דיון

fliperit

New member
דיון

מה אתם מעדיפים? מדריך קשוח שלא מוותר על כלום, גם אם הסוס בקפיצות באוויר ואתם עוד שניה אתם על הרצפה? או מדריך ותרן ורך ש"עוטף בצמר גפן", ומוותר כשזה מגיע למצבים קצת פחות נעימים ונוחים? אני אישית עברתי גם אצל כזה וגם אצל כזה. באותו זמן היה נדמה לי שטוב לי אצל שניהם...ממבט לאחור...מדריך קשוח זה הכי מתאים לי...רק ככה אני באמת מתקדמת...

שירלי317

New member
זה לא בדיוק קשוח או ותרן

אני חושבת שהכי חשוב זה תקשורת טובה.. אני כרגע לומדת אצל מדריכה מעולה.. והתקשורת שלי איתה מעולה.. אנחנו מדברות גם על הרבה דברים שלא לגמרי קשורים לשעור.. אבל בקיצור.. תקשורת זה הבסיס.. חוצמזה.. חשוב שהמדריך לא יוותר, ידחוף קדימה ויעודד.. אבל שלא יצעק סתם, שלא ילחיץ, שפשוט ידע מתי צריך קצת ללחוץ ומתי צריך להרפות קצת את האחיזה.. המדריכה שלי עכשיו... בדיוק מתאימה לי.. כל אחד עם האישיות שלו והאישיות של המדריך שמתאימה לו...

fliperit

New member
ברור..

ממש לא שאלתי מה הכי טוב...שאלתי מה הכי מתאים לכם. בואי נגיד, שיש לך שיעור לממש לא הולך לך וזה מגיע למצב שאת והסוס עצבניים ומיואשים....היית מעדיפה שהיא תוותר, או תדחוף קדימה או אם את רוכבת על סייח שרק בתחילת האימון שלו..והוא עושה באקים...היית מעיפה שהיא תוותר לך או לא? אני תמיד מעדיפה שלא יוותרו לי..מה איתך?

שירלי317

New member
שידחפו קדימה.. שלא יוותרו לי

אבל גם אם המדדריכה מוותרת לי.. אני לא מוותרת לעצמי.. אני עקשנית לדוגמא.. היום.. היה לי שעור וזהרן קצת עצבן אותי.. היה לי קשה איתו.. אבל לא וויתרתי.. כי ידעתי שאם אני אוותר לו.. אני אוותר לעצמי ואם אני אוותר לעצמי אני בחיים לא אדע לרכב כמו שצריך.. אני בחיים לא אצליח להתמודד איתו או עם סוסים קשים יותר אחרים.. ובדיוק אותו דבר לפי דעתי צריך להיות עם אנשים.. בהתמודדות עם החיים.. אז המדריך צריך להיות שם כדי להחדיר את העקשנות בנו.. ולאט לאט זה בא לנו לבד.. המדריכה שלי לא וויתרה לי היום.. אבל היא גם לא הייתה צריכה ממש לדחוף אותי.. כי היא ראתה שאני לא מתכוונת לוותר.. אני לא מוותרת כל כך מהר.. והיום בנאדם מסוים אני מקווה שגם הבין את זה... בכל מקרה.. לפי דעתי חשוב שבמידה מסוימת המדריך ידחף לקצה היכולת של התלמיד!

lereran

New member
לפי דעתי

צריך משתיהם. כי מדריך קשוח שלא מזיז לו שאת הולכת ליפול מהסוס (שלא נדבר על זה שאחר כך זה אחריותו מה שקורה לך.) זה לא כל כך טוב וגם לא נעים. ומדריך שיא הותרן זה גם לא טוב כי ככה ממש אי אפשר להתקדם. אבל מדריך קשוח וותרן יחד זה הולך טוב לפי דעתי.

עדימ

New member
אני הייתי מגדירה זאת קצת אחרת

יש מדריכים שלוחצים לא משנה מה ויש מדריכים שהם לא לוחצים אלא עושים הכל בשקט והרמוניה. ואני מעידה על עצמי שכדי להצליח אני זקוקה לשקט בלי לחץ עדינות והרמוניה. ואכן מאז שאני עם קטי יש לי את כל זה ואני מתקדמת כל הזמן בטירוף בלי לחץ אסבל עובדה! יש שיפור בכל רכיבה. לעומת זאת עם המדריכה הקודמת בכרמים שהיה כל הזמן לחץ וזה אז לא התקדמתי וזה לווא דווקא בגל הסגנון רכיבה אלא סגנון המדריכה איך היא מתנהגת ועובדת גם מעבר לשיעור.

שירלי317

New member
גם דעתי

צריך מדריך עקשן שדוחף אבל עושה את זה עם תקשורת טובה עם התלמיד.. וזה מתקשר לכל אחד בהתאם לאופי שלו...

aloniguy

New member
אני אישית

מעדיף מדריך קשוח צעקן והכי מלחיץ בעולם! ככה המדריך שלי היה לפני כמה שנים.... עכשיו הוא די התרכך, הוא הרבה יותר מחייך, אבל הוא גם יודע להכנס בי כשצריך, אומר את כל האמת בפנים לכולם אפילו שהיא כואבת.... אבל מה... לא משנה כמה הוא יצעק הוא תמיד יגיד מילה טובה בסוף שבאה עם חיוך... לא יכולתי לבקש מדריך טוב יותר...

שירלי317

New member
מדריך שצועק

אבל לא אומר מילה אחת משמעותית
והאמת שהוא אומר? לפעמים הוא משלב אותה בהמון חוצפה

לא במקום.....

ויקי הוא המלך, למרות שאני אמור לכעוס עליו....(לא משנה) ושירלי, מה הולך עם הרגשות קיפוח האלה??? לא הגיע הזמן לרדת מזה?!!! *זה לא באמת מעניין אותי, את לא צריכה לכבד את זה בתשובה...

aloniguy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עזוב'תך שטויות.... היה מסלול בנזונה... בטוח עברת...

aloniguy

New member
שתוק!!!../images/Emo123.gif

מה אתה מנסה להתנקם בו על המסלול שהיה לך איתו בקורס?! אתה מלוכלך תאמין לי... אני אספר ליקי נראה אם הוא יעביר אותך!!

לא אתה לא!!!

ואני מתנקם בו על זה שהוא דחף אותי על הגדר החשמלית... חחחחחח איך ג'יין צחקה עליי. (איכס רשמתי "חחח" כמו ילדות פורומים)

aloniguy

New member
באמת?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו אני לא אשכח לך את זה!! ן - חחחח רק מגניבים רושמים את זה.... ובלי קשר לאט לאט אתה מתמכר והופך להיות כמו "ילדת פורומים" מה לעשות.... אם תרצה או לא זה קורה בלי שאתה שם לב אפילו.... :)

שתוק שתוק....

עוד שנייה אני קורא לנעם שיתחיל לכתוב כמה הוא אוהב אותך... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איכס, אני הולך להתקלח אני מרגיש מלוכלך. (מה-חחח)

למעלה