דיוני סדרות #109

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בסיפור העיקרי שון מתעקש לנסות למצוא פתרון ניתוחי למצב של לים.
אבל במקביל הוא מסרב להתנצל בפניה. ואז בסוף ממש מתעצבן כשהיא מסרבת לניתוח.

מה שמוזר לי זה שבעצם בתור מנתח בטח כבר היו צריכים להיות מקרים שבהם הוא עשה ניתוח שיצא לא טוב. האם במקרים כאלו הוא לא היה צריך להתנצל? האם דורשים ממנו להתנצל בפניה רק במקרה הזה זאת מישהי שהוא עובד איתה ולא סתם מישהו שהוא ניתח? כי אם זה המצב אז אני מבין אותו שהוא לא מבין למה הוא פתאום צריך להתנצל.

חוץ מזה גלסמן ממשיך להיות דיקיש כלפיו. ליאה כמובן נוזפת בו על זה אבל לא נראה שזה עוזר.
אבל אז הוא רואה ריב בין אדם ובתו הקטנה וזה מזכיר לו את הריבים שהיו לו עם הבת שלו (שאם אני זוכר נכון מתה ממנת יתר של סמים?)
וזה גורם לו להבין שהוא די בלתי נסבל כשהוא כועס על מישהו שהוא אוהב.
חוץ מזה שליאה קראה לו "אבא" של שון.
אז הוא מבהיר לשון שהוא עדיין אוהב אותו ומסכים לעבוד איתו על הבעיה.
ובסוף כששון מאבד את זה אז גלסמן מוכן לעזור לו בסבלנות.

לא ממש ברור לי למה לים מסרבת לניתוח, אבל גם לא ממש הסבירו מה הסכנות עם הניתוח. כלומר אני מניח שיש סיכוי למוות, אבל לא אמרו עד כמה זה מסוכן.
קצת עיצבן אותי העצה שנתנה הרופאה החדשה עם הרגל התותבת.
היא השוותה את המצב של שתיהן ונראה לי שזה מצב כל כך שונה שאין לה ממש מה לומר.
אומנם נכון שהיא הרבה יותר קרובה למצב של משותקת על כסא גלגלים ממני, אבל מרגיש לי שזה עדיין הבדל גדול.
היא יכולה להסתובב על שני רגליים. היא יכולה לעלות במדרגות, היא יכולה לעמוד בניתוח.

לגבי המקרים:
לפארק/ג'ורדן/חתיכי יש מקרה של אדם עם סרטן סופני שהוא המטפל העיקרי של אחיו עם נזק מוחי.
זה היה מאוד עצוב, אבל היה נחמד שבסופו של דבר היה נראה שהאח עם הנזק המוחי היה מסוגל להתמודד עם זה. האמת שבמידה שמרגישה כמעט בלתי ריאלית.
שמחתי ששון בסוף הסכים לבוא לדבר איתם וקצת חבל לי שלא שמענו ממש את השיחה הזאת.

לשון/אשר/דאניקה הייתה ילדה קטנה עם בעיה גנטית. וזה הוביל לגילוי שהאבא הביולוגי שלה הוא לא מי שחשבו.
אני לא זוכר בוודאות אבל מרגיש לי שכבר היה את קו העלילה הזה בסדרה הזאת. אם לא, אז בטח היה כמה פעמים בסדרות רופאים אחרות.
וכמובן שאז צריכים את האב הביולוגי בשביל תרומת כבד שהוא באמת מתאים לה ובהתחלה הוא מסרב אבל אחר כך מסכים.
את הכל היה די אפשר לנחש. אם כי לא את זה ששון בסופו של דבר ינצל את ליאה בשביל מלאכת השכנוע. אני לא בטוח אם לזה הכוונה בהאצלת סמכויות, אבל מה שעובד.

האמת שבשלב מסוים כשפארק ביקש משון לעזור לו עם האחים אז חשבתי שאולי פארק יעזור לשון בעניין האב הביולוגי - בגלל שגם הוא אבא (אוקי, ובגלל שגם הוא אסייתי).

אה ובחדשות קצת יותר מעניינות - מסתבר שהסיבה שדניאל (הרופא החתיך) לא יכול לצאת עם ג'ורדן היא בגלל שהוא מכור לשעבר* והוא לא יכול להסתכן בכך שמשהו אחר יסיח את דעתו.
אני מנחש שבהמשך העונה (או הסדרה) נגיע למצב שהוא חוזר להשתמש בסמים. ואני כבר עצוב בגלל זה.

*האמת שלא קלטתי שזה יהיה הקטע - כשהוא סיפר את הסיפור שלו חשבתי שנגלה שאחיו המכור מת והוא מעניש את עצמו או משהו כזה.

Lhuna3

Well-known member
אני צפיתי כבר ביום שלישי, אבל לא היה לי כוח לכתוב ראשונה.
בסיפור העיקרי שון מתעקש לנסות למצוא פתרון ניתוחי למצב של לים.
אבל במקביל הוא מסרב להתנצל בפניה. ואז בסוף ממש מתעצבן כשהיא מסרבת לניתוח.

מה שמוזר לי זה שבעצם בתור מנתח בטח כבר היו צריכים להיות מקרים שבהם הוא עשה ניתוח שיצא לא טוב. האם במקרים כאלו הוא לא היה צריך להתנצל? האם דורשים ממנו להתנצל בפניה רק במקרה הזה זאת מישהי שהוא עובד איתה ולא סתם מישהו שהוא ניתח? כי אם זה המצב אז אני מבין אותו שהוא לא מבין למה הוא פתאום צריך להתנצל.
בדיוק.
חוץ מזה גלסמן ממשיך להיות דיקיש כלפיו. ליאה כמובן נוזפת בו על זה אבל לא נראה שזה עוזר.
אבל אז הוא רואה ריב בין אדם ובתו הקטנה וזה מזכיר לו את הריבים שהיו לו עם הבת שלו (שאם אני זוכר נכון מתה ממנת יתר של סמים?)
וזה גורם לו להבין שהוא די בלתי נסבל כשהוא כועס על מישהו שהוא אוהב.
חוץ מזה שליאה קראה לו "אבא" של שון.
אז הוא מבהיר לשון שהוא עדיין אוהב אותו ומסכים לעבוד איתו על הבעיה.
ובסוף כששון מאבד את זה אז גלסמן מוכן לעזור לו בסבלנות.

לא ממש ברור לי למה לים מסרבת לניתוח, אבל גם לא ממש הסבירו מה הסכנות עם הניתוח. כלומר אני מניח שיש סיכוי למוות, אבל לא אמרו עד כמה זה מסוכן.
זהו, גם לי הפריע שלא הסבירו לנו את הסיכון ולכן הסירוב שלה יוצא לא לגמרי ברור, אבל אנחנו יכולים להבין בעקיפין שזה בגלל שיש סיכון משמעותי מספיק.
קצת עיצבן אותי העצה שנתנה הרופאה החדשה עם הרגל התותבת.
היא השוותה את המצב של שתיהן ונראה לי שזה מצב כל כך שונה שאין לה ממש מה לומר.
אומנם נכון שהיא הרבה יותר קרובה למצב של משותקת על כסא גלגלים ממני, אבל מרגיש לי שזה עדיין הבדל גדול.
היא יכולה להסתובב על שני רגליים. היא יכולה לעלות במדרגות, היא יכולה לעמוד בניתוח.
זה נכון.
לגבי המקרים:
לפארק/ג'ורדן/חתיכי יש מקרה של אדם עם סרטן סופני שהוא המטפל העיקרי של אחיו עם נזק מוחי.
זה היה מאוד עצוב, אבל היה נחמד שבסופו של דבר היה נראה שהאח עם הנזק המוחי היה מסוגל להתמודד עם זה. האמת שבמידה שמרגישה כמעט בלתי ריאלית.
לחלוטין היה לזה סוף אופטימי לא ריאלי בכלל בעיני, וזה מקרה נורא קשה.
שמחתי ששון בסוף הסכים לבוא לדבר איתם וקצת חבל לי שלא שמענו ממש את השיחה הזאת.
אני חושבת שבכלל אי אפשר להשוות את מרפי עם הבחור השני הזה, שסובל כפי שזה נראה מפיגור שכלי משמעותי ולא יוכל לעולם להיות עצמאי, לעומת מרפי שהמציאות מראה שכן יכול.
לשון/אשר/דאניקה הייתה ילדה קטנה עם בעיה גנטית. וזה הוביל לגילוי שהאבא הביולוגי שלה הוא לא מי שחשבו.
אני לא זוכר בוודאות אבל מרגיש לי שכבר היה את קו העלילה הזה בסדרה הזאת. אם לא, אז בטח היה כמה פעמים בסדרות רופאים אחרות.
אני לא זוכרת משהו כזה.
אה ובחדשות קצת יותר מעניינות - מסתבר שהסיבה שדניאל (הרופא החתיך) לא יכול לצאת עם ג'ורדן היא בגלל שהוא מכור לשעבר* והוא לא יכול להסתכן בכך שמשהו אחר יסיח את דעתו.
אני מנחש שבהמשך העונה (או הסדרה) נגיע למצב שהוא חוזר להשתמש בסמים. ואני כבר עצוב בגלל זה.
חחחח
אבל כן, זה די צפוי שיהיה קו עלילה שהוא חוזר או כמעט חוזר לסמים. אבל אולי ג'ורדן תציל אותו מזה או משהו.

דיברגנט חדש

Well-known member
ניסיתי לצפות במיני סדרה החדשה בנטפליקס Inside Man בכיכובו של דיוויד טננט.
אבל לצערי באמצע הפרק הראשון פרשתי, כי זה ביאס ודיכא אותי יותר מידי. אם מישהו יראה את זה עד הסוף אז תגידו אם זה נהיה טוב יותר (לא מדברת על איכות הסדרה, אלא על ההרגשה שיוצאים איתה).
ראיתי, דווקא שנון ונחמד.

דיברגנט חדש

Well-known member
מישהו צפה בחלק הראשון של העונה הרביעית של מניפסט?
התחלתי לראות את הפרק הראשון ונטשתי באמצע, אולי הייתי עייף מאוד.
ממליצים? לא ממליצים? מה דעתכם על עונה זו?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני צפיתי כבר ביום שלישי, אבל לא היה לי כוח לכתוב ראשונה.
הנחתי (ואני הרבה פעמים ככה)
אני חושבת שבכלל אי אפשר להשוות את מרפי עם הבחור השני הזה, שסובל כפי שזה נראה מפיגור שכלי משמעותי ולא יוכל לעולם להיות עצמאי, לעומת מרפי שהמציאות מראה שכן יכול.
אני חושב שבהחלט יש מקום להשוואה.
לא בגלל הדימיון הקטן בין שון והאח עם הפיגור - למרות ששניהם נחשבים לאוכלוסיה מוחלשת והיו צריכים יותר עזרה מאדם ממוצע.
אבל הדבר העיקרי הוא שבשני המקרים מדובר בזוג אחים שמאוד קרובים זה לזה ותומכים (בעיקר האחד בשני) ובשני המקרים האח התומך מת.
אני חושב ששון יכול לדבר על איך האובדן היה קשה לו, אבל איך הוא הצליח להמשיך לחיות כשהזיכרון של אחיו איתו.

Lhuna3

Well-known member
הנחתי (ואני הרבה פעמים ככה)
אני חושב שבהחלט יש מקום להשוואה.
לא בגלל הדימיון הקטן בין שון והאח עם הפיגור - למרות ששניהם נחשבים לאוכלוסיה מוחלשת והיו צריכים יותר עזרה מאדם ממוצע.
אבל הדבר העיקרי הוא שבשני המקרים מדובר בזוג אחים שמאוד קרובים זה לזה ותומכים (בעיקר האחד בשני) ובשני המקרים האח התומך מת.
אני חושב ששון יכול לדבר על איך האובדן היה קשה לו, אבל איך הוא הצליח להמשיך לחיות כשהזיכרון של אחיו איתו.
אוקיי בקטע הזה כן, אני חשבתי שהכוונה היתה להראות להם שהוא גם יכול להסתדר בחיים בלי האח.

dilia snake

Well-known member
עדי: נינה בהריון!
נינה (אחרי פחות מדקה): אני בהריון.

זה לא להשוויץ, רק נמאס לי. למה לא להגיד את האמת? מיסי פיגרים/מגי חוזרת בפרק של שבוע הבא אז כבר אין יותר צורך בנינה. למה לכתוב אותה החוצה בצורה מטופשת כזאת.

dilia snake

Well-known member
היי, לוס אנג'לס אם אתם מחליטים להכניס לתיק השבועי שלכם אלימות במשפחה אולי כדאי לעשות מעבר לפרצוף רציני ולהגיד שזו בעיה. עכשיו, אני לא מצפה ממכם לעשות אוליביה בנסון ולקפוץ מעל הפופיק כאילו אנחנו גם ככה באים עם אפס ציפיות, אבל אם אתם עושים משהו כזה לפחות שתהיה אמירה או משהו ולא איזה משהו חלול ומשפטים של העצמה עצמית או משהו. בכול מקרה זה הרגיש מחופף לגמרי.

ואו, השחקן של דיקס נראה רע הפרק.

וקאלן ואנה חמודים.

רק יום שני ואני כבר עייפה למוות:sleep:.

didalf

Well-known member
My Policeman

ובכן זה היה יפיפיה ואני בוכה|מאוהב|;-(|מאוהב|;-(

לא בא לי להגיד כלום, רק גיפים

לסיום ממש

It's Always Sunny

Well-known member
My Policeman

ובכן זה היה יפיפיה ואני בוכה|מאוהב|;-(|מאוהב|;-(

לא בא לי להגיד כלום, רק גיפים

לסיום ממש

שמחה לשמוע שנהנית :-]
אני יכולה להניח שבאופן כללי את אוהבת את הז'אנר של הסרט (זה רומקום, נכון?)

Aranel Nenharma

Well-known member
Reboot (סדרה חדשה של הולו, נמצא בדיסני +)
ממליצה בחום עליה. בת 8 פרקים בני 30 דקות.
מספר על מאחורי הקלעים של הפקת reboot לסדרת סיטקום מתחילת שנות ה2000

מה שיפה בה שבמרכזה יש סיפור על להעלות סדרה לא מקורית (לא מיצאנו כבר את עניין החידושים?)
אבל הסדרה הזו דווקא מביאה המון סיפורים מקוריים
מומלץ בחום!

טוני החתול

Well-known member
מנהל

מה שיפה בה שבמרכזה יש סיפור על להעלות סדרה לא מקורית (לא מיצאנו כבר את עניין החידושים?)
מומלץ בחום!
אני שמתי עליה עין כבר (בין היתר כי היא בעמוד הראשי של דיסני+), אבל עכשיו אני ממש אוסיף אותה לרשימה

didalf

Well-known member

מומלץ בחום!
כן אני גם שמעתי על זה ונשמע נחמד, אז אולי.

dilia snake

Well-known member
מהר מהר, כי היום יום עמוס ואין לי מושג מתי אני אוכל להתחיל עונה 5 של הכתר.

ממש שנאתי את הפרק הזה, כאילו אני חושבת שהסתכלתי על כמה זמן נשאר עד שהעונש הזה ייגמר, שלא נדבר על המחשבות לעזוב את הסדרה הזאת לתמיד.

כאילו כל הפרק : "איפה סרינה????????????"

והשאר :"אבל למה?????????????????????????????????????????????????????????????????????"

ברצינות חצי פרק בכלל היה תצלומי אווירה ושחזור של התמונה המפורסמת של ג'ון בבגדים של שפחה מול החלון בבית של פרד וסרינה. והדמויות ברצינות מה נסגר? אני לא יודעת מאיפה להתחיל, היחידי שנהג בסוג של היגיון היה לוק וזה רף ממש ממש נמוך.

אז האיש ההוא שירה היה סתם מתנגד לפליטים ואז דרסו את ג'ון בדריסה המכוונת הכי מטופשת בהיסטוריה של הטלוויזיה, זה היה כמעט קומי(מה עבר בראש למי שערך את הפרק עם הבחירות של המוזיקה?).

ואז נהייתי מאוד מוטרדת מהמחשבה האם הבלונסטין שלי אי פעם התייבשו אחרי שהם נרטבו אתמול בגשם, כאילו זה היה ממש חשוב והלכתי פעמיים להזיז אותן כדי שיתפסו יותר טוב שמש. הנעליים שלי היו יותר מעניינות מהפרק הזה, אני הפתעתי את עצמי שזכרתי בכלל לעצור את הפרק.

ולרגע חשבתי שניק איך שהוא הפך להיות הדמות הכי מעניינת בסדרה אחרי שהוא הסכים לעבוד עם מארק ואז הם הרסו את זה, לא הבנתי מה הקטע 8-* ולא הבנתי למה על האגרוף הזה ללורנס הכניסו אותו לכלא ואז בסוף עם רוז. אני לא חושבת שמותר בכלל להתגרש בגלעד אז איך היא בדיוק תעזוב אותו?

וגם הקטע עם ג'נין, זה נראה מעניין ואז הם חירבו הכל? אני חושבת שהמטרה בכל הסיפור הזה היה לגרום ללידיה להתחיל לפקפק בגלעד.

כל הפרק הרגיש כמו אוסף של סצנות שנראו לא תמיד קשורות אחת לשנייה, לא נעים להגיד אבל זה מרגיש כאילו מי שעשה את הפרק היה איזה היפסטר ששותה חלב שיבולת שועל ומעשן מריחואנה. ובחלקים מסוימים זה נראה בכלל כמו פרודיה על האסתטיקה של הסדרה.

אני מצטערת, אבל ככה לא עושים פרק אחרון לפני עונה אחרונה. שום דבר בפרק הזה לא מושך להמשיך לעונה הבאה ואם כבר זה גורם לי לפקפק בעצמי למה אני ממשיכה בכלל לראות את הסדרה הזאת.

(אה, והסוף? אפילו אני שעוברת לצד השני של הכביש שאני רואה עגלה עם תינוק(סתם, לא) ומתחלחלת מהמחשבה על כניסה להריון יודעת שיש מידות לחיתולים ושהחיתולים שיש לג'ון לא יתאימו לנואה)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה אתם חושבים,
הכתר עונה 5 צריך שרשור ייעודי או שפשוט נרשום בתוך השרשור טלוויזיה הרגיל?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ממש שנאתי את הפרק הזה, כאילו אני חושבת שהסתכלתי על כמה זמן נשאר עד שהעונש הזה ייגמר, שלא נדבר על המחשבות לעזוב את הסדרה הזאת לתמיד.
אוקי, אני ממש לא בדעה שלך.
כלומר נכון שהיו דברים מעצבנים בפרק (וכמובן כמות גדולה של קלוזאפ על פנים וקטעים שצעקתי על המסך שנו כבר שיתקדמו)
אבל בעיקרון כן אהבתי.
אז האיש ההוא שירה היה סתם מתנגד לפליטים ואז דרסו את ג'ון בדריסה המכוונת הכי מטופשת בהיסטוריה של הטלוויזיה, זה היה כמעט קומי(מה עבר בראש למי שערך את הפרק עם הבחירות של המוזיקה?).
אוקי אני ממש לא זוכר מה היה המוזיקה.
אבל הדורס הזה לא היה סגור על עצמו כי הוא היה נורא איטי וכל פעם רק פגע בה קצת(*אבל גם יש לי תיאוריה לגבי זה)
לפחות ג'ון כן הייתה מודעת לכך שהיא בסיכון וקנתה אפוד נגד קליעים. רק חבל שכשהיא רואה רכב חשוד מאחוריה היא לא מתחילה לרוץ לכיוון מבנה.
(באופן כללי בסרטים וסדרות תמיד אנשים בורחים ממכוניות לאורך רחובות כאילו כדי לעשות קל יותר לדורס, במקום לרוץ למשהו בנוי שיעצור את הרכב)

בכל מקרה הדבר הטוב שזה הביא זה שזה גרם לניק לבוא וסוף סוף להסכים לעבוד עבור האמריקאים.
*וזה מה שגרם לי למחשבה שאולי נגלה שבכלל מארק מאחורי פיגוע הדריסה הזה. שהוא עשה את זה על מנת לגרום לניק להחליף צדדים.
וזה גם יכול להסביר למה הנהג של הרכב כל כך נזהר לא להרוג את ג'ון כי היו לו הוראות רק לפגוע בה.

ולרגע חשבתי שניק איך שהוא הפך להיות הדמות הכי מעניינת בסדרה אחרי שהוא הסכים לעבוד עם מארק ואז הם הרסו את זה, לא הבנתי מה הקטע 8-* ולא הבנתי למה על האגרוף הזה ללורנס הכניסו אותו לכלא ואז בסוף עם רוז. אני לא חושבת שמותר בכלל להתגרש בגלעד אז איך היא בדיוק תעזוב אותו?
זה באמת היה מעצבן נורא כש/ניק הרס את כל עניין העבודה עם האמריקאים כשהוא החטיף ללורנס.
ואני יכול להבין שעל זה שמרביצים למפקד גבוה נכנסים לכלא. במיוחד כשהוא עושה את זה וצועק על כך שהוא פגע בה. והוא עושה את זה מול מפקדים אחרים.
אז זה באמת מעצבן. אבל אני מקווה שלורנס כן ידאג לכך שניק ישתחרר כי הרי הוא רוצה את התמיכה של ניק ברפורמות שהוא מתכנן לעשות.
לגבי רוז - הייתי קצת מאוכזב כי כל הזמן קיוויתי שנגלה שהיא בכלל זוממת משהו עם ניק נגד גלעד. היה את כל הקטע בתחילת העונה כשראינו שהיא מודעת למה שהוא עשה לפרד. אבל מסתבר שזה לא היה יותר מזה. ותכלס הגיוני שנמאס לה להיות נשואה לגבר שמאוהב באישה אחרת. אני מניח שהיא לא יכולה ממש להתגרש, אבל אם אבא שלה גבוה מספיק בפיקוד אז בטח יש לה אופציות. הרי היה אפילו זמן שסרינה חיה בנפרד מפרד אצל אמא שלה.
בכל מקרה ענייני הנישואים שלו פחות מעניינים אותו, אבל אני מקווה שניק כן עדיין יהיה לעזרה לאמריקאים.
וגם הקטע עם ג'נין, זה נראה מעניין ואז הם חירבו הכל? אני חושבת שהמטרה בכל הסיפור הזה היה לגרום ללידיה להתחיל לפקפק בגלעד.
זה עדיין מעניין.
אני לא יודע למה את מתכוונת ש"חירבו הכל". אני מאוד שמחתי שבסופו של דבר היא לא מוכנה שוב להיות שקטה ולהיות נחמדה עם נעמי. הקטע שהיא יוצאת על נעמי ואומרת שהן לא חברות היה קצת רפרנס ברור מידי לשיחה של ג'ון וסרינה לפני כמה פרקים, אבל זה עדיין היה רגע חזק עבור ג'נין. אני קצת קיוויתי שהיא גם תעשה משהו אלים נגד נעמי או לורנס, אבל לפחות היא עמדה על שלה.
ומשהו שאני באמת מקווה שיהיה משמעותי זה אם לידיה תתחיל באמת להבין שאם היא רוצה להגן על ה"בנות שלה" אז היא צריכה לפעול נגד גלעד.
אני תוהה אבל על מה בכלל אסרו את ג'נין. האם לורנס שלח שיעצרו אותה בגלל מה שהיא אמרה לנעמי? האם האישה האחרת שהייתה עצורה בואן היא זאת שסיפרה לה על ג'ון?
האם לורנס שבעבר נתן למיידיי לפעול באופן חופשי בבית שלו, עכשיו בעצם דואג לעצור כל מי שמביע התנגדות קטנה לממשל?

ואת בכלל לא ציינת את תחנת הרכבת וכל הפליטים שנוהרים לעלות לרכבות דחוסות שיקחו אותם. אלו היו לדעתי מראות חזקים למדי
ובכלל לפני זה כשג'ון מבינה שהם חייבים לברוח.
כי פעם שעברה הם נותרו יותר מידי זמן.

אני חלקית תוהה אם ייתכן שקנדה לא סתם תהפוך להיות יותר אנטי אמריקאית, אלא אולי תתחיל להפוך להיות יותר קרובה לגלעד.

ושאלה גדולה היא איך יהיה המשפט של לוק - הוא הרג בן אדם, אבל נראה לי שאמור להיות קל להוכיח שזה היה הגנה עצמית.
אבל כשזה מעורבב בכל הקטע של שנאת פליטים שלהם, מי יודע.

כאילו כל הפרק : "איפה סרינה????????????"
אני בהתחלה לא הבנתי מה הקטע שבכלל לא ראו אותה בפריוויסלי
ואז לא ראו אותה באיזה חמש דקות הראשונות,
אבל אחר כך די שכחתי ממנה רוב הזמן.
אז בסוף זה לחלוטין תפס אותי בהפתעה כשראו אותה על הרכבת.
(שזה קטע כי ברגע שג'ון התחילה ללכת לכיוון תינוק אחר היה לי ברור שהיא תמצא מישהו שהיא מכירה, אבל בשניות האלו לא חשבתי על סרינה)

(אה, והסוף? אפילו אני שעוברת לצד השני של הכביש שאני רואה עגלה עם תינוק(סתם, לא) ומתחלחלת מהמחשבה על כניסה להריון יודעת שיש מידות לחיתולים ושהחיתולים שיש לג'ון לא יתאימו לנואה)
דבר ראשון, לא נראה לי שזה ממש העניין.
זה פשוט כזה "מה כבר את יכולה לומר לאישה שהיית אויבת נוראית שלה במשך שנים, גנבת לה תינוקת, נתת לה לגנוב את התינוקת חזרה, היא הרגה את בעלך, היא עזרה לך ללדת ולהשאר בחיים, ועכשיו שתיכן בערך באותו מצב: לבד, ברכבת פליטים עם התינוק שלכן ובלי עתיד ברור.
אבל חוץ מזה, אומנם ברור שחיתול של תינוקת בת שנתיים הוא שונה מאוד משל תינוק בן חודש, אבל כשאין לך שום חיתול אז כל משטח סופג הוא עזרה, גם אם הוא לא ממש מתאים.

בכל מקרה זאת הייתה דרך מעניינת ולא מה שציפיתי בשביל סיום העונה.

*אוי והקטע שהשפחות שרות It’s The Hard Knock Life היה מעולה
וזה גם עבד מעולה כהופכי לסיום הפרק של ג'נין.
זה כאילו לרגע הצליחו לגרום לנו לחשוב שהחיים של ג'נין היא משהו כמו יתומה בסרט מוזיקלי - עצוב, אבל תכלס כיף ומצחיק.
ואז זרקו אותנו חזק אחורה למציאות שלהן.

ואז נהייתי מאוד מוטרדת מהמחשבה האם הבלונסטין שלי אי פעם התייבשו אחרי שהם נרטבו אתמול בגשם, כאילו זה היה ממש חשוב והלכתי פעמיים להזיז אותן כדי שיתפסו יותר טוב שמש. הנעליים שלי היו יותר מעניינות מהפרק הזה, אני הפתעתי את עצמי שזכרתי בכלל לעצור את הפרק.
אני חושב שהוצאת את כל העצבים שלך מהנעליים על הפרק הזה.
(אבל זה עדיף מאשר שתוציאי את זה על הכתר.

dilia snake

Well-known member
תפוז מחק לי את ההודעה|בוכה|

אוקי, אני ממש לא בדעה שלך.
כן קלטתי שאני בדעת מיעוט, כולם דווקא עפים על הפרק.
לפחות ג'ון כן הייתה מודעת לכך שהיא בסיכון וקנתה אפוד נגד קליעים. רק חבל שכשהיא רואה רכב חשוד מאחוריה היא לא מתחילה לרוץ לכיוון מבנה.
לא יודעת למה חשבתי שזה פצצה, בכלל כל הפרק חיכיתי שמשהו רע יקרה לג'ון.
*וזה מה שגרם לי למחשבה שאולי נגלה שבכלל מארק מאחורי פיגוע הדריסה הזה. שהוא עשה את זה על מנת לגרום לניק להחליף צדדים.
וזה גם יכול להסביר למה הנהג של הרכב כל כך נזהר לא להרוג את ג'ון כי היו לו הוראות רק לפגוע בה.
מארק לא כזה חכם, חשבתי שאולי ה"אבא" של האנה אחראי על זה.
זה באמת היה מעצבן נורא כש/ניק הרס את כל עניין העבודה עם האמריקאים כשהוא החטיף ללורנס.
ואני יכול להבין שעל זה שמרביצים למפקד גבוה נכנסים לכלא. במיוחד כשהוא עושה את זה וצועק על כך שהוא פגע בה. והוא עושה את זה מול מפקדים אחרים.
חשבתי שהיה סיכוי לא רע שדווקא ניק ימשיך לעדויות אני יכולה לדמיין מצב(מהמעט שאני זוכרת מהספר) שהוא יוכל להשתלב שם טוב, אבל עכשיו אני לא בטוחה שזה מה שיקרה. בקצב הזה אם יגמור כמו וורן או גרוע יותר.
נראה לי הם פשוט לא יודעים מה לעשות איתה, יכול להיות שהיא הייתה בעד מה שקרה לפרד כי הוא היה בוגד. אבל התסכול שלה מוצדק.
*ועוד פעם המעבר המגוחך הזה בין הגבולות והשיטוט של ניק בקנדה.
אני לא יודע למה את מתכוונת ש"חירבו הכל". אני מאוד שמחתי שבסופו של דבר היא לא מוכנה שוב להיות שקטה ולהיות נחמדה עם נעמי. הקטע שהיא יוצאת על נעמי ואומרת שהן לא חברות היה קצת רפרנס ברור מידי לשיחה של ג'ון וסרינה לפני כמה פרקים, אבל זה עדיין היה רגע חזק עבור ג'נין. אני קצת קיוויתי שהיא גם תעשה משהו אלים נגד נעמי או לורנס, אבל לפחות היא עמדה על שלה.
אני חשבתי שג'נין תחזור לעבוד במחתרת או שלידיה תמצא לה תפקיד במערך של גלעד אחרי שזה נראה שיש לה השפעה יחסית טובה על השפחות האחרות. התגובה של נעמי והשליחה שלה לאן שזה לא יהיה נראה כמו תגובה מוגזמת ביחס לעובדה שהיא בסה"כ התחצפה.
אחרי שחשבתי על זה עלה לי שאולי לורנס איך שהוא מנסה לנקום בג'ון על אלינור.
ואת בכלל לא ציינת את תחנת הרכבת וכל הפליטים שנוהרים לעלות לרכבות דחוסות שיקחו אותם. אלו היו לדעתי מראות חזקים למדי
זה עשה לי וייב לא נעים לשואה וקצת למלחמה באוקראינה והעדפתי לשכוח.
ושאלה גדולה היא איך יהיה המשפט של לוק - הוא הרג בן אדם, אבל נראה לי שאמור להיות קל להוכיח שזה היה הגנה עצמית.
אני חושבת שזה נועד להפריד שוב פעם בין לוק וג'ון במיוחד בטח ג'ון שוב בקטע שלו אחרי שהוא הרג בשבילה בנאדם.
אז בסוף זה לחלוטין תפס אותי בהפתעה כשראו אותה על הרכבת.
זה היה צפוי שהיא שם, במיוחד אחרי שהם לא הראו אותה כל הפרק.
זה פשוט כזה "מה כבר את יכולה לומר לאישה שהיית אויבת נוראית שלה במשך שנים, גנבת לה תינוקת, נתת לה לגנוב את התינוקת חזרה, היא הרגה את בעלך, היא עזרה לך ללדת ולהשאר בחיים, ועכשיו שתיכן בערך באותו מצב: לבד, ברכבת פליטים עם התינוק שלכן ובלי עתיד ברור.
יש לי תאוריה הזויה לגמרי שיום אחד ניקול ונואה יהיו ביחד(אל תשאל איך הגעתי למסקנה המופרעת הזאת, אבל זו התיאוריה שיש לי מאז שהתברר שלסרינה יש בן).
אני חושב שהוצאת את כל העצבים שלך מהנעליים על הפרק הזה.
לא, הוצאתי את כל העצבים מהנעליים שלי כבר אתמול. עכשיו זה סתם חרדות.

didalf

Well-known member
מי'תיק קווסט עונה 3

פרק 1

אוי איזה כיף שהם חזרו.

1. השיחה של דיוויד וקרול בגוף שלישי:-D ואז על זה שדייויד בעצם לא עושה כלום והוא הוא עושה את עצמו חשוב:-D
2. קרול שכרה את בראד! לול התגובות של דיוויד וג'ו:-D "אני משוקם" "אני גם":-D וכל הבדיחה על זה שהוא עבריין-חום-בשיקום שזה טוב לגיוון ומקבלים מענק. מתה על זה שעושים צחוק מהדברים האלה אבל בצורה חכמה.
3. חחח המשרדים הלבנים מידי של איין ופופי. ונקרעתי מקיר המנהיגים הגדולים שבסופו איין:-D אבל שיקחו את הכסף מה יש להםםם
4. אוי CW מת. חח וארגן לעצמו אזכרה חמודה. חחחחח "הסוף שלי חייב להיות מקורי, אז נסעתי מקצה של צוק" - נקרעתי:-D [היה קצת מיותר לדעתי שקרול ציינה שזה הסוף של תלמה ולואיז, הבנתי וצחקתי מזה לבד, זה היה טיפה להסביר את הבדיחה והרס לי קצת. אבל רק קצת כי צחקתי לפני]
5. חחח איין ופופי עדיין לא מזהים את רייצ'ל אבל את דיינה כן. וגם לאדעת מה ג'ו אמרה לשוטר המסכן ששחרר אותן:-D
6. ובסוף אחרי כל הדרמה במפגש אחרי שנה - המשרדים של איין ופופי קומה מתחת!!!!!:-D

פרק 2
חחחח מסכנים הטסטרים החדשים:-D והישיבה בסוף שקרול נוזפת בכולם מעולה:-D
נראה לי שבראד זומם בעיקר לשגע את דיוויד וג'ו:-D
אני שמחה שזה שהמשרדים של MQ קומה מתחת אומר שפופי ואיין ממשיכים להסתובב להם בין הרגליים כאילו כלום לא השתנה.
חחח ויש לפופי קיר חדש של אנשים בעייתים בשביל איין. כבר חשבתי פיי כמה השקעה זה להדפיס את התמונות האלה כל פעם והסתבר שזה מסכים:-D ואז הם מחליפים תמונות בהתאם.

למעלה