דיון

כפפות לשילטון!!!חחח סתם

לפי דעתי זה תלוי בסוס שרוכבים עליו וגם על החוזק של האדם בידיים וחגורת הכתפיים. למשל שאני רוכבת על ונוס אני חייבת כפפות אני לא יכולה בלי,כי היא כל הזמן מושכת אווץ!!! ופעם שרכבתי חצי שיעור עם וחצי שיעור בלי היה ממש הבדל

ברכיבה בלי.

לכל אחד ש בהתחלה פצעים.. לי היו יבלות חבל ע הזמן בידים ההיתי מחזיק תמושכה עם כל היד ביגלל שלא יכלתי לשים את המוכשה בין אצבעות כי זה כאב. רכבתי על לחם אצל איתי בליס.. ויש לו פה בטוון... אבל אחרי פעם או פעמים שיש לך יבלות ניהיה לך "שיכבת מגן".. ואז העור שלך כבר רגיל ולא רגיש וזה בכלל לא מפריע לך..

©POSSIBLE w©

New member
.....שלי.....

איך אתם מעדיפים לרכב עם או בלי כפפות?בטח שעם כפפות... במה כפפות עוזרות לדעתכם?שהמושכות לא יחליקו במושכות...וזהו... במה כפפות מזיקות/לא עוזרות לדעתכם?הם עוזרות!!!

serdonix

New member
הילה - בשבילך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

{אשכרה הפורום נהייה כבר דיי יבש...} אני תמיד עם כפפות
זו הסיבה היחידה שהיידים שלי לא מלאות בפצעים ויבלות מגעילות הכפפות עוזרות לשמור על הידיים שהמושכות לא יקרעו אותם, למרות שכמו שהילה כבר אמרה דיי קשה להזיז את האצבעות זתאומרת יש פחות חופש.

Krembos Girl

New member
אני חושבת ש..

אני חושבת שבחורף זה יותר כיף לרכב עם כפפות כי זה מחמם את הידיים...(הידיים שלי קופאות שאני רוכבת בחורף....) אבל מצד שני זה לפעמיים מציק ולא נוח ואין אויר בידיים...אבל בעיקרון רק בחורף כיף לרכב עם כפפות..

למעלה