דיוני סדרות #115

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

דיברגנט חדש

Well-known member
מי צופה ב- 3%?
עפ"י הפרומו זה הזכיר לי את המאה, אך כבר ראיתי 2 עונות ולשם שינוי התחברתי כבר מהפרק הראשון, נראית סדרה מעולה.
בינתיים, לא מזכירה לי המאה.

dory30

Well-known member
גם העונה החמישית. לא מאכזבת בינתיים. הפעם קורמורן ורובין חוקרים היעלמות של אשה בשנת 1974. כבר בפרק הראשון והשני, הם מנסים להגיע לכל מי שקשור- עדי מפתח, שוטרים שהיו מעורבים בחקירה ואפילו קרובי משפחה שלה. חלק מהרמזים נמצאים בקלטת הוידיאו האחרונה שלה במסיבה, פחות מיממה לפני ההיעלמות. שני פרקים לסיום העונה ומאוד מותח.

פולגאר

Well-known member
גם העונה החמישית. לא מאכזבת בינתיים. הפעם קורמורן ורובין חוקרים היעלמות של אשה בשנת 1974. כבר בפרק הראשון והשני, הם מנסים להגיע לכל מי שקשור- עדי מפתח, שוטרים שהיו מעורבים בחקירה ואפילו קרובי משפחה שלה. חלק מהרמזים נמצאים בקלטת הוידיאו האחרונה שלה במסיבה, פחות מיממה לפני ההיעלמות. שני פרקים לסיום העונה ומאוד מותח.
רק 4 פרקים בעונה?

It's Always Sunny

Well-known member
דבר ראשון שאני חייבת לציין זה שהנוף בסדרה מהמם.
זה נחמד שבפרק האחרון אדם אכל תפוח מהעץ של השכן, הקבלה לפרק הראשון עם אדם וחווה?
אני אוהבת שקרואולי ועזריפאל הפכו לחברים ושהתרגלו לחיות על כדור הארץ.
השימוש בשירים של קווין :-]
היה מאוד נחמד לראות את ניק אופרמן, אבל לא הבנתי למה בסוף השגריר האמריקאי ואשתו היו חשובים, כן, אדם בעצם הוא הבן הביולוגי שלהם אבל למה העלילה שלהם הייתה חיונית?
המבטא של אנתימאה מאוד בולט לעומת המבטא הבריטי של כולם, זה מוזר לי שפתאום המבטא האמריקאי בולט.
האם זה ידוע אם הדמויות שהוצגו בעונה הראשונה ימשיכו להיות חשובות בעונה השנייה?

אני מניחה שעכשיו אחרי שראיתי את Good Omens, אני צריכה לראות את Staged. אבל קודם כל, Reservation Dogs.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כבר עומד לישון, אבל
היה מאוד נחמד לראות את ניק אופרמן,
בכלל לא זכרתי שניק אופרמן נמצא בזה
אבל לא הבנתי למה בסוף השגריר האמריקאי ואשתו היו חשובים, כן, אדם בעצם הוא הבן הביולוגי שלהם אבל למה העלילה שלהם הייתה חיונית?
אדם הוא לא הבן הביולוגי של השגריר ואשתו, אלא של השטן.
הבן של השגריר ואשתו הושמד על ידי הנזירות כנראה (די נורא)
הסיבה שעקבו אחרי השגריר, אשתו והבן שלהם היא כי השדים כל הזמן הניחו שהבן שלהם הוא הבן הביולוגי של השטן. והוא היה אמור להתחיל את סוף העולם.
לכן הם הלכו להר מגידו בישראל .
(המילה ארמגדון באנגלית שמשמעותה סוף העולם היא איך שהם אומרים הר מגידו)
האם זה ידוע אם הדמויות שהוצגו בעונה הראשונה ימשיכו להיות חשובות בעונה השנייה?
קרואלי ועזריפאל בטוח יהיו בעונה השניה. אני לא יודע אם עוד מישהו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
צפיתי היום בפרק הראשון.
דרמה חדשה על ג'ונגל הנדל"ן של מזרח ירושלים. סוחר הקרקעות מומי בן דאהן יעשה הכל, אבל הכל! לסגור עסקאות נדל"ן במזרח ירושלים, כדי להבטיח את עתידה של בתו, מאיה, הנמצאת על הרצף האוטיסטי.
את מומי בן דאהן ישחק יהודה לוי כסוחר קרקעות כריזמטי שעובד עבור עמותה שמטרתה לקנות נכסים במזרח ירושלים, וליישב בהם יהודים.

כמו כן, משחקים נטע ריסקין, גפן קמינר, עלא דקא, שרה וינו אלעד, אמיר חורי, ג'מיל חורי, שאדן קנבורה, שלומי קוריאט ורבים נוספים.
אני גם ראיתי היום

כמובן שזה מדכא
כי זה דברים אמיתיים שקורים ממש קרוב לכאן.

חוץ מזה, לא רציתי סדרה שמראה את הפלסטינים רק כקורבנות ואת היהודים כרשעים נוראיים,
אבל גם לא חשבתי שילכו די חזק בכיוון ההפוך.
יש את הגבר הפלסטינאי שמכר את ביתו ליהודים ביודעין ושיקר למשפחתו לגבי זה.
ויש את שאר הפלסטינים שלפי הסוף רצחו אותו בגלל זה ומי יודע מה עשו לילדים.
לעומת זאת יש את סוחר הנדל"ן היהודי שעשה הכל מעל ומעבר כדי לספק למשפחה הפלסטינית עתיד ורוד
ואת ראש הגוף שרכש את הבית כאישה שבכלל לא כל כך מעניין אותה לייהד את מזרח ירושליים, אבל עושה את זה לזכר בעלה
והאישה הצעירה המסכנה שעוברת לגור עם משפחתה בבית שבו כל השכנים שונאים אותה ומבקשת שמשמר הגבול יבוא ויאבטח אותה, כאילו כל זה נגזר עליה מלמעלה.

לצד זה יש את הסיפור על האבא של נערה אוטיסטית שנראה שמתעקש שתראה תפקוד מעבר ליכולת שלה, עד כדי כך שנראה שהוא שוכב עם המטפלת שלה על מנת שתיתן לה מכתב המלצה על מנת שתוכל להתקבל לצבא.
הוא בהחלט נראה כמו אבא טוב, אוהב ותומך, אבל המטפלת בעצמה אומרת לו שהיא לא חושבת שזה טוב שהוא דוחף אותה למקום שלא מתאים לה. לא שדווקא היא צודקת, אבל אני מפחד שזה הולך לכיוון שעם כל הכוונות הטובות הוא יעשה יותר רע מטוב.

Lhuna3

Well-known member
אני גם ראיתי היום

כמובן שזה מדכא
כי זה דברים אמיתיים שקורים ממש קרוב לכאן.

חוץ מזה, לא רציתי סדרה שמראה את הפלסטינים רק כקורבנות ואת היהודים כרשעים נוראיים,
אבל גם לא חשבתי שילכו די חזק בכיוון ההפוך.
יש את הגבר הפלסטינאי שמכר את ביתו ליהודים ביודעין ושיקר למשפחתו לגבי זה.
ויש את שאר הפלסטינים שלפי הסוף רצחו אותו בגלל זה ומי יודע מה עשו לילדים.
לעומת זאת יש את סוחר הנדל"ן היהודי שעשה הכל מעל ומעבר כדי לספק למשפחה הפלסטינית עתיד ורוד
ואת ראש הגוף שרכש את הבית כאישה שבכלל לא כל כך מעניין אותה לייהד את מזרח ירושליים, אבל עושה את זה לזכר בעלה
והאישה הצעירה המסכנה שעוברת לגור עם משפחתה בבית שבו כל השכנים שונאים אותה ומבקשת שמשמר הגבול יבוא ויאבטח אותה, כאילו כל זה נגזר עליה מלמעלה.

לצד זה יש את הסיפור על האבא של נערה אוטיסטית שנראה שמתעקש שתראה תפקוד מעבר ליכולת שלה, עד כדי כך שנראה שהוא שוכב עם המטפלת שלה על מנת שתיתן לה מכתב המלצה על מנת שתוכל להתקבל לצבא.
הוא בהחלט נראה כמו אבא טוב, אוהב ותומך, אבל המטפלת בעצמה אומרת לו שהיא לא חושבת שזה טוב שהוא דוחף אותה למקום שלא מתאים לה. לא שדווקא היא צודקת, אבל אני מפחד שזה הולך לכיוון שעם כל הכוונות הטובות הוא יעשה יותר רע מטוב.
אני ראיתי גם ואהבתי את הפרק הראשון, אבל הביקורות די הוציאו לי את החשק להמשיך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ראיתי גם ואהבתי את הפרק הראשון, אבל הביקורות די הוציאו לי את החשק להמשיך.
כן, ראיתי את זה גם.
ואולי זה יותר השפיע עלי חזק בגלל שהרגשתי די חסר דעה לגבי הפרק.
אם כי לא ראיתי שכתבו שום דבר לגבי הבעיה הראשונה שציינתי שהייתה לי.

אבל בכל מקרה לא תמיד צריך להקשיב לביקורות.
למשל הביקורות של אבירם כץ עדיין זוהרות לחלוטין למרות שהיא די נהרסה לי בדרך ובעיקר בסוף.
והביקורות לסרט אנטמן והצרעה החדש הן הביקורות הכי רעות שאי פעם היו לאחד מסרטי הMCU - אבל אני מאוד מאוד נהניתי ממנו וחשבתי שהוא ממש טוב.

dory30

Well-known member
סדרה אדירה שחובה לראות. כבר בפרק הראשון, אנגליה מותקפת בידי גורם זר שמשבית את תשתיות המדינה (רוסיה כחשודה העיקרית) . הנה חאליק בראון האלמונית מפתיעה לטובה כמתמחה ב- MI6 וגם סיימון פג אדיר בתפקיד דרמטי. כנ"ל אדריאן לסטר (שלו אני זוכר חסד נעורים מ"הנוכלים" ) כראש הממשלה.

Lhuna3

Well-known member
ניסיתי את פליישמן בצרות, סדרה חדשה שעלתה בדיסני פלוס.
Fleishman is in trouble
הקאסט סקרן אותי: קלייר דיינס, אדם ברודי, ג'סי אייזנברג, ג'וש רדנור ("טד מוסבי").
קריינות הרקע המתישה בפרק הראשון גרמה לי להרגיש כמו בהקשבה לאודיו בוק (שאני לא אוהבת) ואחרי 10 דקות קפצתי באופן חריג לפרק אקראי באמצע העונה וראיתי ממנו קצת, והחלטתי שאני לא אוהבת את זה.
אם מישהו יצפה בזה בכל זאת, אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי.

lemon lyman

Well-known member
הרופא הטוב
יש לי משהו קצת לא קשור להגיד
את ידעת שהשחקנית שמשחקת בסדרה את דבי ווקסלר היא אשתו במציאות של ריצ'רד שיף?
אני לא מכירה את הדמויות מהסדרה אבל בזמנו עקבתי אחריו בטוויטר אז זכור לי שהיו להם תמונות ביחד מהסט

Lhuna3

Well-known member
את ידעת שהשחקנית שמשחקת בסדרה את דבי ווקסלר היא אשתו במציאות של ריצ'רד שיף?
אני לא מכירה את הדמויות מהסדרה אבל בזמנו עקבתי אחריו בטוויטר אז זכור לי שהיו להם תמונות ביחד מהסט
כן, כלומר אני לא זוכרת בוודאות, אבל יש מצב שדיברנו על זה כאן (או שאת כבר כתבת או שניק כתב אולי...)
אגב הדמות שלו שם מאוד דומה באופי לדעתי לטובי זיגלר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניסיתי את פליישמן בצרות, סדרה חדשה שעלתה בדיסני פלוס.
Fleishman is in trouble
הקאסט סקרן אותי: קלייר דיינס, אדם ברודי, ג'סי אייזנברג, ג'וש רדנור ("טד מוסבי").
קריינות הרקע המתישה בפרק הראשון גרמה לי להרגיש כמו בהקשבה לאודיו בוק (שאני לא אוהבת) ואחרי 10 דקות קפצתי באופן חריג לפרק אקראי באמצע העונה וראיתי ממנו קצת, והחלטתי שאני לא אוהבת את זה.
אם מישהו יצפה בזה בכל זאת, אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי.
זה נשמע לי מעניין,
אבל דווקא הקאסט הרתיע אותי כי יש לי אנטי גדול לג'סי אייזנברג. בא לי לבעוט לו בפנים כשאני רואה אותו.

אני לא מבין את האסטרטגיה של לקפוץ לפרק אקראי באמצע העונה. מה זה נותן? זה נראה לי מטורף.

את ידעת שהשחקנית שמשחקת בסדרה [הרופא הטוב] את דבי ווקסלר היא אשתו במציאות של ריצ'רד שיף?
כן זה זכור גם לי

למעלה