דיון

aloniguy

New member
די להתכחש....

ואני יודע כמה הוא אוהב אותי אל תטרח! אנחנו מזכירים את זה אחד לשני כל הזמן.... אני עפתי היה נעים לצחוק איתך... :)

שירלי317

New member
הדעה שלי../images/Emo60.gif

ואתם מוזמנים לחסום אותי גם פה אם זה משמח אתכם
סתם אין לי מצב רוח אל תשימו לב אלי

lions queen

New member
../images/Emo23.gifהאמת?

נראה כאילו את מבקשת שיחסמו אותך.. בסך הכל נתנו לך הערה בצורה הכי פשוטה שיש.. אז תבכי, שיואוו..

fliperit

New member
גם המאמנת שלי כזאת...

היא צועקת ולא מוותרת על כלום...ונותנת לי להתמודד לבד עם מלא דברים (למשל כשהעברתי שיעורים כדי להתכונן למבחנים של הקורס מדריכים, היא לא עזרה לי גם כשהיו לי סבעיות...)..אני מתקדמת ממש מהר אצלה...והיא דם יודעת להיות הכי חברותית ומותק מחוץ לשיעורים לעומתה, המאמן הקודם שלי (שהיה איש סוסים ומאמן סוסים מעולה...וגם מאוד נחמד) לא קידם אותי הרבה, כי הוא לא לחץ מספיק..

שירלי317

New member
כל אחד ו

מה שמתאים לאופי שלו... אני צריכה שקט, תקשורת טובה והבנה.. ואתם צריכים צעקות לחץ והיסטריה.. לגיטימי

fliperit

New member
מי אמר שלא?

אני לא מבינה מה את מנסה להגיד? בפתיחת הדיון שאלתי מה אתם מעדיפים, לא מה הכי טוב. ואף אחד לא צריך לחץ והיסטריה, אבל צעקות מועילות בד"כ. וגם אצלי יש תקשורת מעולה ביני לבין המאמנת שלי. אני איתה כבר 3 שנים (לא ברצף), ואני מדברת איתה על הרבה דברים מחוץ לסוסים...איך שהיא מתנהגת בשיעורים ממש לא משפיע על היחסים שלנו...

שירלי317

New member
לא מנסה להגיד שום דבר..

עזבי אני לא קשורה שונאת מילים המצאה דפוקה! (בנים זה דבר טיפשי)

omer71

New member
חחח עיליי צועקים

אבל מאז שהגתי לחווה אניח מתקדמ בטייייייללללל!!!!!!!!!!!!!

daniel1235

New member
עומר מאורי תמיד יש מה להתקדם!

ואם היית נשאר אצלינו היית מתקדם כפול!

PinkHorse

New member
אני מעדיפה מדריך שיהיה סבלני איתי

ושהכי חשוב לא יצעק כי אני פשוט לא מתפקדת בכלל עם מישהו שצועק עליי.. ואני אומרת מנסיון של מעבר בין הרבה מדריכים. בעצם ההחלטה מגיעה מהאופי של הבנאדם.. כי כל בנאדם מתקדם/לומד בצורה שונה.

A z a r o

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo203.gifאממממ

אני לא מעדיפה מדריך שצועק כי אז בכל השיעור אני לא מתייחסת אליו ושונאת אותו באותו שיעור אבל אני גם לא מעדיפה מדריך שמוותר על הכל כי ככה אני מודעת לזה שאני לא יתקדם {מניסיון} ברגע שלא דוחפים אותי קדימה אני ישאר באותו מקום/אותה רמה אבל אם יצעקו עלי אני גם לא יתקדם....... אני מעדיפה מדריך שלא מוותר בקלות אבל גם שלא יצעק ושלא יוותר לי בקלות!

למעלה