It's Always Sunny
Well-known member
מי הדמות האהובה עלייך?איזה כיף שהתחלת לראות את זה
כי אני גם אמורה להתחיל לעשות צפייה חוזרת
נ.ב אני שונאת את גרג אבל אני אוהבת את רוב הדמויות הראשיות
ראית את כל העונות ששודרו עד עכשיו?
מי הדמות האהובה עלייך?איזה כיף שהתחלת לראות את זה
כי אני גם אמורה להתחיל לעשות צפייה חוזרת
נ.ב אני שונאת את גרג אבל אני אוהבת את רוב הדמויות הראשיות
טוםמי הדמות האהובה עלייך?
אז ככה לפני שעונה 3 עלתה עשיתי צפייה חוזרת בעונות 1 ו2 ובעיקרון זאת סדרה שאני רואה עם רעות ולה לא יצא לראות את עונה 3 והיא רוצה לראות שוב את עונות 1 ו2 לפני הצפייה ב3 אז אני אצפה איתם בהכל מהתחלהראית את כל העונות ששודרו עד עכשיו?
למה ראית חצי פרק מפרק 2 ? מחוסר עניין או מחוסר זמן ?נטשה ליון (ראיתי פרק וחצי),
מזכיר לי שאתמול ראיתי את הסרטון הזה על משהו שאוברי פלאזה עשתה לאליזבת אולסוןאמרתי לכם:
חחח כן ראיתי את זה מזמן, חמודות כאלהמזכיר לי שאתמול ראיתי את הסרטון הזה על משהו שאוברי פלאזה עשתה לאליזבת אולסון
(זה מלפני 5 שנים, אבל לא ראיתי את זה בעבר)
נרדמתי באמצע ולא הספקתי להמשיך מאז, אבל כן מאד אהבתילמה ראית חצי פרק מפרק 2 ? מחוסר עניין או מחוסר זמן ?
כי אם זה בגלל חוסר עניין אז לא נראה לי שיש טעם שתמשיכי
אה אז נהדרנרדמתי באמצע ולא הספקתי להמשיך מאז, אבל כן מאד אהבתי
ויאי יחסית לזה שאני שונאת אותו. הקטע הזה היה נהדר ומצחיקספוילר קטן לפרק הראשון של העונה הראשונה של יורשים:
גרג המסכן, לוגן קרא לו קרייג והוא פשוט היה מוכן לקבל את זה![]()
אני אוהבת את הפתיח, לא מעבירה אותו, למעשה הוא נתקע לי בראש עד לרמה שבא לי סתם להקשיב לו ביוטיובאגב מה חשבת על שיר הפתיחה או שהעברת אותו ?
כרגע אין לי דמות מועדפת, אבל אני נהנית מהסיפור ומהתפקידים של כולם בסיפור. אולי בעתיד תהיה לי תשובהואיזה דמיות את אוהבת ? למרות שעכשיו שסיימתי לראות את הפרק הראשון אז נזכרתי שלקח לי זמן להתחבר אל מי מהם
חחחח, זה דווקא קצת מצחיק שאחת מהסדרות האהובות עלייך היא עיבוד אמריקאי. ואם כבר מדברים על עיבודים אמריקאים, גם הכי גאים שיש האמריקאית היא אחת מהסדרות האהובות עלייך, נכון?כי אמריקאים הם אידיוטים. (למרות שהסדרה האהובה עליי היא עיבוד אמריקאי לסדרה בריטית, אז לפעמים יוצא להם טוב)
אני אוהבת איך דיוויד טננט בעצמו הוא מעריץ של דוקטור הו.חחח הויכוח הזה הורסבמיוחד הסוף "איימ דוקטור הו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
![]()
אולי זה לטובה?אני חושבת שלא תהיה.
[יורשים]אני אוהבת את הפתיח, לא מעבירה אותו, למעשה הוא נתקע לי בראש עד לרמה שבא לי סתם להקשיב לו ביוטיוב![]()
נשאר לי הפרק האחרון של העונה, אחזור עם רשמים אחרי שאסיים.[יורשים]
וואו הפתיח מדהים מדהים מדהים
אני גם הקשבתי לו ביוטיוב לא מעט.
ואני כל כך שמחה שאת צופה בזה וקוראת הכל למרות שקשה לי כבר להגיב כי ראיתי מזמן ולא זוכרת פרטים. אבל וואו אני מתה על גרג הוא קורע אותי מצחוק! הוא הרבה פעמים כזה מביך וקרינג'י אבל בעיני זה נהדר.
הסדרה הזו בעיקר גרמה לי להתאהב בדיוויד טננט מחדש. אתמול חיפשתי את הסרטונים שהוא עשה על מאחורי הקלעים של דוקטור הו (פירסמתי את זה לא מזמן בפורום).ועשית לי חשק לצפות שוב בעונה 1 של סטייג'ד, אני גם כל כך שמחה שנהניית מהסדרה הזאת (ומסכימה איתך שבעיקר עונה 3 כבר היתה פחות טובה, וזה לטובה שכנראה זהו, אבל עדיין היו בה רגעים).
כןאני באמצע הפרק, אז אולי דברים ישתנו עד שאסיים אבל בינתיים אני חייבת לשאול, קונור רוצה להיות נשיא?
ממשיכה כדי שלא יילך לאיבודאני באמצע הפרק, אז אולי דברים ישתנו עד שאסיים אבל בינתיים אני חייבת לשאול, קונור רוצה להיות נשיא?
@Lhuna3 פתאום קלטתי שלא הספקתי לשאול אותך והייתי רוצה לדעתמי הדמות האהובה עלייך?
אה נכון, אז 2 מהסדרות האהובות עליי הן עיבוד אמריקאיחחחח, זה דווקא קצת מצחיק שאחת מהסדרות האהובות עלייך היא עיבוד אמריקאי. ואם כבר מדברים על עיבודים אמריקאים, גם הכי גאים שיש האמריקאית היא אחת מהסדרות האהובות עלייך, נכון?
לדעתי זה אכן המקרה בשיימלסאז יש פעמים שבפעם הגרסה האמריקאית עולה על המקור הבריטי. אני לא יודעת אם זה גם במקרה של חסרי בושה, סתם נקודה שרציתי לעלות.
שאלה טובה כי כאילו הכרתי אותו בתור הדוקטור בלי לראות, רק מלהיות בתפוזאגב, מאיפה את מכירה את דיוויד טננט? מ-Staged? אני מניחה שלא צפית בדוקטור הו.
נכון אבל בשנים האחרונות נפתחתי קצת. למרות שנראה לי יותר לגיבורי על ופנטזיה ופחות מד"ב. ה100 זה מד"ב?את פחות בקטע של מד"ב אם אני זוכרת נכון?
נראה לי, כי העונה השלישית באמת כבר הייתה קצת יותר מידי מטא.אולי זה לטובה?
אז בואי נראה אם אני זוכרת נכון: הסדרות האהובות עלייך (בלי סדר מיוחד): הכי גאים שיש, חסרי בושה והמאה. שאלתי אותך בעבר אם יש סדרות שהתחלת לראות בזכות הפורום, אבל איך הכרת את הכי גאים שיש?אה נכון, אז 2 מהסדרות האהובות עליי הן עיבוד אמריקאי![]()
זו שאלה קצת מתקילה אבל את זוכרת סדרה (סדרות?) שבה העדפת את הגרסה הבריטית על פי האמריקאית?לדעתי זה אכן המקרה בשיימלסוגם הג"ש. אבל מעריצים של הבריטיות לא יסכימו איתי
![]()
הצלחת לאהוב אותו (כשחקן) אחרי שראית ג'סיקה ג'ונס?שאלה טובה כי כאילו הכרתי אותו בתור הדוקטור בלי לראות, רק מלהיות בתפוז
אני חושבת שהדבר הראשון שממש ראיתי אותו בו היה ג'סיקה ג'ונס![]()
על פי ויקיפדיה, כן, זה מד"ב.נכון אבל בשנים האחרונות נפתחתי קצת. למרות שנראה לי יותר לגיבורי על ופנטזיה ופחות מד"ב. ה100 זה מד"ב?
וול, אבל אמורה לצאת בקרוב העונה השנייה של בשורות טובות, אז זה גם משהו, נכון?נראה לי, כי העונה השלישית באמת כבר הייתה קצת יותר מידי מטא.
אני עדין רוצה אבל סטייג'ד שהוא מאחורי הקלעים של בשורות טובות!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.