דיון: Your glee club saved my kid's life

5ifi

New member
שומדבר,

אני חושבת ששוהם התלהב מזה שיש דיון אבל הוא פשוט לא חושב שקורט היה נראה אי פעם קרוב להתאבדות אז התיאוריה נשמעת לו מופרכת ומגוחכת שאין מקום לחשוב עליה ברצינות. תקן אותי אם אני טועה.

dilan angel

New member
שומדבר!

neurotica

New member
my 2 cents

אני אישית לא מאמינה שזה נכון, למרות שזה כן מעניין. הסיבה שאני חושבת שזה לא יקרה היא בעיקר כי הדמות של קורט הרבה יותר חזקה מזה. אני חס וחלילה לא אומרת שאנשים שמתאבדים הם חלשים, פשוט מבחינת האופי שלו זה לא משהו שיתאים לו. וזה גם משהו שכריס כל הזמן מדגיש בראיונות, שהוא ממש אוהב את כמה שקורט חזק ויוצא להתמודד עם המצבים האלה (למרות שמצב שני הוא כן 'ברח' לדלטון). אז לדעתי עד כמה שזה עשוי להיות חשוב לכריס, בקטע של טרוור פרוג'קט וכד', אני לא חושבת שהוא יסתכן בהריסת את המאפיין העיקרי של קורט (ידעתם שבגרסא המקורית של הפרום אז בליין בעצם היה אמור לשכנע את קורט לחזור פנימה, וכריס התעקש שישנו את התסריט וקורט יחליט זאת בעצמו?). מצד שני, זה גלי, מעולם לא הפריע להם לעשות קווי עלילה OOC. בכל אופן, למרות שאני לא מסכימה עם התיאוריה הזו רציתי לפתוח אותה לדיון כאן. אני קצת מתחרטת על זה, אבל ניחא.

למה מתחרטת?

אני שמחה שיש פה לאחרונה יותר התמקדות בסדרה עצמה ולא רק בשחקנים (שלא להזכיר את כל מה שהוא non of the above), והדיון שלך רק תרם לזה. לא ידעתי מה שאמרת על הפרום, אבל בהחלט טוב שהם שינו את זה בסוף.

shaharory

New member
נזכרתי במשהו שקראתי על כריס,

כשהוא התארח אצל קונאן לפני שבועיים הוא נשאר לאורך כל התוכנית, והאורח האחרון היה קומיקאי שבאיזשהו שלב של הקטע שלו עשה בדיחה על התאבדות. מישהי שהייתה בקהל כתבה שהוא לא היה משועשע. עזר לקדם את הדיון?

hodaya96

New member
לא נראה לי שזה ממש קשור..

גם אני לא הייתי צוחקת מבדיחה על התאבדויות..

Confide In Omer

New member
אני בספק..

אבל אם בכל זאת הם צודקים, זה יהיה ממש ממש גרוע, כי כמו שנאמר כאן, קורט מעולם לא הראה שום סימן לדיכאון/רצון להתאבדות או כל דבר אחר קשור, אז אם הם מחליטים להכניס את זה לעלילה זה יהיה עוד צעד טיפשי של ראיין מרפי להמציא דברים כדי להפוך את הסדרה לכאילו יותר עמוקה ומתעסקת בנושאים חשובים

למעלה