כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
כן כי ב-YES יהיה לי את זה רק מחרהאם אני אהיה הראשון שידבר על הבכורה של House of the Dragon
שמחה לשמוע!בכל מקרה, די נהניתי ממה שהיה שם.
עוד יותר שמחה לשמוע!מאט סמית' כרגיל מעולה,
מעניין אותי עכשיו אם אני אזהה למי התכוונת.ושאר השחקנים עושים עבודה טובה לדעתי (אוקי, אני עדיין לא בטוח לגבי אחת הראשיות)
שאלה טובה.לכמה זמן "סמוך על סול" תהיה זמינה בנטפליקס? תודה
לדעתי, במסגרת הבינג' שאני מתחיל, עד סיום הסדרה היא תחזיק עד שאסיים אותה, אבל תמיד טוב לשאולשאלה טובה.
אני מניח שהיא תהיה זמינה עוד הרבה זמן, אבל באמת שאין לי מושג.
ממש קשה לי להאמין שזה יעלם משם בשנה הקרובה. אבל מעבר לזה מי יודע.
הודיעו לא מזמן שהיא בוטלה. בצדק? לא בצדק? יש שיגידו שזו כבר שאלת ספוילראני וליאור צופים בכיף גדול בסדרה חיסול ראשון בנטפליקס ומתקרבים לסוף העונה הראשונה, אז עלתה השאלה אם היא מתחדשת לעונה שנייה בקרוב או בכלל.. תודה![]()
ממש חבל, אנחנו נהנים, באמת שאין הצדקה בגגל שהיא רומנטית וכאמור לטעמנוהודיעו לא מזמן שהיא בוטלה. בצדק? לא בצדק? יש שיגידו שזו כבר שאלת ספוילר
לגמרי לגמרי בצדק
קצת חבל לי שבנתיים רק את הגבת.אין לי כל כך מה להוסיף, האמת היא שלא מצאתי בפרק משהו מלהיב במיוחד.
כמובן שכיף לראות את מאט סמית', כשאני מצליחה להתעלם מהשיער המגוחך הזה, ואני גם מתה על המבטא שלו.
היה לי קצת יותר מידי ברבריות זוועתית בפרק אז את חלקה הרצתי מהר. כמובן שהלידה הקיסרית בלי הרדמה היתה איומה במיוחד, לפחות אם היו הורגים אותה מהר לפני זה ואז מוציאים את התינוק.
אני מניחה שבשחקנית שיש לך ספקות לגביה אתה התכוונת לראינרה? אני חושבת שהיא היתה טובה בפרק הזה, אבל קשה לי באמת להגיד אם תהיה לה מספיק כריזמה בשביל להיות הדאינריז החדשה, כי נראה לי שיהיה לי קשה לא להשוות אותה אליה.
I know him![]()
הייתי חייבת סליחה![]()
אם יורשה לי להידחף, התכוונת למרלין של ה-BBC מ-2008?ניק, ראית את מרלין? שווה? ראיתי שני פרקים השבוע והם היו שילוב של אפקטים גרועים ומשחק נוראי. ממש לא עוברת מסך היום.. היא כמו סדרה משנות ה 80.
מצד שני הבנתי שאוהבים אותה. מתלבטת אם לתת לה צ'אנס
(אני עדיין מחפשת את עצמי ולא מצליחה להתחייב לכלום. אתמול היה יום מבאס ולא רציתי להמשיך את אחת מהסדרות הכבדות שמחכות לי)
אכן מקרה מורכב.ניק, ראית את מרלין? שווה? ראיתי שני פרקים השבוע והם היו שילוב של אפקטים גרועים ומשחק נוראי. ממש לא עוברת מסך היום.. היא כמו סדרה משנות ה 80.
מצד שני הבנתי שאוהבים אותה. מתלבטת אם לתת לה צ'אנס
את ראית אותה?אם יורשה לי להידחף, התכוונת למרלין של ה-BBC מ-2008?
ראיתי את העונה הראשונה. היא כאילו מנסה להיות משחקי הכס/שר הטבעות, אבל בתקציב קטן יותר משמעותית ועם קאסט פחות מוצלח.ואתמול התחלתי גם את אגדות (?) השנארה. פה ושם יש נפילות של משחק מגוחך ודיאלוגים בשקל אבל הצליחה לשמור על עניין. מישהו ראה?
כן, ראיתי את מרלין, ממה שאני זוכרת אהבתי אותה בהתחלה אבל היא קצת איבדה אותי באמצע ולא אהבתי את הסוף ממש. צפיתי בה בעיקר כי הכרתי את השחקנית של מורגנה מסופרגירל וכמובן שזה עזר שאנתוני הד היה בקאסט. אבל בהחלט היו עלילות מגוחכות קצת.אכן מקרה מורכב.
מהרבה בחינות היא מרגישה באמת כמו סדרה משנות ה80. משהו בה מרגיש מיושן באמת באפקטים ובעלילה. זה משהו כמו סוג של סדרות אקשן/פנטזיה ישן יותר.
הבעיה היא לא ממש במשחק, כי הם רובם שם שחקנים ממש טובים. אנטוני סטיוארט הד כמובן. אבל גם קולין מורגן שעושה את מרלין הוא שחקן מעולה.
אני צפיתי בכל 5 העונות של הסדרה (65 פרקים) ובאמת היו כמה פעמים במהלכה שתהיתי למה אני ממשיך בגלל הסיבות שלמעלה.
יש שיפור מסויים בעלילה לאורך העונות, הקאסט מתרחב קצת והעלילה נעשית קצת מורכבת יותר, אבל עדיין גם יש בעיות עלילה קשות לפעמים.
מצד שני העלילה היא קסומה. ואני לא מתכוון לכך שיש ממש קסמים בעלילה.
הדבר הקסום באמת בסדרה זאת הידידות של מרלין וארתור. ידידות שמתפתחת לאורך הסדרה והיא חזקה ומעניינת יותר מסיפורים הרומנטיים שיש בסדרה.
וכמובן שבערך כל המעריצים של הסדרה שיפפו את מרלין וארתור. והם באמת זוג מקסים (וגם שניהם ממש יפים לדעתי) אז גם לא מפליא שיש עליהם אינסוף סיפורי פאנפיקשן. אגב גם הקאסט נשאל אילו דמויות הם משפפים או משהו כזה והם ענו שמרלין וארתור.
וכמו שאמרתי קולין מורגן ממש מוכיח את עצמו בתור שחקן בסדרה. בראדלי ג'יימס שמשחק את ארתור הוא בסדר, אבל לא מדהים.
בקיצור אין לי תשובה מוחלטת. בסופו של דבר אני שמח שראיתי את הסדרה כולה (למרות בעייתיות מסויימת עם הסוף שלה). והיא דווקא כן סדרה שאני חוזר לחשוב עליה לפעמים. אבל אני לא יכול להגיד שהיא סדרה מעולה כי היא לא. ואני באמת חשבתי על לנטוש אותה כמה פעמים.
את ראית אותה?
אני זוכרת שראיתי קליפ מיומן שבראדלי צילם והוא סיפר שהוא אוהב את באפי.*אגב, יש סיפורים שבראדלי ג'יימס היה מעריץ באפי כבד עוד לפני הסדרה והיה נורא נלהב לשחק עם אנטוני. וזכור לי שהיה סרטון שהקאסט היו באיזה כנס וניקולס ברנדן היה שם ובא לומר שלום לאנטוני וממש רואים איך בראדלי מתרגש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.