כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
כי אני חולה ומרגישה זוועה אז צריך לעשות מה שאני מבקשת, זה החוקים.הרופא הטוב
רפואה שלמהכי אני חולה ומרגישה זוועה אז צריך לעשות מה שאני מבקשת, זה החוקים.
זה כאילו הרגשתי שאת חולה כבר לפני שעה ולכן בחרתי בוכי אני חולה ומרגישה זוועה אז צריך לעשות מה שאני מבקשת, זה החוקים.
חשבתי שבכל זאת יקח לזה עוד כמה פרקים (ואז הפרק אחרון לפני הפסקת החורף יגמר במתח אם זה עבד)אז כמו שצפינו מקילומטרים, למרפי יש רעיון לניתוח שירפא את לים... הנחתי גם שזה לא יקח עוד הרבה זמן.
אני מקווה שהם יהיו אמיצים וזה לא יצליח.(הדבר היחיד שעוד יכול להפתיע אותנו זה אם זה בסוף לא יצליח.)
כן, קצת לא ברור מה הקטע שלו עם זה.לוולק משום מה יש דיעות קדומות שליליות מאוד על אנשים שמתגייסים לצבא, אז הוא קצת מציק למתמחה (שאני עדיין לא מצליחה לזכור את שמה) ובסוף מתנצל על זה.
וואו הקראש שלי למתמחה החתיך רק מעמיק יותר ויותר.אלן והמתמחה החתיך ממשיכים להתקרב ומגיעים עד לרגע של כמעט נשיקה, אבל הוא נרתע ברגע האחרון מבלי להסביר למה.
יש לי כל הזמן תחושה שמשהו רע יקרה שם. שהוא ינצל אותה או יפגע בה או משהו.בינתיים לים מתחילה מערכת יחסים עם השכן הנחמד שלה.
נראה לי ברור שהם יחזרו להיות ביחד.ופארק מתוסכל מעולם הטינדר ונראה לי שעדיין רוצה לחזור אל רזניק.
תודה!רפואה שלמה![]()
גם לי זה לא מפריע.זה כאילו הרגשתי שאת חולה כבר לפני שעה ולכן בחרתי בו
אם כי זה יותר שהעדפתי משהו קל לראות בזמן שאני אוכל
(האמת שבטח יש אנשים שיהיה להם קשה לראות דברים עם דם בזמן שהם אוכלים, אבל לא לי)
אני מסכימה שזה יהיה הרבה יותר מעניין אם לא יצליח, אבל אני בכל זאת מקווה שכן.אני מקווה שהם יהיו אמיצים וזה לא יצליח.
לא שאני רוצה לראות את לים מתקשה עם הנכות
ועוד יותר קשה לי לראות את שון מנסה להתמודד עם ההשלכות של הניתוח
אבל זה כן נושא מעניין.
זה היה נוראי לראות את שון מתמודד עם זה שהוא איבד את הקשר עם לים ואז שהוא מבין שגם הקשר עם גלסמן נפגע.
הוא עצמו הזכיר את זה שבתור ילד לא היו לו חברים, אז כל מה שקורה מרגיש כאילו עושים עליו חרם חברתי.
גלסמן היה כנה איתו וגם ניסה באמת לעזור, כי זה לא טוב שהוא ירחיק את עצמו מאנשים, אבל הוא גם עשה את זה באופן נורא פוגע.
מזל שלשון יש לפחות אישה עכשיו.
בקיצור כל זה קשה, אבל זה יהיה מעניין לראות.
אני בטוח שעד סוף העונה גלסמן ולים יחזרו להיות חברים של שון והיחסים יסתדרו,
אבל אני מקווה שזה לא יהיה בגלל שהוא מצא ניתוח שהציל את לים.
נכון. זה מצחיק שכל פעם שיש קונפליקט אנחנו מניחים שזו הכנה של התסריטאים לזוגיות, כאילו זה משהו שאמור במקור להפתיע אותנו ששני אנשים שהיו בקונפליקט בסוף הופכים לזוג, אבל זו קלישאה כל כך שחוקה, שאנחנו כבר מופתעים יותר אם זה לא קורה.כן, קצת לא ברור מה הקטע שלו עם זה.
אבל אולי זה כי אנחנו חיים בחברה מאוד שונה מהבחינה הזאת - רובנו שירתו בצבא, ואפילו אם לא אז כמעט כל מי שאנחנו מכירים שירת בצבא. ונראה לי כולנו מכירים לפחות כמה אנשים שממש שירתו בקרבי.
לעומת זאת לוולק זה בטח משהו שהוא לא ממש יכול לדמיין.
אוקי, אז אולי אני כן מבין אותו.
בכל מקרה אני שמח שוולק הומו כי אחרת זה היה מרגיש שגם זה מתקדם לזוגיות
וואו הקראש שלי למתמחה החתיך רק מעמיק יותר ויותר.
מה אכפת לי מג'ורדן, אני רוצה אותו לעצמי.
כי זה לא רק החלק החיצוני, זה גם האופי שלו והאופטימיות שלו. הוא פשוט חמוד.
אבל גם הסיפור שלהם מרגיש שמתקדם נורא מהר. הוא הגיע לפני שני פרקים ובפרק הקודם היא הודתה שיש לה קראש עליו ועכשיו הם כבר כמעט מתנשקים.
בקצב הזה הם יהיו נשואים עם ילדים עד סוף העונה.
נשמע הגיוני.אני מניח שבשלב מסוים נגלה משהו רע עליו. אני מקווה שזה רק סיפור טרגי מהעבר שלו (הוא היה מאורס והיא מתה)
אוי ואבוי, לא חשבתי בכיוון ועכשיו גרמת לי לדאוג.יש לי כל הזמן תחושה שמשהו רע יקרה שם. שהוא ינצל אותה או יפגע בה או משהו.
וואו זה באמת מוזר ביותר.עכשיו בדקתי מה שמות שני הרופאים החדשים וגיליתי משהו מוזר:
Dr. Danica "Danni" Powell
Dr. Daniel "Danny" Perez
לשניהם קוראים "דני"
איך זה לא משהו שכבר דנו בו (או שאמרו את זה ושכחתי?)
בהחלט. אני מרגיש כאילו הפרק הזה משמעותי יותר מכל פרק אחר שהיה בעונה הזאת. כל כך הרבה דברים, שיחות טובות, הצעות לעתיד. וכמות ההומור שהייתה בפרק הזה שווה בערך לכמות ההומור שהייתה בסדרה עד נקודה זאת (והכל לורנס כמובן)אוקיי, השבוע יש הרבה מה לפרוק.
אני רוצה להאמין שהוא רציני.קודם כול, לא ציפיתי לזה מלורנס. כל החרטה, הבושה. אני רוצה להאמין לו, שהוא מנסה לתקן מאז ההתחלה, אבל מצד שני כל זה מרגיש מאוחר מידי ואז יש את האכזריות כלפי סרינה והציניות ואני לא חושבת שזו כל האמת. מצד שני בראדלי וויטפורד היה כ"כ מדהים סצנה הזאת שקשה לי להאמין שזה לא האמת, שהוא לא איש שרצה לעשות משהו טוב וזה נדפק הכי נורא שיש.
אני באמת חושבת שג'ון ולוק הולכים להיפרד, הם נראים כמו אנשים שפעם אהבו אחד את השנייה אבל לא מוכנים להודות שכל אחד מהם במקום אחר. שלא נדבר על זה שלוק חי באיזה עולם שלא מתנגש עם המציאות, והקטע שהוא מסגביר לג'ון ואחר כך שהיא אמרה לו שהוא לא עשה כלום כל הזמן הזה ושהיא לא צריכה שיציל אותה?
אוקי, יש לסדרה עוד עונה שלמה, אז כנראה לא הכל יהיה טוב מכאן הלאה. אבל האם אני לא יכול להעמיד פנים במשך השבוע הקרוב שהאמריקאים יצליחו להציל את האנה והיא תחזור אל ג'ון ולוק והיא לא תהיה שטופת מוח או משהו כזה, והם יוכלו לחיות את שארית חייהם באושר בהוואי או משהו כזה. האם זה כל כך נורא שאני אחיה במחשבה הזאת?הפרק הבא הולך להיות ממש ממש רע נכון? הם לא הולכים להציל את האנה אלא להרוג כמה שיותר ילדות?
לא יודע באמת. אני מניח שהייתה לו עבודה בשלב מסויים.(הערת ביניים, ממה בדיוק לוק התפרנס ב-7 שנים האחרונות? ואיך הם יכולים לגור במקום כזה? זה עלה לי עכשיו כשהתחלתי לכתוב.)
אהבתי את השיחה של ג'ון וסרינה.הגורל של סרינה, כאילו לאף אחד לא מגיע שהילד שלו יגדל אצל אנשים נוראיים כמו הווילרים אבל עדיין, זה נראה כאילו נואה בקצב הזה יהפוך לגרסה נוראית יותר של פרד. ואני בספק אם זה היה הפתרון היחידי עבור סרינה, זה מרגיש כאילו ללורנס נוח שהיא שם כדי לשלוט בה.
הקלוזאפים לפנים בסצנה עם ג'ון וסרינה היו מטרידים והבימוי היה מוזר הפרק. כל הסצנה הזאת נראה כאילו הן לא יכלו לסדר ששתיהן יהיו יחד בצילומים אז צילמו אותן בנפרד והדביקו.
והנאביות של סרינה חמודה ומפתיעה כל פעם מחדש. היא באמת חושבת שהן חברות כל פעם שהיחסים עם ג'ון מגיעים לנקודה חדשה.
כן זה היה נחמד פתאום לראוות אותה. שכחתי שהיה לה בן שמת. אז למה בעצם היא הייתה מרתה אם היא פוריה?אהבתי לראות את ריטה הפרק.
זה מאוד מעניין. ואני באמת לא הייתי בטוח אם ההצעה שלו אל ג'ון שווה את הסיכון או לא.הרעיון של לורנס מעניין, עם בית לחם החדשה והכל. אבל זה נראה לי אוטופי מידי ולא מתיישב עם המציאות.
חשבתי שמשהו הולך לקרות לה כל הזמן. את הטלפון היא יכלה גם לקבל בבית.הייתי בטוחה שג'ון הולכת לקנות תפוחים ולא לחזור.
נראה לי שזה נעשה כדי להראות שלג'ון אין מקום בטוח להיות בו ולכן יש לה יותר סיבה לשקול את ההצעה של בית לחם החדשה.ואחרי כל הזמן הזה, הם הולכים על אמירות פוליטיות על היחס למהגרים דווקא? נגמרו לנשים הצרות?
אני שמח שאתה נהנה משי-האלק. אני גם אהבתי, אבל להרבה אנשים היו תלונות.הגעתי לאמצע שי האלק ואני ממש נהנה, לפני שהתחלתי אותה חשבתי להתחיל את סוכני שילד, רציתי לשאול אם בא לכם לעשות השוואה ביניהן, כל זה בעקבות ההרשמה בדיסני
צפייה מהנה!
התכוונתי, אבל קשה לי עם ציטוטים אז ויתרתי, למרות שהשורה על הגרומיניג של ניק הייתה מעולה ובכלל אני משתגעת מהציניות שלו בכול פעם מחדש יש לו את השורות הכי טובות כל פעםאוקי, אז לפני שאני ממשיך להגיב אני אתייחס להומור של לורנס כי לא ראיתי שכתבת על זה. היו לו כמה יציאות מעולות בפרק הזה.
אני רוצה להאמין שהוא רציני.
הבעיה העיקרית שלי היא שלקח להם כל כך הרבה זמן להסביר את לורנס. הוא נמצא בסדרה עוד מעונה 2 (אם אני זוכר נכון) ותמיד היה סימן שאלה ענק לגבי מה הקטע שלו. זה היה ברור שהוא לא שותף לערכים של גלעד, אבל הבהירו שהיה לו תפקיד מאוד מרכזי ביצירה של גלעד. חלק מהזמן הוא פעל באופן אקטיבי נגד גלעד - שחרר את אמילי וניקול, עזר למיידיי בבית שלו, עזר לג'ון - אבל במקביל הוא המשיך לא רק לעבוד עבור גלעד, אלא לעזור באופן אקטיבי לגלעד. וזה אף פעם לא היה ברור.
ורק עכשיו, איזה 3 עונות לאחר שהציגו אותו לראשונה, סוף סוף אנחנו מקבלים הסבר. וזה מפתיע דווקא עד כמה זה מרגיש כמו הסבר מלא והגיוני. אז לא ברור לי למה בשום שלב לא הסבירו לנו את זה בעבר? האם התסריטאים פשוט לא הצליחו לחשוב על הסבר למעשיו עד עכשיו, או שבכוונה רצו לשמור את זה מסתורי עד עכשיו? (או שזה רק אני וכל זה הוסבר כבר בעבר?)
כי יחסית להסברים טלוויזיוניים, במיוחד יחסית לתירוצים ההזויים שהסדרה הזאת סיפקה בעבר לדברים, זה הסבר מאוד טוב. הוא ראה שהמין האנושי במשבר (וקשה שלא להרגיש את זה כשמסתכלים היום על העולם, גם בלי שיהיה לנו משבר ילודה כמו שיש בעולם האלטרנטיבי שלהם) וחשב על דרך לפתור את זה וכך להציל את המין האנושי. הוא חשב שהוא ינצל קבוצה דתית חזקה כדי לקבל את מטרותיו (שמעבר לתוכנית שמתמקדת בילודה כללה אני מניח שבירה של המערכת הקפיטליסטית האמריקאית), אבל לא הצליח לשלוט בתוצאות של מה שהוא קידם ומזה יצאה זוועה שגם אותו מגעילה. אז עכשיו נותר לו או לוותר על הכל, לנסות לשבור את גלעד שהוא יצר ובכך בעצם להרגשתו לעשות את כל הקורבנות שהיו בדרך חסרי משמעות, או לנסות לקחת את גלעד שהוא יצר ולהפוך אותה למקום טוב. ואני באמת יכול להבין את הבחירה שלו, גם אם אני לא מסכים איתה.
אני חושבת שהבעיה המרכזית שלהם(או לפחות חלק משמעותי ממנה) זה שלוק לא מבין את עוצמת הטראומה של ג'ון. זה לא רק האונס והעינויים, זה גם העובדה שבמשך 7 שנים הראש שלה היה כל הזמן על מצב של לשרוד בכל הכוח, זה מחרפן, היא לא נחה מאז שהיא נתפסה עד שהיא יצאה משם וגם אחרי שהיא יצאה עדיין היא בקושי עצרה בגלל האנה ואז פרד וסרינה וכ'ו. אני חושבת שחלק מהרצון שלה להגיע לבית לחם החדשה זה כדי שהיא תוכל סוף סוף לנוח. אבל לוק לא מסוגל/רוצה להבין את זה והעובדה היא שכל פעם שהם מצליחים להתקרב משהו גורם לטריגרים.אבל בגלל שלא יהיה המשך טוב כל כך במהרה אז כנראה באמת ג'ון ולוק הולכים לכיוון פרידה. אומרים שזוגות נשואים רבים לא מצליחים לשרוד אירוע טראומטי כמו מוות של ילד. ואומנם האנה לא מתה אבל הזוג הזה עבר טראומות בשפע.
אהבתי את השיחה של ג'ון וסרינה.
זה באמת מצחיק שסרינה חושבת שהיא וג'ון חברות או אפילו שג'ון סלחה לה על הכל. אבל לפחות סרינה לא חזרה לשנאה כלפי ג'ון כמו שפחדתי שיקרה.
מאוד אהבתי את זה שג'ון הבינה שסרינה תהיה שפחה אצל הווילרים בזמן שהם מגדלים את הבן שלה. ואת זה שסרינה הבינה שזה בדיוק המצב שהיא גרמה לג'ון לחיות בו אצלה - ככה שסרינה הגיעה למצב שהיא שואלת את ג'ון איך היא הצליחה לחיות איתה. וג'ון אומרת לה שהיא יכלה לעשות את זה כי בעוד שהיא העמידה פנים שהיא מצייתת ומקבלת את מצבה היא כל הזמן תיכננה את הנקמה שלה. וזא ג'ון מדגישה את זה שהיא גם הצליחה לקבל את הנקמה שלה - פרד מת וסרינה ירדה למצב של שפחה בעצמה.
והסצנה של סרינה כשהיא מגיעה לבית של הווילרים הייתה ממש טובה. איך שהיא נאלצת להתנהג כאילו היא מסכימה למה שקורה ושזה הגיוני ושזה לא שהם גונבים לה את התינוק. למרות הנשאה אל סרינה, אני מקווה שהיא גם תזכה לקבל את הנקמה שלה.
הוא היה חייל בתקופה של ההשתלטות על ארה"ב והוא נהרג תוך כדי. אם הוא נהרג בגיל 18-21(נניח, שזה הכי סביר) אז ריטה בטח בזמן הזה הייתה בין 40-50 אז אולי היא כבר לא הייתה פורייה.כן זה היה נחמד פתאום לראוות אותה. שכחתי שהיה לה בן שמת. אז למה בעצם היא הייתה מרתה אם היא פוריה?
גם לי, אני לא סומכת על ניק. ואני לא סומכת על הקלות שבה לורנס הבטיח לו שעוד רגע ג'ון וניקול עוברות לשם.*אגב, כשלורנס מסתובב עם ניק בשכונה הזאת בסוף, הייתה לי תחושה שניק הולך לעשות לו משהו. אני אפילו לא יודע למה.
פעם ראשונה שאתה רואה סוכני שילד?התחלתי היום את סוכני שילד ואכן באופי היא מאוד שונה, אחרי שני פרקים אין מה לבקר אבל אני עם הרגשה בטוחה שכדאי לראות גם אותה, וכיף עם טטיאנה מסלאני
הייתי פעם בצפייה של סוכני שילד והפסקתי, עבר הרבה זמן וקרו דברים כמו התקדמות יקום מארוול, וגם המנוי שלי בדיסני, בקשר לאורפן בלאק ראיתי את כולהפעם ראשונה שאתה רואה סוכני שילד?
אני ממש אוהבת את הסדרה הזו, צפיתי בה בפעם הראשונה כשראיתי את כל היקום של ה-MCU ואז הייתי חייבת לראות שוב כי נהניתי ממנה
אם בא לך, אתה יכול לכתוב מה דעתך על הפרקים, אני בהחלט אשמח לקבל קצת נוסטלגיה לסדרה שממש אהבתי
(אני רוצה לציין לטובה את הסוכנת קרטר, לא יודעת אם היא מתאימה לכולם אבל אני באופן אישי מאוד אהבתי)
אפרופו טטיאנה מסלני, צפית באורפן בלאק?
מתי ראית את שילד?הייתי פעם בצפייה של סוכני שילד והפסקתי, עבר הרבה זמן וקרו דברים כמו התקדמות יקום מארוול, וגם המנוי שלי בדיסני, בקשר לאורפן בלאק ראיתי את כולה
ואת הסוכנת קרטר ראיתי, אולי כדאי שוב גם
את החלק משילד ראיתי לפני שנים על שנים.. סוכנת קרטר היה מרענן ואורפן בלאק טיפה כבד אבל היה עם משחק מצויין של טטיאנה ושותפיהמתי ראית את שילד?
מה דעתך על הסוכנת קרטר?
(רציתי לשאול גם לגבי אורפן בלאק אבל הפסקתי אותה באמצע ואני לא זוכרת הרב
ולמה אתה בעצם רוצה לראות את סוכני שילד עכשיו?את החלק משילד ראיתי לפני שנים על שנים..
עשיתי מנוי בדיסני, ויש לי חומר להשלים וכיף לעשותולמה אתה בעצם רוצה לראות את סוכני שילד עכשיו?
בגלל הסדרות של דיסני פלוס?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.