דיוני סדרות #112

Lhuna3

Well-known member
אני כנראה ממש מזדקן ומאבד זכרונות כי אני לא זוכר את הקטע הזה מהסדרה.
ייתכן שיותר מידי זמן לא ראיתי את כל באפי.
8-*
גם אני לא זוכרת את זה.
אני מתעניין בסדרה קרתגו, כנראה שיש רק שני פרקים לצפייה, כמה יהיו? מתי יעלו? תספרו לי על הסדרה הזו, תודה
אני ראיתי רק פרק 1 בינתיים. עוד לא החלטתי אם אני אוהבת את זה.
יש כבר 3 פרקים, ופרק 4 מחר (ראשון). לא יודעת כמה יהיו בעונה.
זה דרמה-קומית ישראלית קצת הזויה וסוריאליסטית (למרות שמבוססת, כנראה מאוד בגדול, על סיפור אמיתי).

nimrodds2022

Active member
8-*
גם אני לא זוכרת את זה.

זה דרמה-קומית ישראלית קצת הזויה וסוריאליסטית (למרות שמבוססת, כנראה מאוד בגדול, על סיפור אמיתי).
תודה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם אני לא זוכרת את זה.
אבל את ראית באפי רק פעם אחת. זה בקושי נחשב בכלל.
(בגלל שאני מזוכיסט בדקתי שוב בדיסני+ ועדיין אין את זה שם)
[קרתגו]
לא ידעתי שיצא גם פרק שלישי.
אבל קטע מוזר:
היום התחלתי לראות סדרה שכבר כמה שבועות שאני רוצה להתחיל לראות בשם SAS Rogue Heroes
ואחד הדברים הראשונים שמדברים שם עליו זה המצור על טוברוק בצפון אפריקה במלחמת העולם השניה.
וזה גם אחד הדברים הראשונים שמדברים עליו בקרתגו.
אני לא בטוח אם אי פעם בכלל שמעתי על השם טורבוק בהקשר או לא בהקשר למלחמת העולם השניה, אז הזוי שזה צץ לי פעמיים באותו שבוע.
*עכשיו נכון שטכנית אחרי שראיתי את קרתגו ודיברו על מערכה גדולה בצפון אפריקה אז הייתי צריך להניח שאולי ידברו עליה גם בסדר האחרת שבה ידעתי שיעסקו במערכה של הבריטים נגד הנאצים בצפון אפריקה. אבל זה לא שהחלטתי לראות את SAS Rogue Heroes בעקבות קרתגו, אני תכננתי לראות אותה לפני יותר מחודש כבר. ועל קרתגו שמעתי לראשונה רק לפני שבוע.

didalf

Well-known member
מית'יק קווסט 3X08

לא הבנתי חיכיתם לי?

אוי הפרק התחיל מצחיק והסתיים עצוב;-(

דיוויד מוצא עכברוש במשרד שלו ומבקש מג'ו לטפל בזה. כל השיחה שהיא ובראד חושבים שזה מלשן בחברה הצחיקה אותי:-D
ואח"כ גם כשהם מבינים שזה סתם עכבר הם עדיין מנסים ללכוד אותו כאילו הם בסרט ריגול:-D
בסוף מסתבר שזו עכברה בהריון והם מביאים לדיוויד מלא עכברים בקופסא, מסכן.
חחחחח ושהוא עושה לבראד "למה אתה כאן בכלל?" "תמיד ידענו שזה יערב אותי":-D

איין ופופי רבים כמו מטורפים על כל דבר במשרד. מפוטס איט ועד הטמפרטורה. אלוהים ישמור על כמה הוא שם את זה שלהעלות ל20-22 מעלות נראה לו מוגזם???? אני שמחה על 25 בקיץ וזה מספיק!! חחח הצחיק אותי שפופי העלתה בצזלסיוס לבלבל אותו:-D
ואז הם רבים גם על התאורה. הרג אותי שאיין כזה "תכנתתי את התאורה להתאים את עצמה למצב השמש" ופופי כזה "אתה יודע מה מתוכנת לזה? חלונות!!!!!":-D באמת למה אין להם חלונות במשרד איזה נורא זה. וגם לא הבנתי כי לפי התיאוריה שלו ברגע שערב חשוך במשרד?
בכל מקרה הם משגעים את התאורה במשרד עד שלדיינה נמאס מהם והיא הולכת. הם משגעים אותה כמו שני הורים בתהליך גירושים והיא הילדה המסכנה שתקועה באמצע.
הרג אותי הקטע שדיינה כיבתה את האור לגמרי ואז נעלמה ואז איין כזה "משרד תחזיר את דיינה":-D:-D ואח"כ עוד פופי "משומה חשבתי שזה יעבוד":-D:-D
אז דיינה בורחת החוצה ופוגשת את דיוויד והם מחליפים חוויות מלחמה מלשרוד את המריבות של איין ופופי:-D

בינתיים איין מפתיע את פופי עם רעיון גאוני שאיש לא חשב עליו מעולם - קיוביקבל:-D:-D:-D באמת למה אין להם משרדים נורמלים שם בתוך החלל הזה?
אה חח וזה שהוא חיכה לה 25 דקות מחוץ לשירותים "את חייבת לשתות יותר מיים":-D אלוהים התזונה שלה מפחידה איך היא חיה?
פופי צוחקת עליו. ואיין קצת נעלב והולך.
אוי ואז היא עולה אליו לגג והם רבים אבל הפעם באמת. הוא כועס שהם לא עובדים כמו פעם, הוא חוזה והיא בונה. היא כועסת שאיין תמיד נוטש אותה לאחרונה. בסוף אחרי צעקות הוא מודה שהוא לא רוצה לעבוד על משחק שלה. אוח המריבה האמיתית הזה לעומת כל השטויות שברה לי את הלב;-( ואז פופי בוכה מול המסך;-(
לאא תחזרו להיות בסטיז שרבים על שטויות|לב-ש|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מית'יק קווסט 3X08

לא הבנתי חיכיתם לי?
לא היה לי כוח (או אולי מספיק חשק) לכתוב אחרי שראיתי אתמול

*או אולי אני פשוט מאוד מנומס וחיכיתי לך כמו ג'נטלמן

אוי הפרק התחיל מצחיק והסתיים עצוב;-(
אוי עכשיו הזכרת לי.
אין פלא שלא היה לי חשק לכתוב משהו (כלומר הייתי ג'נטלמן)
דיוויד מוצא עכברוש במשרד שלו ומבקש מג'ו לטפל בזה. כל השיחה שהיא ובראד חושבים שזה מלשן בחברה הצחיקה אותי:-D
זה היה מעולה :-D
והוא היה צריך ממש לצייר עכבר כדי שהם יבינו.
ואז גם דיינה חושבת שהוא מדבר על מרגל
ואח"כ גם כשהם מבינים שזה סתם עכבר הם עדיין מנסים ללכוד אותו כאילו הם בסרט ריגול:-D
וזה שהיא צורחת על כולם לצאת.
וכל הקטע שהם עושים כאילו כבר ערב בראד מעמיד פנים כאילו הוא סתם שרת.
בסוף מסתבר שזו עכברה בהריון והם מביאים לדיוויד מלא עכברים בקופסא, מסכן.
אוי.
מצד אחד מגעיל.
מצד שני כל הזמן חשבתי על כמה שהקופסא הזאת קטנה מידי.
איין ופופי רבים כמו מטורפים על כל דבר במשרד. מפוטס איט ועד הטמפרטורה. אלוהים ישמור על כמה הוא שם את זה שלהעלות ל20-22 מעלות נראה לו מוגזם???? אני שמחה על 25 בקיץ וזה מספיק!! חחח הצחיק אותי שפופי העלתה בצזלסיוס לבלבל אותו:-D
האמריקאים המטופשים עם הפרנהייט שלהם.
ואחר כך שיש את המשב רוח (ובאנגלית יש כל מיני מילים שונות בשביל זה)
ואז הם רבים גם על התאורה. הרג אותי שאיין כזה "תכנתתי את התאורה להתאים את עצמה למצב השמש" ופופי כזה "אתה יודע מה מתוכנת לזה? חלונות!!!!!":-D באמת למה אין להם חלונות במשרד איזה נורא זה. וגם לא הבנתי כי לפי התיאוריה שלו ברגע שערב חשוך במשרד?
בכל מקרה הם משגעים את התאורה במשרד עד שלדיינה נמאס מהם והיא הולכת. הם משגעים אותה כמו שני הורים בתהליך גירושים והיא הילדה המסכנה שתקועה באמצע.
הרג אותי הקטע שדיינה כיבתה את האור לגמרי ואז נעלמה ואז איין כזה "משרד תחזיר את דיינה":-D:-D ואח"כ עוד פופי "משומה חשבתי שזה יעבוד":-D:-D
זה היה קטע גדול. גם זה שהיא נעלמה, אבל גם זה שהם חשבו שהמשרד יחזיר אותה.
ותכלס המשרד עושה כל דבר שהם מבקשים ממנו אז כמעט ציפיתי שהוא יעשה את זה.
אז דיינה בורחת החוצה ופוגשת את דיוויד והם מחליפים חוויות מלחמה מלשרוד את המריבות של איין ופופי:-D
זה גם היה מצחיק.
ולא זכורה לי בעבר אי פעם אינטראקציה של דייויד ודיינה.
היה את הקטע הזה שהוא אומר I feel you ואז מוודא שזה בסדר שהוא אומר את זה, והיא אומרת שזה בסדר כל עוד היא אומרת את זה קודם. שזה מצחיק, אבל גם קצת מעצבן.
בינתיים איין מפתיע את פופי עם רעיון גאוני שאיש לא חשב עליו מעולם - קיוביקבל:-D:-D:-D באמת למה אין להם משרדים נורמלים שם בתוך החלל הזה?
ממש לא ברור לי למה הם עובדים בחלל משותף במקום שיהיו להם משרדים נפרדים. במיוחד כשבעבר נרמז שזה משרד די גדול (היה את הפרק שאיין ודיינה היו באיזה לובי ופופי חשבה שהם בכלל עזבו). ויש את החללים המוזרים האלו בצדדים. למה לא כל אחד מהם עובד באחד מהם?
הקיוביקל היה מדהים קודם כל בגלל האשליה האופטית שהוא בכלל לא שם. שמתרחשת רק כשמסתכלים מנקודה מאוד ספציפית במשרד (כי זה לא שזה מראות או משהו) אבל עובד מעולה עבורנו (אני אולי העברתי אחורה כמה פעמים כדי לנסות להבחין בזה לפני שאיין מזיז את הדלת).
וכמובן זה שאיין חושב שהוא המציא את הקיוביקל. (אם כי לא ברור איך הוא בנה את הדבר הזה שם כל כך מהר).
ואז הוא ממש נפגע כשפופי צוחקת עליו ולשם שינוי הוא לא מצליח להציל את עצמו מהמבוכה של זה.
אה חח וזה שהוא חיכה לה 25 דקות מחוץ לשירותים "את חייבת לשתות יותר מיים":-D אלוהים התזונה שלה מפחידה איך היא חיה?
זה אפילו אותי מפחיד
אוי ואז היא עולה אליו לגג והם רבים אבל הפעם באמת. הוא כועס שהם לא עובדים כמו פעם, הוא חוזה והיא בונה. היא כועסת שאיין תמיד נוטש אותה לאחרונה. בסוף אחרי צעקות הוא מודה שהוא לא רוצה לעבוד על משחק שלה. אוח המריבה האמיתית הזה לעומת כל השטויות שברה לי את הלב;-( ואז פופי בוכה מול המסך;-(
לאא תחזרו להיות בסטיז שרבים על שטויות|לב-ש|
די זה היה שובר לב. כי כשזה התחיל זה הרגיש כאילו זה שוב יהיה משהו מטופש יחסית, או לפחות כמו משהו שהם יוכלו לפתור יחסית בקלות.
אבל בסופו של דבר זה עניין נורא בסיסי - הוא הסכים לעבוד על המשחק שלה ובסוף אפילו שהוא רצה, הוא לא באמת מסוגל להכנס לזה כשזה לא משהו שלו. והאמת שעצם זה שהוא מודה בזה, זה יחסית מאוד בוגר בשבילו. לא שזה עוזר.

didalf

Well-known member
זה היה מעולה :-D
והוא היה צריך ממש לצייר עכבר כדי שהם יבינו.
ואז גם דיינה חושבת שהוא מדבר על מרגל
וזה שהיא צורחת על כולם לצאת.
וכל הקטע שהם עושים כאילו כבר ערב בראד מעמיד פנים כאילו הוא סתם שרת.
חחחחחחחחחח כן:-D:-D

אוי.
מצד אחד מגעיל.
מצד שני כל הזמן חשבתי על כמה שהקופסא הזאת קטנה מידי.
ממש מגעיל.
שפשוט ישחרר אותם בטבע איפשהו אבל לא להרוג ולא לקחת הביתה.

ותכלס המשרד עושה כל דבר שהם מבקשים ממנו אז כמעט ציפיתי שהוא יעשה את זה.
:-D:-D:-D

ולא זכורה לי בעבר אי פעם אינטראקציה של דייויד ודיינה.
נכון
היה את הקטע הזה שהוא אומר I feel you ואז מוודא שזה בסדר שהוא אומר את זה, והיא אומרת שזה בסדר כל עוד היא אומרת את זה קודם. שזה מצחיק, אבל גם קצת מעצבן.
חחחחח כן. ואחכ הוא אומר את זה בלי שהיא אמרה והיא עושה לו פרצוף כזה של "לא":-D

ממש לא ברור לי למה הם עובדים בחלל משותף במקום שיהיו להם משרדים נפרדים. במיוחד כשבעבר נרמז שזה משרד די גדול (היה את הפרק שאיין ודיינה היו באיזה לובי ופופי חשבה שהם בכלל עזבו). ויש את החללים המוזרים האלו בצדדים. למה לא כל אחד מהם עובד באחד מהם?
כן אני גם לא מבינה למה לא בנו לכל אחד משרד. הם המנהלים מגיע להם משרד פרטי.
הקיוביקל היה מדהים קודם כל בגלל האשליה האופטית שהוא בכלל לא שם. שמתרחשת רק כשמסתכלים מנקודה מאוד ספציפית במשרד (כי זה לא שזה מראות או משהו) אבל עובד מעולה עבורנו (אני אולי העברתי אחורה כמה פעמים כדי לנסות להבחין בזה לפני שאיין מזיז את הדלת).
חחחח כן באמת לא רואים אותו. אבל לא טרחתי לנסות לראות.
וכמובן זה שאיין חושב שהוא המציא את הקיוביקל. (אם כי לא ברור איך הוא בנה את הדבר הזה שם כל כך מהר).
לא הבנתי גם למה זה קיוביקל ולא משרד, זה היה סגור לא? אז זה משרד.
כאילו לידיעתי קיוביקל זה רק חצי מגודר באופן ספייס, כמו שאני עובדת. לא משרד עם דלת.

די זה היה שובר לב. כי כשזה התחיל זה הרגיש כאילו זה שוב יהיה משהו מטופש יחסית, או לפחות כמו משהו שהם יוכלו לפתור יחסית בקלות.
אבל בסופו של דבר זה עניין נורא בסיסי - הוא הסכים לעבוד על המשחק שלה ובסוף אפילו שהוא רצה, הוא לא באמת מסוגל להכנס לזה כשזה לא משהו שלו. והאמת שעצם זה שהוא מודה בזה, זה יחסית מאוד בוגר בשבילו. לא שזה עוזר.
|כן|;-(
מעניין מה יהיה איתם עכשיו.

Lhuna3

Well-known member
לא הבנתי חיכיתם לי?
אז כן הבנת :p

אבל אני עם הטלפון אז סליחה מראש על הקצרנות.

הרגעים הכי מצחיקים בפרק:

משרד תחזיר את דיינה

צאו מפה עכשיו! לא תקבלו הסבר!

לגבי העניין המבאס שאיין לא רוצה לעבוד על המשחק שלה:
על פניו זה נראה כמו בעיית אגו בלבד.
אבל אני שואלת את עצמי, האם הפרק הקודם בו ראינו אותו בתור ילד לא מסוגל לעשות פרויקט שהמורה נתנה על כוכב לכת קיים, אלא רק על כוכב שהוא המציא, למרות שהוא באמת ניסה (ובתור ילד אנחנו מאמינים לו שהוא באמת לא מצליח למרות שניסה), בא להגיד לנו שזו באמת בעיה שיש לו שהיא מעבר לאגו ושלא נובעת רק מאנוכיות...?

לא בטוחה, מה דעתכם?

didalf

Well-known member
אז כן הבנת :p
חצופים כולכם נותנים לי לעבוד קשה.
אבל אני שואלת את עצמי, האם הפרק הקודם בו ראינו אותו בתור ילד לא מסוגל לעשות פרויקט שהמורה נתנה על כוכב לכת קיים, אלא רק על כוכב שהוא המציא, למרות שהוא באמת ניסה (ובתור ילד אנחנו מאמינים לו שהוא באמת לא מצליח למרות שניסה), בא להגיד לנו שזו באמת בעיה שיש לו שהיא מעבר לאגו ושלא נובעת רק מאנוכיות...?

לא בטוחה, מה דעתכם?
יש מצב. הגיוני מאד אפילו.
האמת גם עכשיו לא חשבתי שזה רק בעיית אגו אלא משהו עמוק מזה. כאילו היצירתיות שלו מצליחה לפרוץ רק כשזה בא ממנו. כשזה ממקור חיצוני הוא מוכתב לו הוא לא מצליח להתחבר לזה בשום צורה וכלום לא יוצא. אז הוא נהיה מתוסכל ונהיה מעצבן.
אז אהבתי עכשיו כשאת מחברת את זה עם מה שראינו כשהוא היה ילד כי זה באמת משהו עקבי בו מסתבר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שפשוט ישחרר אותם בטבע איפשהו אבל לא להרוג ולא לקחת הביתה.
שישחרר אותה במשרד של איין ופופי
לא הבנתי גם למה זה קיוביקל ולא משרד, זה היה סגור לא? אז זה משרד.
אולי הלמעלה היה פתוח. לא ממש ראו טוב
כאילו לידיעתי קיוביקל זה רק חצי מגודר באופן ספייס, כמו שאני עובדת. לא משרד עם דלת.
את בכלל עובדת מהבית עדיין לא?
מעניין מה יהיה איתם עכשיו.
אולי איין יחזור למית'יק קווסט, יעשה אובססיבי לסרט, יקח חזרה את המשרד מדייויד, ובאופן כללי יעצבן אנשים
בעוד פופי תשאר בגרימפופ לבדה

אבל אני עם הטלפון אז סליחה מראש על הקצרנות.
לא סולח
משרד תחזיר את דיינה
:-D
צאו מפה עכשיו! לא תקבלו הסבר!
:-D (שכחתי מזה שהיא אומרת שהם לא יקבלו הסבר)

לא בטוחה, מה דעתכם?
אז זה העניין.
אני לא בטוח א לקטלג את זה כאגו או לא, אבל זה לא משנה. הוא לא מצליח להתעניין במשהו שלא הוא המציא.
ואין טעם לכעוס עליו על זה כי זה פשוט מה שהוא. זה לא שהוא סירב לנסות, הוא באמת ניסה וזה פשוט לא מחזיק את תשומת ליבו.
אין מה לכעוס עליו במשהו שהוא פשוט תכונה שלו, צריך לקבל את זה.
יש אולי לכעוס אם הוא מכחיש את זה ומתנהג כאילו הבעיה היא אצל מישהו אחר (כמו שהוא עשה בהתחלה כאן). אבל הוא בעצם עשה את הדבר הכנה והאחראי והודה באמת.

מה שעצוב זה שזה אומר שהדרך היחידה שאיין ופופי יעבדו על משהו זה אם זה משהו שאיין המציא וזה די לא פייר בשביל פופי.
אבל אולי עדיף שיעבדו על דברים נפרדים.
או אולי בעצם הפיתרון זה שהם ימציאו משהו ביחד.

*בכל מקרה יפה שהעלת את זה שזה מתקשר לכך שהוא לא הצליח לעשות עבודה על משהו קיים, אלא רק משהו שהוא המציא. לא חשבתי על זה, אבל ברור שזה היה בפרק הקודם בכוונה.

didalf

Well-known member
מה שעצוב זה שזה אומר שהדרך היחידה שאיין ופופי יעבדו על משהו זה אם זה משהו שאיין המציא וזה די לא פייר בשביל פופי.
אבל מי אמר שזה כזה נורא? הרי זה בדיוק מה שכל אחד טוב בו - איין בלהמציא ופופי בלבנות. ככה מית'יק קווסט היה כ"כ טוב.
הרי גם ראינו שפופי לא כזה טובה בלמציא כי היא מאד טכנית והמשחק שלה היה מרשים טכנית אבל לא כיף.
אז זה שכל אחד יתמקד בחלק שהוא טוב בו זה טוב מאד.

keren or5

Well-known member
אני כנראה ממש מזדקן ומאבד זכרונות כי אני לא זוכר את הקטע הזה מהסדרה.
ייתכן שיותר מידי זמן לא ראיתי את כל באפי.

8-*
גם אני לא זוכרת את זה.

אז אתם לא זוכרים ש...
ג'יילס ובאפי היו ביחד כל עונות 6 ו-7.? 8-*

סתם נוו... זה הגיוני לא לזכור משפטים אקראיים מסדרה כ"כ ארוכה.
ההקשר הוא שג'יילס אמר לה יום לפני שהוא עוזב לאנגליה וזה עשה אותה עצובה ולכן (לטענתה) היא נישקה את ספייק, והם מדברים על זה יום אחר כך.

עריכה, לא שאתם לא מאמינים לי או משהו אבל מצאתי מה היא אמרה בהמשך:

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@dilia snake אני תוהה אם את מודעת לכך שהיום (או אולי כבר אתמול) יצאה בנטפליקס הסדרה החדשה של צ'ארלי קוקס - Treason

dilia snake

Well-known member
@dilia snake אני תוהה אם את מודעת לכך שהיום (או אולי כבר אתמול) יצאה בנטפליקס הסדרה החדשה של צ'ארלי קוקס - Treason
ראיתי את הפרק הראשון אתמול וזה לא היה מלהיב במיוחד שלא נאמר דיי שמעמם |מובך||מובך||מובך||מובך||מובך||מובך| כאילו חוץ מלשמוע אותו משחק בבריטית אין שם שום דבר שמושך אותי.

ובינתיים דחוף לי לנצל את הזמן הפנוי שיש לי לקרוא ולסיים את הספר כמה שיותר מהר כי אני מפחדת שאני לא הצליח להימנע מספוילרים לעוד הרבה זמן.

Aranel Nenharma

Well-known member
ראיתי את הפרק הראשון אתמול וזה לא היה מלהיב במיוחד שלא נאמר דיי שמעמם |מובך||מובך||מובך||מובך||מובך||מובך| כאילו חוץ מלשמוע אותו משחק בבריטית אין שם שום דבר שמושך אותי.

ובינתיים דחוף לי לנצל את הזמן הפנוי שיש לי לקרוא ולסיים את הספר כמה שיותר מהר כי אני מפחדת שאני לא הצליח להימנע מספוילרים לעוד הרבה זמן.
ראיתי את זה ובדיוק חשבתי עליך

dory30

Well-known member
לא ראיתי אם מישהו דיבר על הסדרה. בכל מקרה, לפי שני הפרקים הראשונים זו סדרה מעולה. בעיקר בזכות רייס דארבי, קומיקאי ניו-זילנדי שמוכר לי מיס מן ומטיסת הקונקורדס. אריסטוקרט שעזב את משפחתו במטרה להפוך לשודד ים. במיוחד אהבתי את זה שבפרק 2, אחרי שפתר באמצעות מו"מ סכסוך עם כנופיה אלימה, הוא שואל: למה אי אפשר להיות פיראט וג'נטלמן?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי, חבל
ראיתי את זה ובדיוק חשבתי עליך
אוי, נחמד שבאת לבקר
וראיון חמוד מאוד
לא ראיתי אם מישהו דיבר על הסדרה. בכל מקרה, לפי שני הפרקים הראשונים זו סדרה מעולה. בעיקר בזכות רייס דארבי, קומיקאי ניו-זילנדי שמוכר לי מיס מן ומטיסת הקונקורדס. אריסטוקרט שעזב את משפחתו במטרה להפוך לשודד ים. במיוחד אהבתי את זה שבפרק 2, אחרי שפתר באמצעות מו"מ סכסוך עם כנופיה אלימה, הוא שואל: למה אי אפשר להיות פיראט וג'נטלמן?
אוי, ככה בחרו לתרגם את שם הסדרה Our Flag Means Death?
טוב...
בכל מקרה זאת סדרה מאוד חמודה. ראיתי את כולה כשהיא יצאה אי שם במרץ.
אני לא בטוח אם כתבתי עליה ממש.

סטילהוק1

Well-known member
האם המכשף: מקור הדם הסדרה הכי גרועה של נטפליקס

המיני-סדרת פריקוול המכשף: מקור הדם מקבלת דירוגים נמוכים מאוד והמון ביקורות רעות בכל מקום

למעשה נראה שמדובר בכישלון מוחץ של נטפליקס, ואולי הסדרה הכי גרועה שלהם עד כה.

הנה רק כמה מהביקורות הגרועות לגבי המיני סדרת פריקוול החדשה של "המכשף" שעלתה השבוע לנטפליקס:

למעלה