דיון

charliebr

New member
דיון

טוב בגלל שהגעתי למסקנה שהפורום שלנו קצת יבש וקצת (הרבה!) אוף טופיק אז הנה דיון על כפפות! איך אתם מעדיפים לרכב עם או בלי כפפות? במה כפפות עוזרות לדעתכם? במה כפפות מזיקות/לא עוזרות לדעתכם?

charliebr

New member
אני יתחיל

עם כפפות ברור! עוזרות בזה שהידיים שלי לא מתות אולי קצת פחות חופש עם האצבעות וכשהן רטובות ורוכבים הן נעשות קרות קרחחחחח

Vintage Queen

New member
אני מעדיפה....

בלי.... מישום מה עם כפפות המושכות מחליקות לי מהידיים! וגם בחורף יותר קר לי עם הכפפות עור שלי למרות שהן מעולותתתת אני בקושי רוכבת איתן רק בתחרויות כי זה יותר יפה!!

AnDaLuSiAn

New member
עונה

איך אתם מעדיפים לרכב עם או בלי כפפות?לא ממש משנה לי עם או בלי אבל כפפות לדעתי יותר נוחות במה כפפות עוזרות לדעתכם?לא יודע לי זה עוזר בעיקר בנוחות במה כפפות מזיקות/לא עוזרות לכם?לא ניראה לי שזה מזיק/לא עוזר לי

אממממ...

אני אוהב לרכב עם כפפות.. אני לא יכולה בלי.. אחרת הידיים שלי מתות ויהייו לי שלפוחיות בידיים במיוחד שיש לי להחזיק סוס ממש ממש חזק... יש על הכפפות גם שיפשופים שרואים בין האצבעות שזה מה שהיה קורה לידיים שלי בלי... פפפ יש לי כפפות שאמא שלי הביאה לי מגרמניה לפני חצי שנה בערך... וגם לודגר הכוסון רוכב עם הכפפות האלו... ויש לי עוד זוגות שהן כבר מגעילות... ונגיד שמזיעים בידיים אז נגיד יום אחרי זה לא תמיד זה מתייבש ואז הידיים באמת קופאות כי זה קרררררררובכפפות אחרות שהיו לי אז אם הסוס הזיע אז שליטפתי אותו ואחרי זה החזקתי במושכות הן החליקו כזה...

Y GIRL

New member
ברור שעם!!../images/Emo113.gif

אני תמיד רוכבת עם כפפות מאז שרכבתי על קרן באיזה שיעור ופשוט מתו לי הידיים וירדתי עם פצעים מדממים אז ברור שעם כפפות! ככה גם לא מחליקות לי המושכות - זא לא קרה הרבה פעמים. פשוט יותר נוח ופחות קר לי.... ויש לי הרבה חופש עם האצבעות - הכפפות ממש גמישות. וגם אמא כבר לא מרשה לי לרכב בלי כי אחרי מה שקרא לי עם קרן לא תיפקדתי שבוע כי זה היה ממש נורא! בקיצור - כפפות רולזזזז

אני מעדיפה בלי.

לרוב אני חווווווולה על כפפות אבל אני פשוט שלא מסתדרת איתם, נגיד אני צריכה עוד להכין את הסוס לפני העליה והכל וממש לא נוח לי עם כפפות, אז רק לרכיבה זה נוח אבל... חחח מי זוכר לקחת אותם?

me../images/Emo9.gif

אני מאד אוהבת כפפות ואני רוכבת איתם בתחרויות וביומיום! הן עוזרות בזה שהן נוחות, מונעות פטריות באיזור כף היד ועוד.. הן לא מזיקות אפפעם! חוץ מששוכחים לקחת אותם לשיעור, למי שמכור
חחחחחחחחחחח
כמו שפיצ אמרה
(סורי שלקחתי לך ת'תשובה
)

TauraMan

New member
מעדיפה בלי..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני מרגשיה הרבה יותר יחד עם הסוס יותר מרגישה את הסוס ויכולה לשמור על קשר קבוע בלי.. וגם אפשר לכתוב את המכשולים של הג'אמפ אוף
לפעמים אני רוכבת עם.. אבל רק על דיזל.. בן זונה חזק...

בחורף אז עם ככפות

אבל לא כפפות עבודה. שהידיים לא ישתפשפו במושכות. או בכלל אם עובדים עם סוס על שאו מן שיפ למשל אז יש את הרצועה אז צריך שזה לא ישתפשף בעור בגלל שזה יכול פשוט להוריד את כל העור. כמובן אם הסוס מושך. לא יודעת.

אממממ..../images/Emo182.gif

אני רוכבת עם כפפות ר-ק בחורף. אף פעם אין לי פצעים בידיים מהמושכות אז זאת לא בעיה. פשוט קופאות לי הידיים. אבל הן קטנות עליי כבר, אני באמת צריכה לקנות חדשות

Unreachable

New member
כפפות../images/Emo3.gif

לא מתה עליהן... יש לי שחורות רגילות כאלו ורכבתי איתן פעם אחת הן בסד'ר אבל הן לא תרמו לי כל כך אז לא שמתי עוד...חוץ מזה שהיו לי פצעים רק שהתחלתי לקפוץ ואחרי כמה זמן זה פשוט הפסיק אז אני לא צריכה... אולי בחורף אני אתחיל...ולתחרויות שיהיו לי (לא יהיו, אבל אני עדיין מקווה)..וזייהו.

S H I L G I

New member
אמממ....

עם, זה תמיד טוב עם, בכלל הידיים שלי נורא רגישות
(דורון מודעת לזה!! גאד היתה לי שלפחוית רק מלטאטא לכם תאורווהXD) כפפות עוזרות שהידיים אל יפצעו..חח ובכלל זה כיף כשאתה עם מושכות שכואב איתם בידיים או עם איזה סוס שממש צריך לעבוד איתו חזק בידיים *שיעול*סטלה*שיעול* לא עוזרות.. אממ לדעתי שהמגע עם הסוס לא טבעי וישיר כזה כשאילו שכמה פחות דברים לא טבעיים פחות טוב אבל אין מה לעשות זה עוזר

זה לא שצריך לעבוד איתה חזק בידיים

אם לא תתני לה עם מה להילחם היא לא תילחם איתך ולא תשען עליך..

Blue Eyessss

New member
א=י=ד=י=ו=ט

תסבירי לי למה את עושה שטויות? את כאילו רוצה שהם יגלו-אפילו שהם כבר יודעים אז זה לא כזה משנה-אבל העיקר שאת יודעת לעבוד עם ידים רכות אז הכל אחלה נכון?

../images/Emo41.gifכפפות או לא להיות...

רוכבת בלי כפפות כי אין לי...אבל יש לי פצעים בידים וזה בעע

למעלה