דיוני סדרות #104

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחח, איך עשית את הקישור מסדרה שאתה רוצה לראות להתנתקות מהשירות :-D. אם אתה לא רואה סטינג בכלל אז חבל לך על הכסף באמת. אם יש לך יס אז בכלל אין סיבה להחזיק סטינג אבל אם לא, אולי כן שווה לך להתחבר
העניין הוא שאחרי שעשיתי מינוי לסטינג שיתפתי גם את אחיינית שלי.
ואז כשאני הבנתי שאני לא מעוניין להשתמש בו אז שמרתי אותו בשבילה (איזה מין דוד אני אם אני לא משלם כמה עשרות שקלים כל חודש בשביל משהו שאחיינית שלי משתמשת בו)
אבל נראה לי שגם היא הפסיקה להשתמש בו אז אני צריך לבדוק את זה.
ולא, אין לי יס. אבל אני לא רוצה.
שתעלה כבר העונה הבאה!
כרגע ההשערה בפאנדום שזה לא יעלה עד ששר הטבעות לא תסתיים, אז אולי רק בתחילת 2023.
כי אמזון לא יכולים להתמודד עם שתי סדרות פנטזיה? הם כאלה גרועים. גם ככה רוב התכנים שלהם לא משהו
אין לי מושג, אני רק עוקבת אחרי מה שכול מיני אנשים מהפאנדום בארה"ב אומרים, וכולם מסכימים שהם לא ירצו ששתי סדרות "דגל" ישודרו במקביל בין היתר בגלל שאותם אנשים יראו את שתי הסדרות או משהו.
|פנים| אויש. זה מטופש
אבל בכל מקרה תמיד יש רווח של בערך שנה בין עונה לעונה. וזה לרוב עוד יותר ארוך עם סדרות שדורשות הפקה גדולה במיוחד.
ועונה ראשונה של כישור הזמן התחילה רק בנובמבר 21. אז מראש הצפי שלי היה לינואר 23.

didalf

Well-known member
כרגע ההשערה בפאנדום שזה לא יעלה עד ששר הטבעות לא תסתיים, אז אולי רק בתחילת 2023.
כי אמזון לא יכולים להתמודד עם שתי סדרות פנטזיה? הם כאלה גרועים. גם ככה רוב התכנים שלהם לא משהו
אה זה של אמזון? למה הנחתי שזה של HBO?
אתם רוצים להגיד לי שראיתי את זה בדודים ולא בטלוויזיה?|תוהה|
ווואלה כן:-D

אין לי מושג, אני רק עוקבת אחרי מה שכול מיני אנשים מהפאנדום בארה"ב אומרים, וכולם מסכימים שהם לא ירצו ששתי סדרות "דגל" ישודרו במקביל בין היתר בגלל שאותם אנשים יראו את שתי הסדרות או משהו.
|פנים| אויש. זה מטופש
למה? זה דווקא די הגיוני. גם HBO לא ישדרו שתי סדרות דגל יקרות מאותו ז'אנר במקביל. הגיוני שהם רוצים למקד את הקהל באחת כל פעם וגם להחזיק מנויים לאורך זמן ולא לזרוק הכל בבת אחת.

dilia snake

Well-known member
אבל בכל מקרה תמיד יש רווח של בערך שנה בין עונה לעונה. וזה לרוב עוד יותר ארוך עם סדרות שדורשות הפקה גדולה במיוחד.
ועונה ראשונה של כישור הזמן התחילה רק בנובמבר 21. אז מראש הצפי שלי היה לינואר 23.
כן, אבל עם הסדרה של שר הטבעות, ובית הדרקון(ששייכת לרשת אחרת) אני מניחה שהם גם לא רצו שתהיה אינפלציה של סדרות פנטזיה ואז אנשים פחות יראו(גם אם אצל כישור זה כבר עונה 2).

למעלה