אני ראיתי מית'יק קווסט עוד ביום שישי
וגם קצת עצוב כי ממש קיוויתי שדייויד פשוט עושה עבודה ממש טובה עכשיו שאיין ופופי לא מטריפים אותו. אבל כנראה פשוט לא לעשות כלום זה כל מה שהוא צריך כדי שהחברה תהיה מצליחה.
זה נורא נחמד לראות שג'ו באמת נאמנה וטובה אל דייויד ושהם באמת עובדים טוב יחד. (אפילו שהוא קצת משקר לה לגבי זה שהוא עסוק)

ועצוב שהוא מת באמת ולא יחזור לסדרה.
(ותוך כדי שאני כותב את זה אני קולט שאולי הוא בכלל זייף את מותו ויופיע שוב בעתיד)(אלא אם כן השחקן עצמו מת)
אני כמו דיינה ורייצ'ל לא הייתי בטוח בשלב מסויים אם הם עשו את עצמם.
אבל אני מניח שגם יותר מזה.
והיה הורס איך איין מתערב בעניינים של MQ. במיוחד בישיבה שבה הוא אומר שאף פעם לא היו ישיבות מטופשות כאלו כשהוא היה בחברה, וקרול צועקת עליו שזה בדיוק ישיבה שהייתה להם כשהוא היה בחברה. אני לא זוכר מספיק טוב את העונה הראשונה, אבל אני מניח שבאמת הייתה ישיבה שבה הטסטריות התלוננו.
*רציתי לתקן אותך שהמשרדים של MQ הם קומה מעל המשרד החדש של איין ופופי - ואז קלטתי שבעצם אנחנו לא יודעים.
(אה רגע, עכשיו אני רואה שאת בעצמך כתבת מקודם שהמשרדים של איין ופופי הם קומה מתחת)
*רייצ'ל ודיינה מדברות מיד אחרי שרייצ'ל דיברה עם ההורים שלה ואז הן מגלות שרייצ'ל לא ניתקה את השיחה - צפוי לחלוטין ושחוק. ועדיין מצחיק.
זה היה מצחיק.1. השיחה של דיוויד וקרול בגוף שלישיואז על זה שדייויד בעצם לא עושה כלום והוא הוא עושה את עצמו חשוב
![]()
וגם קצת עצוב כי ממש קיוויתי שדייויד פשוט עושה עבודה ממש טובה עכשיו שאיין ופופי לא מטריפים אותו. אבל כנראה פשוט לא לעשות כלום זה כל מה שהוא צריך כדי שהחברה תהיה מצליחה.
זה נורא נחמד לראות שג'ו באמת נאמנה וטובה אל דייויד ושהם באמת עובדים טוב יחד. (אפילו שהוא קצת משקר לה לגבי זה שהוא עסוק)
כל הקטע שדייויד אומר ש"אדם כזה לא יכול להשתנות" ואז ג'ו נעלבת ואז הוא אומר שזה רק בגלל שבראד הוא אדם באמת מרושע, ואז היא נעלבת שהוא אומרת שהיא לא הייתה באמת רעה והוא כבר לא יודע מה לומר.2. קרול שכרה את בראד! לול התגובות של דיוויד וג'ו"אני משוקם" "אני גם"
וכל הבדיחה על זה שהוא עבריין-חום-בשיקום שזה טוב לגיוון ומקבלים מענק. מתה על זה שעושים צחוק מהדברים האלה אבל בצורה חכמה.
אוי חלק מהקטעים חדרים הלבנים מידי האלו היו קצת מלחיצים כי זה באמת נראה כאילו הם בחלל ללא סוף. ובאמת אי אפשר היה לראות את הדלת של השירותים ברגע שהיא נסגרה.3. חחח המשרדים הלבנים מידי של איין ופופי. ונקרעתי מקיר המנהיגים הגדולים שבסופו איין![]()
כן זה היה מעצבן. אבל כל כך מתאים להם.אבל שיקחו את הכסף מה יש להםםם
רק שלדעתי CW אמר שהוא נוסע לתוך הגראנד קניון ובתלמה ולואיז נראה לי שהם סתם נסעו מקצה של צוק רנדומלי. אבל עדיין זה לא ממש מקורי מצד CW.4. אוי CW מת. חח וארגן לעצמו אזכרה חמודה. חחחחח "הסוף שלי חייב להיות מקורי, אז נסעתי מקצה של צוק" - נקרעתי[היה קצת מיותר לדעתי שקרול ציינה שזה הסוף של תלמה ולואיז, הבנתי וצחקתי מזה לבד, זה היה טיפה להסביר את הבדיחה והרס לי קצת. אבל רק קצת כי צחקתי לפני]
ועצוב שהוא מת באמת ולא יחזור לסדרה.
(ותוך כדי שאני כותב את זה אני קולט שאולי הוא בכלל זייף את מותו ויופיע שוב בעתיד)(אלא אם כן השחקן עצמו מת)
לזכותם אני לא בטוח אם אני הייתי מזהה את רייצ'ל או את דיינה (כלומר אם היית מביאה לי עכשיו תמונות של 5 נשים לבנות ו5 נשים שחורות עם שיער דומה באופן כללי) (ואני חושב שכן הייתי מזהה את פופי, ג'ו וקרול)5. חחח איין ופופי עדיין לא מזהים את רייצ'ל אבל את דיינה כן.
אני ציפיתי שנראה אותו בוכה או משהו אחרי השיחה עם ג'ו.וגם לאדעת מה ג'ו אמרה לשוטר המסכן ששחרר אותן![]()
6. ובסוף אחרי כל הדרמה במפגש אחרי שנה - המשרדים של איין ופופי קומה מתחת!!!!!![]()
מסכנים באמת הטסטרים החדשים. אבל גם קצת מעצבנים בכמה רציניים הם.חחחח מסכנים הטסטרים החדשיםוהישיבה בסוף שקרול נוזפת בכולם מעולה
![]()
אני כמו דיינה ורייצ'ל לא הייתי בטוח בשלב מסויים אם הם עשו את עצמם.
בהחלט רוצה לשגע אותם.נראה לי שבראד זומם בעיקר לשגע את דיוויד וג'ו![]()
אבל אני מניח שגם יותר מזה.
הגילוי של זה בסוף הפרק הראשון היה מעולה.אני שמחה שזה שהמשרדים של MQ קומה מתחת אומר שפופי ואיין ממשיכים להסתובב להם בין הרגליים כאילו כלום לא השתנה.
והיה הורס איך איין מתערב בעניינים של MQ. במיוחד בישיבה שבה הוא אומר שאף פעם לא היו ישיבות מטופשות כאלו כשהוא היה בחברה, וקרול צועקת עליו שזה בדיוק ישיבה שהייתה להם כשהוא היה בחברה. אני לא זוכר מספיק טוב את העונה הראשונה, אבל אני מניח שבאמת הייתה ישיבה שבה הטסטריות התלוננו.
*רציתי לתקן אותך שהמשרדים של MQ הם קומה מעל המשרד החדש של איין ופופי - ואז קלטתי שבעצם אנחנו לא יודעים.
(אה רגע, עכשיו אני רואה שאת בעצמך כתבת מקודם שהמשרדים של איין ופופי הם קומה מתחת)
זה היה הקלה לגלות שהם לא באמת הדפיסו את כל תמונות הענק האלו אלא זה פשוט מסכים. יוכלו לעשות עם זה דברים מצחיקים במשך כל העונה.חחח ויש לפופי קיר חדש של אנשים בעייתים בשביל איין. כבר חשבתי פיי כמה השקעה זה להדפיס את התמונות האלה כל פעם והסתבר שזה מסכיםואז הם מחליפים תמונות בהתאם.
*רייצ'ל ודיינה מדברות מיד אחרי שרייצ'ל דיברה עם ההורים שלה ואז הן מגלות שרייצ'ל לא ניתקה את השיחה - צפוי לחלוטין ושחוק. ועדיין מצחיק.