דיוני סדרות #109

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יצא HISHE של Stranger Things

It's Always Sunny

Well-known member
  • מתחילים את הפרק עם תקציר של האירועים של מה שקרה בסרט.
  • כבר מהרגע הראשון שראיתי את שרה, ידעתי שאני אוהב אותה.
  • הבוס החדש (דנטה) של שרה הוא קצת (הרבה) מניאק וזה היה ממש לא נחמד מצידו להפיל עליה את המידע שהבוס הנוכחי שלה עוזב את התפקיד, במיוחד שהוא עשה את זה מתוך כוונה לפגוע בה.
  • הבנתי שהקטע של הסדרה זה שהכפפה היא נשק אבל זה קצת מצחיק אותי שהכפפה הופכת לצמיד גדול ובולט, מרגיש לי לא מתאים להופעה של שרה, זה מרגיש מוזר במיוחד בשביל שוטרת. אני לא יודעת מה חוקי הלבוש במשטרת ניו יורק אבל מרגיש לי שזה משהו שאנשים בתחנה שלה היו מעירים לה עליו. בעצם, אולי לא אכפת להם אבל לי זה מפריע, אני מרגישה קטנונית :-D
  • לשרה יש אינסטינקטים מצוינים מסתבר. אני מדברת על הסצנה שבה היא יורה לחשוד שהיא והשותף שלה עצרו, ישר במצח.
  • אני מרגישה שבין שרה לבין ג'ו (המפקד לשעבר) יש יחסי אבא ובת ושפיספסתי משהו. אולי הייתי צריכה לראות את הסרט בכל זאת?
  • ועוד משהו שאני מרגישה שפיספסתי: השותף לשעבר של שרה ומה קרה לו.
  • מר איירונס הוא דמות שאני כל כך מבינה עכשיו, אני מניחה שבהמשך אני אתחיל להבין את המניעים שלו.
  • הקטע שבו שרה דיברה עם השותף לשעבר (אני אקלוט את השם שלו בהמשך) ומישהו עובר במסדרון ורואה אותה מדברת עם עצמה :-D
  • הקטע שבו שרה עוברת דרך האש היה מעט מגוחך אבל מגניב בו זמנית.
  • בינתיים אני עדיין לא מבינה הרבה (בגלל זה לא רשמתי הרבה), אחכה להמשך ואז דברים יתחילו להתבהר. אבל זה היה פיילוט מעניין.

חוץ מוויצ'בלייד ראיתי היום גם פרקים של בומטאון, ג'ייק 2.0 והדונלים השחורים. כולן נראות חביבות, מקווה שהן יהיו מעניינות |הלוואי|

dory30

Well-known member
גאוני הפרק עם מנהל המלון אלכס, שהוא בעצם הסנטה הסודי. ממש מדהים איך אדם נורמטיבי, מנהל מלון, הופך למפלצת. לא ברור האם זה בגלל סמים, אלכוהול, או שהוא סתם התחרפן. דבר אחד ברור, אדם נורמטיבי לא לוקח סקייטבורד מתלמיד קולג' שמתאכסן במלון שהוא מנהל- ומרביץ לו כשהוא בצדק דורש אותו חזרה. אפילו דונלד טראמפ לא היה מתנהג ככה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
  • מתחילים את הפרק עם תקציר של האירועים של מה שקרה בסרט.
  • כבר מהרגע הראשון שראיתי את שרה, ידעתי שאני אוהב אותה.
  • הבוס החדש (דנטה) של שרה הוא קצת (הרבה) מניאק וזה היה ממש לא נחמד מצידו להפיל עליה את המידע שהבוס הנוכחי שלה עוזב את התפקיד, במיוחד שהוא עשה את זה מתוך כוונה לפגוע בה.
  • הבנתי שהקטע של הסדרה זה שהכפפה היא נשק אבל זה קצת מצחיק אותי שהכפפה הופכת לצמיד גדול ובולט, מרגיש לי לא מתאים להופעה של שרה, זה מרגיש מוזר במיוחד בשביל שוטרת. אני לא יודעת מה חוקי הלבוש במשטרת ניו יורק אבל מרגיש לי שזה משהו שאנשים בתחנה שלה היו מעירים לה עליו. בעצם, אולי לא אכפת להם אבל לי זה מפריע, אני מרגישה קטנונית :-D
  • לשרה יש אינסטינקטים מצוינים מסתבר. אני מדברת על הסצנה שבה היא יורה לחשוד שהיא והשותף שלה עצרו, ישר במצח.
  • אני מרגישה שבין שרה לבין ג'ו (המפקד לשעבר) יש יחסי אבא ובת ושפיספסתי משהו. אולי הייתי צריכה לראות את הסרט בכל זאת?
  • ועוד משהו שאני מרגישה שפיספסתי: השותף לשעבר של שרה ומה קרה לו.
  • מר איירונס הוא דמות שאני כל כך מבינה עכשיו, אני מניחה שבהמשך אני אתחיל להבין את המניעים שלו.
  • הקטע שבו שרה דיברה עם השותף לשעבר (אני אקלוט את השם שלו בהמשך) ומישהו עובר במסדרון ורואה אותה מדברת עם עצמה :-D
  • הקטע שבו שרה עוברת דרך האש היה מעט מגוחך אבל מגניב בו זמנית.
  • בינתיים אני עדיין לא מבינה הרבה (בגלל זה לא רשמתי הרבה), אחכה להמשך ואז דברים יתחילו להתבהר. אבל זה היה פיילוט מעניין.
נשמע שאת באמת היית צריכה לראות את הסרט לפני הפרק הראשון.
אבל בכל מקרה נראה לי שכדאי שתראי אותו עכשיו לפני שאת ממשיכה.

It's Always Sunny

Well-known member
נשמע שאת באמת היית צריכה לראות את הסרט לפני הפרק הראשון.
אבל בכל מקרה נראה לי שכדאי שתראי אותו עכשיו לפני שאת ממשיכה.
ראיתי את הסרט, עכשיו דברים טיפה יותר מובנים.
עכשיו אני צופה בפרק השני ואני מקבלת וייבים של מכושפות משום מה.

Lion_Heart

Well-known member
לא.
אבל כמו שאמרתי כבר אני זוכר שאני ראיתי את הסדרה לא בסדר נכון ופיספסתי כל מיני פרקים
ובאמת הרבה דברים לא הבנתי
העונה הראשונה היתה דיי מבולבלת וחסרת תועלת, למה חסרת תועלת? כי, בסוף העונה הגיבורה הראשית מחזירה את הזמן אחורה (כי בפרק האחרון כולם מתים משום מה)וכלום לא קרה, אפםילו השותף שלה שמת בהתחלת הסדרה, חזר לחיים...

dilia snake

Well-known member
אין לי זמן וכוח לכתוב יותר ביקורת על כל מה שאני רואה, אבל אין לי לב להשאיר אתכם בלי ראנט של לוס אנג'לס.

אז המטוס של הבן של סאם מתרסק אבל אחר כך הם ממשיכים עם דברים לא חשובים וחוזרים לבן שלו רק 6 דק' לתוך הפרק.

אף אחד:
לוס אנג'לס: "זה ניגוד עניינים אם אייג'נט האנה יעבוד על התיק אבל זה סבבה לגמרי אם הצוות שלו והשותף שלו יותר מ-15 שנה יעבדו ויחקרו את התאונה"

כאילו הפרק לא היה מחורבן, וזה שקנזי ודיקס לא היו ואף אחד לא הזכיר אותם היה יותר משיפור. אבל זה כ"כ כ"כ שטחי וכאילו יש להם רעיונות שהם סבירים או אפילו טובים אבל הם כבר לא יודעים מה לעשות איתם והפתרון היה כ"כ אנטי קליימטיק. כאילו, מצאו איזה בחור רנדומלי שצץ בפרק והחליטו ששילמו לו מחברה מתחרה שיחבל ב-F35 אבל חוץ מגלגול עיניים לא היה בזה כלום.

ואני כבר לא מדברת על זה שהעונה הזאת מלאה בסתירות של עונות קודמות ואנחנו רק בפרק 4! נגיד לפני מלא עונות סאם התייחס לזה שאבא שלו היה קולונל במארינס והפרק קראו לו מייג'ור או שסאם זה בכלל קיצור של אוסאמה(רק בעונה הקודמת אמרו את זה!) ואבא שלו קרא לו שבוע שעבר סמואל(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) זה כאילו הכותבים משליחים את הדמנציה של עצמם על אבא של סאם.

(ואלוהים שבשמיים ובארץ שמישהו ממשאבי אנוש יבדוק אם החבר'ה ממחלקת גרפיקה/אקפטים אוהבים את העבודה שלהם כי הקטעים שהראו בהם מטוסים/מסוקים בשמיים היו זוועת עולם)

הבהרה: הבן של סאם שרד את התאונה, כי הוא פלט בזמן ובסוף גם קיבל מדלייה כי הוא הצליח לא לרסק את המטוס לתוך השכונה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אין לי זמן וכוח לכתוב יותר ביקורת על כל מה שאני רואה, אבל אין לי לב להשאיר אתכם בלי ראנט של לוס אנג'לס.

אז המטוס של הבן של סאם מתרסק אבל אחר כך הם ממשיכים עם דברים לא חשובים וחוזרים לבן שלו רק 6 דק' לתוך הפרק.

אף אחד:
לוס אנג'לס: "זה ניגוד עניינים אם אייג'נט האנה יעבוד על התיק אבל זה סבבה לגמרי אם הצוות שלו והשותף שלו יותר מ-15 שנה יעבדו ויחקרו את התאונה"

כאילו הפרק לא היה מחורבן, וזה שקנזי ודיקס לא היו ואף אחד לא הזכיר אותם היה יותר משיפור. אבל זה כ"כ כ"כ שטחי וכאילו יש להם רעיונות שהם סבירים או אפילו טובים אבל הם כבר לא יודעים מה לעשות איתם והפתרון היה כ"כ אנטי קליימטיק. כאילו, מצאו איזה בחור רנדומלי שצץ בפרק והחליטו ששילמו לו מחברה מתחרה שיחבל ב-F35 אבל חוץ מגלגול עיניים לא היה בזה כלום.

ואני כבר לא מדברת על זה שהעונה הזאת מלאה בסתירות של עונות קודמות ואנחנו רק בפרק 4! נגיד לפני מלא עונות סאם התייחס לזה שאבא שלו היה קולונל במארינס והפרק קראו לו מייג'ור או שסאם זה בכלל קיצור של אוסאמה(רק בעונה הקודמת אמרו את זה!) ואבא שלו קרא לו שבוע שעבר סמואל(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) זה כאילו הכותבים משליחים את הדמנציה של עצמם על אבא של סאם.

(ואלוהים שבשמיים ובארץ שמישהו ממשאבי אנוש יבדוק אם החבר'ה ממחלקת גרפיקה/אקפטים אוהבים את העבודה שלהם כי הקטעים שהראו בהם מטוסים/מסוקים בשמיים היו זוועת עולם)
אם לא תכתבי ראנט על הסדרה לא יהיה לך שום תירוץ בשביל להמשיך לראות אותה ;)

אבל יש משהו שאני יכול להסביר
נשמע הגיוני שאם אב קרא לבן שלו אוסמה
ואז אדם בשם אוסמה הפך לאדם השנוא ביותר בארה"ב
אז האב הזה יעמיד פנים בציבור כאילו הוא קרא לבן שלו בשם אחר.

ואני לא מאמין שאני שואל את זה לגבי סדרה שלא ראיתי אף פעם פרק שלה, אבל...
הבן הזה שהמטוס שלו התרסק מת?
את פשוט לא כתבת על זה.

dilia snake

Well-known member
אז האב הזה יעמיד פנים בציבור כאילו הוא קרא לבן שלו בשם אחר.
לא!! זה היה בדירה של סאם! |בוקס|

הבן הזה שהמטוס שלו התרסק מת?
אופס לא, הוא רק שבר רגל וסבל מזעזוע מוח(הוא הצליח להפליט את עצמו לפני כן).

Lhuna3

Well-known member
ניסיתי לצפות במיני סדרה החדשה בנטפליקס Inside Man בכיכובו של דיוויד טננט.
אבל לצערי באמצע הפרק הראשון פרשתי, כי זה ביאס ודיכא אותי יותר מידי. אם מישהו יראה את זה עד הסוף אז תגידו אם זה נהיה טוב יותר (לא מדברת על איכות הסדרה, אלא על ההרגשה שיוצאים איתה).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל לצערי באמצע הפרק הראשון פרשתי, כי זה ביאס ודיכא אותי יותר מידי. אם מישהו יראה את זה עד הסוף אז תגידו אם זה נהיה טוב יותר (לא מדברת על איכות הסדרה, אלא על ההרגשה שיוצאים איתה).
אני תכננתי לראות אותה כבר כמה שבועות דרך דודים.
אני שמח שעכשיו אני יכול דרך נטפליקס.
אולי אראה כבר השבוע

reasonforall

Active member
היו פה כמה דמויות נהדרות שאשמח מאוד לראות עונה הבאה. אני מתכוון דווקא לילדים של אליסנט.
הבנים - מלחיצים ולא צפויים, והבת - מסקרנת מאוד. פרק לילדים גם רייניס נהדרת.
בתחילת העונה כתבתי שדיימון היא דמות מסקרנת ולא צפויה ושאני מצפה מאוד לראות אותו, אבל הוא לחלוטין לא סיפק לי את הבידור שחשבתי שאקבל ממנו.

העונה הבאה בטח תהיה מאוד מלאה באקשן.
במשך על זמן שצפינו במשחקי הכס הנחנו שעונה הבאה סופסוף משהו גדול יקרה, והתבדינו.
גם כאן חשבנו שמשהו גדול יקרה בפרקים האחרונים, ולא קרה יותר מידי. בילד-אפ על בילד-אפ.

dilia snake

Well-known member
אתם יודעים כדי לקבל מושג כול שהוא על איך עוד מעט החיים שלנו יראו.

הפרק היה קצת צפוי.

היה ברור שהטייס ההוא ייהרג בשנייה שראו אותו, אחר כך שג'ון דיברה עם לורנס והכל תהיתי אם מראש הוא סידר את זה ככה שג'ון תקבל את המידע, תרוץ למארק והם יפילו את המטוסים כדי לארגן ניצחון ללורנס.

לורנס ונעמי מתחתנים 8-* וזה גרם לי לתהות מה יעשו עם הילד של אסתר ו-וורן.

הנשים האחרות היו קצת דוחות לרוז.

לא הבנתי למה לג'ון היה דחוף להכאיב ללורנס, לא הבנתי בכלל את הפואנטה של השיחה שלהם.

ג'ון ללורנס: "אל תנופף בניק מולי" מארק *מנופף בניק מול ג'ון* ג'ון: "כן!כן!כן!" *מנגבת קצת את הרוק*

אני חושבת שג'ון חשבה שהנישואין של רוז וניק הם פייק, כאילו יכולת לדחוף לפה של ג'ון אבטיח שהיא שמעה שרוז בהריון.

זה היה נורא נורא מספק לראות את סרינה מקבלת את היחס שהיא נתנה לג'ון כולל הסטירות לחי. זה נראה כאילו ווילר דיי חלש ומי שמנהלת בפועל את הבית זו הפסיכית ושהוא דיי מפחד ממנה.

אבל הבריחה של סרינה הייתה הזויה, היה ברור שהיא תנסה לברוח בשנייה הראשונה אבל זה היה חפוז. מצד שני סרינה מנסה להגן על נואה אז זה הגיוני בסה"כ.

והסוף של הפרק, ואו היריות על הדגל והכל פשוט היה מושלם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתם יודעים כדי לקבל מושג כול שהוא על איך עוד מעט החיים שלנו יראו.
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות
ואז מעבר לדיכאון הצפוי אני גם הייתי צריך לעבוד עם כמה אנשים שהצביעו לאנשים שאני הכי נגדם (ולהיות סימפטי אליהם)
ואז חשבתי טוב בבית לפחות אני אוכל להספיק לענות לשאלון החודשים ולראות כמה דברים.
אבל הדבר היחיד שראיתי בסוף היה הפרק של אנדור.
אני עכשיו אשב לראות עוד פרק של Young Royals ואני אדמיין שאני גר במדינה שיש לה נסיך הומו חמוד במקום יאיר נתניהו.

keren or5

Well-known member
אם הפרק הראשון דיכא אותך, ההמשך גם, אז אין מטרה להמשיך לראות מהבחינה הזאת.

אבל מי שזה לא מדכא אותו אני ממליצה על זה מאוד. קצת התאכזבתי בסוף ממשהו, אבל ס"כ אהבתי והייתי שמחה לדבר על זה עם מישהו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הפרק היה קצת צפוי.
באופן כללי פרק פחות טוב מהאחרונים שאהבתי במיוחד
היה ברור שהטייס ההוא ייהרג בשנייה שראו אותו, אחר כך שג'ון דיברה עם לורנס והכל תהיתי אם מראש הוא סידר את זה ככה שג'ון תקבל את המידע, תרוץ למארק והם יפילו את המטוסים כדי לארגן ניצחון ללורנס.
דווקא לא ציפיתי לזה שהטייס יהרג.
אני אולי תמים אבל באמת חשבתי שיש סיכוי שהם יחזירו את האנה אל ג'ון ולוק. חשבתי שהדרמה תהיה שהיא לא תרצה להיות איתם, אלא תרצה לחזור לגלעד.
בסוף מסתבר שהיא לא נכנעה לשטיפת המוח של גלעד (שזה מרשים בעיקר כי היא שם מגיל ממש צעיר) וכותבת את השם האמיתי שלה.
אני גם חשבתי שאולי לורנס איכשהו ניצל את ג'ון כדי לקבל מידע על המתקפה הזאת.
לורנס ונעמי מתחתנים 8-* וזה גרם לי לתהות מה יעשו עם הילד של אסתר ו-וורן.
זה היה כזה מוזר כל ההצעת נישואים הזאת שלו.
אני קצת הופתעתי לטובה מנעמי שהיא לא קפצה על ההצעה שלו אלא בעצם הראתה חוסר רצון להתחתן עם האדם שהורה על מוות בעלה.

אוי, לא חשבתי על הילד של וורן ואסתר. אבל אני מניח שיהיו הרבה קופצים על לאמץ אותו.
הנשים האחרות היו קצת דוחות לרוז.
היה קטע מוזר שהן אמרו משהו על כך שיש סכנה לבעיות גנטיות ותהיתי אם יש משהו במשפחה שלה.
לא הבנתי למה לג'ון היה דחוף להכאיב ללורנס, לא הבנתי בכלל את הפואנטה של השיחה שלהם.
היא כעסה עליו על כך שגלעד פוצצה את המטוסים האלו ובכך מנעה ממנה לקבל את האנה חזרה.
זה כאילו מוזר, כי ברור שזה מה שגלעד תעשה, אבל ג'ון חיה בחצי אמונה שלורנס יעשה כל דבר כדי לעזור לה (הוא כן נתן לה לעשות את הטיסה ההיא עם הילדים).
הופתעתי שהיא דווקא עכשיו מספרת לו על החלק שלה במוות של אשתו. גם קצת הופתעתי שהוא כבר חשד בזה ולא כועס עליה על זה. אבל תכלס הוא חכם מאוד, אז הגיוני שהוא חשד בזה כבר.
ג'ון ללורנס: "אל תנופף בניק מולי" מארק *מנופף בניק מול ג'ון* ג'ון: "כן!כן!כן!" *מנגבת קצת את הרוק*
זה לחלוטין מרגיש שהיא רוצה לחיות עם שני בעלים
אני חושבת שג'ון חשבה שהנישואין של רוז וניק הם פייק, כאילו יכולת לדחוף לפה של ג'ון אבטיח שהיא שמעה שרוז בהריון.
זה לא כל כך נעים לגלות שהאדם שהכריחו אותך לשכב איתו והפך לאב הביולוגי של התינוקת שלך (שבהתחלה גודלה על ידי אישה שאת שונאת ואחר כך על ידי בעלך שחי בנפרד) הכניס מישהי אחרת להריון.
לא?
זה היה נורא נורא מספק לראות את סרינה מקבלת את היחס שהיא נתנה לג'ון כולל הסטירות לחי. זה נראה כאילו ווילר דיי חלש ומי שמנהלת בפועל את הבית זו הפסיכית ושהוא דיי מפחד ממנה.
וואי הסטירות לחי האלו.
הקטע שכשזה היה סרינה מול ג'ון זה תמיד הרגיש גם שסרינה פיזית חזקה מג'ון כי היא גבוהה יותר. עם גברת ווילר מול סרינה זה מרגיש מוזר יותר כי היא נמוכה ממנה.
לדעתי דווקא הבעל לחלוטין קובע בבית הזה. הוא זה שאישר לסרינה לצאת עם עזרא להרוג את ג'ון והוא זה שעכשיו אישר לה להיות בטקס במרכז הפריון למרות שאשתו הייתה נגד זה.
אבל הבריחה של סרינה הייתה הזויה, היה ברור שהיא תנסה לברוח בשנייה הראשונה אבל זה היה חפוז. מצד שני סרינה מנסה להגן על נואה אז זה הגיוני בסה"כ.
אני שמחתי שהיא הצליחה לברוח עם התינוק כי ממש שנאתי את הרעיון של הווילרים מגדלים את התינוק הזה.
אני עדיין לא מת על הרעיון של סרינה מגדלת תינוק, אבל זה עדיין עדיף.
מעניין לאן היא תברח עכשיו? אין לה ממש שום מקום.
והסוף של הפרק, ואו היריות על הדגל והכל פשוט היה מושלם.
דווקא את סוף הפרק לא ממש אהבתי.
אבל זה בטח היו המפגינים הקנדים שירו, נכון?
פשוט כי בגלעד גם דיברו על כך שהם מתכוונים לעשות מתקפה נגד קנדה כתגובה לניסיון של האמריקאים.

dilia snake

Well-known member
חיכיתי שתענה לי:-):.
דווקא לא ציפיתי לזה שהטייס יהרג.
בשנייה שהוא אמר שיש לו בת, זה היה סימן ברור שהוא לא שורד, זה כלל ראשון בטלוויזיה או משהו. אם יש לו בת/בן/תינוק בדרך/ארוס/ה יש סיכוי של מעל 95% שהוא לא חוזר הבייתה.
זה היה כזה מוזר כל ההצעת נישואים הזאת שלו.
אני קצת הופתעתי לטובה מנעמי שהיא לא קפצה על ההצעה שלו אלא בעצם הראתה חוסר רצון להתחתן עם האדם שהורה על מוות בעלה.
גם אני חשבתי שהיא תרוץ ותגיד כן וזה גם היה קצת משעשע שהיא חשבה שהוא רוצה לדבר איתה על האחוזה שלה.
היה קטע מוזר שהן אמרו משהו על כך שיש סכנה לבעיות גנטיות ותהיתי אם יש משהו במשפחה שלה.
אולי בגלל שהיא הולכת עם מקל הליכה?
היא כעסה עליו על כך שגלעד פוצצה את המטוסים האלו ובכך מנעה ממנה לקבל את האנה חזרה.
זה כאילו מוזר, כי ברור שזה מה שגלעד תעשה,
כן, אבל נכון שהם אמרו שהם יטוסו מתחת למכ"מ או משהו. אבל זה מוזר שהם לא חשבו לעומק על זה שבגלעד ירשו את כל הארסל של ארה"ב אז בטח יש להם המון נשק מתקדם כולל נגד מטוסים.
אבל ג'ון חיה בחצי אמונה שלורנס יעשה כל דבר כדי לעזור לה (הוא כן נתן לה לעשות את הטיסה ההיא עם הילדים).
הופתעתי שהיא דווקא עכשיו מספרת לו על החלק שלה במוות של אשתו. גם קצת הופתעתי שהוא כבר חשד בזה ולא כועס עליה על זה. אבל תכלס הוא חכם מאוד, אז הגיוני שהוא חשד בזה כבר.
אני חושבת שג'ון מעריכה יותר מידי את לורנס והיא שוכחת שהוא קודם כול רוצה להציל את האנושות ולוק קצת צודק בקטע הזה.
בקשר לקטע עם אישתו, זה לא מפתיע שהוא חשד, אבל זה היה מוזר שזה כאילו קצת צץ משום מקום.
הקטע שכשזה היה סרינה מול ג'ון זה תמיד הרגיש גם שסרינה פיזית חזקה מג'ון כי היא גבוהה יותר. עם גברת ווילר מול סרינה זה מרגיש מוזר יותר כי היא נמוכה ממנה.
כן, אבל זה היה עוצמתי יותר(והאכלה בכפית) של האישה מקטינה את סרינה ו"שמה אותה במקום".
מעניין לאן היא תברח עכשיו? אין לה ממש שום מקום.
למארק, אין לה משהו אחר.
אבל זה בטח היו המפגינים הקנדים שירו, נכון?
פשוט כי בגלעד גם דיברו על כך שהם מתכוונים לעשות מתקפה נגד קנדה כתגובה לניסיון של האמריקאים.
אני מתלבטת בקשר לזה מיום חמישי וזה נראה לי 50/50 בין שני הצדדים. זה יכול להיות הקנדים ובאותה המידה גם גלעד.

למעלה