחח, ההפקה האמריקאית רוצה שנינה תחזור לתפקיד של ג'ו אבל לא מוכנה ללהק את דיוויד ומייקל לתפקידים שלהם :-D
  • אני יודעת שיש סדרות אמריקאיות שמבוססות על סדרות בריטיות ומצליחות בזכות עצמן, אבל למה זה טוב לעשות הפקה אמריקאית על כל סדרה בריטית שמצליחה?
  • חחח, הרגע שבו דיוויד כועס שכולם משתתפים בגרסה האמריקאית חוץ מהם ואומר: "כל החברים שלנו משתתפים בסדרה הזו וגם סיימון." :-D:-D
  • אני אוהבת שמייקל הוא זה שצריך להרגיע את דיוויד, כשדיוויד מתעצבן על סיימון :-D

פרק 3:
  • אוי, דיוויד המסכן. מייקל ודיוויד נפגשים עם השחקנים שעומדים לשחק אותם (ניק פרוסט וסיימון פג) ושניהם מתחברים למייקל.
  • חחחח, דיוויד מתקיל את סיימון פג בכוונה וגורם לו לומר את השורות שלו בדרמטיות.
  • דיוויד מנסה להסתפר :-D:-D
  • חחחח, מייקל מצביע על הבדל בין דיוויד בסדרה לבין דיוויד במציאות: דיוויד בסדרה גבוה יותר :-D
  • טום, העוזר של מרי, אוהב את דיוויד יותר. לפחות הוא קיבל את זה.
  • ניק וסיימון מחליטים לוותר על הסדרה, מעניין אם השניים החדשים יאהבו את דיוויד יותר ממייקל.
  • לטום יש את המייספייס של הלהקה של מייקל אבל אין לי את הכתובת מייל שלו :-D
  • ניק וסיימון עושים ההפך ממייקל ודיוויד בסוף הפרק וכל אחד מהם מוכן לתת את הקרדיט הראשון בכרזה לשני :-D

פרק 4:
  • התסריט שסיימון כותב לנשים של הסדרה :-D "היי צ'יקיטות." :-D
  • דיוויד לובש את החולצה שהוא לבש כל העונה הקודמת :-D מייקל לובש חליפה :-D
  • חחח, מייקל רוצה להביא את ספרי דמדומים ודיוויד רוצה להביא את ספרי הארי פוטר :-D
  • בזמן הזום עם טום, מייקל משתמש בבת שלו :-D:-D:-D ודיוויד שם את הפרסים שלו על המדף מאחוריו :-D
  • מרי עדיין לא יודעת מי זה מייקל ומי זה דיוויד :-D
  • ה-ר של דיוויד כשהוא אומר רקטום :-D|פנים|
  • מייקל באמת הופיע בדמדומים? אז כן, בדקתי והוא באמת הופיע בדמדומים.
  • אני אוהבת איך דיוויד עדיין משתמש בתהילה של דוקטור הו. למען האמת, זה יותר הגיוני מסצנה אחת בהארי פוטר. אבל הצחיק אותי שהוא הדגיש שהוא השתתף בסצנה אחת וגם בפלאשבק! :-D

It's Always Sunny

Well-known member
פרק 5:
  • דיוויד ומייקל מעירים לסיימון שכל העונה של Staged לא הייתה מתוסרטת בכלל.
  • סיימון מבקש ממייקל ומדיוויד לשקר בשבילו אבל הוא לא רוצה שהם ישקרו, רק שיאמרו שסיימון כתב את התסריט :-D|פנים|
  • קן ג'ונג! סניור צ'אנג מקומיוניטי!
  • לוסי קצת טרולית, סיימון אומר לה שהוא מתחיל לפחד פוביה מכלבים ומה היא עושה? מראה לו תמונה של כלב :-D לא ידעתי שהיא כזאת.

פרק 6:
  • הרגע שבו אנה אומרת לג'ורג'יה שהמסלול שהיא רוצה לעשות בעולם (אוסטריה, צ'כוסלובקיה ופולין) היה המסלול של הנאצים :-D ואז כשג'ורג'יה אומרת שהיא רוצה ללכת לפריז, אנה אומרת שהיא מחמירה את המצב :-D
  • סיימון המסכן, גילה דרך לוסי שג'ים פרסונס לא רוצה לשחק בסדרה :-D

פרק 7:
  • Oof, הרגע המביך בתשבץ שבו מייקל ודיוויד נתקלים בשאלה של מי השחקן הראשי ב-Staged.
  • טום תיכנן את ארוחת הערב עם דיוויד לפני שמייקל הציע לו שדיוויד יבלה איתו :-D
  • טום אומר לג'ורג'יה שהוא החבר הכי טוב של דיוויד :-D
  • מרי מכה את טום עם פסל של גלובוס הזהב :-D|פנים|
  • וואו, מה שדיוויד עשה לפיבי, אין לי מילים :-D:-D:-D
  • זה חמוד שקייט בלאנשט ומייקל מעריצים אחד את השנייה.
  • טוב זה לא החזיק הרבה זמן :-D|פנים| קייט הרסה למייקל את הקריירה.

פרק 8:
אין לי כמעט מה לכתוב על הפרק הזה. היה חמוד ונהניתי אבל מעבר לזה...
  • למרות כל הריבים של דיוויד ומייקל, הם עדיין מתגעגעים אחד לשני וקשה להם לשחרר, זה נחמד.

It's Always Sunny

Well-known member
אין לי כל כך מה לכתוב על הפרקים עצמם. התגובה שלי אליהם נעה בין צחוק על חלקים מסויימים לבין תחוה שאני פחות נהנית מהעונה הנוכחית כי היא מרגישה יותר מדי מודעת לעצמה (קראתי את הדיון על העונה הזו ונראה לי שאמרתם שזה מטא בתוך מטא? תקנו אותי אם אני טועה).

אמרו אם תהיה עוד עונה?

It's Always Sunny

Well-known member
ספוילר קטן לפרק הראשון של העונה הראשונה של יורשים:
גרג המסכן, לוגן קרא לו קרייג והוא פשוט היה מוכן לקבל את זה ;-#

It's Always Sunny

Well-known member
קצת על יורשים 1X02
גרג :-D|פנים| אני מחבבת אותו אבל וואו, הדברים שהוא אומר ועושה |פנים| הייתה את הסצנה שהוא היה בבית של לוגן ונפל לו הפעמון והוא אמר לעוזרת: "אני מצטער שזימנתי אותך עם הפעמון שלי." :-D
וחוץ מזה, רומן ושיב רבים מכות, זה היה לא צפוי וגם משעשע.
חוץ מזה, אני נהנית מההומור.
הדמויות מעניינות כדמויות אבל כבני אדם הם לא משהו.

עריכה: הגעתי לסוף הפרק, הייתי צריכה לנחש שיהיה חוב. אבל זה רק הופך את הסיפור ליותר מעניין עבורי.
עריכה 2: עכשיו סיימתי את הפרק וכל מה שיש לי לומר זה: רגע, מה? לוגן היה ער כל הזמן הזה? האם הוא העמיד פנים שהוא היה מחוסר הכרה כדי שהילדים ייקחו שליטה על החברה והם יצטרכו להתמודד עם החובות?? 🤔

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
האם הסדרה צולמה אחרי הסגר או במהלך הסגר? מישהו יודע?
במהלך הסגר

בכל מקרה, אהבתי את הבדיחה על מי יופיע ראשון ובכל פרק הקרדיטים משתנים (רוצה לציין במיוחד את That F#!king Liar David Tennant :-D)
חחח זה גאג מעולה:-D

• אני יודעת שיש סדרות אמריקאיות שמבוססות על סדרות בריטיות ומצליחות בזכות עצמן, אבל למה זה טוב לעשות הפקה אמריקאית על כל סדרה בריטית שמצליחה?
כי אמריקאים הם אידיוטים. (למרות שהסדרה האהובה עליי היא עיבוד אמריקאי לסדרה בריטית, אז לפעמים יוצא להם טוב)

• מייקל באמת הופיע בדמדומים? אז כן, בדקתי והוא באמת הופיע בדמדומים.
  • אני אוהבת איך דיוויד עדיין משתמש בתהילה של דוקטור הו. למען האמת, זה יותר הגיוני מסצנה אחת בהארי פוטר. אבל הצחיק אותי שהוא הדגיש שהוא השתתף בסצנה אחת וגם בפלאשבק!
חחח הויכוח הזה הורס:-D במיוחד הסוף "איימ דוקטור הו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!":-D

• וואו, מה שדיוויד עשה לפיבי, אין לי מילים :-D:-D:-D
  • זה חמוד שקייט בלאנשט ומייקל מעריצים אחד את השנייה.
  • טוב זה לא החזיק הרבה זמן :-D|פנים| קייט הרסה למייקל את הקריירה.
:-D:-D

אין לי כל כך מה לכתוב על הפרקים עצמם. התגובה שלי אליהם נעה בין צחוק על חלקים מסויימים לבין תחוה שאני פחות נהנית מהעונה הנוכחית כי היא מרגישה יותר מדי מודעת לעצמה (קראתי את הדיון על העונה הזו ונראה לי שאמרתם שזה מטא בתוך מטא? תקנו אותי אם אני טועה).
כן די. סופר מטא.
אמרו אם תהיה עוד עונה?
אני חושבת שלא תהיה.

lemon lyman

Well-known member
ספוילר קטן לפרק הראשון של העונה הראשונה של יורשים:
גרג המסכן, לוגן קרא לו קרייג והוא פשוט היה מוכן לקבל את זה ;-#
איזה כיף שהתחלת לראות את זה
כי אני גם אמורה להתחיל לעשות צפייה חוזרת

נ.ב אני שונאת את גרג אבל אני אוהבת את רוב הדמויות הראשיות

didalf

Well-known member
בגלל שאני חולה אני אצל ההורים שלי על הספה רואה מה שהם רואים, ואמא שלי רואה וונסדיי. כבר דיברו פה על זה שהיא נראית כמו אוברי פלזה בילדה?
אמרתי לכם:

אולסו באותו הטקס אפריל מציקה לבן ולזלי|מאוהב|

למעלה