כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
רק 4 פרקים בעונה?גם העונה החמישית. לא מאכזבת בינתיים. הפעם קורמורן ורובין חוקרים היעלמות של אשה בשנת 1974. כבר בפרק הראשון והשני, הם מנסים להגיע לכל מי שקשור- עדי מפתח, שוטרים שהיו מעורבים בחקירה ואפילו קרובי משפחה שלה. חלק מהרמזים נמצאים בקלטת הוידיאו האחרונה שלה במסיבה, פחות מיממה לפני ההיעלמות. שני פרקים לסיום העונה ומאוד מותח.
בכלל לא זכרתי שניק אופרמן נמצא בזההיה מאוד נחמד לראות את ניק אופרמן,
אדם הוא לא הבן הביולוגי של השגריר ואשתו, אלא של השטן.אבל לא הבנתי למה בסוף השגריר האמריקאי ואשתו היו חשובים, כן, אדם בעצם הוא הבן הביולוגי שלהם אבל למה העלילה שלהם הייתה חיונית?
קרואלי ועזריפאל בטוח יהיו בעונה השניה. אני לא יודע אם עוד מישהו.האם זה ידוע אם הדמויות שהוצגו בעונה הראשונה ימשיכו להיות חשובות בעונה השנייה?
נכוןאני מניחה שעכשיו אחרי שראיתי את Good Omens, אני צריכה לראות את Staged
גם נכוןאבל קודם כל, Reservation Dogs.
אני גם ראיתי היוםצפיתי היום בפרק הראשון.
דרמה חדשה על ג'ונגל הנדל"ן של מזרח ירושלים. סוחר הקרקעות מומי בן דאהן יעשה הכל, אבל הכל! לסגור עסקאות נדל"ן במזרח ירושלים, כדי להבטיח את עתידה של בתו, מאיה, הנמצאת על הרצף האוטיסטי.
את מומי בן דאהן ישחק יהודה לוי כסוחר קרקעות כריזמטי שעובד עבור עמותה שמטרתה לקנות נכסים במזרח ירושלים, וליישב בהם יהודים.
כמו כן, משחקים נטע ריסקין, גפן קמינר, עלא דקא, שרה וינו אלעד, אמיר חורי, ג'מיל חורי, שאדן קנבורה, שלומי קוריאט ורבים נוספים.
אני ראיתי גם ואהבתי את הפרק הראשון, אבל הביקורות די הוציאו לי את החשק להמשיך.אני גם ראיתי היום
כמובן שזה מדכא
כי זה דברים אמיתיים שקורים ממש קרוב לכאן.
חוץ מזה, לא רציתי סדרה שמראה את הפלסטינים רק כקורבנות ואת היהודים כרשעים נוראיים,
אבל גם לא חשבתי שילכו די חזק בכיוון ההפוך.
יש את הגבר הפלסטינאי שמכר את ביתו ליהודים ביודעין ושיקר למשפחתו לגבי זה.
ויש את שאר הפלסטינים שלפי הסוף רצחו אותו בגלל זה ומי יודע מה עשו לילדים.
לעומת זאת יש את סוחר הנדל"ן היהודי שעשה הכל מעל ומעבר כדי לספק למשפחה הפלסטינית עתיד ורוד
ואת ראש הגוף שרכש את הבית כאישה שבכלל לא כל כך מעניין אותה לייהד את מזרח ירושליים, אבל עושה את זה לזכר בעלה
והאישה הצעירה המסכנה שעוברת לגור עם משפחתה בבית שבו כל השכנים שונאים אותה ומבקשת שמשמר הגבול יבוא ויאבטח אותה, כאילו כל זה נגזר עליה מלמעלה.
לצד זה יש את הסיפור על האבא של נערה אוטיסטית שנראה שמתעקש שתראה תפקוד מעבר ליכולת שלה, עד כדי כך שנראה שהוא שוכב עם המטפלת שלה על מנת שתיתן לה מכתב המלצה על מנת שתוכל להתקבל לצבא.
הוא בהחלט נראה כמו אבא טוב, אוהב ותומך, אבל המטפלת בעצמה אומרת לו שהיא לא חושבת שזה טוב שהוא דוחף אותה למקום שלא מתאים לה. לא שדווקא היא צודקת, אבל אני מפחד שזה הולך לכיוון שעם כל הכוונות הטובות הוא יעשה יותר רע מטוב.
כן, ראיתי את זה גם.אני ראיתי גם ואהבתי את הפרק הראשון, אבל הביקורות די הוציאו לי את החשק להמשיך.
והביקורות לסרט אנטמן והצרעה החדש הן הביקורות הכי רעות שאי פעם היו לאחד מסרטי הMCU
+1והביקורות לסרט אנטמן והצרעה החדש הן הביקורות הכי רעות שאי פעם היו לאחד מסרטי הMCU - אבל אני מאוד מאוד נהניתי ממנו וחשבתי שהוא ממש טוב.
יש לי משהו קצת לא קשור להגידהרופא הטוב
כן, כלומר אני לא זוכרת בוודאות, אבל יש מצב שדיברנו על זה כאן (או שאת כבר כתבת או שניק כתב אולי...)יש לי משהו קצת לא קשור להגיד
את ידעת שהשחקנית שמשחקת בסדרה את דבי ווקסלר היא אשתו במציאות של ריצ'רד שיף?
אני לא מכירה את הדמויות מהסדרה אבל בזמנו עקבתי אחריו בטוויטר אז זכור לי שהיו להם תמונות ביחד מהסט
לא מפתיע אותי כי לפי מה שהבנתי יש הרבה מריצ'רד בטוביאגב הדמות שלו שם מאוד דומה באופי לדעתי לטובי זיגלר.
זה נשמע לי מעניין,ניסיתי את פליישמן בצרות, סדרה חדשה שעלתה בדיסני פלוס.
Fleishman is in trouble
הקאסט סקרן אותי: קלייר דיינס, אדם ברודי, ג'סי אייזנברג, ג'וש רדנור ("טד מוסבי").
קריינות הרקע המתישה בפרק הראשון גרמה לי להרגיש כמו בהקשבה לאודיו בוק (שאני לא אוהבת) ואחרי 10 דקות קפצתי באופן חריג לפרק אקראי באמצע העונה וראיתי ממנו קצת, והחלטתי שאני לא אוהבת את זה.
אם מישהו יצפה בזה בכל זאת, אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי.
כן זה זכור גם לייש לי משהו קצת לא קשור להגיד
את ידעת שהשחקנית שמשחקת בסדרה [הרופא הטוב] את דבי ווקסלר היא אשתו במציאות של ריצ'רד שיף?
אני לא מכירה את הדמויות מהסדרה אבל בזמנו עקבתי אחריו בטוויטר אז זכור לי שהיו להם תמונות ביחד מהסט
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.