דיוני סדרות #109

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ראיתי מית'יק קווסט עוד ביום שישי
1. השיחה של דיוויד וקרול בגוף שלישי:-D ואז על זה שדייויד בעצם לא עושה כלום והוא הוא עושה את עצמו חשוב:-D
זה היה מצחיק.
וגם קצת עצוב כי ממש קיוויתי שדייויד פשוט עושה עבודה ממש טובה עכשיו שאיין ופופי לא מטריפים אותו. אבל כנראה פשוט לא לעשות כלום זה כל מה שהוא צריך כדי שהחברה תהיה מצליחה.
זה נורא נחמד לראות שג'ו באמת נאמנה וטובה אל דייויד ושהם באמת עובדים טוב יחד. (אפילו שהוא קצת משקר לה לגבי זה שהוא עסוק)
2. קרול שכרה את בראד! לול התגובות של דיוויד וג'ו:-D "אני משוקם" "אני גם":-D וכל הבדיחה על זה שהוא עבריין-חום-בשיקום שזה טוב לגיוון ומקבלים מענק. מתה על זה שעושים צחוק מהדברים האלה אבל בצורה חכמה.
כל הקטע שדייויד אומר ש"אדם כזה לא יכול להשתנות" ואז ג'ו נעלבת ואז הוא אומר שזה רק בגלל שבראד הוא אדם באמת מרושע, ואז היא נעלבת שהוא אומרת שהיא לא הייתה באמת רעה והוא כבר לא יודע מה לומר. :-D
3. חחח המשרדים הלבנים מידי של איין ופופי. ונקרעתי מקיר המנהיגים הגדולים שבסופו איין:-D
אוי חלק מהקטעים חדרים הלבנים מידי האלו היו קצת מלחיצים כי זה באמת נראה כאילו הם בחלל ללא סוף. ובאמת אי אפשר היה לראות את הדלת של השירותים ברגע שהיא נסגרה.
אבל שיקחו את הכסף מה יש להםםם
כן זה היה מעצבן. אבל כל כך מתאים להם.
4. אוי CW מת. חח וארגן לעצמו אזכרה חמודה. חחחחח "הסוף שלי חייב להיות מקורי, אז נסעתי מקצה של צוק" - נקרעתי:-D [היה קצת מיותר לדעתי שקרול ציינה שזה הסוף של תלמה ולואיז, הבנתי וצחקתי מזה לבד, זה היה טיפה להסביר את הבדיחה והרס לי קצת. אבל רק קצת כי צחקתי לפני]
רק שלדעתי CW אמר שהוא נוסע לתוך הגראנד קניון ובתלמה ולואיז נראה לי שהם סתם נסעו מקצה של צוק רנדומלי. אבל עדיין זה לא ממש מקורי מצד CW.
ועצוב שהוא מת באמת ולא יחזור לסדרה.
(ותוך כדי שאני כותב את זה אני קולט שאולי הוא בכלל זייף את מותו ויופיע שוב בעתיד)(אלא אם כן השחקן עצמו מת)
5. חחח איין ופופי עדיין לא מזהים את רייצ'ל אבל את דיינה כן.
לזכותם אני לא בטוח אם אני הייתי מזהה את רייצ'ל או את דיינה (כלומר אם היית מביאה לי עכשיו תמונות של 5 נשים לבנות ו5 נשים שחורות עם שיער דומה באופן כללי) (ואני חושב שכן הייתי מזהה את פופי, ג'ו וקרול)
וגם לאדעת מה ג'ו אמרה לשוטר המסכן ששחרר אותן:-D
אני ציפיתי שנראה אותו בוכה או משהו אחרי השיחה עם ג'ו.
6. ובסוף אחרי כל הדרמה במפגש אחרי שנה - המשרדים של איין ופופי קומה מתחת!!!!!:-D

חחחח מסכנים הטסטרים החדשים:-D והישיבה בסוף שקרול נוזפת בכולם מעולה:-D
מסכנים באמת הטסטרים החדשים. אבל גם קצת מעצבנים בכמה רציניים הם.
אני כמו דיינה ורייצ'ל לא הייתי בטוח בשלב מסויים אם הם עשו את עצמם.
נראה לי שבראד זומם בעיקר לשגע את דיוויד וג'ו:-D
בהחלט רוצה לשגע אותם.
אבל אני מניח שגם יותר מזה.
אני שמחה שזה שהמשרדים של MQ קומה מתחת אומר שפופי ואיין ממשיכים להסתובב להם בין הרגליים כאילו כלום לא השתנה.
הגילוי של זה בסוף הפרק הראשון היה מעולה.
והיה הורס איך איין מתערב בעניינים של MQ. במיוחד בישיבה שבה הוא אומר שאף פעם לא היו ישיבות מטופשות כאלו כשהוא היה בחברה, וקרול צועקת עליו שזה בדיוק ישיבה שהייתה להם כשהוא היה בחברה. אני לא זוכר מספיק טוב את העונה הראשונה, אבל אני מניח שבאמת הייתה ישיבה שבה הטסטריות התלוננו.

*רציתי לתקן אותך שהמשרדים של MQ הם קומה מעל המשרד החדש של איין ופופי - ואז קלטתי שבעצם אנחנו לא יודעים.
(אה רגע, עכשיו אני רואה שאת בעצמך כתבת מקודם שהמשרדים של איין ופופי הם קומה מתחת)
חחח ויש לפופי קיר חדש של אנשים בעייתים בשביל איין. כבר חשבתי פיי כמה השקעה זה להדפיס את התמונות האלה כל פעם והסתבר שזה מסכים:-D ואז הם מחליפים תמונות בהתאם.
זה היה הקלה לגלות שהם לא באמת הדפיסו את כל תמונות הענק האלו אלא זה פשוט מסכים. יוכלו לעשות עם זה דברים מצחיקים במשך כל העונה.

*רייצ'ל ודיינה מדברות מיד אחרי שרייצ'ל דיברה עם ההורים שלה ואז הן מגלות שרייצ'ל לא ניתקה את השיחה - צפוי לחלוטין ושחוק. ועדיין מצחיק.

didalf

Well-known member
וגם קצת עצוב כי ממש קיוויתי שדייויד פשוט עושה עבודה ממש טובה עכשיו שאיין ופופי לא מטריפים אותו. אבל כנראה פשוט לא לעשות כלום זה כל מה שהוא צריך כדי שהחברה תהיה מצליחה.
חחח לא נראה לי שאי פעם הייתה לו עבודה באמת. כשאיין ופופי היו שם העבודה שלו עוד הייתה להיות הבייביסיטר שלהם, עכשיו באמת אין לו כלום.

זה נורא נחמד לראות שג'ו באמת נאמנה וטובה אל דייויד ושהם באמת עובדים טוב יחד. (אפילו שהוא קצת משקר לה לגבי זה שהוא עסוק)
חחח זה הצחיק אותי ממש "אוקי היא הלכה? אז כן אני לא עושה כלום":-D
וגם זה שהוא מנסה להגיד מה הוא עושה והיא מייבשת אותו, בעיקר "לנהל את אנשי הקריאייטיב המטורפים" "אנשי הקריאייטיב המטורפים עזבו":-D

כל הקטע שדייויד אומר ש"אדם כזה לא יכול להשתנות" ואז ג'ו נעלבת ואז הוא אומר שזה רק בגלל שבראד הוא אדם באמת מרושע, ואז היא נעלבת שהוא אומרת שהיא לא הייתה באמת רעה והוא כבר לא יודע מה לומר. :-D
כן:-D

(ותוך כדי שאני כותב את זה אני קולט שאולי הוא בכלל זייף את מותו ויופיע שוב בעתיד)(אלא אם כן השחקן עצמו מת)
לא מת.
אבל בתכלס אחרי כל ההתמקדות בו בעונה שעברה באמת מיצו את הדמות שלו אז לא נורא שהוא מת.

אני ציפיתי שנראה אותו בוכה או משהו אחרי השיחה עם ג'ו.
אני גם:-D

חחחח כן. הכי ג'ן Z סנופלקס כאלה.

והיה הורס איך איין מתערב בעניינים של MQ. במיוחד בישיבה שבה הוא אומר שאף פעם לא היו ישיבות מטופשות כאלו כשהוא היה בחברה, וקרול צועקת עליו שזה בדיוק ישיבה שהייתה להם כשהוא היה בחברה
ממש:-D

*רציתי לתקן אותך שהמשרדים של MQ הם קומה מעל המשרד החדש של איין ופופי - ואז קלטתי שבעצם אנחנו לא יודעים.
(אה רגע, עכשיו אני רואה שאת בעצמך כתבת מקודם שהמשרדים של איין ופופי הם קומה מתחת)
כן, סתם התבלבלתי.

זה היה הקלה לגלות שהם לא באמת הדפיסו את כל תמונות הענק האלו אלא זה פשוט מסכים. יוכלו לעשות עם זה דברים מצחיקים במשך כל העונה.
חחחח תכלס.

Lhuna3

Well-known member
אני קצת לא פנויה בימים האחרונים לפורום, אבל בשאיפה אחזור להגיב בהמשך השבוע וגם אצפה במית'יק קווסט כמובן, ומקווה שגם בסרט פנטזיה.

dilia snake

Well-known member
אני חושבת שלסדרה הזאת צריך להיות בהתחלה אזהרת טריגר לכול דבר אפשרי שיהיה בפרק ליתר בטחון.

כמו הפרק הזה שלקח השראה מדן בראון וצופן דה וינצ'י, אלוהים יודע שדן בראון נמצא כבר שנים ברשימה השחורה הפרטית שלי מסיבה טובה ואם הייתי יודעת שהפרק יהיה בסגנון חפש את המטמון אולי הייתי שוקלת לוותר עליו, אולי אני צריכה מראש להחליט לוותר על פרקים מסוימים על סמך תקציר למען בריאותי הנפשית. אבל זה דיון עצוב לפעם אחרת, כי גם לדבר על מה שקרה לסדרה צריך לבוא עם אזהרת טריגר.

אבל הדיבורים על החתונה של קאלן היו חמודים וגרמו לי לחייך כמו טיפשה, ויש דברים שהם לא הצליחו לחרב כמו היחסים בין קאלן לסאם.

ואם כבר טריגר אז קנזי בתור הורה. אבל אבל למה?

It's Always Sunny

Well-known member
אני חושבת שלסדרה הזאת צריך להיות בהתחלה אזהרת טריגר לכול דבר אפשרי שיהיה בפרק ליתר בטחון.

כמו הפרק הזה שלקח השראה מדן בראון וצופן דה וינצ'י, אלוהים יודע שדן בראון נמצא כבר שנים ברשימה השחורה הפרטית שלי מסיבה טובה ואם הייתי יודעת שהפרק יהיה בסגנון חפש את המטמון אולי הייתי שוקלת לוותר עליו, אולי אני צריכה מראש להחליט לוותר על פרקים מסוימים על סמך תקציר למען בריאותי הנפשית. אבל זה דיון עצוב לפעם אחרת, כי גם לדבר על מה שקרה לסדרה צריך לבוא עם אזהרת טריגר.
למה דן בראון נמצא ברשימה השחורה שלך?

Lhuna3

Well-known member
@טוני החתול האם הדודים שלך שלחו לך את פרק 6X06 של הרופא הטוב?
כי לפי האינטרנט הוא שודר כבר שלשום, אבל לדודים שלי משום מה אין אותו וזה מוזר.

אוסווין

Active member
סיימתי את סיפורה של שפחה עונה 5, אני לא יודע אם אכתוב מחשבות וזה אבל הדבר היחיד שבא לי להגיד כרגע זה שהסוף היה מהמם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי את סיפורה של שפחה עונה 5, אני לא יודע אם אכתוב מחשבות וזה אבל הדבר היחיד שבא לי להגיד כרגע זה שהסוף היה מהמם.
אתה יכול להגיב למה שאני ועדי|נחש| כתבנו על הפרק האחרון בעמוד הקודם של השרשור הזה
עוד לא שלחתי בקשה לדודים כי יש לי בעיות דודים באופן כללי אז אני עושה בקשות רק פעם אחת בשבוע ביום שישי.
אבל עכשיו בדקתי ובאמת אין את הפרק.

... אבל עכשיו בדקתי שוב את הקלנדר שלי ולפיו באמת לא יצא פרק השבוע.
אני באמת זוכר שאתמול עוד הוא טען שכן היה פרק, אבל הוא שינה את דעתו ועכשיו פרק 6X06 אמור לצאת רק שבוע הבא.

Lhuna3

Well-known member
עוד לא שלחתי בקשה לדודים כי יש לי בעיות דודים באופן כללי אז אני עושה בקשות רק פעם אחת בשבוע ביום שישי.
אבל עכשיו בדקתי ובאמת אין את הפרק.

... אבל עכשיו בדקתי שוב את הקלנדר שלי ולפיו באמת לא יצא פרק השבוע.
אני באמת זוכר שאתמול עוד הוא טען שכן היה פרק, אבל הוא שינה את דעתו ועכשיו פרק 6X06 אמור לצאת רק שבוע הבא.
אה אוקיי, תודה. מוזר הבילבול הזה.

Lhuna3

Well-known member
2. קרול שכרה את בראד! לול התגובות של דיוויד וג'ו:-D "אני משוקם" "אני גם":-D וכל הבדיחה על זה שהוא עבריין-חום-בשיקום שזה טוב לגיוון ומקבלים מענק. מתה על זה שעושים צחוק מהדברים האלה אבל בצורה חכמה.
אני גם.
3. חחח המשרדים הלבנים מידי של איין ופופי.
אוי חלק מהקטעים חדרים הלבנים מידי האלו היו קצת מלחיצים כי זה באמת נראה כאילו הם בחלל ללא סוף. ובאמת אי אפשר היה לראות את הדלת של השירותים ברגע שהיא נסגרה.
זה שונה אמנם, אבל זה גם ממש הזכיר לי את הסט של סדרה אחרת של אפל TV - "ניתוק".
ונקרעתי מקיר המנהיגים הגדולים שבסופו איין:-D
זה היה מעולה :-D
ואז גם ממש אהבתי את התמונה של פופי על הקיר השני.
אבל שיקחו את הכסף מה יש להםםם
כן אוף אני שונאת שעושים את זה! והם נראה לי הולכים לחרפן אותי עוד הרבה עם העניין הזה בעונה.
5. חחח איין ופופי עדיין לא מזהים את רייצ'ל אבל את דיינה כן.
האמת שלא זכרתי את הקטע שלא זיהו אותה בעונות הקודמות, אבל זה נראה מתאים.
לזכותם אני לא בטוח אם אני הייתי מזהה את רייצ'ל או את דיינה (כלומר אם היית מביאה לי עכשיו תמונות של 5 נשים לבנות ו5 נשים שחורות עם שיער דומה באופן כללי) (ואני חושב שכן הייתי מזהה את פופי, ג'ו וקרול)
למה התייחסת רק לנשים? קשה לך יותר לזהות נשים מאשר גברים?
בעיני גברים יותר קשים לזיהוי בד"כ.
וגם לאדעת מה ג'ו אמרה לשוטר המסכן ששחרר אותן:-D
אוף ידעתי שלא יגלו לנו, אבל שונאת שעושים גם את זה :-D
6. ובסוף אחרי כל הדרמה במפגש אחרי שנה - המשרדים של איין ופופי קומה מתחת!!!!!:-D
זה נהדר :-D|מאוהב|
ועצוב שהוא מת באמת ולא יחזור לסדרה.
גם לי חבל, אבל אחרי ה-arc הסיפור הנהדר שהוא קיבל בשני פרקים בעונה הקודמת (זה שאת הראשון מביניהם אתה לא אהבת, אבל הוא היה מופתי ומדהים), זה גם נראה לי בסדר וראוי.
אני חצי ציפיתי שאולי הוא יופיע בסוף ה"טקס" שלו אחרי שכולם חושבים שהוא מת וכאילו זה היה רק לצורך הסיפור שלו או משהו.
אבל גם שאלתי את עצמי אם השחקן מת ולא רוצה לגגל, ומצד שני נראה לי שהיינו שומעים על זה אז הוא כנראה חי במציאות (שיבדל לחיים ארוכים).

חוץ מזה אני ממש אהבתי את הקטע שדיוויד מקריא את המכתב וכולם שואלים אותו אם זה אמיתי ומה לעזאזל קורה והוא מסביר להם שוב ושוב שהוא רק מקריא וזה לא אומר שהוא יודע יותר מהם.

dilia snake

Well-known member

(חיפשתי משהו אחר ונתקלתי בזה).

Lhuna3

Well-known member
מה הקטע של הגוונים האפורים בשיער של רייצ'ל? היא יותר מבוגרת ממה שהיא נראיית לי ואמורה להיות, או שהיא האפירה מוקדם, או שהיא - כמו שאני משערת אבל מתקשה להבין למה - צובעת לצבע הזה בכוונה??

Lhuna3

Well-known member
חחחח מסכנים הטסטרים החדשים:-D
חחחח כן. הכי ג'ן Z סנופלקס כאלה.
הכי אהבתי את ג'ו כזה "אה אתם woke?" ואז היא מריחה אותו ומתענגת :-D
נראה לי שבראד זומם בעיקר לשגע את דיוויד וג'ו:-D
בהחלט רוצה לשגע אותם.
אבל אני מניח שגם יותר מזה.
ובעיקר ישגע כל העונה אותנו הצופים, באותה תהיה, אם הוא רק משגע אותם או גם זומם יותר מזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל

(חיפשתי משהו אחר ונתקלתי בזה).
זה אפילו יותר מרגיז לגלות שזה באשמת מייק פנס

זה שונה אמנם, אבל זה גם ממש הזכיר לי את הסט של סדרה אחרת של אפל TV - "ניתוק".
גם אני חשבתי על זה (רק שבראש שלי זה היה לגבי הסדרה severance, אני לא יודע מה הקטע שלך עם תרגומים של שמות סדרות היום)
למה התייחסת רק לנשים? קשה לך יותר לזהות נשים מאשר גברים?
בעיני גברים יותר קשים לזיהוי בד"כ.
התייחסתי לשאר הנשים בסדרה כדי להבהיר שזה לא שיש לי בעיה כללית לגבי זיהוי נשים.
אבל אני חושב שבאמת לרוב קל לי יותר לזהות גברים. אם כי לא בכל מקרה כמובן.
גם לי חבל, אבל אחרי ה-arc הסיפור הנהדר שהוא קיבל בשני פרקים בעונה הקודמת (זה שאת הראשון מביניהם אתה לא אהבת, אבל הוא היה מופתי ומדהים), זה גם נראה לי בסדר וראוי.
יפה שאת זוכרת משהו שהיה לנו לגביו אי הסכמה. אני בקושי זוכר משהו לגבי זה.
(אה, זה היה פרק עם הפלאשבק לעבר שלו וזה היה כנראה חסר טעם)
חוץ מזה אני ממש אהבתי את הקטע שדיוויד מקריא את המכתב וכולם שואלים אותו אם זה אמיתי ומה לעזאזל קורה והוא מסביר להם שוב ושוב שהוא רק מקריא וזה לא אומר שהוא יודע יותר מהם.
חחחח זה באמת היה מצחיק.

ולא חשבתי על זה בזמן הצפיה, אבל זה בעצם דומה מאוד למשהו שקורה לי בעבודה לא מעט ובמקרה קרה גם היום.
מישהי בשם אורית שמגיעה באופן רגיל כל יום לא הגיעה בבוקר. ואז זאת השיחה:
עובד 1: אורית לא הגיעה.
אני: וואלה נכון, היא באמת לא הגיעה.
עובד 1: למה היא לא הגיעה?
אני: אני לא יודע למה היא לא הגיעה?
עובד 2: אורית חולה?
אני: אני לא יודע. כמו שאמרתי - אני לא יודע למה היא לא הגיעה.
עובד 3: יכול להיות שהיא לא הגיעה בכלל שהיא חשבה שירד גשם?
אני: אולי. אני באמת לא יודע.
עובד 1: למה אתה לא מברר למה היא לא הגיעה?
אני: אני הרגע גיליתי בשיחה הזאת ממש שהיא לא הגיעה. מתי יכלתי לבדוק?
עובד 2: אני ממש מודאג לגבי אורית.
אני: אין סיבה לדאוג, היא פשוט לא הגיעה לעבודה.
עובד 4: היא בטח לא הגיעה בגלל הגשם.
אני: אבל לא יורד גשם.
עובד 4: אבל היא חשבה שיירד גשם.
אני: אולי. זה באמת לא משנה עכשיו, בואו נתחיל את היום.
עובד 1: אז אתה לא יודע למה היא לא הגיעה היום?
*בשלב הזה אני מדמיין את עצמי דוקר את עובד 1*
עובד 5 {שישב ליד כל הזמן אבל לא הקשיב לשיחה עד הרגע}: מי לא הגיעה?
אני: אורית לא הגיעה.
עובד 5: למה אורית לא הגיעה?
עובד 1: הוא אומר שהוא לא יודע למה היא לא הגיעה.
(השיחה ממשיכה עם הפסקות לאורך כל היום)

מה הקטע של הגוונים האפורים בשיער של רייצ'ל? היא יותר מבוגרת ממה שהיא נראיית לי ואמורה להיות, או שהיא האפירה מוקדם, או שהיא - כמו שאני משערת אבל מתקשה להבין למה - צובעת לצבע הזה בכוונה??
היא בת 32.
עד כמה שידוע לי זה לא כל כך נדיר שגברים ונשים מתחילים להאפיר כבר בגיל כזה. פשוט לרוב צובעים כדי להסתיר את זה.
:-D
ובעיקר ישגע כל העונה אותנו הצופים, באותה תהיה, אם הוא רק משגע אותם או גם זומם יותר מזה.
נה
הוא בטוח זומם משהו.
(לחשוב שהוא לא זומם משהו זה כמו לחשוב שצ'אנג בעונה 4 של קומיוניטי לא זומם משהו) (ואני לא בטוח אם זאת ההשוואה שבאה לי לראש היא בגלל שדני פאדי שיחק בקומיוניטי)

Lhuna3

Well-known member
זה אפילו יותר מרגיז לגלות שזה באשמת מייק פנס

גם אני חשבתי על זה (רק שבראש שלי זה היה לגבי הסדרה severance, אני לא יודע מה הקטע שלך עם תרגומים של שמות סדרות היום)

התייחסתי לשאר הנשים בסדרה כדי להבהיר שזה לא שיש לי בעיה כללית לגבי זיהוי נשים.
אבל אני חושב שבאמת לרוב קל לי יותר לזהות גברים. אם כי לא בכל מקרה כמובן.

יפה שאת זוכרת משהו שהיה לנו לגביו אי הסכמה. אני בקושי זוכר משהו לגבי זה.
(אה, זה היה פרק עם הפלאשבק לעבר שלו וזה היה כנראה חסר טעם)

חחחח זה באמת היה מצחיק.

ולא חשבתי על זה בזמן הצפיה, אבל זה בעצם דומה מאוד למשהו שקורה לי בעבודה לא מעט ובמקרה קרה גם היום.

היא בת 32.
עד כמה שידוע לי זה לא כל כך נדיר שגברים ונשים מתחילים להאפיר כבר בגיל כזה. פשוט לרוב צובעים כדי להסתיר את זה.

:-D

נה
הוא בטוח זומם משהו.
(לחשוב שהוא לא זומם משהו זה כמו לחשוב שצ'אנג בעונה 4 של קומיוניטי לא זומם משהו) (ואני לא בטוח אם זאת ההשוואה שבאה לי לראש היא בגלל שדני פאדי שיחק בקומיוניטי)
:-D אבל באמת למה אורית לא הגיעה? גיליתם בסוף? שלחתם לה הודעה? זה בגלל שהיא חשבה שירד גשם? (אם חס וחלילה חמסה חמסה באמת קרה לה משהו אתה כנראה מאוד תצטער על ההודעה הזאת. ועכשיו גם אני.)

didalf

Well-known member
חחחחח וואי כן:-D
הא שאלה טובה|תוהה| זה באמת מכוער.
אני לא אתפלא במקרה שלה אם זה נסיון לאמירה פמיניסטית כלשהי שיצאה עקום.
כן:-D פסיכופטית:-D
אבל אנחנו נהנה מזה והם יסבלו:-D

כי לעבור לאנגלית זה מעצבן ואם התרגום סביר אז למה לא.

מה זה אתה חי בסיטקום:-D:-D:-D
אז למה היא לא הגיעה??

למעלה