דיוני סדרות #109

didalf

Well-known member
המפקדת פרק 2X09
יאוו איזה פרק שהוא התקף חרדה מתמשךךך.

צליל והג'וינט צליל לאאאא תזרקי את זה.
יאוו כל הסצנה עם הרס"ר בחדר שלה והג'וינט בטמפונים כמעט חטפתי התקף לבב רק צעקתי לה שתזרוק אותו כבר.
ואז היא באה להשתיל אותו אצל מייקי איזה נבלה:-0 ואז איכשהו הצליחה לשכנע אותו לעשן ביחדד לאאא ללאאא זה כלא צליל!! היה לי קצין שקיבל כלא, הורדת דרגה ושחרור בקלון על עישון וויד! ובסוף איכשהו רק צליל מעשנת בשלב הזה הונסטלי רציתי שמייקי יעשן גם כבר שלא תסתבך לבד כי משומה אחרי כל זה אני עדיין רוצה בטובתה. ואז היא חטפה התקף חרדה/טריפ רע אמאלה. חחח מצחיק אבל שמה שמרגיע אותה זה דקלום עובדות על מלחמות:-D:-D [אותי אגב מרגיע טיילור סוויפט, תנו לי לדקלם לכם את סדר האלבומים או משהו]. ומייקי היה כזה חמוד איתה כל הערב. ואז למחרת היא לא העירה אותו בכוונה כדי לדפוק אותו מהההההההההה? צליל לאאא צליל!!!! איפה חגו שתרביץ לה?????

וגם למה אף אחד לא שם לב שצליל ומייקי לא בתדריך? בכלל מתי הם מפקדים על חיילים בכלל כל העונה המפקדים עסוקים בכל דבר אחר. טוב בגלל זה טולי שם כל הזמן.

פאק איזה בנזונה המפקד מג"ל הזה איך שהוא הכריח את המבס"ית להצדיע לו איזה קטנוניות ילדותיות ושכרון כוח מגעיל.

וואי וההילל הזה:-[:-[ איכס בנים זה גועל נפש. וכמה שטולי הייתה כלבה זה לא מגיע לה. חחח וכפיר האידיוט הזה מרוצה שהיא מגמגמת ובכלל לא יודע למה היא ככה. יאוו אבל קיוויתי שטולי תנצל את הכשרון שלה למניאקיות ומניפולטיביות לנקום בהילל בצורה חכמה יותר. מה את עושה טולי לאאאאא. לא מגיע לה, לא על זה.

אני צריכה יותר צימר בחיים שלי!

dory30

Well-known member
הלוטוס הלבן מעולה גם בעונה 2. פרק 3 מראה לנו את פערי הדורות במשפחה האיטלקית ביחס לנשים- וגם אהבתי את החגיגה של שני הגברים הצעירים עם הזונות, כשהנשים היו במוזיאון לאמנות.

מישהו רואה את בלוקבסטר בנטפליקס? ע"ס שני פרקים ראשונים, היא לא אדירה אבל לא איומה כפי שמציירים אותה.

הריזורט נגמרה וחבל שכך. אני מקווה שתהיה עונה שנייה. ועדיין, זה הגיוני שיולט וסאם קפאו 15 שנה בזמן וחזרו בדיוק כפי שהיו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
:-D אבל באמת למה אורית לא הגיעה? גיליתם בסוף? שלחתם לה הודעה? זה בגלל שהיא חשבה שירד גשם? (אם חס וחלילה חמסה חמסה באמת קרה לה משהו אתה כנראה מאוד תצטער על ההודעה הזאת. ועכשיו גם אני.)
מה זה אתה חי בסיטקום:-D:-D:-D
אז למה היא לא הגיעה??
התקשרתי אליה בצהריים והיא אמרה שסתם לא התחשק לה לבוא היום.
אבל אני חושב שלא משנה הסיבה, השיחה בכל מקרה הייתה מגוחכת.

וכן, החיים שלי הם לפעמים סיטקום.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מישהו רואה את בלוקבסטר בנטפליקס? ע"ס שני פרקים ראשונים, היא לא אדירה אבל לא איומה כפי שמציירים אותה.
אני ראיתי כבר 4 פרקים והיא ממש נחמדה וכיפית.
יחד עם זה גם לא דחוף לי לראות אותה אז כבר איזה שבוע שלא ראיתי עוד פרק.

רנדל פארק הוא מעולה בתפקיד הראשי
ומליסה פומרו היא גם ממש טובה - אם כי קשה לי שלא לראות את איימי מברוקלין 99 כל הזמן.
גם שאר קאסט המשנה די טוב.

Lhuna3

Well-known member
המפקדת פרק 2X09
יאוו איזה פרק שהוא התקף חרדה מתמשךךך.
נורא... פרק קשה ובמיוחד סופו.
צליל והג'וינט צליל לאאאא תזרקי את זה.
יאוו כל הסצנה עם הרס"ר בחדר שלה והג'וינט בטמפונים כמעט חטפתי התקף לבב רק צעקתי לה שתזרוק אותו כבר.
ואז היא באה להשתיל אותו אצל מייקי איזה נבלה:-0 ואז איכשהו הצליחה לשכנע אותו לעשן ביחדד לאאא ללאאא זה כלא צליל!! היה לי קצין שקיבל כלא, הורדת דרגה ושחרור בקלון על עישון וויד! ובסוף איכשהו רק צליל מעשנת בשלב הזה הונסטלי רציתי שמייקי יעשן גם כבר שלא תסתבך לבד כי משומה אחרי כל זה אני עדיין רוצה בטובתה. ואז היא חטפה התקף חרדה/טריפ רע אמאלה. חחח מצחיק אבל שמה שמרגיע אותה זה דקלום עובדות על מלחמות:-D:-D [אותי אגב מרגיע טיילור סוויפט, תנו לי לדקלם לכם את סדר האלבומים או משהו]. ומייקי היה כזה חמוד איתה כל הערב. ואז למחרת היא לא העירה אותו בכוונה כדי לדפוק אותו מהההההההההה? צליל לאאא צליל!!!! איפה חגו שתרביץ לה?????
אני לא יכולה לשפוט אותה ככה, צליל היא מתוקה מהחיים פשוט, היא ילדה אבודה ותמימה שחולמת להיות קצינה, וחגו היא דווקא זאת שעודדה אותה לעשות "כל מה שצריך" כולל לרמות בשביל להשיג את המטרות שלה.
אני מהעונה הקודמת לא יכולה לסבול את חגו, והפרק שהיה בבית שלה בכלל גרם לי לשנוא אותה ממש.
נכון, קצת ריכך אותי שהיא ניערה במובן החיובי את צליל בפרק שעבר אחרי שתפסה אותה כמעט מעשנת, אבל עדיין קשה לי איתה מאוד ועם היחס שלה אל צליל.
ונכון שלמייקי זה לא מגיע אבל הלב שלי עם צליל, כשכל הזמן היא מתאכזבת ואז הוא בא ומצליח על חשבונה, אמנם לא באשמתו ולא מכוונה רעה, אבל עדיין כל דבר שהוא עושה יוצא ששובר את החלומות והשאיפות שלה.
לא ששמחתי כשהיא לא העירה אותו, אבל בעיקר כי חשבתי שזו טעות עבורה - כי היא לא תוכל לחיות עם עצמה אח"כ, זה לא האופי שלה.

וגם למה אף אחד לא שם לב שצליל ומייקי לא בתדריך?
אני גם תהיתי.
בכלל מתי הם מפקדים על חיילים בכלל כל העונה המפקדים עסוקים בכל דבר אחר. טוב בגלל זה טולי שם כל הזמן.

פאק איזה בנזונה המפקד מג"ל הזה איך שהוא הכריח את המבס"ית להצדיע לו איזה קטנוניות ילדותיות ושכרון כוח מגעיל.
מסכימה, אבל אני גם לא הבנתי מה הקטע של האגו שלה שזה כל כך קשה לה...
וואי וההילל הזה:-[:-[ איכס בנים זה גועל נפש. וכמה שטולי הייתה כלבה זה לא מגיע לה. חחח וכפיר האידיוט הזה מרוצה שהיא מגמגמת ובכלל לא יודע למה היא ככה. יאוו אבל קיוויתי שטולי תנצל את הכשרון שלה למניאקיות ומניפולטיביות לנקום בהילל בצורה חכמה יותר. מה את עושה טולי לאאאאא. לא מגיע לה, לא על זה.
אוי זה היה קשה, פשוט כל כך נורא בשבילה... אני ברגשות חצויים לגבי הדמות שלה, רוב הזמן לא הייתי בעדה, אבל כשהיא ראתה את התמונה, ואיך שזה ערער אותה לחלוטין ודפק לה את המצגת והכל, אוי כזאת מסכנה.

אגב כל התוכנית ההזויה הזאת של 2025 זה המצאה של הסדרה, לא באמת הכניסו לצה"ל את השינויים המטומטמים האלו עכשיו, נכון? :-D
לא הבנתי גם למה הסדרה החליטה לקפוץ לשנת 2025.
וגם לא הבנתי בכלל מה הבעיה של טולי עם מימיות ולמה היא החליטה שזה משפיל 8-*

didalf

Well-known member
נורא... פרק קשה ובמיוחד סופו.
הבעיה היא שדווקא בפרקים האלה הסדרה במיטבה. גם בעונה שעברה היה איזה פרק התקף-חרדה-אחד-גדול שהיה מעולה.
אני לא יכולה לשפוט אותה ככה, צליל היא מתוקה מהחיים פשוט, היא ילדה אבודה ותמימה שחולמת להיות קצינה, וחגו היא דווקא זאת שעודדה אותה לעשות "כל מה שצריך" כולל לרמות בשביל להשיג את המטרות שלה.
אני מהעונה הקודמת לא יכולה לסבול את חגו, והפרק שהיה בבית שלה בכלל גרם לי לשנוא אותה ממש.
נכון, קצת ריכך אותי שהיא ניערה במובן החיובי את צליל בפרק שעבר אחרי שתפסה אותה כמעט מעשנת, אבל עדיין קשה לי איתה מאוד ועם היחס שלה אל צליל.
ונכון שלמייקי זה לא מגיע אבל הלב שלי עם צליל, כשכל הזמן היא מתאכזבת ואז הוא בא ומצליח על חשבונה, אמנם לא באשמתו ולא מכוונה רעה, אבל עדיין כל דבר שהוא עושה יוצא ששובר את החלומות והשאיפות שלה.
לא ששמחתי כשהיא לא העירה אותו, אבל בעיקר כי חשבתי שזו טעות עבורה - כי היא לא תוכל לחיות עם עצמה אח"כ, זה לא האופי שלה.
אה אני לגמרי מסכימה לגבי צליל. גם אחרי איך שהיא דפקה את מייקי בסוף אני רוצה בטובתה וקשה לי עם מה שהיא עוברת בגלל זה אני כועסת עליה. זה כעס כי אני רוצה בטובתה שתפסיק לקלקל לעצמה. כאילו בא לי לנער אותה שתצא מהסחרור שהיא נפלה אליו. קצת כמו שהייתי כועסת על פיונה כשהיא הייתה נכנסת לסחרור מוגזם.
חוצמזה שאני לא מסכימה לגבי חגו אני מתה עליה כי הדיבור הערסי שלה מצחיק אותי. בדיוק חשבתי איך אני אוהבת בסדרה הזאת דמיות שלא הייתי מסתדרת איתן בחיים האמיתיים בחיים, כמו צימר וחגו. [זה נכון לרוב הסדרות אבל פה בולט במיוחד כי אלו דמויות כ"כ מוכרות לי מהמציאות, להבדיל מדמויות אמריקאיות שבמילא עולם אחר מבחינתי]

מסכימה, אבל אני גם לא הבנתי מה הקטע של האגו שלה שזה כל כך קשה לה...
היא הביג בוס בבסיס הזה, ובצה"ל להיות הביג בוס עולה לאנשים לראש הרבה יותר מסתם מנהלים. אז פתאום לא להיות הכי חזקה ולהצדיע למישהו מעליה משפיל אותה. וכאילו היא די מניאקית בעצמה ועדיין זה היה מגעיל.

אוי זה היה קשה, פשוט כל כך נורא בשבילה... אני ברגשות חצויים לגבי הדמות שלה, רוב הזמן לא הייתי בעדה, אבל כשהיא ראתה את התמונה, ואיך שזה ערער אותה לחלוטין ודפק לה את המצגת והכל, אוי כזאת מסכנה.
בדיוק|כן|
רוב הזמן היא עצבנה אותי במניפולטביות העלק נחמדה שלה, אבל זה לא מגיע לה.
אגב כל התוכנית ההזויה הזאת של 2025 זה המצאה של הסדרה, לא באמת הכניסו לצה"ל את השינויים המטומטמים האלו עכשיו, נכון? :-D
לא נראה לי, מקווה שלא. כמה שסבלתי בטירונות זה כולה טירונות, לא צריך להגזים בפינוק של החיילים. תחזירו לצימר את העונשים והכובע דיסנטס!
לא הבנתי גם למה הסדרה החליטה לקפוץ לשנת 2025.
הם לא. זה שם הפיילוט, זה השנה העתידית שבה זה אמור להכנס לתוקף.
וגם לא הבנתי בכלל מה הבעיה של טולי עם מימיות ולמה היא החליטה שזה משפיל 8-*
לאדעת למה משפיל, זה בעיקר מגעיל המימיות האלה. בעצם גם קצת מביך כי אף אחד לא באמת מסתובב עם זה חוץ מטירונים.
לול איך צימר נקרעה מהם עם השלוקרים:-D

limors2

Well-known member
הא שאלה טובה|תוהה| זה באמת מכוער.
תגובה לכל המתלוננים- זה השיער האמיתי שלה. אני לא מוצאת את זה עכשיו, אבל היא עשתה פעם פוסט על זה שנמאס לה לעשות שמיניות באוויר כדי להסתיר את זה שהשיער שלה האפיר בצורה קיצונית, והיא מקבלת אותו

didalf

Well-known member
תגובה לכל המתלוננים- זה השיער האמיתי שלה. אני לא מוצאת את זה עכשיו, אבל היא עשתה פעם פוסט על זה שנמאס לה לעשות שמיניות באוויר כדי להסתיר את זה שהשיער שלה האפיר בצורה קיצונית, והיא מקבלת אותו
אז סליחה|מובך|

Lhuna3

Well-known member
אה אני לגמרי מסכימה לגבי צליל. גם אחרי איך שהיא דפקה את מייקי בסוף אני רוצה בטובתה וקשה לי עם מה שהיא עוברת בגלל זה אני כועסת עליה. זה כעס כי אני רוצה בטובתה שתפסיק לקלקל לעצמה. כאילו בא לי לנער אותה שתצא מהסחרור שהיא נפלה אליו. קצת כמו שהייתי כועסת על פיונה כשהיא הייתה נכנסת לסחרור מוגזם.
אוקיי את זה אני מבינה כמובן.
חוצמזה שאני לא מסכימה לגבי חגו אני מתה עליה כי הדיבור הערסי שלה מצחיק אותי. בדיוק חשבתי איך אני אוהבת בסדרה הזאת דמיות שלא הייתי מסתדרת איתן בחיים האמיתיים בחיים, כמו צימר וחגו. [זה נכון לרוב הסדרות אבל פה בולט במיוחד כי אלו דמויות כ"כ מוכרות לי מהמציאות, להבדיל מדמויות אמריקאיות שבמילא עולם אחר מבחינתי]
את צימר אני מחבבת גם.
אבל את חגו לא יכולה. התנהגות ערסית זה פשוט משהו שעושה לי רע, גם בחיים וגם בטלויזיה :sick:
הם לא. זה שם הפיילוט, זה השנה העתידית שבה זה אמור להכנס לתוקף.
אהההה אוקיי.
אההה, טוב אז כמובן שאני תומכת.

didalf

Well-known member
בסדרות את תמיד נמשכת לאנשים מפחידים! אני רגילה כבר :-D
תכלס:-D אבל רק כשהם בתוך מסך. ורק כשהם יפים חיצונית.
[למרות שחגו לא כזאת יפה. כאילו היא בסדר אבל לא איזה וואו שגורם לי להחליק על המגרעות שלה. הדיבור שלה פשוט מצחיק אותי מה אני אגיד]

למעלה