דיוני סדרות #104

מילי08

Well-known member
שכחתי לכתוב שראיתי השבוע את הפרק הראשון של She-hulk.
לא הלהיב אותי מאוד. פה ושם רגעים חמודים אבל כאילו נורא מתאמצים להיות מגניבים ונכונים וכביכול פמיניסטיים אבל הכל תובנות בשקל. הכנסתי לספוילר כדי לא לבאס את מי שעוד לא ראה
היום ראיתי גם את השני.
חביב. נחמד שהביאו את מה שמו מהסרט הישן. משהו ב cgi של שי-האלק נראה מוזר. מלאכותי מידי הביאו אנימטורים/ מתכנתים או מה שזה לא יהיה, שפעם ראשונה ניסו את זה

ובינתיים אני עושה ביביסיטר ונותנת ל God's favorite idiot לרוץ וזה פשוט עלוב. אפילו לא בקטע של גרוע אלא עלוב ממש מכל בחינה אפשרית

dilia snake

Well-known member
כל עוד אין סבל זה טוב
אז ג'ניפר מפוטרת מעבודה אחת ומקבלת עבודה אחרת. אבל לחלוטין בגלל שהיא הענקית הירוקה. הם רוצים שהיא תייצג את אמיל בלונסקי/האבומיניישן.
ותראו זה טים רות', שפעם אחרונה שראינו אותו בתפקיד הזה היה לפני 14 שנים בסרט השני של הMCU, זה שכולנו רצינו לשכוח, The Incredible Hulk.
אם כי כן ראינו את האבומיניישן מאז - בסרט שאנג צ'י שבו ראינו אותו בקרב עם וואנג (מסרטי דוקטור סטריינג') אם כי היה נראה שהם ידידים.
תהיתי באמת אז כיצד האבומיניישן חופשי. ובסוף הפרק הזה עוד הרבה אנשים תוהים את זה כשמתפרסם צילום וידאו של הקרב ההוא (מסתבר שהם רק עכשיו קיבלו את הסרט שאנג צ'י).

בכל מקרה אני עכשיו תוהה אם כדאי לי לראות שוב את הסרט הישן ההוא של הענק הירוק כדי להזכר מה בעצם קרה שם עם אמיל בלונסקי. האם הוא באמת קורבן שחל ניסויים ממשלתיים שהפכו אותו למפלצת? כלומר חלק מזה בהחלט נכון, אבל איכשהו זכור לי שהוא די היה רע בכל מקרה.

אז ג'ניפר מסכימה לייצג אותו ואפילו מקבלת את הברכה של הבן דוד שלה, ברוס. באותו זמן אנחנו מגלים שברוס על חללית בדרך לאנשהו. מעניין אם נגלה עוד על זה בסדרה הזאת או רק בעתיד של הMCU מתישהו.

חוץ מזה...
אה כן, איזה כתב במקרה קורא לג'ניפר שי-האלק והשם נתקע אצל כולם.
מסתבר שהיא גם מחויבת להתהלך בתור ההאלקית בעבודה. נראה לי מוגזם להתעקש על זה.

יש גם ארוחה משפחתית שבה כולם נודניקים (כמו שיאה שארוחה משפחתית תהיה)
אבל אבא שלה לוקח אותה לצד ומרגיע אותה. זאת אפילו לא הפעם הראשונה שהמשפחה הזאת התמודדה עם האלק במשפחה. ולפחות היא לא הרסה עיר (האם זה התייחסות לכך שהאלק הרס את הארלם? כי הוא יותר הציל אותה מהאבומיניישן)

אין את טיטאניה (הדמות של ג'מילה ג'מיל) אבל מתברר שהיא משפיענית ברשתות חברתיות.
וטיפה ברצינות:

האמת שהבעיה הכי גדולה שזה הרגיש קצר מידי, הפרק היה בקושי 25 דק'.

כאילו, נגיד הקטע עם טים רות' שהוא אמר לג'ן שעשו עליו ניסוי סטייל קפטן אמריקה כדי להילחם בברוס(שהשמיד את כל העיר או משהו) ואז פתאום הוא נהפך לאיש הרע ואני כזה בראש שלי "יא, עכשיו היא תתבע את הממשלה ויזכו אותו או משהו ותהיה עלילה משפטית שלמה סביב זה" ואז הוא ברח מהכלא והפרק נגמר.

והקטע עם המשפחה שלה לעומת זאת היה ממש מיותר.

ואני לא אוהבת את החברה/עוזרת משפטית שלה ,היא מעצבנת נורא.

ועוד נקודה, שדיי הציקה לי מנק' מבט נשית/פמיניסטית וזו העובדה שכשהבוס של ג'ן הלך לפטר אותה הוא גרם לה להקטין עצמה(ז"א החזיר אותה מהצורה של ההאלק לאנושית) וזה ממש צרם, למרות שזה נראה לי הייתה הכוונה.

ומסכימה עם מילי, היא נראה הפרק ממש מוזר.

didalf

Well-known member
הבעל שלי עדיין MIA.

לא סבלתי הפרק.
אני מתרשמת מהמחוייבות לבעלך:-D

אז ג'ניפר מפוטרת מעבודה אחת ומקבלת עבודה אחרת. אבל לחלוטין בגלל שהיא הענקית הירוקה. הם רוצים שהיא תייצג את אמיל בלונסקי/האבומיניישן.
ותראו זה טים רות', שפעם אחרונה שראינו אותו בתפקיד הזה היה לפני 14 שנים בסרט השני של הMCU, זה שכולנו רצינו לשכוח, The Incredible Hulk.
אם כי כן ראינו את האבומיניישן מאז - בסרט שאנג צ'י שבו ראינו אותו בקרב עם וואנג (מסרטי דוקטור סטריינג') אם כי היה נראה שהם ידידים.
תהיתי באמת אז כיצד האבומיניישן חופשי. ובסוף הפרק הזה עוד הרבה אנשים תוהים את זה כשמתפרסם צילום וידאו של הקרב ההוא (מסתבר שהם רק עכשיו קיבלו את הסרט שאנג צ'י).

בכל מקרה אני עכשיו תוהה אם כדאי לי לראות שוב את הסרט הישן ההוא של הענק הירוק כדי להזכר מה בעצם קרה שם עם אמיל בלונסקי. האם הוא באמת קורבן שחל ניסויים ממשלתיים שהפכו אותו למפלצת? כלומר חלק מזה בהחלט נכון, אבל איכשהו זכור לי שהוא די היה רע בכל מקרה.
אוף אני צריכה לראות את הסרט הזה?
מישהו רוצה לתקצר לי? חשבתי שאנחנו לא באמת מחשיבים אותו מה קרה פתאום.
אני אוהבת אבל את השחקן.
ולגמרי שכחתי שראינו אותו נלחם בשאנג צ'י. כאילו עד שאמרת לא זכרתי. מתי הוא הספיק להגיע לסין אז?

אז ג'ניפר מסכימה לייצג אותו ואפילו מקבלת את הברכה של הבן דוד שלה, ברוס. באותו זמן אנחנו מגלים שברוס על חללית בדרך לאנשהו. מעניין אם נגלה עוד על זה בסדרה הזאת או רק בעתיד של הMCU מתישהו.
אני גם תוהה.

מסתבר שהיא גם מחויבת להתהלך בתור ההאלקית בעבודה. נראה לי מוגזם להתעקש על זה.
נראה לי חוצפה אפילו.

יש גם ארוחה משפחתית שבה כולם נודניקים (כמו שיאה שארוחה משפחתית תהיה)
הסוף שהם מנצלים את זה שהיא חזקה מצחיק.

אבל אבא שלה לוקח אותה לצד ומרגיע אותה. זאת אפילו לא הפעם הראשונה שהמשפחה הזאת התמודדה עם האלק במשפחה. ולפחות היא לא הרסה עיר (האם זה התייחסות לכך שהאלק הרס את הארלם? כי הוא יותר הציל אותה מהאבומיניישן)
קטע שברוס מעולם לא הזכיר שיש לו משפחה בכלל. לא נראה שהיה לו מישהו חוץ מהנוקמים מעולם.
והוא הרס עיר שלמה באולטרון.

ועוד נקודה, שדיי הציקה לי מנק' מבט נשית/פמיניסטית וזו העובדה שכשהבוס של ג'ן הלך לפטר אותה הוא גרם לה להקטין עצמה(ז"א החזיר אותה מהצורה של ההאלק לאנושית) וזה ממש צרם, למרות שזה נראה לי הייתה הכוונה.
כן נראה לי שזה אמור לעצבן בדיוק בקטע כזה. גם אותי זה עצבן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נראה לי הגיוני שזאת באמת הייתה הבעיה.
אם כי גם אם מישהו היה בסיטואציה של לפטר את ההאלק והיה יכול לבקש ממנו לחזור לנורמלי אז היה עושה את זה.
ולגמרי שכחתי שראינו אותו נלחם בשאנג צ'י. כאילו עד שאמרת לא זכרתי. מתי הוא הספיק להגיע לסין אז?
הוא נלחם בוואנג. וואנג יכול לעשות טלפורטציה. אז להגיע לסין זה לא ממש בעיה.
אני לא אתפלא גם אם וואנג פשוט עשה לו טלפורטציה ישירות מהכלא ואז החזיר אותו לכלא כי לא נראה לי שהוא בקטע של לשחרר פושעים.
אוף אני צריכה לראות את הסרט הזה?
מישהו רוצה לתקצר לי? חשבתי שאנחנו לא באמת מחשיבים אותו מה קרה פתאום.
כנראה מחשיבים אותו. אולי נראה שוב גם את בטי רוס בעתיד (שיחקה אותה ליב טיילר)(אם כי בהחלט יכול להיות שישנו שחקנית)
לא שווה תיקצור ממש אבל לדעתי בדיסני+ יש את הפרקים האלו שנותנים רקע על דמות. אז תראי את אלו על האבומיניישן ועל ההאלק.
קטע שברוס מעולם לא הזכיר שיש לו משפחה בכלל. לא נראה שהיה לו מישהו חוץ מהנוקמים מעולם.
זה אבל גם משהו שעושים בסדרות רגילות. אפשר לצפות בדמות מתמודדת עם מיליון דברים למשך 4 עונות ואז פתאום בעונה החמישית נזכרים שיש לה אמא (שמשום מה לא באה לבקר אותה כשהיא עברה טיפולי כימותרפיה (זה סתם דוגמה כללית, לא משהו שזכור לי)
והוא הרס עיר שלמה באולטרון.
וואלה נכון
(לא ידעתי שערים באפריקה נחשבות)
הסוף שהם מנצלים את זה שהיא חזקה מצחיק.
חחחח זה היה מעולה.
בכלל כבר שני פרקים ובשניהם יש סצנת אחר כתוביות. סוף סוף סדרת MCU שממש מנצלת את זה, האחרות בקושי עשו פרק אחד עם קטע אחר כתוביות.

didalf

Well-known member
הוא נלחם בוואנג. וואנג יכול לעשות טלפורטציה. אז להגיע לסין זה לא ממש בעיה.
אני לא אתפלא גם אם וואנג פשוט עשה לו טלפורטציה ישירות מהכלא ואז החזיר אותו לכלא כי לא נראה לי שהוא בקטע של לשחרר פושעים.
חחחח יש מצב:-D
רציתי להגיד גם שהתא שהוא נמצא בו נורא דומה לתא ששמו בו את לוקי בנוקמים הראשון שלוקי אז מגלה שנועד בכלל לענק.

בכלל כבר שני פרקים ובשניהם יש סצנת אחר כתוביות. סוף סוף סדרת MCU שממש מנצלת את זה, האחרות בקושי עשו פרק אחד עם קטע אחר כתוביות.
הבנתי שיהיה בכל פרק הפעם.
והשם משתמשים בזה יותר כמו הסצנה האחרונה בסיטקומים, כשהסצנה האחרונה היא סתם איזה בדיחה מאמצע הפרק. זה נחמד.

dilia snake

Well-known member
נראה לי הגיוני שזאת באמת הייתה הבעיה.
אם כי גם אם מישהו היה בסיטואציה של לפטר את ההאלק והיה יכול לבקש ממנו לחזור לנורמלי אז היה עושה את זה.
אולי, אבל זה עדיין צורם במיוחד שטטיאנה מסלאני היא אישה יחסית קטנה במציאות, ככה נוצר מצב שהוא מסתכל עליה מלמעלה ומקטין אותה. עם גבר זה היה עובר יותר טוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את פרק 2 של בית הדרקון
יש לנו פתיח. עם המוזיקה המוכרת.
אבל אין לי מושג מה בעצם קורה שם. איפה כל הדם הזה זורם? לא זיהיתי שום דבר עד הסמל של הדרקונים בסוף.
אני מניח שמספיק אנשים באינטרנט יוכלו להסביר לי (וגם אחיין שלי בטח)

אז בערך חצי מהפרק עבר ולא ראו את דיימון (מאט סמית') וכבר חשבתי שאולי ישכחו ממנו לפרק הזה (אני שכחתי שאני בעצם ראיתי את שם הפרק)
אבל אז ראו אותו והייתה סצנה מגניבה איתו. לא בגללו אלא דווקא בגלל הנסיכה שהתעמתה איתו.
היה די מגניב שהיא פשוט מתגרה בו להרוג אותה.
ובכלל זה שהיא הגיעה על דרקון משלה.

היחסים בינה ובין אבא שלה עדינים כי הם לא ממש דיברו בחצי שנה שעברה על האבל על האם.
אבל נראה בסוף שהם נפתחים זה בפני זה.
ואז זה נהרס כשהוא מכריז שהוא הולך להתחתן עם החברה הטובה שלה - אליסנט.

אני יודע שהבהירו מאוד את זה שנוצר שם קשר בין המלך ואליסנט, אבל בכל זאת חשבתי שהוא כן יתחתן עם הבת של קורליס.
זה מה שהעולם של משחקי הכס עושה לי - החתונה עם ילדה בת 12 נראית לי בתור האופציה ההגיונית.

מה עוד...

דיימון מתחתן עם זונה שבהריון ממנו. רק שהיא כנראה לא ידעה שהוא הכריז שהוא מתחתן איתה. והיא בטח שלא בהריון.
עכשיו בסוף הוא בדיבורים על ברית עם קורליס.
אהבתי את זה שכשקורליס אומר משהו רע על המלך אז דיימון אומר שהוא יכול לדבר על אחיו לרעה, אבל לא קורליס.

האביר ההוא מהפרק הקודם, זה שהביס את דיימון בקרב אחד על אחד, הופך לחלק ממשמר המלך, לאחר שהנסיכה בוחרת בו.

בטח היו עוד דברים אבל מאוחר

מילי08

Well-known member
*
אולי, אבל זה עדיין צורם במיוחד שטטיאנה מסלאני היא אישה יחסית קטנה במציאות, ככה נוצר מצב שהוא מסתכל עליה מלמעלה ומקטין אותה. עם גבר זה היה עובר יותר טוב.
לגבי המיני דיון הזה - אני מסכימה עם עדי אבל חייבת להודות שלא ראיתי את זה ככה עד שלא דיברתם על זה. בעיני זה היה בקטע פרקטי כי זה מוזר לדבר עם מישהו שנמצא בצורת גיבור העל שלו.
מצד שני, אחרי שחשבתי על זה, נראה לי שזה חלק מהבעיה שלי בסדרה. זה הכל פמיניזם בשקל. באחד על אחדהאשה חזקה מהגבר ושולטת ברגשות שלה ויודעת לעשות כמה דברים במקביל, בניגוד לגבר הניאנדרטל הסטנדרטי, אבל בעולם הגדול היא עדיין מבוטלת באופן שגרתי. הכל נכון, בערך, אבל זה נעשה בצורה שטחית כל כך ובלי להגיד משהו מעבר. ועם המון קלישאות (החל מהפוסטר של הסדרה - רגליים דקיקות וחטובות על נעלי עקב. הפנים של האשה לא חשובות). כבר ראינו סדרות שמציגות את הנושא המגדרי בצורה הרבה יותר חכמה ולא קלישאתית. ניחוש שלי, בסוף הסדרה ג'ן תהפוך את היוצרות ותסתכל על הבוס שלה מלמעלה וזה יהיה הנצחון האישי שלה כאשה. ככה שהכל יישאר שטחי וברמה האישית בלבד. בואו נגיד שאני מאוד אופתע אם לא תהיה סצינה כזאת

* וגם - החצי השני של עונה 2 של תושב חוץ קצת מאבד כיוון. אני יודעת שניק הרגיש ככה מתחילת העונה אבל אני נהניתי ממנה, עד שהסדרה חזרה מהפגרה שלה. אני לא יודעת אם זה ההתעסקות במעשה של אסטה שהפכה את הכל ליותר כבד, אבל זה פחות כיף.
וגם הארי - נראה לי שפתאום הוא מדבר בצורה יותר רובוטית ממה שהיה עד עכשיו, לפחות בעונה 2. אבל אולי אני סתם לא זוכרת. שני הילדים מעצבנים אותי. אין בהם חן או חמידות למרות המאמצים שלהם. גם אסטה לא מצליחה להעביר שום רגש לכאן או לכאן. אני די אוהבת את השוטר הדביל. שאר הדמויות הפכו לצל של עצמן.
והערה נוספת - ראיתי את העונה הראשונה של כלבי השמורה, ואחרי הפרק האחרון או הלפני אחרון, קשה לי לראות את אבא של אסטה באותו אור |מובך| 8-{

* אם כבר כלבי השמורה - היא לא רעה אבל לא מאוד תפסה אותי. ניק ואורן, אם אהבתם אותה, אני ממליצה בחום על On My Block בנטפליקס. גם היא מזגזגת בין המציאותי להזוי והמצחיק לעצוב אבל מאוד מאוד מרגשת (בעיני)

* ואחרון, @LeR@nch הנה ההתרשמות שלי מ רק להיום.
וואו. איזו סדרה חזקה. הלכתי לישון איתה בלילה וקמתי איתה בבוקר כי היא לא מרפה. בניגוד לאיך שהציגו את זה, הנרי דוד וטל לישפיץ הם בכלל לא השחקנים הראשיים. הם חלק מאנסמבל של שחקנים ראשיים אבל היו שתי דמויות הרבה יותר משמעותיות מהם. בלי קשר, כל השחקנים עשו עבודה מטורפת. כל כך נוגעים ללב ומרגשים ומעצבנים. כל כך אנושיים. תצוגת משחק, בימוי וצילום מופלאים.
מי שמתכנן לראות אותה - אל תיכנסו, יש כאן ספוילרים משמעותיים. הסדרה מאוד מומלצת אבל לקחת בחשבון שהיא לא קלה בכלל וצריך מוד מתאים בשבילה.
בהתחלה דאגתי שהסדרה תלך לכיוון של מתח בנוגע ליחסים בין ניקו וענת. כשהראו אותו פורץ למשרד שלה חשבתי שמהפרק הבא זה יהפוך למתח פסיכולוגי של העבריין שרודף את העוסית. מאוד שמחתי שלא המשיכו בקו הזה ונשארו עם הדרמה נטו (ולא היתה חסרה כזאת). קצת חזרו לזה בסוף עם המעקב שלו אחרי הבן של ענת וזה הרגיז אותי, כי נכון שהסקרנות של ניקו טבעית אבל גם ניקו וגם חנן התעלמו לחלוטין מההסבר של ענת. כל אחד מהם היה כל כך עסוק בעצמו שהם פשוט לא שמעו אותה, כלומר לא רצו לשמוע, שהיא נכנסה להריון מאוחר יותר. היה מאוד מתסכל לראות איך שניהם לא סופרים אותה בזה, כי כל אחד מהגברים רוצה לוודא שהרכוש- הילד- הוא שלו.
קצת התבאסתי שלא דיברו יותר על דמויות אחרות. אני יודעת שהסדרה קצרה אבל היה יכול להיות מעניין לשמוע את הסיפורים של כולם ולראות אותם כיותר מאשר העבריין שבהם. הדינמיקה בין זאביק לחסן (?) לא זוכרת את השם, היתה יכולה לספק קו עלילה שלם בעצמו.
לא כל כך אהבתי את הצורך להציג גם את העוסיות ככאלו שבאו ממשפחה מתפרקת. קצת גולש לקלישאתיות ומלודרמה אמריקאית. אגב, אני יודעת שיש תחומים שבהם יש עזרה פסיכולוגית כלשהי לצוותי מטפלים. אולי זה רק לאלו שעובדים עם ילדים. מעניין אותי אם אין מעגל תמיכה לעוסים בתחומים אחרים כדי לדבר על כל מה שעובר עליהם לעזור להם להתמודד עם העבודה הכל כך קשה ושואבת הזאת.
הסיפור של ג'מיל - אני עם רגשות מאוד מעורבים, בגלל הסיפור של האונס שלא קרה. מספר התלונות השקריות על אונס הוא מזערי, בטח שביחס למקרי האונס והפגיעה המינית שקורים באמת. מספיק צופה אחד שמרגיש שהגבריות שלו נפגעה בגלל פמיניסטיות כמוני, שיתלבש על רעיון כזה כדי לטעון שכל המתלוננות משקרות וזה מטריד אותי. באופן כללי קצת רידדו את העיסוק המיני גם כשהרוסי, שכחתי את שמו, (עוד דמות שהייתי שמחה לראות ממנה יותר) הלך לזונה ובמקום לדבר איתו כמו אדם בוגר ולהסביר לו את המשמעויות הרחבות של זנות, רק אמרו לו שהוא כמו אנס וזהו.
בקיצור, אז אני מתחילה להסתבך עם עצמי לגבי מה הייתי רוצה שיקרה. מצד אחד - תלונות שווא באמת קיימות והורסות לבן אדם את החיים ואולי יש מקום להציג גם את זה בטלוויזיה, אבל מצד שני כל תלונת שווא, בכל תחום, יכולה להרוס לבן אדם את החיים ואת השם שלו, ולקורבן אונס נשארים הרבה יותר משקעים נפשיים ופיזיים מאשר לקורבן האשמת שווא. ואז חשבתי לי שאולי היה עדיף שהסיפור יהיה שהבחורה באמת נאנסה אבל ע"י מישהו אחר, אבל בעצם כשאני מציעה את זה אני כאילו מבקשת מאותה בחורה להיפגע. בקיצור... הייתי שמחה אם היו בוחרים קו עלילה אחר ועדיין ימצאו איך לקשר את זה לזעם של ג'מיל ולסוד שלו כהומו. הפריצה שלו אליה הביתה היתה מחרידה. המחשבה שבן אדם זר לא רק מסתובב בבית אלא גם שוכב לי במיטה ונוגע בדברים האישיים שלי היא איומה! זה מלחיץ ומטריד וג'מיל איבד אצלי המון נקודות ככה, יותר מכל שאר המעשים שלו. הנחמה היחידה שלי היא שהוא קיבל את סגירת המעגל שלו וסוג של התנצלות. עדיין הייתי מעדיפה שיהיה כאן סיפור אחר. עדיף לא מגדרי ולא אונס. הפן הפוליטי המגזרי היה קיים בסיפור בלי קשר ואפשר היה לנצל את זה עם קו עלילה אחר.
הכי קשה לי במחשבה לאחור זה שאין בסדרה שום רגע של נצחון. היוצרים ניסו לשמור על ריאליזם ברוטלי עד הסוף, וזה נהדר, אבל עדיין מדובר על טלוויזיה וממש חיכיתי שיקרה משהו קטן וטוב. למישהו. לא משנה מה אבל שתהיה תחושת נצחון כלשהי. כמעט קיבלנו את זה עם שלומי אבל אז... לא ראיתי את זה בא. כלומר, הייתי בטוחה שהוא ימות בערך מהפרק הרביעי וחיכיתי לזה כל פעם מחדש - כשהוא הסתובב חסר מעש בחוף, כשהוא קנה את הסמים, כשהוא בלע את הסמים, כשהחברים שלו אספו אותו - איתם היו כמה הזדמנויות שחששתי מאוד לחייו. אבל כשזה קרה באמת נתפסתי לחלוטין לא מוכנה. אולי כי בשלב הזה חשבתי שהגיע הרגע הקטן של הנצחון הנחוץ. אבל הרגע הזה, שבו שלומי סוף סוף עומד על שלו ומבקש מאחרים - המשפחה המרוכזת בעצמה שלו, לקחת אחריות (חוץ מהאלימות כלפי העבריינים, שבזה אני לא תומכת איך שלא יהיה, למרות שהם נבלות), הייתי בטוחה שזה הרגע המתוק של הסדרה ולכן הייתי בהלם מהסוף.
זאת הבעיה העיקרית שלי עם הסדרה. אין הפוגה מהקושי המכביד. כולם סובלים ואנחנו כצופים - שעברנו רכבת הרים רגשית בכל פרק, שהתעמתנו עם הרגשות שלנו לגבי אסירים ואיך אנחנו היינו מתנהגים איתם ולידם - אנחנו צריכים להמשיך ולסבול כי זאת המציאות השחורה.

dilia snake

Well-known member
לגבי המיני דיון הזה - אני מסכימה עם עדי אבל חייבת להודות שלא ראיתי את זה ככה עד שלא דיברתם על זה. בעיני זה היה בקטע פרקטי כי זה מוזר לדבר עם מישהו שנמצא בצורת גיבור העל שלו.
מצד שני, אחרי שחשבתי על זה, נראה לי שזה חלק מהבעיה שלי בסדרה. זה הכל פמיניזם בשקל. באחד על אחדהאשה חזקה מהגבר ושולטת ברגשות שלה ויודעת לעשות כמה דברים במקביל, בניגוד לגבר הניאנדרטל הסטנדרטי, אבל בעולם הגדול היא עדיין מבוטלת באופן שגרתי. הכל נכון, בערך, אבל זה נעשה בצורה שטחית כל כך ובלי להגיד משהו מעבר. ועם המון קלישאות (החל מהפוסטר של הסדרה - רגליים דקיקות וחטובות על נעלי עקב. הפנים של האשה לא חשובות). כבר ראינו סדרות שמציגות את הנושא המגדרי בצורה הרבה יותר חכמה ולא קלישאתית. ניחוש שלי, בסוף הסדרה ג'ן תהפוך את היוצרות ותסתכל על הבוס שלה מלמעלה וזה יהיה הנצחון האישי שלה כאשה. ככה שהכל יישאר שטחי וברמה האישית בלבד. בואו נגיד שאני מאוד אופתע אם לא תהיה סצינה כזאת
(y)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
*
אני מבין את מה שאת אומרת ודי מסכים לגבי הפמיניזם בשקל.
אבל זאת סדרת קומיקס שהולכת בכיוון הומוריסטי, אני לא מצפה ממנה להיות עמוקה.
* וגם - החצי השני של עונה 2 של תושב חוץ קצת מאבד כיוון. אני יודעת שניק הרגיש ככה מתחילת העונה אבל אני נהניתי ממנה, עד שהסדרה חזרה מהפגרה שלה. אני לא יודעת אם זה ההתעסקות במעשה של אסטה שהפכה את הכל ליותר כבד, אבל זה פחות כיף.
וגם הארי - נראה לי שפתאום הוא מדבר בצורה יותר רובוטית ממה שהיה עד עכשיו, לפחות בעונה 2. אבל אולי אני סתם לא זוכרת. שני הילדים מעצבנים אותי. אין בהם חן או חמידות למרות המאמצים שלהם. גם אסטה לא מצליחה להעביר שום רגש לכאן או לכאן. אני די אוהבת את השוטר הדביל. שאר הדמויות הפכו לצל של עצמן.
והערה נוספת - ראיתי את העונה הראשונה של כלבי השמורה, ואחרי הפרק האחרון או הלפני אחרון, קשה לי לראות את אבא של אסטה באותו אור |מובך| 8-{
ראיתי רק את הפרק הראשון מאז שהיא חזרה (אני חושב שהיו עוד שניים)
אבל את השוטר אני לא אוהב כל כך. אני אוהב את השוטרת.
* אם כבר כלבי השמורה - היא לא רעה אבל לא מאוד תפסה אותי. ניק ואורן, אם אהבתם אותה, אני ממליצה בחום על On My Block בנטפליקס. גם היא מזגזגת בין המציאותי להזוי והמצחיק לעצוב אבל מאוד מאוד מרגשת (בעיני)
אבל בלי אינדיאנים? זה לא רציני
* ואחרון, @LeR@nch הנה ההתרשמות שלי מ רק להיום.
וואו. איזו סדרה חזקה. הלכתי לישון איתה בלילה וקמתי איתה בבוקר כי היא לא מרפה. בניגוד לאיך שהציגו את זה, הנרי דוד וטל לישפיץ הם בכלל לא השחקנים הראשיים. הם חלק מאנסמבל של שחקנים ראשיים אבל היו שתי דמויות הרבה יותר משמעותיות מהם. בלי קשר, כל השחקנים עשו עבודה מטורפת. כל כך נוגעים ללב ומרגשים ומעצבנים. כל כך אנושיים. תצוגת משחק, בימוי וצילום מופלאים.
אוף זה באמת נשמע מעניין מאוד.
אבל לא מספיק כדי שאני בעצם אחבר את הסטינג טיוי שלי. (למעשה אני חושב שהגיע הזמן שאני סופית אתנתק מזה)

dory30

Well-known member
מייגן מצליחה לשחרר את קיילי, אבל שתיהן נחטפות. גולדברג (הבוס של ברום) נרצח בידי הרוצחים שנשכרו ע"י אביו של קרלטון פלין. ריי מסתבך בקטטה עם דייב, בעלה של מייגן- במסיבת הרווקים שלו. בקיצור, כולם על כולם. 2 פרקים לסוף ואני כולי מתוח. האם סטיוארט בחיים ומי בעצם ראש הנחש?

התחלתי בטעות לראות את הסדרה 'שובו של הדרקון', זה קרה לאחר שחיפשתי לבן שלי היכן אפשר לראות את הסרט שבו ברוס לי נלחם מול צ'אק נוריס ובמקום זה מצאתי את הסדרה בעלת אותו שם ולא קשורה בכלל לסרט המדובר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי בטעות לראות את הסדרה 'שובו של הדרקון', זה קרה לאחר שחיפשתי לבן שלי היכן אפשר לראות את הסרט שבו ברוס לי נלחם מול צ'אק נוריס ובמקום זה מצאתי את הסדרה בעלת אותו שם ולא קשורה בכלל לסרט המדובר.
לא מצאתי סדרה בשם זה, אבל מצאתי סדרה בשם "הדרקון: שובו של לוחם". זאת סדרה בספרדית

אבל גם גיליתי שהספר השלישי (או החמישי) בסדרת ספרי כישור הזמן נקרא "שובו של הדרקון"

לא מצאתי סדרה בשם זה, אבל מצאתי סדרה בשם "הדרקון: שובו של לוחם". זאת סדרה בספרדית

אבל גם גיליתי שהספר השלישי (או החמישי) בסדרת ספרי כישור הזמן נקרא "שובו של הדרקון"
כן, זאת סדרה ספרדית שרצה בין מקסיקו ליפן, אבל בעיקר במקסיקו. משודרת בנטפליקס.

מילי08

Well-known member
אבל זאת סדרת קומיקס שהולכת בכיוון הומוריסטי, אני לא מצפה ממנה להיות עמוקה. [שי האלק]
נכון, אבל זה מרגיש חפיפניקי.
ראיתי רק את הפרק הראשון מאז שהיא חזרה (אני חושב שהיו עוד שניים) [תושב חוץ]
3 פרקים. השבוע עלה פרק 11
אוף זה באמת נשמע מעניין מאוד.
אבל לא מספיק כדי שאני בעצם אחבר את הסטינג טיוי שלי. (למעשה אני חושב שהגיע הזמן שאני סופית אתנתק מזה)
חחח, איך עשית את הקישור מסדרה שאתה רוצה לראות להתנתקות מהשירות :-D. אם אתה לא רואה סטינג בכלל אז חבל לך על הכסף באמת. אם יש לך יס אז בכלל אין סיבה להחזיק סטינג אבל אם לא, אולי כן שווה לך להתחבר
בקטע האירוני, רוב הספר בכלל מנק' המבט של פרין כי סיבות.
שתעלה כבר העונה הבאה!

מילי08

Well-known member
כרגע ההשערה בפאנדום שזה לא יעלה עד ששר הטבעות לא תסתיים, אז אולי רק בתחילת 2023.
כי אמזון לא יכולים להתמודד עם שתי סדרות פנטזיה? הם כאלה גרועים. גם ככה רוב התכנים שלהם לא משהו

dilia snake

Well-known member
כי אמזון לא יכולים להתמודד עם שתי סדרות פנטזיה? הם כאלה גרועים. גם ככה רוב התכנים שלהם לא משהו
אין לי מושג, אני רק עוקבת אחרי מה שכול מיני אנשים מהפאנדום בארה"ב אומרים, וכולם מסכימים שהם לא ירצו ששתי סדרות "דגל" ישודרו במקביל בין היתר בגלל שאותם אנשים יראו את שתי הסדרות או משהו.

מילי08

Well-known member
אין לי מושג, אני רק עוקבת אחרי מה שכול מיני אנשים מהפאנדום בארה"ב אומרים, וכולם מסכימים שהם לא ירצו ששתי סדרות "דגל" ישודרו במקביל בין היתר בגלל שאותם אנשים יראו את שתי הסדרות או משהו.
|פנים| אויש. זה מטופש

למעלה