דיון: Your glee club saved my kid's life

5ifi

New member
אדום-ירוק-אדום-ירוק את השפה של הכביש מבינים מ

+רחוק! אדום-ירוק-אדום-ירוק.... בלהבלהלבלהבלהבלהבלה זה לא צחוק אתה כבר לא תינוק אתה כבר לא תינוק. אהבת שלפני כמה שנים הם ניסו לעשות קאמבק ונתנו להם שירים עם פוזת רוקנרול
זה היה קורע...

Ayelet 363

New member
בכללי

אבל אני גם ממש ממש חוששת מזה. גם משהו שאפשר בקלות להרוס (לכתוב באופן גרוע וכו'), גם מדכא (למרות שזה בהחלט נושא חשוב ולכן זה שזה מדכא לא אומר שצריך להעלים עין מזה. אם זה יהיה כמו שצריך זה יכול להיות מדהים). אני בעיקר מסכימה לגבי זה שהפאנדום over thinks things. דרך אגב, זה לאו דווקא קשור לנושא, אבל בכללי- אני דווקא לא ממש נגד אפטר סקול ספיישלס. את BIOTA לא ממש אהבתי (כן מאוד אוהבת את דונט יו וונט מי), אבל נראה לי שאני אוהבת אותם. לבסס קמפיין על זה שהבן שלך מה שכולם מאוד אוהבים לשנוא זה רע, אבל אני חושבת אם יש סיפור מאחורי זה זה גם יכול להציל חיים של אחרים.

neurotica

New member
אני מבינה שאף פעם לא השתייכת לפאנדום

של הארי פוטר אם את חושבת שהפנדום של גלי over thinks things. למרות שהארי פוטר היה מספיק גאוני ןמסובך כדי שכל התיאוריות ההן יסתדרו. גלי... לא. אני מסכימה איתך לגבי הקמפיין, זה משהו שלא חשבתי עליו.

את מבינה לא נכון

הארי פוטר היה הפורום שבגללו הצטרפתי לתפוז אי- אז. אבל שם באמת הייתה עקביות וכמעט בכל דבר היה רמז, ולא סתם נדמה לנו שהיה רמז. פה סתם בונים מגדלים באוויר, ומה שהכי עצוב שיש סיכוי סביר לחלוטין שזה יקרה כמו שיש סיכוי סביר לחלוטין שיכניסו פיל ורוד מזמר לקאסט בתור דמות ראשית.

5ifi

New member
פיל ורוד?!?!? NEVER!!!

רק חדיקרן ורודים ופרוותיים מרקדים.

neurotica

New member
חחח וואו, לא לכל דבר היתה הצדקה

היו שם תיאוריות קונספירציה מופרכות לחלוטין שהתבססו על משמעותית פחות ממה שהתחיל את הפוסט הזה. בין התיאוריה שסיריוס חי לתיאוריה שדמבלדור הוא בעצם רון שחזר אחורה בזמן מהעתיד. תראי,כן, פנדום שלנו חופר ומנפיץ, אבל בניגוד לתיאוריות אחרות שיצא לי להתקל בהן (כמו זה שבשיר שסגר את הפרק הראשון העונה קורט שר יחד עם בליין בבית השני וחתכו את זה כששחררו את השירים ושמו את ארטי במקום כסיפור כיסוי) זו דווקא מעניינת. אז החלטתי לחלוק עם הפורום.

חחח רונבלדור

שכחתי מזה לגמרי. היו הרבה תאוריות שהסתברו כלא נכונות, והאמת שמה שהכי אכזב אותי בספר השביעי הוא שכל תאוריה ששמעתי הייתה נכונה, אפילו אלה שלא רציתי להאמין בהן (הארי הוא הורקרוקס? מבאס!) היה כיף שאנשים היו מעלים כל מיני תאוריות הזויות (סיריוס לא מת, הוא סתם מאותגר קיומית
) ומצליחים למצוא להם כל כך הרבה רמזים בספרים שאת מתחילה לפקפק אפילו שאת יודעת שזה מופרך לחלוטין. וכמו שאמרתי, אני מאוד מחבבת את התאוריה הנוכחית ואני אפילו אשמח אם יסתבר שזה נכון, אם הם יטפלו בזה כראוי.

Ayelet 363

New member
תיאוריה מעניינת.

וזה גם נושא מאוד חשוב. אני חוששת מזה, כמו שאמרתם- זה מדכא... אבל בתור תיאוריה זה נשמע לי מאוד מעניין (אני לא מאמינה בזה). הסרט הצהוב- לא שמתי לב אליו. מעניין... לדעתי יהיה מוזר אם יראו כזה דבר בדיעבד (טוב, גם את הסיפור על העבר של קווין הראו דיי בדיעבד. זה הגיוני, כי זה סוד וקרה לפני תחילת הסדרה... אבל אני בטוחה שההיריון שלה הזכיר לה את זה). אם זה יקרה זה יפרק אותי מדמעות (אני בוכה מכל דבר כמעט, אבל פה המצב יהיה ממש ממש רע)... כמו שכתבתם, זה מפחיד, דרמטי ומדכא.

תפוזבל

אני לא חושבת שיש קשר, קורט לא נראה לי כמו אחד שינסה להתאבד, לא משנה כמה רע לו- הוא ינסה להילחם AND MAKE HIS BEST בדיוק כמו שהוא עשה ב206 (בתמיכת בליין, אבל עדיין), ואחר כך בפרום ובכל זה.. והסרט יכול להיות שם בגלל שהאבא של הבן החורג שלו מת בעירק והוא מעוניין לתמוך בחיילים... (אולי קצת המשכיות.. בבקשה.. *מתחנן*) אבל בסופו של דבר זה גליי, חוסר המשכיות ודמויות חסרות אופי זה לא משהו שחסר שם
אני חייבת להגיד שהדבר הראשון שחשבתי עליו כשראיתי את הסרט הצהוב זה המאבק של גלעד שליט

neurotica

New member
האמת שכן, חשבתי על אבא של פין

אבל לא יודעת, זה קצת הזוי שזה דווקא במוסך של ברט בכזה מקרה.. למרות שפין כן עובד שם..

עד שהתלהבתי שיש דיון...

לא חושב שהוא היה קרוב לחשוב אפילו להתאבד, ואם פתאום יראו שכביכול הוא כן, זה יהיה גרוע

למעלה