דיון-

jast

New member
לא באמת...

נוע, לא החזירו לנו כלום בתכל'ס.. ואם מוכנים לתת החזרים. אז סבבה, פתרנו ת'בעיה.

TziMHoNoa

New member
לי החזירו..

ולא יתנו לנו החזרים כי פעולות ומזכירויות איזור זה לא אותו דבר...

אני ממש משמ ממש ממש ממש ממש ממש

מבינה שכל פעולה תיהיה בכל בפעם במקום אחר מה את רוצה? מישהו אמר שאני לא מבינה? ובגלל זה זאת הבעיה צפית זה היה דוגמא רחובות גם זה היה דוגמא זה שאת לא מבינה זה משהו ממש ממש ממש ממש אחר חמודה תקראי טוב את המילה ד-ו-ג-מ-א היא לא קשה להבנה.... וזה כל הקטע אני אמרתי לרינה שזה בעיה כל פעם להגיע ממקום למקום אז היא אמרה לי לא חייב ללכת למקומות רחוקים אלא למקומות שכולם יכולים להגיע אליהם אז אני אמרתי לה שאי אפשר לעשות את זה כל פעם ברחובות בקיצור זה לא אפשרי אני לא מבינה למה אתם יוצאים אלי זה שמיכאל אמר שזה לא אפשרי כבר בפעמים האחרות שניסינו אז את יוצאת עלי בגלל זה? כואב לך? לכי למיכאל תגידי את זה לו

jast

New member
ההפך...

לי"בים זה עבד. אני לא רואה כל סיבה שלט' זה לא יעבוד... ומיכאל לא אמר את זה..

אז מה הסיבה שביטלו את הערב שהיה

אמור להיות איזורי? ואת זה שרציתי שנעשה סמינר של האיזור לגו"ב? 1) הקינים רחוקים אחד מהשני 2) אנשים שהם חדשים בתנועה אל תגידי שמיכאל לא אמר את זה אם אין לך מושג בכלל נכון? אני אגיד לך את זה שוב פרנסייה ושירי דיברו איתו וזה מה שהוא אמר

jast

New member
כמו שרינה אמרה לך בהתחלה...

ההבדל הקטן בין ערב לפעולות.... וכמו שכבר אמרו לך, ה ם מ ג י ע י ם ל פ ע ו ל ו ת ב ע צ מ ם ! ! !

זה היה גם הכוונה של הערב חן

ה ם מ ג י ע ים ל ע ר ב ב ע צ מ ם זה מה שגם עניתי לרינה קצת קצת לראות מותק לא יזיק לך.....

jast

New member
לא נכון.

בגלל זה זה עלה 30 שקל. ושוב, יש הבדל בין ערב לפעולה, ערבים זה לא משהו קבוע, ופעולות כן. ואל תיקראי לי מותק

לא אנחנו דיברנו על הערב ילדות ולא

ערב האזורי מותק... שימי לב לאן זה היה קשור מה שהיא רשמה אני דיברתי איתה על הערב שאני והיא וחן עשינו (ציינתי אפילו את פרנסייה ושירי) ולא דיברתי על הערב פסח.... לערב ילדות הכוונה היא שכל אחד היה מגיע עצמאי

jast

New member
אם ככה כל אחד דיבר על משהו אחר...

כי גם חן התכוונה לזה. זה ממש לא משנה. אבל אני לא מותק
תני לי משו קשוח

ברור שהיא תשלם פחות מכולם כי היא

לא צריכה לשלם לנסיעות היא צריכה לשלם רק על מה שהיא אוכלת/שותה אנשים שגם משלמים לאוכל וגם משלמים לנסיעות לא יכולים לשלם לאותו דבר.... שנה שעברה אני הקן שלי לא שילם שקל בפורים

טוב תראו.

בקשר לערב שהיה,לדעתי למה הינו צריכים לשלם 30 ש"ח על הסעותאם קיני ראשון לא היו צריכים הסעות? אני לא אומרת שלא הינו צריכים לשלם,הינו צריכים לשלם פחות,רק על האוכל לדעתי. יש גבול שאפשר לקיים את הסוציאליזם הזה.

jast

New member
אז אני במקום אלה שגרים רחוק...

לא הייתי באה.

למעלה