דיון-

jast

New member
המשך-

שכעסתי על הקומונרים שהם לא יכלו לעשות את זה יותר זול... כולה ערב.. מה 30 ש"ח?! ואני בסוף לא באתי.

בואי אניי אספר לך משהו.

שנה שעברה היה סמינר מחץ נכון? איפה הוא היה? בפתח תקווה. וכמה פתח תקווה שילמו?40 ש"ח כמה אנחנו שילמנו? 80 ש"ח. אז אל תגידו שלא עושים דברים כאלו בתנועה. נכון זה לא פייר אבל מה לעשות?ככה זה.

jast

New member
כמו שאמרת...

זה לא פייר! אם זה היה תלוי בי, אז הייתי עושה תמיד ככה. אבל זה לא. אז מה לעשות? חרא של תנועה.

הטיולים לא עוךלים הרבה כי אנחנו לא

סוציאליסטים.. אין כל קשר באמת.. הכל תלוי בערך הכסף כיום.. את יודעת.. אוטובוסים, אבטחה, אוכל, רשות לעשות את הטיול.. לשלם על המקומות שהולכים בהם.. התנועה מנסה לעשות את העליותצ הכי קטנות.. אבל מה לעשות... הדולרגדל וכך גם ערך השקל

ושאר הקינים חוץ מחוף השרון? כולם

קרובים אחד לשני... ואני לא אמרתי ראשון אני נתתי דוגמא אי אפשר לעשות את זה כל הזמן ברחובות כי זה מרכז איזור שפלה...

זה מה שאני אומרת.

זה כמו שאנחנו שילמנו בערב פסח 30 שקל..ואני גרה 15 דקות מקן ראשון מרכז.(ואני חושבת שזה ממש לא פייר) אם כבר שכל פעם במקום אחר. אופ רואים איך זה מסבך?=S

חח תראי

אם זה לא היה מחיר כזה יקר,אז מילא. ותחשבי שלנו לא היה הסעות ולא שומדבר.אז זה לא פייר. ונכון זה גם לא פייר שאני לא אשלם. צריך למצוא משו באמצע.שיהיה מחיר סביר שיצדיק את זה.

בערב העלות היא על יותר מאוטובוס

לעומת זאת בפעולה זה לא... נסיעה עולה מקסימום 14 שקל הלוך וחזור

jast

New member
קודם כל, את לא צריכה הסעות...

דבר שני, אז מה?! כי זה לא אשמתם של אנשים נגיד, מצפית, שהערב הוא בראשון מרכז... אז כולם משלמים שווה.. כי הם צריכים גם לנסוע רחוק ולשלם יותר?? זה לא הוגן, אז מתחלקים.

הם לא אשמים נכון זאת מסורת של

האיזור הם מוזמנים ללכת לאיזור אחר כי אנחנו לא אלה שהמציאו את זה אלא אנשים שפעם היו בקינים.... ובדיוק ככה אני לא אשמה שיש פעולה בצפית אז לנסוע עד צפית בשביל 40 דקות פעולה? זאת בעיה

jast

New member
מה הקשר?!

אף אחד לא התלונן על האיזור הזה... אני פשוט אומרת שזה לא הוגן שהם ישלמו יותר!!!! למה ניראה לך?! אני לא הייתי מוכנה לשלם יותר.. אבל מתחלקים בכסף של הנסיעות, כי זה יותר נחמד, טוב?! הם באים מרחוק בשביל הערב הזה, ותכלס, בלעדייהם אין ממש ערב... אז מתחלקים.. כדי לעזור. כי זה פשוט לא הוגן. אל תחשבי רק על עצמך, לפעמים... ואגב, את מסרבת לקרוא מה שאומרים לך בכל השירשור הזה או משו... הם רוצים שכל פעולה תהיה במקום אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מתכוונת להתווכח איתך, כי אומרים לך משהו... ואת פשוט לא מבינה.

צ'מעו.

(אחרי דקה של מחשבה חח,אני פציצה פה בהודעות) לא משנה מה יהיה,איזשו צד יגיד שזה לא פייר.. וזאת לא הנקודה! אם הפעולה תהיה כל פעם במקום אחר,אז העלויות בסופו של דבר יהיה לכולם אותו דבר. בקיצור במקום סתם להתווכח צריך לדבר עם הקומונרים ולהתייעץ איתם ומה שיהיה יהיה. יומטוב לכולם.

jast

New member
זה מה שאמרו מההתחלה...

אבל שני סיבכה הכל... הערב שהיה בכלל לא קשור.. גם למזכירויות אזור נסענו בכוחות עצמינו, והיה מגניב. אז דיי. ושכל פעם יהיה במקום אחר, כמו.... שאמרו מההתחלה!!

שוב חן מגניב לך שלך כיף להגיע ממקום

למקום ואת שמוצניקית לעניין אבל להזכיר לך שיש מלא אבל ממש ממש ממש מלא אנשים חדשים באיזור את זה שכחת???? את מצפה שאנשים שהם חדשים בתנועה חודש חודשים חצי שנה או וואט אוור יסעו ממקום למקום שאין להם בכלל מושג?! ברור שמהתת מודע שלהם הם ישר יגידו לך לא אנחנו עסוקים היום רק בשביל להתחמק מזה למה? כי הם חדשים והם יסעו מרחוק בשביל להגיע למשהו שלא בטוח יצליח בפעמים האחרות הם לא יבואו או בכלל לא ימישכו אחרי שהם מסיימים את המחוייבות האישית שלהם אני רוצה את זה גם אצל היודניקים אצלינו...(כשהם היו) הם בחיים לא היו נוסעים למקום שהוא כמו אשדוד רחובות יבנה וכו' בשביל פעולה

jast

New member
את סותרת את עצמך...

וזה ממש משעשע אותי

אין פה משהו שסותר אחד את השני מותק

אם את לא מבינה משהו זה משהו אחר תגידי ואני אסביר את עצמי שוב

למעלה