דיון-

גם פסח לא.

נגיל העלויות של ערב פסח היו קצת יקרות.. וחן ונועה מהקן שלי לא באו לערב..ואני חושבת שעוד כמה מהשכבה שלי.לא בטוחה. אין לי כוח להכנס לנושא של העלויות..אבל זה סתם מסבך ההסעה הזאתי לכולם נראלי יותר זול להגיע בכוחות עצמינו.

זה רעיון מעולה

אנחנו (יב) עברנו כל השנה פעולות אזוריות עם רכז השכבה המגניב שלנו... כל פעם בקן אחר... לעשות פעולה אזורית פעם בחודש לכל השכבות בגוב זה הרבה מידי.. אני חושבת שפעם בחודשים יכול להיות סבבה... חוץ מזה יוזמה מעולה!! =]

רינה אולי את שכחת אבל אני ואת דברנו

על זה כבר בפעם הקודמת ושירי פרנסייה ניסו לדבר על מיכאל עם זה והוא אמר שזה בלתי אפשרי לארגן הסעות לכזה דבר

לא לארגן הסעות.. שיסעו באוטובוס

בדיוק כמו שאנחנו _יב) עושים ועשינו לפעולות שלנו.. הרי אם זה כל פעם ייהה בקן אחר אז זה יעלה לכולם אותו דבר

TziMHoNoa

New member
בנוער העובד זה עובד מצוין...

מצד שני- הם הנוער העובד, ויש להם כסף.. (לפי מה שהבנתי, הם עושים פעולות משותפות פעם בכמה זמן, באיזור טבעי, יער וכאלה...)

אבל היא מדברת על שונה

משהו כמו שלנו (יב) מיכאל עשה השנה.. אבל בתדירות יותר נמוכה במממש.... וכל פעם בקן אחר ככה שיוצא שכולם משלמים אותו דבר... וזה סהכ נסיעה באוטובוס אחד וזהו

רינה הסיבה שהתבטל לנו הערב זה בגלל

ששירי ופרנסייה דיברו עם מיכאל והוא אמר שאנשים לא יסעו כ"כ רחוק (אל תשכחי מקום גאוגרפי של איזור שפלה)בשביל שעה שעתיים.... שירי נתנה אפילו דוגמא שאנשים מצפית לדוגמא יסעו כל כך הרבה זמן עד ראשון בשביל ערב שלא בטוח יהנו בו... ואל תשכחי שהאיזור שלנו הוא איזור בבנייה... אז שככה חניכים חדשים נגיד כמו שיש באשדוד יסעו עד לראשון בשביל ערב שאולי יצליח? ניראה לך? לי זה לא ניראה אני בתור מישהי שהייתה חדשה בשנה שעברה לדוגמא לא הייתי רוצה כל כך לנסוע רחוק בשביל ערב שבכלל לא היה לי כ"כ מושג מה זה.... בקיצור רעיון כזה מתאים לאיזור שהקינים שלו קרובים אחד לשני נגיד כמו איזור מרכז לא לאיזור כמו שלנו

מי אמר ראשון? מה הבעייה לעשות במקום

מרכזי של האזור? המרחק במרכז ובשפלה אותו דבר.. אל תשכחי שחוף השרון זה גם במרכז

היא רק נתנה דוגמא..

אני חושבת שעם בוחרים מקום מרכזי (ממ רחובות?)שיהיה כל הזמן,זה לא יהיה פייר..כי אנחנו תמיד נשלם על נסיעות(גם אם נגיע באופן עצמאי) ורחובות לא(או כל קן אחר .זאת רק דוגמא). בכל אופן שווה להתייעץ עם הקומונרים או המק"קים.(או חל"תים חח)

למה שמישהו מקן רחובות ישלם אם זה

נימצא כל הזמן בקן שלו? אם כל הזמן הוא לא הצטרך לנסוע למקומות אלא יהיה רק בקן שלו למה שהוא ישלם?

עקרונית כן ממשית לא

יגידו לך תספסדי... אל תחיי בשאליות זה שהתנועה סוציאליסטית אני אראה לך מלא שהם לא למה שאני אשלם זה דבר שאני שומעת מלא פעמים.... זאת לא התנועה של פעם ואם היינו סוציאליסטים באמת? אז גם הטיולים כמו פעם לא היו עולים הרבה כמו היום

jast

New member
נכון.. ובכל זאת...

כמו שכבר כתבתי לחן למטה.. זה פשוט לא הוגן שחלק ישלמו יותר וחלק פחות. בקשר לערב בראשון מרכז, את יודעת טוב מאד

למעלה