didalf
Well-known member
המפקדת פרק 2X09
יאוו איזה פרק שהוא התקף חרדה מתמשךךך.
צליל והג'וינט צליל לאאאא תזרקי את זה.
יאוו כל הסצנה עם הרס"ר בחדר שלה והג'וינט בטמפונים כמעט חטפתי התקף לבב רק צעקתי לה שתזרוק אותו כבר.
ואז היא באה להשתיל אותו אצל מייקי איזה נבלה
ואז איכשהו הצליחה לשכנע אותו לעשן ביחדד לאאא ללאאא זה כלא צליל!! היה לי קצין שקיבל כלא, הורדת דרגה ושחרור בקלון על עישון וויד! ובסוף איכשהו רק צליל מעשנת בשלב הזה הונסטלי רציתי שמייקי יעשן גם כבר שלא תסתבך לבד כי משומה אחרי כל זה אני עדיין רוצה בטובתה. ואז היא חטפה התקף חרדה/טריפ רע אמאלה. חחח מצחיק אבל שמה שמרגיע אותה זה דקלום עובדות על מלחמות
[אותי אגב מרגיע טיילור סוויפט, תנו לי לדקלם לכם את סדר האלבומים או משהו]. ומייקי היה כזה חמוד איתה כל הערב. ואז למחרת היא לא העירה אותו בכוונה כדי לדפוק אותו מהההההההההה? צליל לאאא צליל!!!! איפה חגו שתרביץ לה?????
וגם למה אף אחד לא שם לב שצליל ומייקי לא בתדריך? בכלל מתי הם מפקדים על חיילים בכלל כל העונה המפקדים עסוקים בכל דבר אחר. טוב בגלל זה טולי שם כל הזמן.
פאק איזה בנזונה המפקד מג"ל הזה איך שהוא הכריח את המבס"ית להצדיע לו איזה קטנוניות ילדותיות ושכרון כוח מגעיל.
וואי וההילל הזה
איכס בנים זה גועל נפש. וכמה שטולי הייתה כלבה זה לא מגיע לה. חחח וכפיר האידיוט הזה מרוצה שהיא מגמגמת ובכלל לא יודע למה היא ככה. יאוו אבל קיוויתי שטולי תנצל את הכשרון שלה למניאקיות ומניפולטיביות לנקום בהילל בצורה חכמה יותר. מה את עושה טולי לאאאאא. לא מגיע לה, לא על זה.
אני צריכה יותר צימר בחיים שלי!
צליל והג'וינט צליל לאאאא תזרקי את זה.
יאוו כל הסצנה עם הרס"ר בחדר שלה והג'וינט בטמפונים כמעט חטפתי התקף לבב רק צעקתי לה שתזרוק אותו כבר.
ואז היא באה להשתיל אותו אצל מייקי איזה נבלה
וגם למה אף אחד לא שם לב שצליל ומייקי לא בתדריך? בכלל מתי הם מפקדים על חיילים בכלל כל העונה המפקדים עסוקים בכל דבר אחר. טוב בגלל זה טולי שם כל הזמן.
פאק איזה בנזונה המפקד מג"ל הזה איך שהוא הכריח את המבס"ית להצדיע לו איזה קטנוניות ילדותיות ושכרון כוח מגעיל.
וואי וההילל הזה
אני צריכה יותר צימר בחיים שלי!