אוי הפרק התחיל מצחיק והסתיים עצוב
דיוויד מוצא עכברוש במשרד שלו ומבקש מג'ו לטפל בזה. כל השיחה שהיא ובראד חושבים שזה מלשן בחברה הצחיקה אותי

ואח"כ גם כשהם מבינים שזה סתם עכבר הם עדיין מנסים ללכוד אותו כאילו הם בסרט ריגול

בסוף מסתבר שזו עכברה בהריון והם מביאים לדיוויד מלא עכברים בקופסא, מסכן.
חחחחח ושהוא עושה לבראד "למה אתה כאן בכלל?" "תמיד ידענו שזה יערב אותי"
איין ופופי רבים כמו מטורפים על כל דבר במשרד. מפוטס איט ועד הטמפרטורה. אלוהים ישמור על כמה הוא שם את זה שלהעלות ל20-22 מעלות נראה לו מוגזם???? אני שמחה על 25 בקיץ וזה מספיק!! חחח הצחיק אותי שפופי העלתה בצזלסיוס לבלבל אותו

ואז הם רבים גם על התאורה. הרג אותי שאיין כזה "תכנתתי את התאורה להתאים את עצמה למצב השמש" ופופי כזה "אתה יודע מה מתוכנת לזה? חלונות!!!!!"

באמת למה אין להם חלונות במשרד איזה נורא זה. וגם לא הבנתי כי לפי התיאוריה שלו ברגע שערב חשוך במשרד?
בכל מקרה הם משגעים את התאורה במשרד עד שלדיינה נמאס מהם והיא הולכת. הם משגעים אותה כמו שני הורים בתהליך גירושים והיא הילדה המסכנה שתקועה באמצע.
הרג אותי הקטע שדיינה כיבתה את האור לגמרי ואז נעלמה ואז איין כזה "משרד תחזיר את דיינה"

ואח"כ עוד פופי "משומה חשבתי שזה יעבוד"

אז דיינה בורחת החוצה ופוגשת את דיוויד והם מחליפים חוויות מלחמה מלשרוד את המריבות של איין ופופי
בינתיים איין מפתיע את פופי עם רעיון גאוני שאיש לא חשב עליו מעולם - קיוביקבל

באמת למה אין להם משרדים נורמלים שם בתוך החלל הזה?
אה חח וזה שהוא חיכה לה 25 דקות מחוץ לשירותים "את חייבת לשתות יותר מיים"

אלוהים התזונה שלה מפחידה איך היא חיה?
פופי צוחקת עליו. ואיין קצת נעלב והולך.
אוי ואז היא עולה אליו לגג והם רבים אבל הפעם באמת. הוא כועס שהם לא עובדים כמו פעם, הוא חוזה והיא בונה. היא כועסת שאיין תמיד נוטש אותה לאחרונה. בסוף אחרי צעקות הוא מודה שהוא לא רוצה לעבוד על משחק שלה. אוח המריבה האמיתית הזה לעומת כל השטויות שברה לי את הלב

ואז פופי בוכה מול המסך

לאא תחזרו להיות בסטיז שרבים על שטויות