ועוד נקודה, שדיי הציקה לי מנק' מבט נשית/פמיניסטית וזו העובדה שכשהבוס של ג'ן הלך לפטר אותה הוא גרם לה להקטין עצמה(ז"א החזיר אותה מהצורה של ההאלק לאנושית) וזה ממש צרם, למרות שזה נראה לי הייתה הכוונה.
נראה לי הגיוני שזאת באמת הייתה הבעיה.
אם כי גם אם מישהו היה בסיטואציה של לפטר את ההאלק והיה יכול לבקש ממנו לחזור לנורמלי אז היה עושה את זה.
ולגמרי שכחתי שראינו אותו נלחם בשאנג צ'י. כאילו עד שאמרת לא זכרתי. מתי הוא הספיק להגיע לסין אז?
הוא נלחם בוואנג. וואנג יכול לעשות טלפורטציה. אז להגיע לסין זה לא ממש בעיה.
אני לא אתפלא גם אם וואנג פשוט עשה לו טלפורטציה ישירות מהכלא ואז החזיר אותו לכלא כי לא נראה לי שהוא בקטע של לשחרר פושעים.
אוף אני צריכה לראות את הסרט הזה?
מישהו רוצה לתקצר לי? חשבתי שאנחנו לא באמת מחשיבים אותו מה קרה פתאום.
כנראה מחשיבים אותו. אולי נראה שוב גם את בטי רוס בעתיד (שיחקה אותה ליב טיילר)(אם כי בהחלט יכול להיות שישנו שחקנית)
לא שווה תיקצור ממש אבל לדעתי בדיסני+ יש את הפרקים האלו שנותנים רקע על דמות. אז תראי את אלו על האבומיניישן ועל ההאלק.
קטע שברוס מעולם לא הזכיר שיש לו משפחה בכלל. לא נראה שהיה לו מישהו חוץ מהנוקמים מעולם.
זה אבל גם משהו שעושים בסדרות רגילות. אפשר לצפות בדמות מתמודדת עם מיליון דברים למשך 4 עונות ואז פתאום בעונה החמישית נזכרים שיש לה אמא (שמשום מה לא באה לבקר אותה כשהיא עברה טיפולי כימותרפיה (זה סתם דוגמה כללית, לא משהו שזכור לי)
והוא הרס עיר שלמה באולטרון.
וואלה נכון
(לא ידעתי שערים באפריקה נחשבות)
הסוף שהם מנצלים את זה שהיא חזקה מצחיק.
חחחח זה היה מעולה.
בכלל כבר שני פרקים ובשניהם יש סצנת אחר כתוביות. סוף סוף סדרת MCU שממש מנצלת את זה, האחרות בקושי עשו פרק אחד עם קטע אחר כתוביות.