דיוני סדרות #115

lemon lyman

Well-known member
מי הדמות האהובה עלייך?
טום
ראית את כל העונות ששודרו עד עכשיו?
אז ככה לפני שעונה 3 עלתה עשיתי צפייה חוזרת בעונות 1 ו2 ובעיקרון זאת סדרה שאני רואה עם רעות ולה לא יצא לראות את עונה 3 והיא רוצה לראות שוב את עונות 1 ו2 לפני הצפייה ב3 אז אני אצפה איתם בהכל מהתחלה

lemon lyman

Well-known member
נרדמתי באמצע ולא הספקתי להמשיך מאז, אבל כן מאד אהבתי
אה אז נהדר
ספוילר קטן לפרק הראשון של העונה הראשונה של יורשים:
גרג המסכן, לוגן קרא לו קרייג והוא פשוט היה מוכן לקבל את זה ;-#
ויאי יחסית לזה שאני שונאת אותו. הקטע הזה היה נהדר ומצחיק
אגב מה חשבת על שיר הפתיחה או שהעברת אותו ?
ואיזה דמיות את אוהבת ? למרות שעכשיו שסיימתי לראות את הפרק הראשון אז נזכרתי שלקח לי זמן להתחבר אל מי מהם

It's Always Sunny

Well-known member
אגב מה חשבת על שיר הפתיחה או שהעברת אותו ?
אני אוהבת את הפתיח, לא מעבירה אותו, למעשה הוא נתקע לי בראש עד לרמה שבא לי סתם להקשיב לו ביוטיוב :-D

ואיזה דמיות את אוהבת ? למרות שעכשיו שסיימתי לראות את הפרק הראשון אז נזכרתי שלקח לי זמן להתחבר אל מי מהם
כרגע אין לי דמות מועדפת, אבל אני נהנית מהסיפור ומהתפקידים של כולם בסיפור. אולי בעתיד תהיה לי תשובה :-):

It's Always Sunny

Well-known member
כי אמריקאים הם אידיוטים. (למרות שהסדרה האהובה עליי היא עיבוד אמריקאי לסדרה בריטית, אז לפעמים יוצא להם טוב)
חחחח, זה דווקא קצת מצחיק שאחת מהסדרות האהובות עלייך היא עיבוד אמריקאי. ואם כבר מדברים על עיבודים אמריקאים, גם הכי גאים שיש האמריקאית היא אחת מהסדרות האהובות עלייך, נכון?
לא יודעת כמה רלוונטי מה שאני עומדת לכתוב אבל הסדרה הכל נשאר במשפחה ששודרה בשנות ה-70 ונחשבת לאחת הסדרות הפורצות דרך הייתה עיבוד של סדרה בריטית. אז יש פעמים שבפעם הגרסה האמריקאית עולה על המקור הבריטי. אני לא יודעת אם זה גם במקרה של חסרי בושה, סתם נקודה שרציתי לעלות.

חחח הויכוח הזה הורס:-D במיוחד הסוף "איימ דוקטור הו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!":-D
אני אוהבת איך דיוויד טננט בעצמו הוא מעריץ של דוקטור הו.
אגב, מאיפה את מכירה את דיוויד טננט? מ-Staged? אני מניחה שלא צפית בדוקטור הו.
את פחות בקטע של מד"ב אם אני זוכרת נכון?

אני חושבת שלא תהיה.
אולי זה לטובה?

Lhuna3

Well-known member
אני אוהבת את הפתיח, לא מעבירה אותו, למעשה הוא נתקע לי בראש עד לרמה שבא לי סתם להקשיב לו ביוטיוב :-D
[יורשים]
וואו הפתיח מדהים מדהים מדהים |מאוהב||לב||מאוהב|
אני גם הקשבתי לו ביוטיוב לא מעט.
ואני כל כך שמחה שאת צופה בזה וקוראת הכל למרות שקשה לי כבר להגיב כי ראיתי מזמן ולא זוכרת פרטים. אבל וואו אני מתה על גרג הוא קורע אותי מצחוק! הוא הרבה פעמים כזה מביך וקרינג'י אבל בעיני זה נהדר.

ועשית לי חשק לצפות שוב בעונה 1 של סטייג'ד, אני גם כל כך שמחה שנהניית מהסדרה הזאת (ומסכימה איתך שבעיקר עונה 3 כבר היתה פחות טובה, וזה לטובה שכנראה זהו, אבל עדיין היו בה רגעים).

It's Always Sunny

Well-known member
[יורשים]
וואו הפתיח מדהים מדהים מדהים |מאוהב||לב||מאוהב|
אני גם הקשבתי לו ביוטיוב לא מעט.
ואני כל כך שמחה שאת צופה בזה וקוראת הכל למרות שקשה לי כבר להגיב כי ראיתי מזמן ולא זוכרת פרטים. אבל וואו אני מתה על גרג הוא קורע אותי מצחוק! הוא הרבה פעמים כזה מביך וקרינג'י אבל בעיני זה נהדר.
נשאר לי הפרק האחרון של העונה, אחזור עם רשמים אחרי שאסיים.

ועשית לי חשק לצפות שוב בעונה 1 של סטייג'ד, אני גם כל כך שמחה שנהניית מהסדרה הזאת (ומסכימה איתך שבעיקר עונה 3 כבר היתה פחות טובה, וזה לטובה שכנראה זהו, אבל עדיין היו בה רגעים).
הסדרה הזו בעיקר גרמה לי להתאהב בדיוויד טננט מחדש. אתמול חיפשתי את הסרטונים שהוא עשה על מאחורי הקלעים של דוקטור הו (פירסמתי את זה לא מזמן בפורום).
יש משהו בלראות את החיים היומיומיים של דיוויד, גם אם זה קצת מוקצן כי פשוט זה גורם לי להרגיש שתעשיית המשחק באנגליה שונה מהוליווד, אני כמובן מכלילה אבל אתמול כשהסתכלתי על הסרטונים שדיוויד צילם, זה נראה פחות fancy מהפקה הוליוודית.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
סבתא של ג'ורדן (דר' אלן) מגיעה לבי"ח עם בעיה של הצטברות סידן קיצונית מסביב ללב או משהו כזה.
מסתבר שהיא היתה תמיד מאוד קשוחה עם ג'ורדן ולכן ג'ורדן תמיד מנסה להרשים אותה, מה שגרם לה גם להמליץ לסבתה על ניתוח מסוכן שדר' לים התנגדה לבצע, אז ג'ורדן נאלצה לחזור בה, אבל בסוף סבתה כן אמרה שהיא גאה בה, וגם ג'ורדן הצליחה לתת לה סיבה גדולה כי היא הצילה אותה עם רעיון חדשני באמצע שהניתוח שדר' לים עשתה השתבש.
חוץ מזה דר' אנדרוז מנהל ביה"ח ביקש מאלן להעביר הרצאות מוטיבציה בזום לילדות לא-לבנות על קריירה ברפואה והיא בהתחלה מסרבת אבל בסוף עושה את זה.

דני (שאני אף פעם לא זוכרת את שם משפחתו) מאחר כל הזמן בבוקר בגלל פגישות מכורים אנונימיים שהוא הולך אליהן, ודר' מרפי כמובן עושה לו חיים קשים על האיחורים.
בסוף סבתא של דר' אלן מציעה לו כפתרון להתחיל קבוצה כזאת בעצמו בתוך ביה"ח, והוא עושה את זה בעידודה (ובתמיכת אנדרוז, למרות שהוא לא ביקש את רשותו מבעוד מועד). בהתחלה נראה שאף אחד לא מגיע למפגש שלו, אבל אז כן מישהי נכנסת אז יש לפחות את שניהם, למרות שזה קצת מביך. אבל אני מנחשת שיצטרפו עוד אח"כ.

דר' גלסמן, שעדיין גר אצל מרפי וליאה, משתמש בכל מיני התעסקויות סביב התינוק המתקרב שלהם כהסחת דעת מהצרות שלו (שמרפי ב"רגישותו" הידועה טרח לפרט לו במדויק). זה כבר עולה לליאה על העצבים יותר מידי (האמת שאני חושבת שהיא מגזימה, אבל היא בהריון אז אני לא אשפוט אותה) והיא רוצה שמרפי יגיד לו לעזוב, ומרפי אכן עושה את זה - אז הוא עובר- אבל לאותו בניין וקומה - שתי דירות לידם.
ומרפי אמר לו שהוא מחשיב אותו כסבא של התינוק, מה שריגש אותו מאוד.
אני שמחה שהוא נשאר קרוב אליהם, אבל ליאה פחות.

חוץ מזה דר' מרפי ודר' פארק מטפלים בילד מסכן עם בעיה קשה ונדירה במוח, אבל מצליחים כמובן לעזור לו בניתוח.

בכל פרק יש למרפי איזו יציאה שממש גורמת לי לצחוק. הפעם זה היה כשהילד שואל אם אפשר לעשות ניתוח מוח גם לבובת כלב שלו, ומרפי עונה: "לא, כי זה רק בובה, אין לה מוח"
ואז פארק: 😒
ומרפי: 🤷‍♂️
(אבל אח"כ פארק הסביר לו שלפעמים צריך להסתכל על הדברים מנק' השקפה של הזולת, והוא שם בשביל הילד תחבושת על הבובה, רק בלי לשקר לילד שהיא "עברה ניתוח", וזה מספיק טוב בשביל הילד.)

It's Always Sunny

Well-known member
אני באמצע הפרק, אז אולי דברים ישתנו עד שאסיים אבל בינתיים אני חייבת לשאול, קונור רוצה להיות נשיא? :-D|פנים|

It's Always Sunny

Well-known member
אני באמצע הפרק, אז אולי דברים ישתנו עד שאסיים אבל בינתיים אני חייבת לשאול, קונור רוצה להיות נשיא? :-D|פנים|
ממשיכה כדי שלא יילך לאיבוד
שיב אמרה לטום שהיא לא בנויה ליחסים מונוגמיים ביום החתונה שלהם ;-#
קנדל ממש נואש להסניף ;-# זה לא נגמר בטוב... הייתי אומרת שאולי התאונה עזרה לו להתאפס על עצמו אבל מתי יגיעו ההשלכות?
טום מעיף את נייט מהחתונה :-D
והאימא של הילדים (קרוליין) היא אימא לא טובה. וזה מבאס אותי לכתוב את זה כי יש לי רצון קטן שלכל הדמויות (בטלוויזיה) תהיה משפחה טובה וכנראה שיש לי נקודה רכה לדמות האם בסדרות.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
חחחח, זה דווקא קצת מצחיק שאחת מהסדרות האהובות עלייך היא עיבוד אמריקאי. ואם כבר מדברים על עיבודים אמריקאים, גם הכי גאים שיש האמריקאית היא אחת מהסדרות האהובות עלייך, נכון?
אה נכון, אז 2 מהסדרות האהובות עליי הן עיבוד אמריקאי:-D

אז יש פעמים שבפעם הגרסה האמריקאית עולה על המקור הבריטי. אני לא יודעת אם זה גם במקרה של חסרי בושה, סתם נקודה שרציתי לעלות.
לדעתי זה אכן המקרה בשיימלס|מאוהב| וגם הג"ש. אבל מעריצים של הבריטיות לא יסכימו איתי:-D

אגב, מאיפה את מכירה את דיוויד טננט? מ-Staged? אני מניחה שלא צפית בדוקטור הו.
שאלה טובה כי כאילו הכרתי אותו בתור הדוקטור בלי לראות, רק מלהיות בתפוז8-*
אני חושבת שהדבר הראשון שממש ראיתי אותו בו היה ג'סיקה ג'ונס|תוהה|
את פחות בקטע של מד"ב אם אני זוכרת נכון?
נכון אבל בשנים האחרונות נפתחתי קצת. למרות שנראה לי יותר לגיבורי על ופנטזיה ופחות מד"ב. ה100 זה מד"ב?
אולי זה לטובה?
נראה לי, כי העונה השלישית באמת כבר הייתה קצת יותר מידי מטא.
אני עדין רוצה אבל סטייג'ד שהוא מאחורי הקלעים של בשורות טובות!

It's Always Sunny

Well-known member
אה נכון, אז 2 מהסדרות האהובות עליי הן עיבוד אמריקאי:-D
אז בואי נראה אם אני זוכרת נכון: הסדרות האהובות עלייך (בלי סדר מיוחד): הכי גאים שיש, חסרי בושה והמאה. שאלתי אותך בעבר אם יש סדרות שהתחלת לראות בזכות הפורום, אבל איך הכרת את הכי גאים שיש?
מבחינת סרטים זה מארוול (למרות שזה גם נחשב סדרות בשלב מסוים נראה לי?)
יצא לך לראות עוד סדרות של מארוול חוץ מהסדרות נטפליקס ודיסני פלוס?

לדעתי זה אכן המקרה בשיימלס|מאוהב| וגם הג"ש. אבל מעריצים של הבריטיות לא יסכימו איתי:-D
זו שאלה קצת מתקילה אבל את זוכרת סדרה (סדרות?) שבה העדפת את הגרסה הבריטית על פי האמריקאית?

שאלה טובה כי כאילו הכרתי אותו בתור הדוקטור בלי לראות, רק מלהיות בתפוז8-*
אני חושבת שהדבר הראשון שממש ראיתי אותו בו היה ג'סיקה ג'ונס|תוהה|
הצלחת לאהוב אותו (כשחקן) אחרי שראית ג'סיקה ג'ונס?

נכון אבל בשנים האחרונות נפתחתי קצת. למרות שנראה לי יותר לגיבורי על ופנטזיה ופחות מד"ב. ה100 זה מד"ב?
על פי ויקיפדיה, כן, זה מד"ב.
ועכשיו אני חייבת לשאול, מה הז'אנרים שאת הכי אוהבת בטלוויזיה?

נראה לי, כי העונה השלישית באמת כבר הייתה קצת יותר מידי מטא.
אני עדין רוצה אבל סטייג'ד שהוא מאחורי הקלעים של בשורות טובות!
וול, אבל אמורה לצאת בקרוב העונה השנייה של בשורות טובות, אז זה גם משהו, נכון?

It's Always Sunny

Well-known member
  • אז כמו שציינתי מקודם, אני אוהבת את השיר פתיחה.
  • מקווה שהעונות הבאות יהיו מעניינות באותה מידה.
  • הדמויות מרגישות כמו אנשים שלא הייתי רוצה לפגוש בחיים אבל הן מעניינות כדמויות.
  • על כל אחת הדמויות בכמה מילים:
לוגן- כשהוא פקח את העיניים בבית החולים, הייתי בטוחה שהוא שמע את כל השיחה והחליט להשאיר את הבלגן לילדים שלו. אבל ככל שהזמן עבר, הוא דווקא נאחז בניסיון לשלוט על החברה, אני חושבת שקצת קשה לו לשחרר כי אז הוא יצטרך להודות שהוא מבוגר.
קנדל- היו חייבים לדרדר אותו שוב לסמים? אני מניחה שכן, כי אז איך לוגן היה שולט עליו שוב? בכל מקרה, למרות בעיית הסמים, האם קנדל נחשב המבוגר האחראי מבין האחים?
רומן- אח של הילד מהסרט שכחו אותי בבית |חהחה| מצד אחד, רומן הוא תביעה מהלכת, מצד שני, לפעמים הוא הפתיע אותי עם הבגרות שלו (נניח כמו הרגע שהוא התנדב להסיע את קנדל המסומם).
שיב- חייבת להתחיל עם הדבר הכי לא קשור, השם המלא שלה באנגלית הוא אחד מהשמות הכי מעצבנים לכתיבה. היא קצת מרגישה לי כמו מלכת הקרח. גם מבחינת ההבעה האדישה שלה רוב הזמן וגם מבחינת הגישה, אבל יש בה משהו שאני מחבבת. לוגן אמר שהיא הכי חכמה בין האחים ונראה לי שהוא צודק.
גרג- הוא כמו שטיח :-D|פנים| מוכן להתקפל בשביל כולם אבל בכל זאת הוא ערמומי. הצליח להכניס את עצמו למשפחה יפה מאוד. הרגעים שלו כמובן הכי מצחיקים בפרקים, הוא מוכן שיקראו לו קרייג רק בשביל לא לתקן את לוגן |פנים||פנים|
טום- משתלב יופי במשפחה, למד לתחמן בדיוק כמו כולם שם. אני רוצה לראות איך הוא ושיב יסתדרו בנישואים בעונה הבאה.
קונור- לא שאני לא נהנית מהדמות שלו אבל מה בדיוק המטרה שלו בסדרה?
מרשה- אישה חכמה, כמו ששיב אמרה פעם, יש לה אג'נדה לכל דבר. אבל אני כן מאמינה שהיא אוהבת את לוגן לפי הדרך שהיא מתייחסת אליו. מקווה שאני לא טועה :-D

למעלה