דיוני סדרות #104

didalf

Well-known member
רק רציחות בבניין 2X10
קצת הרגיש לי מאכזב. לפחות באופן יחסי לפרק סיום העונה הראשונה.
דווקא היה מאד מספק לדעתי.
פעם שניה שהצליחו להביא פתרון מפתיע אבל הגיוני.

וגם היה פרק מצחיק צחקתי בקול אפילו.
חחח בהתחלה כשהם דיברו על איך לחשוף על סינדה אז מישהו מהם אמר "אולי נענה אותה" ואז אוליבר אומר לצ'ארלס "תכין את הטופ10 סיפורים שלדעתך הכי מעניינים שלך":-D:-D
נקרעתי מצחוק כשצ'ארלס ואוליבר התחילו ללכת בהילוך איטי:-D:-D:-D
וגם איך שצ'ארלס הציע להיא לצאת איתו:-D
אוליבר מביים את כולם במסיבה:-D
"מסיבה רצחנית או מסיבה שחושפים בה רוצח"?:-D
והיה עוד לא זוכרת.
ואם הכל תוכנן מראש עם אליס אז למה ראינו שהיא מגיעה לאחר סינדה?
מניחה שהם ביקשו ממנה להגיע מאוחר יותר כחלק מההצגה. לרגע האמנתי להם אפילו שזה היה מוקדם מידי בפרק, אבל ברגע שהיא דקרה את צ'ארלס והוא מת הבנתי שזה תכסיס. ואז התחלתי לחשוד בפופי, אבל כמעט מיד אחרי זה הם חשפו אותה אז אני לא כזאת חכמה.
באמת מה שלא הסתדר לי זה שבשום שלב לא ראינו שפופי מספרת לסינדה שהיא בקי אז לא היה ברור אם היא יודעת את זה בכלל, מסתבר שלא. ואז בכלל הסתבר שסינדה לא זייפה כלום זה הכל פופי.
ולמה פופי אמרה לשלישיה לצאת מהבניין?
זה האמת משהו שעדיין לא ברור לי.
ואיך סינדה עבדה על פודקאסט על העלמות של בחורה ולא קלטה שהעובדת שלה נראית בדיוק כמו הבחורה.
אני חושבת כי פופי שינתה מראה להראות כמוה עם השיער והמשקפיים, וציינו שסינדה אוהבת שאנשים שעובדים אצלה נראים כמוה. אז סינדה כזאת יהירה שהיא ראתה בה השתקפות של עצמה וזהו.
גם אם כבר איך היא הסתובבה חזרה בעיירה שלה איפה שהיא פגשה את הבלש בלי שיזהו אותה.
ואז קפיצה בזמן לדברים שאנחנו לא מכירים ורצח (?) חדש שהוא בכלל לא בבניין.
אוקי, די התהלבתי מזה שפול ראד שם. אבל הוא מת אז נראה אותו רק בפלאשבקים.
פול ראד!! אוי הוא מת.
אני שמחה בשבילם שהצליחו להעביר שנה שלמה בלי רצח. אבל אוי לא עוד אחד. אבל באמת הוא לא בבניין!! התחייבתם לרק רציחות בבניין!!!
אבל כמה אנשים יכולים למות באותו בניין? וכמה פעמים אותה חבורה יכולה להסתבך בתעלומת רצח (צ'ארלס הולך להיות החשוד העיקרי עכשיו נראה לי) ?
חוצמזה אולי נגלה בינתיים שפול ראד גם גר בבניין.

מילי08

Well-known member
רק רציחות בבניין 2x10
פרק מעולה! אחד המצחיקים והמהנים. היודל גמר אותי

בית הדרקון - ביקורת ללא ספוילר
ראינו מה קרה במשחקי הכס, כשבעונות האחרונות העבירו את הכתיבה ממרטין להפקה. ועכשיו נראה שהעבירו אותה למחלקת השיווק. מה שקיבלנו היה אופרת סבון רדודה, עם "מקדמי המכירות" של משחקי הכס. כלומר עירום, אלימות ודרקונים ("דרקונים"? זרקו כמה רופי לאיזה אנימטור בהודו, שיחרבש עטלף עם קשקשים).
וכדי לחזק את הרכיבה על משחקי הכס, דאגו לפזר רפרנסים מאולצים ביד רחבה.
איכשהו, אפילו המשחק (הבימוי?) היה מחורבן, שזה קצת מפתיע לאור הסכומים המדוברים.

מאיגרא רמא לבירא עמיקתא.

Lion_Heart

Well-known member
ראינו מה קרה במשחקי הכס, כשבעונות האחרונות העבירו את הכתיבה ממרטין להפקה. ועכשיו נראה שהעבירו אותה למחלקת השיווק. מה שקיבלנו היה אופרת סבון רדודה, עם "מקדמי המכירות" של משחקי הכס. כלומר עירום, אלימות ודרקונים ("דרקונים"? זרקו כמה רופי לאיזה אנימטור בהודו, שיחרבש עטלף עם קשקשים).

מאיגרא רמא לבירא עמיקתא.
טוב,שוכנעתי|מצדיע|,לא אראה את זה

מילי08

Well-known member
אם יורשה לי להידחף, התכוונת למרלין של ה-BBC מ-2008?
ברור שמותר לך להידחף!
היו כמה?
אכן מקרה מורכב.
אוקיי, אני מוותרת. חשבתי שתגיד לי שזה כמו העונה הראשונה של באפי שמתחילה בלי תקציב ואחר כך הופכת להיות ברבור. אבל אם ככה היא ממשיכה אז גם שיפ חמוד (שאחרי שני פרקים אני כמובן עוד לא רואה את זה קורה) לא ימשוך אותי מספיק
ראיתי את העונה הראשונה. היא כאילו מנסה להיות משחקי הכס/שר הטבעות, אבל בתקציב קטן יותר משמעותית ועם קאסט פחות מוצלח.
בסופו של דבר נשמרה לי רמת העניין כדי שאני אסיים את העונה הראשונה. אבל אז מעונה 2 ראיתי רק את הפרק הראשון ולא המשכתי.
אני חושבת שאני יכולה להבין. אמנם אני רק בהתחלה אבל באמת נראה שזאת סדרה קצת wannabe. והקטע עם הדיאלוגים אמנם ראיתי סדרות הרבה יותר גרועות אבל זה נראה כאילו לא ממש התאמצו לכתוב. פשוט לקחו כמה משפטי מפתח שתמיד אומרים בטלוויזיה ודחפו אותם לדמויות רק כדי שיהיה טקסט כלשהו
אגב משחק שם השחקן אוסטין באטלר שממש חתיך בעיני
not my cup of coffee. אבל הדוד שלה (זה שאימן אותה) חמודי
וכמובן שזה עזר שאנתוני הד היה בקאסט
זה בגדול מה שגרם לי לנסות לראות אבל גם אנתוני היקר לא מספיק משכנע אותי להמשיך
קצת הרגיש לי מאכזב. לפחות באופן יחסי לפרק סיום העונה הראשונה.
אוי באמת?
הגילוי שזאת שהרוצחת היא בעצם פופי/בקי היה טוב.
ניחשתי בתחילת הפרק אבל חשבתי שאולי אני טועה. ברגע שהיא התחילה לספר את הסיפור שלה עד המפגש עם סינדה, הבנתי שסינדה לא באמת ידעה שפופי היא בקי ולכן זה מסיר את החדש מאחת וישר עובר לשנייה
אבל כל הקטע של מסיבת הגילוי היה רנדומלי ולא ברור.
אבל זה בדיוק הקטע של הסדרה הזאת :-D ולדעתי זה גם רפרנס למסיבה הקודמת עם המשחק קלפים
כלומר למה הזמינו את האנשים האלו דווקא לשם? למה להזמין דווקא את המעריץ האחד ההוא של הפודקאסט שלהם?
כי אלו הדיירים שפגשנו ושאולי היה להם חלק כזה או אחר ברצח של באני, לפחות לפי החשדות הראשונים, והמעריץ של הפודקאסט הוא היחיד שהמשיך להאמין בהם וגם הוא כבר הפך להיות מעורב בפרק של האפלה
ואם הכל תוכנן מראש עם אליס אז למה ראינו שהיא מגיעה לאחר סינדה?
כדי לא לעורר חשד שגם היא משתתפת. ברגע הראשון כשמייבל האשימה אותה חשבתי שזה באמת המצב וכשצ'רלס מת הייתי בהלם. מזל שהרגיעו אותי מהר
ולמה פופי אמרה לשלישיה לצאת מהבניין?
אני חושבת שהכוונה המקורית שלה היתה לא לערב אותם כי אין לה שום דבר נגדם. אולי היא קיוותה להפיל את הרצח על סינדה מההתחלה אבל בגלל שהשלישייה נכנסו לדירות שלהם היא שינתה תוכנית
ואיך סינדה עבדה על פודקאסט על העלמות של בחורה ולא קלטה שהעובדת שלה נראית בדיוק כמו הבחורה.
כי סינדה לא מסתכלת על אנשים, הם לא מעניינים אותה כבני אדם. בגלל זה היא גם רוצה אנשים שייראו כמוה, כדי שהיא לא תצטרך לראות מישהו אחר מול העיניים. חוץ מזה שאף אחד לא טען שהיא בלשית טובה אלא רק מספרת סיפורים טובה
ואז קפיצה בזמן לדברים שאנחנו לא מכירים ורצח (?) חדש שהוא בכלל לא בבניין.
מצד אחד זה נכון כי כמה רציחות יכולות להיות כבר בבנין אחד... מצד שני... לא יודעת עדיין מה דעתי על זה חוץ מ- יאיי! עוד עונה!!
די התהלבתי מזה שפול ראד שם
בדיוק! וגם נראה שיש שם סיפור. אולי הוא התחיל עם החברה לשעבר של צ'רלס, אמא של לוסי?
פעם שניה שהצליחו להביא פתרון מפתיע אבל הגיוני.
|כן|
וגם היה פרק מצחיק צחקתי בקול אפילו.
ממש!
ואז אוליבר אומר לצ'ארלס "תכין את הטופ10 סיפורים שלדעתך הכי מעניינים שלך":-D
:-D וצ'רלס מסמן לו אצבע משולשת
נקרעתי מצחוק כשצ'ארלס ואוליבר התחילו ללכת בהילוך איטי:-D:-D:-D
וואי, נפלתי כאן. וכשכולם הצטרפו! וכיאה לשחקנים סוג ז שהם (הדמויות כמובן!) אז הם עשו את זה בצורה גרועה ממש. נחקנתי :-D :-D
וגם איך שצ'ארלס הציע להיא לצאת איתו:-D
חחחח חשבתי שהוא חוטף שבץ או משהו :-D אבל זה היה כל כך חמוד ושמחתי בשבילו
(חחח, אני בעבודה ונחנקת מצחוק בשקט רק מלחשוב על הסצינות האלה)
באמת מה שלא הסתדר לי זה שבשום שלב לא ראינו שפופי מספרת לסינדה שהיא בקי אז לא היה ברור אם היא יודעת את זה בכלל,
פה חשדתי
פול ראד!! אוי הוא מת.
חח ההתלהבות מתעוררת ומתפוגגת במשפט אחד :-D
אבל כמה אנשים יכולים למות באותו בניין? וכמה פעמים אותה חבורה יכולה להסתבך בתעלומת רצח (צ'ארלס הולך להיות החשוד העיקרי עכשיו נראה לי) ?
כן, מסכנים.. שיירדו מהם קצת
וואלה
המוזיקה בכתוביות נכון? גם אותי:-D לא קלטתי שזה יודל, רק גרסה משונה של הפתיח שהצחיקה אותי
חחח כן! זה הפך את הסיום לאדיר. גם לי לקח זמן להבין מה אני שומעת שם :-D

It's Always Sunny

Well-known member
ברור שמותר לך להידחף!
היו כמה?

אוקיי, אני מוותרת. חשבתי שתגיד לי שזה כמו העונה הראשונה של באפי שמתחילה בלי תקציב ואחר כך הופכת להיות ברבור. אבל אם ככה היא ממשיכה אז גם שיפ חמוד (שאחרי שני פרקים אני כמובן עוד לא רואה את זה קורה) לא ימשוך אותי מספיק
בדקתי עכשיו ויש רק את הסדרה של מרלין מ-2008, פשוט רק רציתי לוודא שאנחנו מדברות על אותה סדרה :)
מבינה אותך, כמו שרשמתי מקודם, לא יודעת אם הייתה ממליצה במיוחד כשאמרת שזה פחות משך אותך. אני נהניתי מהעונות הראשונות אבל העונות האחרונות שלה לא היו באותה רמה.
זה בגדול מה שגרם לי לנסות לראות אבל גם אנתוני היקר לא מספיק משכנע אותי להמשיך
אני ראיתי בגלל השחקנית של מורגנה (שיחקה בסופרגירל כמה שנים אחרי), כמובן העובדה שאנתוני היה בקאסט עזרה מאוד.

It's Always Sunny

Well-known member
התחלתי לראות את ג'ון אדמס, אני בחצי (פרק 3 מתוך 7) ואני חושבת שזו הולכת המיני סדרה האהובה עליי
סיימתי ומאוד נהניתי, הייתי צריכה לראות את הסדרה הזו לפני.

איזה קטע שגם ג'ון אדמס וגם תומאס ג'פרסון מתו שניהם ב-4 ביולי. לפעמים המציאות יותר מפתיעה יותר מכל תסריט.
אחרי קריאה קצרה בויקיפדיה, הבנתי שהקדימו את המוות של נאבי (הבת הבכורה) בעשר שנים. אבל לא שינו את הקטע שבו היא עברה את הניתוח בלי הרדמה ולא בכתה או צרחה. פחדתי שישנו את זה ואני שמחה שלא עשו את זה.
ומאוד נהניתי מהמערכת יחסים של ג'ון ואביגייל, ובכלל מהשחקנים של שניהם.

didalf

Well-known member
כי סינדה לא מסתכלת על אנשים, הם לא מעניינים אותה כבני אדם. בגלל זה היא גם רוצה אנשים שייראו כמוה, כדי שהיא לא תצטרך לראות מישהו אחר מול העיניים.
|כן|

וואי, נפלתי כאן. וכשכולם הצטרפו! וכיאה לשחקנים סוג ז שהם (הדמויות כמובן!) אז הם עשו את זה בצורה גרועה ממש. נחקנתי :-D :-D
חחחחחח כן:-D
ואז גם צ'ארלס עם העגבניה:-D

איזה קטע שגם ג'ון אדמס וגם תומאס ג'פרסון מתו שניהם ב-4 ביולי. לפעמים המציאות יותר מפתיעה יותר מכל תסריט.
אחרי קריאה קצרה בויקיפדיה, הבנתי שהקדימו את המוות של נאבי (הבת הבכורה) בעשר שנים. אבל לא שינו את הקטע שבו היא עברה את הניתוח בלי הרדמה ולא בכתה או צרחה. פחדתי שישנו את זה ואני שמחה שלא עשו את זה.
שאלה כי אין לי כוח באמת לצפות בסדרה - בהמילטון ג'ון אדמס מוצג כחסר תועלת לחלוטין שלאף אחד לא ברור איך ולמה הוא נשיא. גם פה הוא מוצג ככה?
אולסו תראי המילטון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בדקתי עכשיו ויש רק את הסדרה של מרלין מ-2008, פשוט רק רציתי לוודא שאנחנו מדברות על אותה סדרה :)
דווקא הייתה מיני סדרה בשם מרלין ב1998.
והיא אפילו מתקשרת לנושא אחר מהשרשור הזה כי שיחק בה גם מרטין שורט (מרק רציחות בבניין)
מבינה אותך, כמו שרשמתי מקודם, לא יודעת אם הייתה ממליצה במיוחד כשאמרת שזה פחות משך אותך. אני נהניתי מהעונות הראשונות אבל העונות האחרונות שלה לא היו באותה רמה.
בהחלט הייתה לי בעיה עם העונות המתקדמות של הסדרה
אני לאורך כל הסדרה ציפיתי לרגע שארתור יגלה שמרלין הוא קוסם. הייתי בטוח שנקל לפחות עונה אחת אם לא שתיים שבהן ארתור כבר יודע ומרלין מקודם להיות הקוסם הרשמי של המלך. מאוד איכזב אותי שגילו את זה רק בסוף.
חוץ מזה איכזב אותי מאוד שהסדרה מסתיימת כשארתור מת והוא עדיין צעיר. מה היו כל קטעי הפלאשפורוורד שבהם רואים את מרלין הזקן?
כלומר כן לפחות בעונות האחרונות ארתור כבר היה מלך וגם הייתה קפיצת זמן כלשהי וגם סגרו את הסיפור עם מורדרד מהעונה הראשונה. אבל בכל זאת איך הרגו את ארתור כל כך צעיר, ואיך רק אז הוא גילה על מרלין.

כן זה תמיד לא ברור כשסדרההיא על היסטוריה ידועה אם צריך לסמן בספוילר. אבל עדיף שכן, כי לרוב לא כולם מכירים את ההיסטוריה. במקרה של ג'ון אדמס כמובן שלא מכירים את ההיסטוריה.
בכל מקרה אבל קראתי את התיבת ספוילר שלך.
לפני שנים ראיתי מיני סדרה על תומאס ג'פרסון (ובעיקר על מערכת היחסים שהייתה לו עם השפחה שלו סאלי) ואני זוכר משם שבסוף אמרו שהוא מת באותו יום כמו ג'ון אדמס וזה היה ה4 ליולי. נראה לי שזה גם היה בדיוק יום העצמאות ה50 של ארה"ב.
מי היו השחקנים בזה?
אולסו תראי המילטון.
בהחלט |כן|

מצד אחד זה נכון כי כמה רציחות יכולות להיות כבר בבנין אחד... מצד שני... לא יודעת עדיין מה דעתי על זה חוץ מ- יאיי! עוד עונה!!
טוב, כבר ידענו שהסדרה חודשה לעונה שלישית.
וכן, הרציחות צריכות להיות באותו בניין כי אחרת השם של הסדרה מאבד משמעות (יש כמה סדרות שהשם שלהן באמת איבד משמעות במהלכן, אחת פופולרית מאוד כאן - ה100)
אני מקווה שלפחות זה באמת. אומנם זה לא בבניין, אבל לפחות אז אותם שכנים יהיו מעורבים בזה.
בדיוק! וגם נראה שיש שם סיפור. אולי הוא התחיל עם החברה לשעבר של צ'רלס, אמא של לוסי?
אני לא יודע איך הגעת לזה שזה יכול להיות קשור לאמא של לוסי. אנחנו כבר יודעים שאמא של לוסי התחתנה עם מישהו אחר ושלצ'ארלס לא היה אכפת כשהוא גילה את זה.
ואז אוליבר אומר לצ'ארלס "תכין את הטופ10 סיפורים שלדעתך הכי מעניינים שלך":-D:-D
:-D וצ'רלס מסמן לו אצבע משולשת
חחחחח כן זה היה טוב.
בכלל מבחינה קומית הפרק בהחלט עבד.
מה שלא סיפק אותי מספיק היה הצד של החקירה והגילוי.
אני חושבת שהכוונה המקורית שלה היתה לא לערב אותם כי אין לה שום דבר נגדם. אולי היא קיוותה להפיל את הרצח על סינדה מההתחלה אבל בגלל שהשלישייה נכנסו לדירות שלהם היא שינתה תוכנית
לא, כי היא בחרה לקחת את באני לדירה של מייבל כדי לרצוח אותה. והיא מראש בחרה בסכין של אוליבר בשביל לרצוח את באני. אז מראש היא החליטה להפליל אותם.
כדי לא לעורר חשד שגם היא משתתפת. ברגע הראשון כשמייבל האשימה אותה חשבתי שזה באמת המצב וכשצ'רלס מת הייתי בהלם. מזל שהרגיעו אותי מהר
כשצ'ארלס נדקר עוד לא הייתי בטוח אם זה אמיתי או לא. אבל כשהיה נראה שהוא מת אז היה לי ברור שזה לא יכול להיות אמיתי.
כי סינדה לא מסתכלת על אנשים, הם לא מעניינים אותה כבני אדם. בגלל זה היא גם רוצה אנשים שייראו כמוה, כדי שהיא לא תצטרך לראות מישהו אחר מול העיניים. חוץ מזה שאף אחד לא טען שהיא בלשית טובה אלא רק מספרת סיפורים טובה
אוקי את זה אני מקבל.
כי אלו הדיירים שפגשנו ושאולי היה להם חלק כזה או אחר ברצח של באני, לפחות לפי החשדות הראשונים, והמעריץ של הפודקאסט הוא היחיד שהמשיך להאמין בהם וגם הוא כבר הפך להיות מעורב בפרק של האפלה
רק שהשוער (doorman) אף פעם לא היה חשוד לדעתי. לעומת זאת ההיא שהייתה בהריון (נינה) כן הייתה חשודה ולא הזמינו אותה.
"מסיבה רצחנית או מסיבה שחושפים בה רוצח"?:-D
חחחח זה באמת היה טוב.

מאיגרא רמא לבירא עמיקתא.
אוקי, אני לא מסכים עם זה, אבל כל אחד והדעה שלו

It's Always Sunny

Well-known member
שאלה כי אין לי כוח באמת לצפות בסדרה - בהמילטון ג'ון אדמס מוצג כחסר תועלת לחלוטין שלאף אחד לא ברור איך ולמה הוא נשיא. גם פה הוא מוצג ככה?
אולסו תראי המילטון.
התקלת אותי קצת, ישבתי וחשבתי קצת (הרבה) על מה שרשמת ואני לא יודעת מה להגיד לך |נחמה| כעקרון זו הסדרה על החיים שלו אז ברור שיציגו אותו באור חיובי.

כמה זמן המילטון?

בהחלט הייתה לי בעיה עם העונות המתקדמות של הסדרה [של מרלין]
אני לאורך כל הסדרה ציפיתי לרגע שארתור יגלה שמרלין הוא קוסם. הייתי בטוח שנקל לפחות עונה אחת אם לא שתיים שבהן ארתור כבר יודע ומרלין מקודם להיות הקוסם הרשמי של המלך. מאוד איכזב אותי שגילו את זה רק בסוף.
חוץ מזה איכזב אותי מאוד שהסדרה מסתיימת כשארתור מת והוא עדיין צעיר. מה היו כל קטעי הפלאשפורוורד שבהם רואים את מרלין הזקן?
כלומר כן לפחות בעונות האחרונות ארתור כבר היה מלך וגם הייתה קפיצת זמן כלשהי וגם סגרו את הסיפור עם מורדרד מהעונה הראשונה. אבל בכל זאת איך הרגו את ארתור כל כך צעיר, ואיך רק אז הוא גילה על מרלין.
קראתי את מה שרשמת בתיבת ספוילר ואני ממש מסכימה (y)כנראה ששכחתי מה קרה בפרק האחרון (כי זו הייתה קצת אכזבה) אבל כשקראתי את מה שכתבת ישר חשבתי: נכון, הוא צודק.
כן זה תמיד לא ברור כשסדרההיא על היסטוריה ידועה אם צריך לסמן בספוילר. אבל עדיף שכן, כי לרוב לא כולם מכירים את ההיסטוריה. במקרה של ג'ון אדמס כמובן שלא מכירים את ההיסטוריה.
בכל מקרה אבל קראתי את התיבת ספוילר שלך.
לפני שנים ראיתי מיני סדרה על תומאס ג'פרסון (ובעיקר על מערכת היחסים שהייתה לו עם השפחה שלו סאלי) ואני זוכר משם שבסוף אמרו שהוא מת באותו יום כמו ג'ון אדמס וזה היה ה4 ליולי. נראה לי שזה גם היה בדיוק יום העצמאות ה50 של ארה"ב.
אתה צודק במה שכתבת בתיבת ספוילר

מי היו השחקנים בזה?
במיני סדרה של HBO? פול ג'יאמטי ולורה ליני כבתור ג'ון ואביגייל אדמס

didalf

Well-known member
לא ממש טוב. קראתי עכשיו קצת באינטרנט ומסתבר שהם לא ממש אהבו אחד את השני במציאות.
או אנחנו יודעים:-D

היה גם שיר שלם נגדו שנחתך.

didalf

Well-known member
ביקורת חמודה מוואלה על העונה השניה של רק רציחות בבניין, כולל ספוילרים לפרק האחרון

מילי08

Well-known member
ביקורת חמודה מוואלה על העונה השניה של רק רציחות בבניין, כולל ספוילרים לפרק האחרון
זה בדיוק העניין. התעלומה כביכול מניעה את הסיפור אבל בפועל היא רק תירוץ להציג את הדמויות. אני לא מחפשת כאן הגיון ומורכבות. בשביל זה יש סדרות מתח בלשיות אחרות. זאת סדרה על חיבור הזוי ומוצלח של טיפוסים שונים ובזה היא מצטיינת

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הבעל שלי עדיין MIA.

לא סבלתי הפרק.
כל עוד אין סבל זה טוב
אז ג'ניפר מפוטרת מעבודה אחת ומקבלת עבודה אחרת. אבל לחלוטין בגלל שהיא הענקית הירוקה. הם רוצים שהיא תייצג את אמיל בלונסקי/האבומיניישן.
ותראו זה טים רות', שפעם אחרונה שראינו אותו בתפקיד הזה היה לפני 14 שנים בסרט השני של הMCU, זה שכולנו רצינו לשכוח, The Incredible Hulk.
אם כי כן ראינו את האבומיניישן מאז - בסרט שאנג צ'י שבו ראינו אותו בקרב עם וואנג (מסרטי דוקטור סטריינג') אם כי היה נראה שהם ידידים.
תהיתי באמת אז כיצד האבומיניישן חופשי. ובסוף הפרק הזה עוד הרבה אנשים תוהים את זה כשמתפרסם צילום וידאו של הקרב ההוא (מסתבר שהם רק עכשיו קיבלו את הסרט שאנג צ'י).

בכל מקרה אני עכשיו תוהה אם כדאי לי לראות שוב את הסרט הישן ההוא של הענק הירוק כדי להזכר מה בעצם קרה שם עם אמיל בלונסקי. האם הוא באמת קורבן שחל ניסויים ממשלתיים שהפכו אותו למפלצת? כלומר חלק מזה בהחלט נכון, אבל איכשהו זכור לי שהוא די היה רע בכל מקרה.

אז ג'ניפר מסכימה לייצג אותו ואפילו מקבלת את הברכה של הבן דוד שלה, ברוס. באותו זמן אנחנו מגלים שברוס על חללית בדרך לאנשהו. מעניין אם נגלה עוד על זה בסדרה הזאת או רק בעתיד של הMCU מתישהו.

חוץ מזה...
אה כן, איזה כתב במקרה קורא לג'ניפר שי-האלק והשם נתקע אצל כולם.
מסתבר שהיא גם מחויבת להתהלך בתור ההאלקית בעבודה. נראה לי מוגזם להתעקש על זה.

יש גם ארוחה משפחתית שבה כולם נודניקים (כמו שיאה שארוחה משפחתית תהיה)
אבל אבא שלה לוקח אותה לצד ומרגיע אותה. זאת אפילו לא הפעם הראשונה שהמשפחה הזאת התמודדה עם האלק במשפחה. ולפחות היא לא הרסה עיר (האם זה התייחסות לכך שהאלק הרס את הארלם? כי הוא יותר הציל אותה מהאבומיניישן)

אין את טיטאניה (הדמות של ג'מילה ג'מיל) אבל מתברר שהיא משפיענית ברשתות חברתיות.

למעלה