יצא HISHE של Stranger Things
גאוני הפרק עם מנהל המלון אלכס, שהוא בעצם הסנטה הסודי. ממש מדהים איך אדם נורמטיבי, מנהל מלון, הופך למפלצת. לא ברור האם זה בגלל סמים, אלכוהול, או שהוא סתם התחרפן. דבר אחד ברור, אדם נורמטיבי לא לוקח סקייטבורד מתלמיד קולג' שמתאכסן במלון שהוא מנהל- ומרביץ לו כשהוא בצדק דורש אותו חזרה. אפילו דונלד טראמפ לא היה מתנהג ככה.
נשמע שאת באמת היית צריכה לראות את הסרט לפני הפרק הראשון.
- מתחילים את הפרק עם תקציר של האירועים של מה שקרה בסרט.
- כבר מהרגע הראשון שראיתי את שרה, ידעתי שאני אוהב אותה.
- הבוס החדש (דנטה) של שרה הוא קצת (הרבה) מניאק וזה היה ממש לא נחמד מצידו להפיל עליה את המידע שהבוס הנוכחי שלה עוזב את התפקיד, במיוחד שהוא עשה את זה מתוך כוונה לפגוע בה.
- הבנתי שהקטע של הסדרה זה שהכפפה היא נשק אבל זה קצת מצחיק אותי שהכפפה הופכת לצמיד גדול ובולט, מרגיש לי לא מתאים להופעה של שרה, זה מרגיש מוזר במיוחד בשביל שוטרת. אני לא יודעת מה חוקי הלבוש במשטרת ניו יורק אבל מרגיש לי שזה משהו שאנשים בתחנה שלה היו מעירים לה עליו. בעצם, אולי לא אכפת להם אבל לי זה מפריע, אני מרגישה קטנונית
- לשרה יש אינסטינקטים מצוינים מסתבר. אני מדברת על הסצנה שבה היא יורה לחשוד שהיא והשותף שלה עצרו, ישר במצח.
- אני מרגישה שבין שרה לבין ג'ו (המפקד לשעבר) יש יחסי אבא ובת ושפיספסתי משהו. אולי הייתי צריכה לראות את הסרט בכל זאת?
- ועוד משהו שאני מרגישה שפיספסתי: השותף לשעבר של שרה ומה קרה לו.
- מר איירונס הוא דמות שאני כל כך מבינה עכשיו, אני מניחה שבהמשך אני אתחיל להבין את המניעים שלו.
- הקטע שבו שרה דיברה עם השותף לשעבר (אני אקלוט את השם שלו בהמשך) ומישהו עובר במסדרון ורואה אותה מדברת עם עצמה
- הקטע שבו שרה עוברת דרך האש היה מעט מגוחך אבל מגניב בו זמנית.
- בינתיים אני עדיין לא מבינה הרבה (בגלל זה לא רשמתי הרבה), אחכה להמשך ואז דברים יתחילו להתבהר. אבל זה היה פיילוט מעניין.
ראית את הסרט?נשמע שאת באמת היית צריכה לראות את הסרט לפני הפרק הראשון.
אבל בכל מקרה נראה לי שכדאי שתראי אותו עכשיו לפני שאת ממשיכה.
לא.ראית את הסרט?
ראיתי את הסרט, עכשיו דברים טיפה יותר מובנים.נשמע שאת באמת היית צריכה לראות את הסרט לפני הפרק הראשון.
אבל בכל מקרה נראה לי שכדאי שתראי אותו עכשיו לפני שאת ממשיכה.
לא.
אבל כמו שאמרתי כבר אני זוכר שאני ראיתי את הסדרה לא בסדר נכון ופיספסתי כל מיני פרקים
ובאמת הרבה דברים לא הבנתי
אם לא תכתבי ראנט על הסדרה לא יהיה לך שום תירוץ בשביל להמשיך לראות אותהאין לי זמן וכוח לכתוב יותר ביקורת על כל מה שאני רואה, אבל אין לי לב להשאיר אתכם בלי ראנט של לוס אנג'לס.
אז המטוס של הבן של סאם מתרסק אבל אחר כך הם ממשיכים עם דברים לא חשובים וחוזרים לבן שלו רק 6 דק' לתוך הפרק.
אף אחד:
לוס אנג'לס: "זה ניגוד עניינים אם אייג'נט האנה יעבוד על התיק אבל זה סבבה לגמרי אם הצוות שלו והשותף שלו יותר מ-15 שנה יעבדו ויחקרו את התאונה"
כאילו הפרק לא היה מחורבן, וזה שקנזי ודיקס לא היו ואף אחד לא הזכיר אותם היה יותר משיפור. אבל זה כ"כ כ"כ שטחי וכאילו יש להם רעיונות שהם סבירים או אפילו טובים אבל הם כבר לא יודעים מה לעשות איתם והפתרון היה כ"כ אנטי קליימטיק. כאילו, מצאו איזה בחור רנדומלי שצץ בפרק והחליטו ששילמו לו מחברה מתחרה שיחבל ב-F35 אבל חוץ מגלגול עיניים לא היה בזה כלום.
ואני כבר לא מדברת על זה שהעונה הזאת מלאה בסתירות של עונות קודמות ואנחנו רק בפרק 4! נגיד לפני מלא עונות סאם התייחס לזה שאבא שלו היה קולונל במארינס והפרק קראו לו מייג'ור או שסאם זה בכלל קיצור של אוסאמה(רק בעונה הקודמת אמרו את זה!) ואבא שלו קרא לו שבוע שעבר סמואל(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) זה כאילו הכותבים משליחים את הדמנציה של עצמם על אבא של סאם.
(ואלוהים שבשמיים ובארץ שמישהו ממשאבי אנוש יבדוק אם החבר'ה ממחלקת גרפיקה/אקפטים אוהבים את העבודה שלהם כי הקטעים שהראו בהם מטוסים/מסוקים בשמיים היו זוועת עולם)
לא!! זה היה בדירה של סאם!אז האב הזה יעמיד פנים בציבור כאילו הוא קרא לבן שלו בשם אחר.
אופס לא, הוא רק שבר רגל וסבל מזעזוע מוח(הוא הצליח להפליט את עצמו לפני כן).הבן הזה שהמטוס שלו התרסק מת?
אני תכננתי לראות אותה כבר כמה שבועות דרך דודים.ניסיתי לצפות במיני סדרה החדשה בנטפליקס Inside Man בכיכובו של דיוויד טננט.
אבל לצערי באמצע הפרק הראשון פרשתי, כי זה ביאס ודיכא אותי יותר מידי. אם מישהו יראה את זה עד הסוף אז תגידו אם זה נהיה טוב יותר (לא מדברת על איכות הסדרה, אלא על ההרגשה שיוצאים איתה).
במשך על זמן שצפינו במשחקי הכס הנחנו שעונה הבאה סופסוף משהו גדול יקרה, והתבדינו.העונה הבאה בטח תהיה מאוד מלאה באקשן.
אני לא יודע אם לצחוק או לבכותאתם יודעים כדי לקבל מושג כול שהוא על איך עוד מעט החיים שלנו יראו.
אם הפרק הראשון דיכא אותך, ההמשך גם, אז אין מטרה להמשיך לראות מהבחינה הזאת.ניסיתי לצפות במיני סדרה החדשה בנטפליקס Inside Man בכיכובו של דיוויד טננט.
אבל לצערי באמצע הפרק הראשון פרשתי, כי זה ביאס ודיכא אותי יותר מידי. אם מישהו יראה את זה עד הסוף אז תגידו אם זה נהיה טוב יותר (לא מדברת על איכות הסדרה, אלא על ההרגשה שיוצאים איתה).
באופן כללי פרק פחות טוב מהאחרונים שאהבתי במיוחדהפרק היה קצת צפוי.
דווקא לא ציפיתי לזה שהטייס יהרג.היה ברור שהטייס ההוא ייהרג בשנייה שראו אותו, אחר כך שג'ון דיברה עם לורנס והכל תהיתי אם מראש הוא סידר את זה ככה שג'ון תקבל את המידע, תרוץ למארק והם יפילו את המטוסים כדי לארגן ניצחון ללורנס.
זה היה כזה מוזר כל ההצעת נישואים הזאת שלו.לורנס ונעמי מתחתניםוזה גרם לי לתהות מה יעשו עם הילד של אסתר ו-וורן.
היה קטע מוזר שהן אמרו משהו על כך שיש סכנה לבעיות גנטיות ותהיתי אם יש משהו במשפחה שלה.הנשים האחרות היו קצת דוחות לרוז.
היא כעסה עליו על כך שגלעד פוצצה את המטוסים האלו ובכך מנעה ממנה לקבל את האנה חזרה.לא הבנתי למה לג'ון היה דחוף להכאיב ללורנס, לא הבנתי בכלל את הפואנטה של השיחה שלהם.
זה לחלוטין מרגיש שהיא רוצה לחיות עם שני בעליםג'ון ללורנס: "אל תנופף בניק מולי" מארק *מנופף בניק מול ג'ון* ג'ון: "כן!כן!כן!" *מנגבת קצת את הרוק*
זה לא כל כך נעים לגלות שהאדם שהכריחו אותך לשכב איתו והפך לאב הביולוגי של התינוקת שלך (שבהתחלה גודלה על ידי אישה שאת שונאת ואחר כך על ידי בעלך שחי בנפרד) הכניס מישהי אחרת להריון.אני חושבת שג'ון חשבה שהנישואין של רוז וניק הם פייק, כאילו יכולת לדחוף לפה של ג'ון אבטיח שהיא שמעה שרוז בהריון.
וואי הסטירות לחי האלו.זה היה נורא נורא מספק לראות את סרינה מקבלת את היחס שהיא נתנה לג'ון כולל הסטירות לחי. זה נראה כאילו ווילר דיי חלש ומי שמנהלת בפועל את הבית זו הפסיכית ושהוא דיי מפחד ממנה.
אני שמחתי שהיא הצליחה לברוח עם התינוק כי ממש שנאתי את הרעיון של הווילרים מגדלים את התינוק הזה.אבל הבריחה של סרינה הייתה הזויה, היה ברור שהיא תנסה לברוח בשנייה הראשונה אבל זה היה חפוז. מצד שני סרינה מנסה להגן על נואה אז זה הגיוני בסה"כ.
דווקא את סוף הפרק לא ממש אהבתי.והסוף של הפרק, ואו היריות על הדגל והכל פשוט היה מושלם.
בשנייה שהוא אמר שיש לו בת, זה היה סימן ברור שהוא לא שורד, זה כלל ראשון בטלוויזיה או משהו. אם יש לו בת/בן/תינוק בדרך/ארוס/ה יש סיכוי של מעל 95% שהוא לא חוזר הבייתה.דווקא לא ציפיתי לזה שהטייס יהרג.
גם אני חשבתי שהיא תרוץ ותגיד כן וזה גם היה קצת משעשע שהיא חשבה שהוא רוצה לדבר איתה על האחוזה שלה.זה היה כזה מוזר כל ההצעת נישואים הזאת שלו.
אני קצת הופתעתי לטובה מנעמי שהיא לא קפצה על ההצעה שלו אלא בעצם הראתה חוסר רצון להתחתן עם האדם שהורה על מוות בעלה.
אולי בגלל שהיא הולכת עם מקל הליכה?היה קטע מוזר שהן אמרו משהו על כך שיש סכנה לבעיות גנטיות ותהיתי אם יש משהו במשפחה שלה.
כן, אבל נכון שהם אמרו שהם יטוסו מתחת למכ"מ או משהו. אבל זה מוזר שהם לא חשבו לעומק על זה שבגלעד ירשו את כל הארסל של ארה"ב אז בטח יש להם המון נשק מתקדם כולל נגד מטוסים.היא כעסה עליו על כך שגלעד פוצצה את המטוסים האלו ובכך מנעה ממנה לקבל את האנה חזרה.
זה כאילו מוזר, כי ברור שזה מה שגלעד תעשה,
אני חושבת שג'ון מעריכה יותר מידי את לורנס והיא שוכחת שהוא קודם כול רוצה להציל את האנושות ולוק קצת צודק בקטע הזה.אבל ג'ון חיה בחצי אמונה שלורנס יעשה כל דבר כדי לעזור לה (הוא כן נתן לה לעשות את הטיסה ההיא עם הילדים).
הופתעתי שהיא דווקא עכשיו מספרת לו על החלק שלה במוות של אשתו. גם קצת הופתעתי שהוא כבר חשד בזה ולא כועס עליה על זה. אבל תכלס הוא חכם מאוד, אז הגיוני שהוא חשד בזה כבר.
כן, אבל זה היה עוצמתי יותר(והאכלה בכפית) של האישה מקטינה את סרינה ו"שמה אותה במקום".הקטע שכשזה היה סרינה מול ג'ון זה תמיד הרגיש גם שסרינה פיזית חזקה מג'ון כי היא גבוהה יותר. עם גברת ווילר מול סרינה זה מרגיש מוזר יותר כי היא נמוכה ממנה.
למארק, אין לה משהו אחר.מעניין לאן היא תברח עכשיו? אין לה ממש שום מקום.
אני מתלבטת בקשר לזה מיום חמישי וזה נראה לי 50/50 בין שני הצדדים. זה יכול להיות הקנדים ובאותה המידה גם גלעד.אבל זה בטח היו המפגינים הקנדים שירו, נכון?
פשוט כי בגלעד גם דיברו על כך שהם מתכוונים לעשות מתקפה נגד קנדה כתגובה לניסיון של האמריקאים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.