דיון ?

Kienai Negai

New member
זהירות חפירה מעצבנת לפניך.

אני שונאת כמעט כל דבר בתהליך ההכנה. בעיקר שונאת שאני עושה משהו לא נכון ואז אני צריכה לפרום אני שונאת לעשות דברים בדקה ה90 (שזה עשיתי ב-כל- הקוספליים שלי) ואז לתקן את זה בדרך. אני שונאת שאני תופרת והאצבע שלי מתחת לדבר התופר הזה ואז היא נמחצת מהברזל הזה וזה הורג לי את הציפורן אני שונאת שנופלים לי דברים מהקוספליי או שצריך גוטרמן אני שונאת שצריך לנקות אחרי שמכינים פרופס או שיש ריח של ספריי ואז אני צריכה ללכת בכל הבית עם מאורר אני שונאת שיש לי שאריות גוטרמן על הידיים אני שונאת לקרוא "סיימתי" של אנשים אחרים ביום שלפני הכנס כשאני ב70% בערך ;; אני שונאת שמתלכלכים לי הבדים ואני צריכה ללכת לקנות חדשים. אני שונאת לא למצוא בד מתאים או לקנות בד ולגלות בבית שהוא לא מתאים ואז לחזור לקנות חדשים. אני שונאת להתחיל! טוב, זהו עם השונאת. אני אוהבת לקנות בדים אני אוהבת למדוד כל חלק שאני מסיימת להתלהב ואז לבכות שיש לי עוד מיליון דברים לעשות אני אוהבת להתאפר!!!!!! ממש אוהבת. יש לי סט עם איזה 100 גוונים של צלליות והאיפור שלפני הכנס זה ה-דבר בשבילי *___* אסתר למשל התאפרתי משהו כמו שעה וחצי וזה היה ממש כיף ויצא לי מגניב אני אוהבת לבחור פאות אני אוהבת לקבל פאות ואז למדוד אותן לצלם ולעלות לכל מקום אפשרי אני אוהבת שהתוצאות לא כל כך נוראיות כמו שאני מצפה שהן יהיו בסוף למרות שהתפירה שלי ממש נכשלת ויש לי מלא פאקים.. XD איך שהוא הכל ביחד נראה בסדר טוב, זה היה סיכום ארוך וחופר XD אבל עם כל הדברים השנואים שהמספר שלהם גדול בהרבה מהדברים שאני אוהבת, היום של הכנס שווה את כל זה XD

למעלה