didalf
Well-known member
רק רציחות בבניין 2X10
פעם שניה שהצליחו להביא פתרון מפתיע אבל הגיוני.
וגם היה פרק מצחיק צחקתי בקול אפילו.
חחח בהתחלה כשהם דיברו על איך לחשוף על סינדה אז מישהו מהם אמר "אולי נענה אותה" ואז אוליבר אומר לצ'ארלס "תכין את הטופ10 סיפורים שלדעתך הכי מעניינים שלך"

נקרעתי מצחוק כשצ'ארלס ואוליבר התחילו ללכת בהילוך איטי

וגם איך שצ'ארלס הציע להיא לצאת איתו
אוליבר מביים את כולם במסיבה
"מסיבה רצחנית או מסיבה שחושפים בה רוצח"?
והיה עוד לא זוכרת.
באמת מה שלא הסתדר לי זה שבשום שלב לא ראינו שפופי מספרת לסינדה שהיא בקי אז לא היה ברור אם היא יודעת את זה בכלל, מסתבר שלא. ואז בכלל הסתבר שסינדה לא זייפה כלום זה הכל פופי.
גם אם כבר איך היא הסתובבה חזרה בעיירה שלה איפה שהיא פגשה את הבלש בלי שיזהו אותה.
אני שמחה בשבילם שהצליחו להעביר שנה שלמה בלי רצח. אבל אוי לא עוד אחד. אבל באמת הוא לא בבניין!! התחייבתם לרק רציחות בבניין!!!
אבל כמה אנשים יכולים למות באותו בניין? וכמה פעמים אותה חבורה יכולה להסתבך בתעלומת רצח (צ'ארלס הולך להיות החשוד העיקרי עכשיו נראה לי) ?
חוצמזה אולי נגלה בינתיים שפול ראד גם גר בבניין.
דווקא היה מאד מספק לדעתי.קצת הרגיש לי מאכזב. לפחות באופן יחסי לפרק סיום העונה הראשונה.
פעם שניה שהצליחו להביא פתרון מפתיע אבל הגיוני.
וגם היה פרק מצחיק צחקתי בקול אפילו.
חחח בהתחלה כשהם דיברו על איך לחשוף על סינדה אז מישהו מהם אמר "אולי נענה אותה" ואז אוליבר אומר לצ'ארלס "תכין את הטופ10 סיפורים שלדעתך הכי מעניינים שלך"
נקרעתי מצחוק כשצ'ארלס ואוליבר התחילו ללכת בהילוך איטי
וגם איך שצ'ארלס הציע להיא לצאת איתו
אוליבר מביים את כולם במסיבה
"מסיבה רצחנית או מסיבה שחושפים בה רוצח"?
והיה עוד לא זוכרת.
מניחה שהם ביקשו ממנה להגיע מאוחר יותר כחלק מההצגה. לרגע האמנתי להם אפילו שזה היה מוקדם מידי בפרק, אבל ברגע שהיא דקרה את צ'ארלס והוא מת הבנתי שזה תכסיס. ואז התחלתי לחשוד בפופי, אבל כמעט מיד אחרי זה הם חשפו אותה אז אני לא כזאת חכמה.ואם הכל תוכנן מראש עם אליס אז למה ראינו שהיא מגיעה לאחר סינדה?
באמת מה שלא הסתדר לי זה שבשום שלב לא ראינו שפופי מספרת לסינדה שהיא בקי אז לא היה ברור אם היא יודעת את זה בכלל, מסתבר שלא. ואז בכלל הסתבר שסינדה לא זייפה כלום זה הכל פופי.
זה האמת משהו שעדיין לא ברור לי.ולמה פופי אמרה לשלישיה לצאת מהבניין?
אני חושבת כי פופי שינתה מראה להראות כמוה עם השיער והמשקפיים, וציינו שסינדה אוהבת שאנשים שעובדים אצלה נראים כמוה. אז סינדה כזאת יהירה שהיא ראתה בה השתקפות של עצמה וזהו.ואיך סינדה עבדה על פודקאסט על העלמות של בחורה ולא קלטה שהעובדת שלה נראית בדיוק כמו הבחורה.
גם אם כבר איך היא הסתובבה חזרה בעיירה שלה איפה שהיא פגשה את הבלש בלי שיזהו אותה.
פול ראד!! אוי הוא מת.ואז קפיצה בזמן לדברים שאנחנו לא מכירים ורצח (?) חדש שהוא בכלל לא בבניין.
אוקי, די התהלבתי מזה שפול ראד שם. אבל הוא מת אז נראה אותו רק בפלאשבקים.
אני שמחה בשבילם שהצליחו להעביר שנה שלמה בלי רצח. אבל אוי לא עוד אחד. אבל באמת הוא לא בבניין!! התחייבתם לרק רציחות בבניין!!!
אבל כמה אנשים יכולים למות באותו בניין? וכמה פעמים אותה חבורה יכולה להסתבך בתעלומת רצח (צ'ארלס הולך להיות החשוד העיקרי עכשיו נראה לי) ?
חוצמזה אולי נגלה בינתיים שפול ראד גם גר בבניין.