דיון-

jast

New member
את את הבגרות שלך בלשון כבר עשית??

לא רואים את זה:p

לא הייתי דואגת אם לא היית אומרת את

השטות הזאת שאמרת כרגע..... כי זה לא לשון זה הבעה אין לזה שום קשר ללשון בלשון את לומדת איל להגות את המילה בצורה נכונה איך להוציא שורשים להתאים לבניינים פעלים וכל החרא הזה ששווה את את יודעת מה לא נורא גם אני הייתי ככה כמוך לקראת הבגרות ניסיתי להתלהב לתקן את כל העולם אחרי שסיימתי את זה זה לא כל כך עיניין אותי

jast

New member
כי כלכך הרבה יותר גדולה ומבינה ממני

... אוי אני מעריצה אותך... את הרי כזאת חכמה, ואני.. אני סתם. ואני לא מתקנת אנשים דווקא, את סתם מתנהגת כמו מטומטמת.. עד כמה את כבר מכירה אותי שאת יכולה להגיד מה אני עושה כל הזמן... מתי ראית אותי בפעם האחרונה? לפני חודש או יותר? ששששש..

תגידי חן מה קרה? שוב פעם עיצבנו אות

ך אז את מוציאה את העצבים שלך עלי? אני התחלתי לצעוק עלייך אמרתי לך משהו תגידי מה את רוצה מהחיים שלי? בא לך שבוע לריב? מה קרה יש לך מחזור שאת עצבנית כל כך כל השבוע?????

jast

New member
כןןןן אני נהנת מזה!!!!!!

כיףכיףכיף:] אני לא עצבנית, למה ניראה לך?? את לא יודעת באיזה טון כתבתי את זה(
) ומה אני חושבת כרגע... אז למה את סתם? ואם זה כלכך מעניין אותך, אני במחזור.... אבל אני שמחה, מאושרת כרגע... פשוט, אל תהיי ככה מתנשאת.. חוץ מזה, שאני אמרתי את דעתי. זה לא לריב. זה דיון תרבותי.

זה היה דיון מאוד תרבותי עד שאת התחל

ת עם העצבים שלך את ראית איך נועה דיברה איך רינה דיברה ואיך חן מתוק דיברה כולם אבל כולם דיברו ברוגע דיברו ממש בסדר רק את התחלת לרדת נמוך עם הדברים האלה

jast

New member
מצטערת, זאת לא הייתה הכוונה...

אבל תיקראי את מה שאת כתבת.. זה לא נשמע לך מתנשא?? יש סיבה לזה שכתבתי לך ככה.

נכון בכוונה אני עשיתי את זה בגלל

שאת התפרצת עלי ככה ממקודם התנצלות מתקבלת מתנצלת בחזרה

jast

New member
יואו..

אנחנו מזה חופרים. בואו נפסיק את זה פה.

למעלה